Stranica 167 od 581 PrviPrvi ... 67117157165166167168169177217267 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,301 do 8,350 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

kiri ja ti glavobolje nisam imala

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure molim pomoć
    Dali je neko imao iskustvo sa anembrionalnom trudnoćom?
    Beta raste kako treba a 7+4 tt ploda zasad nema sutra idem ponovno na uzv ako do tad nema slijedi kiretaža, jel moguće da beta pravilno raste a ploda nema GV se pojavila sa 6tt a zumanjcana sa 7tt

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj lisica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje, ja u panici. Trudna točno 24 tj. Beba je veća za tjedan dana od 12. tj. Danas kaže da nožica odgovara 24 tj. ali je težak 750g. Ogtt uredan. E sad. Imam plodne vode dosta. Na gornjoj sam granici. Šalje me na TORCH i Toksoplazmozu. Googlala, bolje da nisam. Užasan sam paničar! Sutra odmah idem u Zavod za javno zdravstvo jer ću ionako izluditi dok ne dobijem rezultate.
    ne kužim u čemu je problem, beba je bila veća tjedan, a sad je došla na realne tjedne?......na šta sumnja? zastoj u rastu? čini mi se da je dr. bezveze digla paniku.....pa zar se ne gleda +/- 2 tjedna kao normala u rastu???

svakako se drži, vjerujem da je sve u redu

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj ema 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure molim pomoć
    Dali je neko imao iskustvo sa anembrionalnom trudnoćom?
    Beta raste kako treba a 7+4 tt ploda zasad nema sutra idem ponovno na uzv ako do tad nema slijedi kiretaža, jel moguće da beta pravilno raste a ploda nema GV se pojavila sa 6tt a zumanjcana sa 7tt
    nažalost ne znam ti odgovoriti, ali svakako pričekaj s pregledom još par dana, neke žene idu na prvi pregled tek iza 8tt baš radi ovakvih stvari, držim fige da je sve ok

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Znam da idu ali posto je ivf trudnoća tako su me naručili na pregled i sad ovo neznanje već 2 tjedna traje
    Možda se neko javi sa sličnim problemom

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ema 1 mene je dr slala sa 6+3tt na kiretažu i rekla da je anembrionalna, nisam vadila betu. Ja sam pričekala par dana, otišla u bolnicu gdje je bolji uzv i srčeko je kucalo! Nemoj olako pristati na kiretažu, moguće bila kasnija ovulacija pa se još ne vidi. Kolika ti je beta?

Kiri ja sam operirala meniskus pod spinalnom i nakon 24h su me digli, popustila je potpuno nakon 6h i ja sam samo imala užasan nagon za popiškit se, a nisam mogla odmah, ali nakon sat vremena ok. Kažu da taj prvi dan može malo zezati kontrola sfinktera. Disciplinirano sam ležala 24h i nije me boljela glava. Mm je išao vaditi šipke iz noge i frajer kao super, odmah se digao u poluležeći i 2 dana urlao od glavobolje, čak padao u nesvijest (bio je vikend, a sestre samo smiju davati protiv bolova i dobivao Tramal!) i tek kad su mu zašibali par boca infuzije glava prestala. Do toga dođe zato što kroz rupicu od spinalne, ako ne miruješ, curka likvor, poremeti se tlak u toj tekućini i strada glava, infuzijom se sve sredi, a neki dr kapljicom tvoje krvi zaštopaju rupicu i sve ok. Iako nisam rodila na carski, meni je spinalna bila ok.
    Epiduralna se daje prije leđne moždine i sprječava da nastali živčani impuls putuje do mozga gdje ga on registrira kao bol, a spinalna direkt u leđn moždinu pa blokira nastanak živčanog impulsa, svakako je onda i veća mogućnost nekih povreda, ali anesteziolozima je to posao i nisam čula nikad da bi netko ostao nepokretan.

