Ginger, može, samo se odluči što ćeš :)
zhang, ti imaš odlične rezultate kako radiš po svom :yes:
Printable View
Ginger, može, samo se odluči što ćeš :)
zhang, ti imaš odlične rezultate kako radiš po svom :yes:
Ri. Hvala cure! Mislim da se isplatilo ono zimsko trčanje po pljuskovima i buri.
I znam da će ti maslaci biti zlo. Jednom sam vani kupila neku malu teglicu maslaca od badema i pojeli smo ga žličicom, u komadu. I još smo nabavili pekač za vafle, doduše pravimo zdravije inačice, no svejedno je to zlo, u kombinaciji sa maslacima, ajme. :iskušenje:
Moze meni onda indijski i kikiriki
Za bademov nemam ni najmanji ideju kakav bi mogao biti...
badem indijski kikiriki kavofob 1 1 magriz 1/2 1/2 betty 1 1/2 1 1/2 palčica 1 1 1 Ginger 1 1
betty ne brini. nije mi premalo :D
jucer sam vodila pesicu na skolicu. i super je ona to odradila osim skipova koje nisam mogla s njom. sutra je opet lagani trening ali se veselim suboti :)
palcica di si ti?
sad vidim da si u rijeci, ja sam cesto tamo, mogu ti i donesti
kavofob, nećemo se zavaravati. Ovih 5 kg viška samo čeka da se održi na meni hraneći se maslacima. :lol:
magriz može i tako. :-)
Moze li meni po jedan od svake vrste?
I ja bi jedan indijski, ako nije problem.
(ili ako je netko za pola-pola, onda indijski i bademov)
Ja bih ovaj put indijski.
Edit: Palčice, nemam komentara. Odlično, svaka ti dala :mrgreen:
Ja sam danas 20minute workout TJ. Ono, sva sam se pogubila. Valjda ću se s vremenom ušemiti.
ja bih bademov i indijski!
Maruska, ajd se onda ti polovi sa magriz, moze? A ja cu po jedan od indijskog i bademovog
Jer ako imam previse, onda cu previse navalit na to...
Jeste probali preliti narezanu bananu s maslacem? :drama:
Palci, bravo za kilometre!!
palci bravo!
i ja bi probala maslace ali nisam karakter pa ce to pricekat da se rijesim viska prvo.
jutros nista, jedva sam se i digla iz kreveta. morala sam doc radit, gotov je moj godisnji.
bole me bedra od jucer, valjda sam onda nesto radila s tom piramidom :mrgreen:
anci skinila sam program, jedva cekam pogledat danas!
mb, žao mi da moraš raditi, ali takva nam je sudbina :lool:
ja jutros onaju zuzin zcut w1, onaj s manmakerima, baš mi je dobar.
sad sam previše zadihana pa razmišljam poslijepodne nešto kardiasto odraditi, sad sam se baš iscrpila. vježbala sam u sekundu s njom, a ona na onim side hops skače, kao što marta kaže, kao na federima :mrgreen:
Sve pohvatano :)
badem indijski kikiriki kavofob 1 1 magriz 1/2 1/2 betty 1 1 palčica 1 1 1 Ginger 1 1 marta 1 1 1 maruška 1/2 1/2 Cubana 1 sasa 1 1 spajalica 1 1
Jutros Cardio Recovery. To mi je jedini insane trening koji ne volim, dosadan je, a i nije baš insane...
Popodne je u planu trčanje, sprintevi. Ali brrrr, vani je hlaaadno. Baš ću vidjeti jesam li karakter :mrgreen:
ja bi indijski :)
i da, da, nije da se javljam samo kad je klopa u pitanju....
čitam, pratim iz prikrajka i drvim po 30 DS...još uvijek :škartoc:
Palči mrak za km :klap: svaka čast!!!!!!!
Ančika, odlično!!!!!! :klap:
MB, vidjet ćeš, P90X3 je mrak ;)
Betty, a jesi ti probala zaledit 2 banane pa ih zblendat u sladoled sa žlicom maslaca?!??! :njam:
ja sam u komi... vrijeme mi pokvarilo sve planove. Ni sinoć obiteljska ni jutros samačka tura. Nema šanse, nosalo bi me amo-tamo dok me negdje ne bi me zaljepilo. Al ionako sam noćas pekla pince pa sam sva smušena i pospana...
