malama, cestitam na ljepotici!
moe, jel da da nam je dobro u all inclusive![]()
malama, cestitam na ljepotici!
moe, jel da da nam je dobro u all inclusive![]()
mare moja![]()
Moe, tek sam sad skužila da si u bolnici
ma neka vas na sigurnom, nakon svega, nije to ništa teško za male smotuljke
MalaMa i rodila ti nama, baš lijepo, čestitam na princezi
bebo i Ginger i ja imam s tim svako malo problema u biti više sa sinusima pa kad se zakomplicira pređe i na grlo, probajte ispirati sinuse s onim rinohornom ja sam cijelu zimu i proljeće na tome i jedino me to održava, tako ćete razrijediti taj sekret koji se spušta u grlo (kad je bilo akutno sam i 3 put dnevno ispirala)
Ja sam jučer pokušala sa špinanim šećerom ali nije baš puno pomoglo, a sada sam išla do ljekarne pa sam usput pitala jel smijem ja nešto koristiti za grlo i dala mi je žena neke pastile za djecu koje su na bazi propolisa... To ću isprobat da vidimo jel pomaže.
Cestitam MalaMa! Expresno ste vas dvije to odradile.
Svim curama koje partijaju po raznim bolnicama da im vrijeme sto prije I bezbolnije prodje!
Zna li netko ako rodis na carski kada mozes na kratki put avionom? Naime moj profa mi je preporucio carski u petrovoj. Osim sto nemam pojma kako najbezbolnije I najsigurnije doci iz du u zg u 35.tjednu, brine me I kako se vratiti sa malim bebushama. Ima li netko iskustva?
legal alien pa hoće li te uopće primiti na avion u tim tjednima, znam da neke aviokompanije ne primaju trudnice u visokoj trudnoći
MalaMačestitam ti od srca, tebi i tatici! Uživaj sa svojom bebicom
maco, Moe držite se cure još malo! Kao sve buduće mamice u bolnici![]()
MalaMa čestitke od srca,brz oporavak i uživaj u princezi
curama u bolnici veliki pozdrav i puse!
a i ostalim trudnicama![]()
MalaMa čestitm od srca... predivno, želim ti brz oporavak
MalaMa čestitam od srca![]()
![]()
Crvenkapo disi se sakrila ? Kako je prošao uzv?
MalaMa čestitke na princezi! Uživajte!
MalaMa,cestitam na curici
Moe,jos malo ce i moja snajka upoznati ovaj svijetsretno draga!!
Maco ,ajde javi se da vidimo u kojoj ste fazi..
Ja cu se posluziti virtualnom rakijom,a zapravo cu popiti kavicu na suncu- napokon!!!
moe, maco, vi ste slijedeće na redu za brz i što manje bolan porod; moe- ne brini draga zbog sekcije, ležala sam 4x na intenzivnoj i carice su se puno brže dizale od mene, a bome i dojile svoje bebiće (jedini lijepi trenuci u intenzivnoj, kad mamama dovezu bebice u onim kolicima i daju na maženje i dojenje)
milasova, ti i tvoj momčić sitno brojite do upoznavanja, nek bude brzo i lako, trgnut ću jednu virtualnu žesticu u to ime
butterfly, bbella, ksena, tina, muma, corinna, kapice, sve naše trudnjače- velika pusa
poseban pozdrav ležalicama (mare, mislim na tebe) i mojoj terminuši mimi - možda na kraju ugovorimo kakav brak na 5. katu, ovdje je sve rasprodano![]()
HB da je sve dobro proslo..MalaMa i ja ti cestitam na curici...sad se lijepo mazite i pazite..
Ostalim terminusama puuno srece
i sto brzi oporavak...pratim vas..
MalaMa čestitam od srca i sad se ljepo mazi sa malom princezom nemogu ni zamislit kakav je to osječaj...Veliki pozdrav svim curama sve ste super,crvenkapice sta je bilo jučer nejavljaš se javiii seee ...
MalaMa cestitam!![]()
Malama čestitam. Legal nisam sigurna hoće li te primiti u avion, odnosno hoće li ti itko dati odobrenje za let u 35 tt. Mi danas prvi dan bez partusistena, počelo je i naše odbrojavanje u sitno, sad je na gospođici da se odluči kad će nam stići.
MalaMa cestitam na malenoj djevojcicii skolski odradenom poslu! Prava si hrabra mamica!
Moe, da ti ovih par dana proleti pa da i ti u ponedjeljak zagrlis vasu ljepoticu!
Svim okruglicama!
Mi se nismo pritajili nego ja toliko zvrndam po okolo da nisam stigla nista napisati. Kod nas je sve mirno i ugodno, maternica radi redovnu gimnastiku, ali jos su to bezbolne pripremne kontrakcije.
Bluebella, sva sreca da nisi sve ulozila na nas, jer bi sve prokockala![]()
Heeej MalaMa cestitam na smotuljku koji ce uveseljavati vase zivote!
Maco tebi saljem posebne pozdrave!
Svima zahvaljujem na dobrim zeljama, sad strpljivo cekamo ponedjeljak!![]()
evo mene ....
......a sta da vam kazemnemam lijepe vijesti , nisam htjela vas rastuzit ali bi ipak trebale znati ,
moje mrve vise nemasrce je stalo i danas kiretaza napravljena .....eto , tuga tuga tuga
crvenkapice, žao mi je![]()
Posljednje uređivanje od anddu : 06.06.2013. at 14:52
crvenkapice ovo je stvarno šok, žao mi je!![]()
ma miša mu stvarno nije fer! crvenkapo, prežalosna je ova vijest!
Ajme crvenkapice,jako mi je žao...zbilja nije fer...
crvenkapice, žao mi je![]()
Crvenkapice, mila moja, srce mi se raspalo kada sam ovo pročitala!!! Tako sam sada bijesna, vrištala bih, lupala glavom....pa zašto, zašto, zašto...? Bože do kada ovako? Hoćemo li mi pojedine sa ovoga foruma ikada doživjeti svoju sreću? Koliko Ti još suza, patnje i boli moramo dati, ima li tomu kraja? Ajme kako sam tužna...draga moja drži mi se, molit ću za tvoju snagu, ne znam što drugo ti mogu reći, jer svaka riječ je suvišna
!!! Grlim te puno, puno
![]()
crvenkapice, tako mi je žao... baš sam mislila na tebe i nadala se da će sve ipak biti ok... Drži se!
crvenkapo nemam riječi,jako mi je žao,grlim,drži se.![]()