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Stork
    Beta je preko 100000 dosad sam bila na 3 uzv i to u bolnici sutra idem opet možda odem na još jedan privatno ako sutra opet ništa nebudu vidjeli
    Nemogu nać točan podatak o porastu bhcg kada je u pitanju BLIGHTED OVUM dali tada beta isto raste vrijednost bete je odlična za taj tjedan trudnoće

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

ema ja bih svakako još malo pričekala...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ema 1 vec prva beta je bila uredna ili je kasnila? mozes li napisati detalje koliko si bila t na koju vrijednost bete/nalaz uzv?
    mislim da moze biti blighted i sa urednim betama, jer beta ne dolazi od ploda, ali to sad samo ovako laicki nabadam.
    svakako potpisujem cure da treba pricekati, makar je ivf trudnoca. bilo je svakakvih scenarija na forumu.
    grlim.

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bubekica
    Transfer 20dc
    1 bhcg 24.12 14 dnt 663
    2bhcg 29.12 19dnt 6158 gv
    3bhcg 30.12 20 dnt 8816
    4bhcg 05.01 27dnt 49280 Gv +ZV
    5bhcg 20.01 42 dnt 108000
    I još jedan uzv 12.01 i dalje nema ploda
    Sta je stvarno moguće da tako raste samo iz posteljice ili gv

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

twinolina i stork hvala na odgovorima...a kako idete na wc, imate kateter prvi dan?

to za glavobolju znaci nije trajna neka glavobolja nego tih par dana...

twinolina, vidim da i ti kazes da si lezala na ravnome, navodno ni glavu ne smijes dizati, a jesu bebe bile s tobom? jer kod nas u rodilistu, nakon sat vremena, kad te premjeste na intenzivnu, daju ti bebu. to je meni super da se razumijemo, ali sta da ja radim s bebom kad ni glavu ne smijem pomaknit, moram lezat ravno...ne kuzim kako to izvest..sestre ce mi dodat bebu i sve to, ali bez micanja dojit...hmmm a ne znam ni drzat tako malu bebu ajme idem popodne na pregled, samo da se vratim doma, nisam spremna da me ostave tamo

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

cestitam curama na curama
    ema, nadam se da ce sve bit ok

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ema 1 iskreno - ne znam.
    svakako bih prije odluke o kiretazi potrazila drugo misljenje, koliko sam shvatila sve je radjeno u istoj bolnici kod istog lijecnika?

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sve Petrova uzv u ambulanti kod 2 doc i 1 u podrumu kod druge Dr znaci 3 dr ukupno svakako idem na još jedan uzv prije kiretaže

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    a jesu imale glavobolje nakon spinalne i jel se te glavobolje odnose na tih par dana ili su stalne na duzi period?
    Ja sam dobila spinalnu ali iz drugog razloga i mogu samo reci nikad vise. Glava mi se danima raspadala a na sam pomak iz polozaja u polozaj povracanje.

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kiri
    Ja sam imala spinalnu za cr i super iskustvo sam ubod nije bolio, ništa ne osjetiš tokom op, vidiš odmah bebicu, ja sam čak i rezanje pupčane vrpce gledala, nakon toga sam ležala vise od 24 sata dobivala sam stalno nešto protiv bolova, a glavobolje nisam imala, a još sam čula da se sad ne lezi više 24 sata, meni je to bilo super iskustvo eto ako sam bar malo pomogla.
    Kako god se odlučiš želim da ti sve prođe super i bezbolno

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Stork
    Beta je preko 100000 dosad sam bila na 3 uzv i to u bolnici sutra idem opet možda odem na još jedan privatno ako sutra opet ništa nebudu vidjeli
    Nemogu nać točan podatak o porastu bhcg kada je u pitanju BLIGHTED OVUM dali tada beta isto raste vrijednost bete je odlična za taj tjedan trudnoće
    Beta moze uredno rasti bez obzira da li je plod prisutan ili ne. Zum.vrecica ju pumpa u organizam. Ja sam imala u 10 mj spontani sa belikom betom ali je bio plod unutra. Iako to ne znaci da se kod tebe plod nece pokazat na uzv.