Bar sam si jučer kupila na 45% popusta zimski termo dres pa sam bila dobre volje unatoč nebicikliranju :lol:
Uh, obzirom na maslace, i ovo će druženje biti u lijepom broju :-D:-D:-D
moj nije štapni nego onaj sa posudom, ali nije neki spešl - ovaj. Ja narežen banane na kolutiče i tako ih zaledim. Kad ih izvadim ostavim ih vani da se mrvu omekšaju, ali ako se onako mrve umjesto da se pretvaraju u kremicu, a meni se žuri :njam:, onda dodam žlicu-2 mlijeka ili jogurta. I onda ide. Probaj tako ;)
Javim rezultat.
Evo jedan clanak o trbusnim misicima: http://www.fitness.com.hr/vjezbe/vje...exy-trbuh.aspx
One stare sve vec znaju :)
Bas nas se lijepo skupilo ovdje :)
Joj kako dobro zvuče ovi recepti sa bananama i maslacima,pa sladoled......:njam:
Ja ću pričekati kad vi slistite ovu turu pa ću vam se pridružiti
ipak moram prvo otopiti ovu mast da mogu slagat drugu :lol:
Nego, moram kupiti tene za vježbanje imate koji savjet?
Koje i ako ste naišle na kakvo sniženje
saf, sve zavisi o vrsti vježbanja. Svakako kupi tenisice u skladu sa aktivnosti: tipa ne kupuj tenisice za trčanje za recimo Jill/Shaun/P90 i ine, i obrnuto, ne kupuj core fitness/core tenisice za trčanje. A sve ostalo ovisi o udobnosti, ukusu i budžetu ;)
E jezi ga Danci
Ja kupila za trcanje jer sam mislila prvenstveno na orbitrek
Sad planiram Jill, al nema sanse da kupujem jos jedne :-(
ginger, ja uspješno vježbam u tenisicma za trčanje
u kakvim sam tenisicama prije vježbala, sad je super
nemoj se sad opterećivati time, kad bude prilike, kupi i ove druge (ja još nisam)
Imas pravo :-) bitno da sam pocela
A i nije da sam nesto napredna, i ove ce posluziti, he he
Svaki dan se spremam ili Jillian ili one hip hop abs i nikako
Jos sam samo na orbitreku...
A muce me i susjedi kat ispod - jel bolje da im skakucem u 6h ujutro ili poslije 22h :mrgreen:
:lol:
za tenisice: to su neka pravila vezana uz sposobnost tenisice da apsorbira udarac i drži zglob stabilnim. Kod kućnih skači amo-tamo treninga trebaju tenisice koje će čvrsto držat zglob jer ako ne se lako može okrenut. Za trčanje su i ti dijelovi mekani. E sad ić kupit druge, to baš i nije neka fora, slažem se.
Btw. zar nitko više ne vježba bos?! Ja sam te kućne veliku većinu radila bosa (osim insanity-a, to ni u ludilu ne bi radila bosa) :škartoc:
sad radim girje, a njih uvik obavezno i isključivo bosa tako da nove tenisice stoje u ormaru jer više ne trčim, a nisu ni adekvatne za bic pa nosim stare adidasice za rukomet što znači da sam i ja velki biser po pitanju tenisica :facepalm:
danči, jel bi t25 radila bosa? ja ne bih baš ni to
a i u BR ima užasno puno skokova, koliko se sjećam i u trećem levelu 30DS-a se isto skače
ja sam istegla ligamente kad sam bosa, tj. u čarapama, na parketu vježbala jumping jacks
od tad nikad više bosa
Danci sigurno misli na sklekove. Po 200 komada :lool:
Ja nemam pojma kakve tenisice imam?
Bosa radim sklekove, cucnjeve, perfect abse :mrgreen:
Focus ne bosa nikako!
ihaaaaaa, pretpostavljam da još osjećaš taj zglob tu i tamo, recimo kod promjene vremena.....nezgodno je to, ali mišek di u čarapama na parketu jj radit?!
ja sam odradila Alfu i Betu, kompletno bosa. Gamu nisam jer je izašao P90X3 pa me to skrenulo s puta, inače bi i nju odradila :mrgreen:
BR nisam radila, a 30DS radila prva 2 levela i to nijedan do kraja, sjećam se da nisam mogla od dosade dalje svaki dan isto jovo na novo...
ja vježbam bosa, bez čarapa. Ali ja imam tatamice pa na njima skačem....
ha?!?!?! Šta ti to radiš draga ženo da si se toliko lomila?!!?!? Akrobat u cirkusu?!?! :lol: To ti govori žena koja je na ravnom bez ikakvih kamenčića na mjestu okinula ko u crtanima s rola i slomila lakat s kojim uopće pod nije dotakla (vidi se imobilizirana ruka na onoj najdebljoj slici) :lol:
btw. ja sam nekad davno u ludim tinejđerskim danima potajno sanjala slomit nos da mogu na plastičnu operaciju :škartoc: