MalaMa čestitam od srca i sad se ljepo mazi sa malom princezom nemogu ni zamislit kakav je to osječaj...Veliki pozdrav svim curama sve ste super,crvenkapice sta je bilo jučer nejavljaš se javiii seee ...
Printable View
MalaMa čestitam od srca i sad se ljepo mazi sa malom princezom nemogu ni zamislit kakav je to osječaj...Veliki pozdrav svim curama sve ste super,crvenkapice sta je bilo jučer nejavljaš se javiii seee ...
MalaMa cestitam! :heart:
kismet :-*
Malama čestitam:heart:. Legal nisam sigurna hoće li te primiti u avion, odnosno hoće li ti itko dati odobrenje za let u 35 tt. Mi danas prvi dan bez partusistena, počelo je i naše odbrojavanje u sitno, sad je na gospođici da se odluči kad će nam stići.
MalaMa cestitam na malenoj djevojcici :heart: i skolski odradenom poslu! Prava si hrabra mamica! :klap:
Moe, da ti ovih par dana proleti pa da i ti u ponedjeljak zagrlis vasu ljepoticu!
Svim okruglicama :-*!
Mi se nismo pritajili nego ja toliko zvrndam po okolo da nisam stigla nista napisati. Kod nas je sve mirno i ugodno, maternica radi redovnu gimnastiku, ali jos su to bezbolne pripremne kontrakcije.
Bluebella, sva sreca da nisi sve ulozila na nas, jer bi sve prokockala :lol:
Heeej MalaMa cestitam na smotuljku koji ce uveseljavati vase zivote!
Maco tebi saljem posebne pozdrave!
Svima zahvaljujem na dobrim zeljama, sad strpljivo cekamo ponedjeljak! :-)
Čestitam, MalaMa!!!
evo mene ....
......a sta da vam kazem :( nemam lijepe vijesti , nisam htjela vas rastuzit ali bi ipak trebale znati ,
moje mrve vise nema :cry: srce je stalo i danas kiretaza napravljena .....eto , tuga tuga tuga
:cry: Crvenkapo
strašno mi je žao....
uhh crvenkapice strasno mi je zao,drzi se:(
crvenkapice, žao mi je :cry::cry:
ajoj crvenkapo pa kako, baš mi je žao, strašno:cry:
crvenkapice ovo je stvarno šok, žao mi je! :cry:
Crvenkapo moja :( :( :( :(
ma miša mu stvarno nije fer! crvenkapo, prežalosna je ova vijest!
Zar opet?! Pretuzno! Grlim...
crvenkapo :cry::cry:
strašno, tako mi je žao...
nemam riječi :cry:
Kapice nemam sto reci osim da mi je jako zao.
Ok do 32. ali ti si tamo napisala da bi u 35. tjednu
Ajme crvenkapice :-(,jako mi je žao...zbilja nije fer...
crvenkapice, žao mi je :cry::cry:
Ajme kapice, u soku sam.. Grlim :love2:
crvenkapice žao mi je :love2:
Crvenkapice, mila moja, srce mi se raspalo kada sam ovo pročitala :cry:!!! Tako sam sada bijesna, vrištala bih, lupala glavom....pa zašto, zašto, zašto...? Bože do kada ovako? Hoćemo li mi pojedine sa ovoga foruma ikada doživjeti svoju sreću? Koliko Ti još suza, patnje i boli moramo dati, ima li tomu kraja? Ajme kako sam tužna...draga moja drži mi se, molit ću za tvoju snagu, ne znam što drugo ti mogu reći, jer svaka riječ je suvišna :-(!!! Grlim te puno, puno :love2:
crvenkapice, tako mi je žao... baš sam mislila na tebe i nadala se da će sve ipak biti ok... Drži se!
crvenkapo nemam riječi,jako mi je žao,grlim,drži se.:cry:
crvenkapice strašno mi je žao!!!!
Crvenkapo i nebo place :( tuzan dan. Bas mi je zao!
Kapice, draga, toliko mi je zao.... :-(
Nemam rijeci...
Na kraj pameti mi nije bilo da bi se tako nesto moglo dogoditi.
:cry:
Crvenkapo.. zao mi je draga...nemam rijeci :-(
Bas sam mislila ce se turbulence smiriti..
crvenkapice, jako mi je žao, baš sam mislila da će sve biti ok, nemam ti što pametno reći, vjerujem da je tuga pregolema...
MalaMa čestitam vam od srca na maloj ljepotici!
Crvenkapice,što reći...žao mi je... :'(
Sve vas pratim svakodnevno....nadam se,veselim i žalostim s vama...
Crvenkapice, žao mi je...da, nitko nije ovo zaslužio...
nemam riječi...
Ajme,u soku sam:-(
Nisam ni sanjala da bi ti se tako sta moglo dogoditi,draga crvenkapice:-(
Jaako mi je zao,grozno..nemam rijeci..
grozno.
kapice, grlim :-(