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

I da u Petrovoj se tada 2012 beba dobivala samo na par min prva 2 dana tek 3 dan dobiješ na duže ali ako ne možeš nije bilo problema sestre bi ih odnijele
    Kateter imaš dok ležiš kad se prvi put digneš vade ga i samostalno hodaš i radiš sve drugo

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nivesa
    Hvala na pomoći
    Sve vise gubim nadu i čekam samo da sve prođe jer ovi traje već 3 tjedna
    Zadnji pregled je bio 7+4 pa nije bilo ploda a trebalo je biti već tad tako da ne polažem previše nađe u nove uzv

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nivesa
    Hvala na pomoći
    Sve vise gubim nadu i čekam samo da sve prođe jer ovi traje već 3 tjedna
    Zadnji pregled je bio 7+4 pa nije bilo ploda a trebalo je biti već tad tako da ne polažem previše nađe u nove uzv
    Ne znam kaj bi ti rekla. Spremi se na najgore a nadaj se najboljem. Ja sam isto imala takve muke. Uzv svaki tj 2 puta od 5tt... iako me na prvom uzv dr pripremio da mozda nece bit najbolji ishod. Ali uvjek se nadas. Isto sam imala veliku betu. Po beti je dr mislio da ima sanse mozda iako se plod nije dobro formirao u startu. EO se jedan dan nazirao drugi ga vise nije bilo...
    Vise se ne sjecam koliko tocno.
    Kad opet ides na uzv?

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj kiri- prvotno napisa Vidi poruku
    a jesu imale glavobolje nakon spinalne i jel se te glavobolje odnose na tih par dana ili su stalne na duzi period?
    ja sam izgleda jedna od onih koje su imale nesreću probati u trudnoćama baš sve komplikacije... (nije ni čudo da više ne želim poslje ovog djeteta rađati, ko zna šta bi me zadeslilo).
    Uglavnom glavobolje poslje spinalne..... ovako. To mi se desilo poslje kasnog spontanog. Nakon poroda-pobačaja dobila sam spinalnu radi kiretaže. Nisu me mogli uspavati jer sam povraćala i dolazila je u obzir znači samo lokalna kroz kičmu. Valjda meni od stresa ili ne znam čega, jedna doza nije bila dosta pa su me boli dvaput. Uglavnom usljed bodenja iscurilo je tekućine iz kičme koja štiti živce. Znači jednostavno rečeno- živci su ostali na suhom. I to boli kroz takav efekt da boli glava. Sve je u redu dok se leži, ali kad želiš sjeti imaš osjećaj da ti je mali mozak naboden na kolac i toliko boli da povraćaš. U mom slučaju. bila sam sposobna ustati iz kreveta i otići se otuširati dva tjedna poslje pobačaja i te vražje kiretaže, ne pitajte kako sam išla na wc... Medicinske sestre i anesteziologinja su mi savjetovali piti cola-colu i piti cafetine, koliko oću i koliko mi treba da pomogne. Ali agonija je trajala poprilično dugo i mučno i bilo bi super to ozbjeći ako se ikako može. Spinalnu sam primala nekoliko puta u životu...jedno 5 puta a možda i 6. Jednom sam baš radi spinalne (op noge) dobila po nalogu anesteziologa kateter. Svaki put je potrebno bar 12 sati ležati na leđima, bez jastuka, bez ustajanja, bez dokučivanja ičega sa nočnog ormarića, jer kad boli, onda to boli toliko da te baca nazad na krevet. Bilo bi najbolje poslje spinalne fino odspavati, uzeti neku tableticu, opustit se i zaspat .

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nivesa
    Dr se isto nada sto je beta ok ali ja sam već izgubila sve nade čitala sam dosta o Tzv skrivačima ali i oni bi se trebali pokazati na idućem pregledu
    Ma psihički sam već spremna na sve

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nivesa
    Dr se isto nada sto je beta ok ali ja sam već izgubila sve nade čitala sam dosta o Tzv skrivačima ali i oni bi se trebali pokazati na idućem pregledu
    Ma psihički sam već spremna na sve
    Ma znas kaj, kaj vise citas to ti je gore. Ja sam sama sebi rekla da vise necu o simptomima nista citat jer si odma nadem 10 bolesti. Uvjek ces se negdje pronaci u svemu tome. Mislim da ima puno stvari koje nebi nikad ni trebalo procitat ni znat.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kad ides opet na uzv?

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sutra je dan d 8+5tt a po meni manje jer je transfer bio 20 Dc a lovim se za svaku slamku već sam i sate počela računat

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Joj znam....sve znam

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ema1 nek je sa srecom nadam se da se bebica samo dobro sakrila negdje i da ce ju sad vidit i da ce sve proci ok ~~~~~~~~~~~~~~~~

ja sam danas bas zabrinuta jer sam toliko zivcana i imala sam i histerican ispad na mog jadnog tatu (pomalo krivog) i sad me sam glava boli nakon plakanja... znam da to nije dobro i da mi to ne treba i bojim se jako da ne naskodim malcu ali luda sam vec skroz naskroz od svega...

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

joj ema draga ja mislim da sam ja bila u kabini kad si ti bila kod prof P na pregledu, točno sam zapamtila 7+4 (u prošli ponedjeljak) i da te poslala u čet na uzv nekoj dr. R i mislim si ajme kako li je toj ženi teško....još joj taj dan uzv aparat štekao, sjećam se jer je meni već tada vidjela 2 gv ali je rekla da je nemoguće jer je bio et 1 zametka i da je to odjek, pa su naštimavali aparat...ema, evo cure su sve rekle, pripremi se na najgore, a nadaj se najboljem...teško je tu biti pametan, i sama znaš da garancije nikad nema, nikome se ništa ne garantira, ali živjeti u strahu nema smisla. bit će kako bude i nitko tu ne može ništa.

kiri ma kakve bebe, meni su donijeli doslovce sam ih pomirisala prvo jednog a onda drugog, tek treći dan kad sam išla u sobu dobila sam ih oboje.

nego da vam velim kakvih idiota ima, nemam druge riječi nego tako nažalost...išla ja danas kod svoje ginićke po doznaku, super je žena, da bih riječ rekla, ništa mi nije rekla za prehladu, samo me pitala kako sam i rekla neka ne brinem...a sestra je izvalila biser - veli joj prehlađeni ste dosta! ja velim da jesam ali da nemam temperaturu srećom. a čuješ nju ma nije tu temperatura bitna nego virus, svašta on može napravit, nije vam to trebalo! HELLO!!!! jel ona normalna?! kaj je time htjela postići? kao da sam se ja namjerno prehladila. i sad bih ja trebala biti bezbrižna, a stavila mi je takvu bubu u uho! umjesto da utješi pacijenticu i pomogne kad je stanje takvo kakvo je i ne može se promijeniti, ona ga još zapapri!!!! prestrašno, i to mi je zdravstveni radnik!

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ja se vratila sa pregleda...beba 3500-4000!!! ogromna! danas punih 38 t. za 7 dana cr

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kiri
    Ja sam imala spinalnu za cr i super iskustvo sam ubod nije bolio, ništa ne osjetiš tokom op, vidiš odmah bebicu, ja sam čak i rezanje pupčane vrpce gledala, nakon toga sam ležala vise od 24 sata dobivala sam stalno nešto protiv bolova, a glavobolje nisam imala, a još sam čula da se sad ne lezi više 24 sata, meni je to bilo super iskustvo eto ako sam bar malo pomogla.
    Kako god se odlučiš želim da ti sve prođe super i bezbolno
    Potpisujem sve
    I da idem opet, opet bih spinalnu

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

twinolina, ljudi su mutavi. cuvaj se, pazi se, ne smijes se sad razbolit... da ja namjerno odem u konzum i namjerno hodam pored zene koja ima virus i udahnem taj virus u sebe jer ja bas zelim bit prehladjena! mislim ok je cuvat se, al ne mozemo ni mi 24h/9mj bit pod staklenim zvonom u kuci.

trudnoca nije bolest. svakako se treba cuvat i pazit, ali isto tako ne treba zivot kompletno stat, bar ja mislim da ni previse paznje i opterecivanja ne moze bit dobro.
    sjecam se legice koja je saznala da je trudna prije mora, 10 dana se nije htjela kupat da se ne prehladi ili da ne pokupi neku bakteriju... druga opet nije htjela kuhat i peglat jer su joj rekli da ne smije blizu toplog...

ja priznajem da se ne pazim koliko bi mogla. recimo u smislu tom da mi je baka u bolnici i da sam mogla ne otic joj u posjete zadnjih mjesec dana koliko lezi tamo. stvarno sam mogla. ali nisam. jer cijeli zivot si ne bi oprostila da se njoj nesto dogodi, a da ja nisam otisla nju vidit. ne bi ni da se bebi nesto dogodi, da se razumijemo, al zato zamotam sal oko glave, ispirem ruke antiseptikom 63 puta u 5min i cim dodjem kuc otusiram se i perem kosu... kad sam bila prehladjena jos prije nove god nisam isla tjedan dana i sanjala sam ju svaku noc i mucila se i sekirala. i sad se sekiram jer od jucer me grebe grlo i danas nisam htjela ici... i sad me grize savjest, i znam da necu moc spavat i bit mirna dok ju ne odem vidit. a mislim da mi vise skodi sekiracija i stres, nego sto odem i provedem taj 1h s njom...
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 21.01.2015. at 18:35

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

... i inace sam luda... al danas... ispaljujem!

Twinolina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

kiriiiiiiiiiiiiii auuuuuuuuu bebolinac veliki!

ivana.sky pukla ha? neka....a bakica ti sigurno neće zaboravit što si uz nju....bravo!

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim u čemu je problem, beba je bila veća tjedan, a sad je došla na realne tjedne?......na šta sumnja? zastoj u rastu? čini mi se da je dr. bezveze digla paniku.....pa zar se ne gleda +/- 2 tjedna kao normala u rastu???

svakako se drži, vjerujem da je sve u redu
    I ja se nadam ali sam beskrajna paničarka..Problem je u plodnoj vodi. Zato me poslala na toxo. Nalazi za 2 tjedna! Joj..
    Hvla na podršci!

lisica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    A zasto je posumnjala na taj torch kod tebe?
    Zbog plodne vode. Optimistična, hvala ti !!!!

ema 1 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Twin
    Moguće to je bilo prošli pon ne sad ovaj u cet sam bila kod dr R i sutra idem opet razmišljam se da popodne odem privat negdje još na 3D ovisno o nalazu sutra

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ema 1, ja imam blisku prijateljicu koja je imala blighted owum, d prvog uzv-a nije bilo ploda i išla je svaki tjedan na uzv i isto tako vidjela se gestacijska vrećica, ali ploda nije bilo. Kod dva dr-a je bila na pregledima i oba su isto ustanovila, mislim da je kiretaža bil negdje u 9tjednu, al ne sjećam se točno. Međutim, nakon toga neuspjeha je ostala trudna i sve je bilo ok.

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

nakon povratka iz dr, boli me grlo da ne mogu govorit!
    e sd jel to nesto sta se nakupšljalo tjednima ili se moze i ovako brzinski zarazit, ne znam. ali, sigurno nije pomoglo sat vremena u hodniku pored mjesta di se vadi krv...i 10 ljudi kaslje, šmrče, kise.... ljuta sam! a toliko se pazim. popila sam 2 limuna s medom. vise nemam doma meda.... ustvari imam nekog od kadulje el kadulja nije dobra za trudnice. sad sam zato skuhala caj od kadulje domace ne za pit necu cu malo grgljat...
    neman temp ja mislim, ali grlo bas bas boli.
    imate li koji lijek ovako da ne steti u t? cula sam zamotat krpu natopljenu u masl ulju i zavezat oko grla...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kiri, grgljaj s kaduljom,, svaku malo. Meni to pomogne.
    I super za beboljinja velikog!

jarica avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Kiru pojedi krišku đumbira. Ubija bacike u grlu trenutno.
    Ivana.sky totalno te razumijem. I meni je baka u bolnici i nije dobro. Od kad me opomenula dr. na njezinom.odjelu da se pazim.prorijedila sam.posjete. Idem svaka dva-tri dana, sa zaštitnom makom, dezinficiram i perem ruke i u torbi nosim eterično ulje čajevca koje udišem nakon posjete da ubijem viruse i bacile. I mene muči jako grižnja savjest što je ne mogu ići češće vidjet

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ili grgljaj slanom vodom... pij caj od sipka, pun vitamina c i zdrav zlicu meda ujutro mozes, i preprzit si secer sa mlijekom...

e cure pitanje: kupila sam sad od solgara prenatal (dosad sam pila folic+, ali usli smo u 4.mj pa bi sad neke komplesijne vitamine kao trebala, dvoumila sam se dugo izmedju elevita i prenatala i pregnitala, al eto nemam pojma sta je prevagnulo pa uzela ovaj)... e sad preporucena doza je 2 tablete, ali jel vi pijete 2 ili uzmete samo 1? ne pitam zbog stedljivosti tableta nego ipak neki klinac valjda unesem i prehranom pa me strah da ne pretjeram u necem, ne znam kolko ona "bolje viska nego manjka" vrijedi kod minerala, vitamina i svega i svacega u trudnoci...

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj jarica prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana.sky totalno te razumijem. I meni je baka u bolnici i nije dobro. Od kad me opomenula dr. na njezinom.odjelu da se pazim.prorijedila sam.posjete. Idem svaka dva-tri dana, sa zaštitnom makom, dezinficiram i perem ruke i u torbi nosim eterično ulje čajevca koje udišem nakon posjete da ubijem viruse i bacile. I mene muči jako grižnja savjest što je ne mogu ići češće vidjet
    bit ce to sve ok ja sam sva neka pozitivna, iako jako mi je cudno s jedne strane gledati kako zivot raste i razvija se i radja, a s druge strane kako se polako gasi... krug zivota..

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ivana.sky, meni je doktorica rekla da kupim Prenatal i u apoteci sam uzela od Natural wealtha. Rekla mi je jednu dnevno, ne dvije. Tako da ne znam zasto je tebi preporuceno dvije dnevno..
    Btw.dobila sam od svoje dr. uputnicu jucer za ultrazvuk u opcoj bolnici. Je to uobicajeno ili?

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ivana.sky ja ti pijem solgarov prenatal, al naručen iz amerike na kojem piše dnevna doza: 4 tablete, kad sam to rekla svom dr. preporučio mi je 2 umjesto 4 jer da amerikanci u svemu pretjeruju

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Sanja_S prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana.sky, meni je doktorica rekla da kupim Prenatal i u apoteci sam uzela od Natural wealtha. Rekla mi je jednu dnevno, ne dvije. Tako da ne znam zasto je tebi preporuceno dvije dnevno..
    Btw.dobila sam od svoje dr. uputnicu jucer za ultrazvuk u opcoj bolnici. Je to uobicajeno ili?
    a kolko ti pise na kutiji preporucena doza?
    nije mi preporuceno od moje dr. nista, ja sam kupila, teta u ljekarni rekla 2, na bocice pise preporuceno 2, pa ja sad ne znam jel da uzimam 2 ili 1... a dr. cu moc nazvat tek u petak
    i meni isto moj mpo dr. reko u bolnicu u trudnicku ambulantu sa 15tt, uzv, mjerenja, vaganja, tlak i to sve nest kao "normalan" pregled... pa vald je normalno
    Posljednje uređivanje od ivana.sky : 21.01.2015. at 22:31

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

da, sad gledam na netu, natural wealth - prenatal je preporuceno 1, dok na solgaru stoji 2, elevit također 1...
    strah me tih vitamina d i a... ne pijem nista drugo uz ovo, naravno, al opet

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    ivana.sky ja ti pijem solgarov prenatal, al naručen iz amerike na kojem piše dnevna doza: 4 tablete, kad sam to rekla svom dr. preporučio mi je 2 umjesto 4 jer da amerikanci u svemu pretjeruju
    mozda je to onda to... ak ti se bude dalo, virni jesu li iste vrijednosti na 2 tablete

http://www.solgar.hr/index.php?page=prenatal

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ja sam nupila od natural wealtha prenatal i jos mi traje prva bocica. nisam redovito pila..

kako se secer przi na mlijeku

ma pre velik mi je bebac oko 4000 a jos ima 7 dana....u 15 je beba dobila 1 kg!! jos ocekujem bar 200 g mozdca jer jako jedem slatko u zadnje vrijeme

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Kiri, a sto se brines oko velicine bebe?
    Rodit ces na carski, a vecu bebu je lakse handlati dok jos nisi sigurna, najcesce bolje uhvate dojenje jer su vece i snaznije...

Uostalom, tek kad rodis vidjet ces kolika je doista beba.
    Puno ih je radalo bebu od preko 4 kg po procjenama, da bi na kraju bila skroz prosjecno velika ili cak i mala bebica.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mojoj seki su rekli da ce mali bit preko 4000 a kad ono 2400! tak da otom potom s njihovim mjerenjem
    Posljednje uređivanje od nivesa : 21.01.2015. at 23:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •