danci :lool:
Printable View
danci :lool:
anci malo sam preletila videa na P90X3 i jedva cekam da nesto odvjezbam, svidja mi se :)
Pitas se? :lool:
Evo mene sa sprinteva...
Omg, koja je to koma. Sprint kondicija mi je užas na kvadrat :gaah:
Nadobudno sam mislila 5x800 raditi. Prvi sam istrčala 600 pa drugi 400 i onda sam brljala 300 pa 400, kad sam koliko mogla. Uspjela nakupiti 4 km s pejsom 4'39''
Nisam imala pojma da je tako teško. Rekao mi md da sam teturala po stepenicama kad sam se penjala u kuću :lool:
Što se tenki tiče, ja sam ponosan vlasnik solidnih tenisica za trčanje u kojima samo trčim, a doma treniram u nekima isto za trčanje, iz Metroa, onim najjeftinijim za 200 kn već skoro godinu i pol. Nije da savjetujem i drugima tako, ali miša mu, ode cijelo bogatstvo na opremu za vježbanje :lol:
Danči i 200 sklekova... nije mi uopće teško zamisliti, i to nakon 50 km na bajku i 300 swingova :-P :-*
Anci, primila se ti P90X3 opasno!
ninik, dodam te na listu, nisam zaboravila.
Ja sam danas zshred 5 i abs afterglow. Ja isto nikad nisam trcala sprinteve, sigurna sam da ne bih bila dobra, nemam eksplozivnosti dovoljno. Bas me zanima kakvi su maslaci! Jel jos tko trenutno vjezba Zuzi? Osim vjecno nestalne Ancike..
Curke, da vam mahnem s mora :bye: Nadala sam se trčanju, ali je toliko burovito da nema ni šetnje :-(
Kavofobice, sprintevi se rade na 50 i 100 m, na 800 radiš brzinu, dakle ne tako brzo trčati, crknut ćeš. Trčiš onoliko brzo koliko možeš, ali tako da možeš istrčati 800 m, šo znači da i usporiš ako treba. Odrediš brzinu otprilike, u hodu, tj. trčanju :mrgreen:.
Maslace ovaj put neću, još ih imam, ali ću doći na kavu :-)
ja sam danas samo ovo http://www.youtube.com/watch?v=K0hu6_WOQqI&app=desktop (zuzi 8 min workout)
anci je mislim linkala nekidan pa sam sejvala.
kapalo je s mene :lool:
Vikki, nisu to bili sprintevi, upotrijebila sam krivi termin... al što god bilo, teško je :drama:
Drugi put ću probati skužiti kojom brzinom mogu 800 metara otrčati pa ću tako.
Još da razbijem mit o kaloričnosti maslaca. Prije svega moram reći da sadrže zdrave masnoće, dakle, to je good food :)
Kalorijski jesu bogati, ali su i nutritivno. Ne znam jel vas zanima sastav, ali sigurno će vas zanimati da ni ta kalorijska vrijednost nije tako strašna.
Indijski ima 584 kcal na 100 grama, bademov je malo masniji i ima 627. Čini se puno? No, jeste probali kad pojesti 100 grama maslaca u jednom danu? Nije baš lako, vjerujte mi na riječ :) Jedna žlica maslaca ima 5 grama. Baš me zanima tko ih može smazati 20... a i ako ih smaže bit će sit, tako da je to skroz ok.
A jeste kad pojeli vrećicu smokića od 100 grama u jednom danu? Ziher sam da jeste i da nakon nje niste bili siti, nego spremni za još jednu :P
Jedna vrećica smokića ima 520 kcal :yes: a još obiluje nezdravim masnoćama i solju...
Evo i updatane narudžbe;
badem indijski kikiriki kavofob 1 1 magriz 1/2 1/2 betty 1 1 palčica 1 1 1 Ginger 1 1 marta 1 1 1 maruška 1/2 1/2 Cubana 1 sasa 1 1 spajalica 1 1 ninik 1
Mb, sad sam ga i ja napravila.
Kad sam zadnji put nakon nekog vremena radila zuzi, bilo mi je jako tesko. Danas je samo malo tesko, ne kapa s mene, samo sam zadihana :mrgreen:
Ocito ispadnemo iz djira nakon nekog vremena i meni je bas super onda se malo sokirati :danci:
je, bas mi se svidilo :)
anci pogledat cu ovo sta predlazes, bacam se u istrazivanje :lool:
Maslaci tema:
Ja obozavam indijski. I muz isto, svaki dan maznemo zlicu, dvije nekog maslaca. Jel ima koji s komadicima unutra.
Inace kupujem kikiriki od alnature i ima gromada pa mi je to mljac.
Dijete ga jede samnom i na kruhu, tostanom pa se topi mmmmm i stavim u smjesu od palacinki pa ne ide uopce ulje.
Imam ti jedan kratki za butt, max 10ak min ali te boli dupe tri dana :lool:
Evo ga, zwow 62: http://youtu.be/_89aN4nZpNU
Vraćam se u utorak :)
Sasa, ja radim Zuzi sad dok ne trčim, jako je volem. Jedino mi je trenutno nezgodno jer mi je jedan trening premalo, a dva mi je teško iskombinirati da mi ne bude preteško ili predugo s obzirom na vremensku stisku.
MB, pitala sam te što sve radiš jer se na fotkama baš vidi da radiš, a učinilo mi se da su među svim programima najbolji rezultati od insanityja.
vikki insanity radim na grupnom (u zadnje vrime kombiniramo utege i insanity, kod kuce isprobavam svasta :)
anci ovaj cu odma sejvat za sutra :navukla se i ja kuku meni:
Ubola danas:
http://www.amazon.com/Puma-Womens-Fl.../dp/B00CBSS84E
Piše da su fitness tenisice.
Zadnji par u intersportu pa 50% popusta :)
istrcala 4300 u skolici danas, prosječni pace 6,5 s hodanjima
zadovoljna sam
Kako mi imaginarno zvuče te vaše brojke, kilometri... Bravo!
E, da, naravno, roze su jedino ostale :mrgreen:
Cubana, baš su lijepe tenke :zaljubljen:
Ja inače pink boju ne oblačim nikada, ali sportske stvari baš volim pinkaste. Moje tenke su pink-narančasta kombinacija :mrgreen:
Magriz, odličan pejs s hodanjima :klap:
magriz :klap:
cubana lipe su! vjezbala sam u slicnim pumicama proslu zimu. dobila sam ih na poklon i bile su mi malo knap zato sam ih i zamjenila
moj raspon boja u zivotu se krece od bijele ka crnoj, uz 50 nijansi sive :mrgreen:
Eventualno se zalomi neka crvena.
ali za vjezbanje imam pink hlacice, pink top i pink shaker :zaljubljen: ima nesto u toj pink za vjezbanje. dobro, imam i crno i bijelo i za vjezbanje.
a kad totalno zivim na rubu, obucem nesto bež i maslinasto :mrgreen:
Spuzvabobu je omiljena boja beeeež :mrgreen:
Nego danci, sestro po smotanosti, htjedoh ti se pohvalit da sam ja ko klinka slomila jednu ruku (pala) i onda za tjedan dana drugu (opet pala i u padu podigla ruku u gipsu i docekala se na drugu) pa sam tjednima bila s obe ruke u gipsu :facepalm: nos sam slomila na tjelesnom igrajuci nogomet (frend me glavom spucao) a drugi put mi ga slomio brat dok smo igrali twister. Oba puta sam nos isla idmah ispravljati, tj ponovno su mi ga lomili na zivo :) iscasila sam lakat na treningu karatea i ispravio mi ga je dedo rare iz komina :lool:
U svoju obranu imam za reci da nikad nisam bolesna (bar nesto) samo sam lomljiva
betty :lol: :lol:
kavofob, thnx na info o maslacu
mislim, nije da ga ne bih jela bez tih info, al lijepo je znati :-)
Cini mi se da ostatak kila necu tak lak skinuti :lool:
Cubana, lijepe tene!
I moje su pumine, sive sa pink, ha ha
A mene stvarno muci u koje doba skakutati susjedima po glavi...
Jos racunam da cu duplo ruziti dok polovim sve...a prek dana nema sanse da stignem vjezbati, samo rano jutro ili kasna vecer dolaze u obzir
Pogledaj Intersport
I ja sam tamo kupila na snizenju
Budem tnx
Super za tenisisce, Cubana! Ja sve sportsko uzimam na sniženjima, u Intersportu sam Mizuno za trčanje uzela na 50% sniženju.
A što se boja tiče, nemam ništa pink, sve za trening je bijelo, crno i eventualno crveno. I prava je misija u Zg naći nešto sportsko za žene a da nije rozo ili ljubičasto.
Betty :lol:
betty ajme o.O
ja sam slomila obe ruke i prst na nozi. srecom ne istodobno :lool:
h&m mi ima super sportske odjece!
u zadnje vrime samo gledam trenerke, tajice, topove.... :mrgreen:
I ja isto. Ali na kraju ipak ne kupim jer si mislim- dosta mi je ovo sto imam. Al zato nemam mjere kad djeci kupujem :skartoc:
beeetttttttyyyyyyyyyyyy, ajmeeeeeeeeeeeeeee :lol:
zhang i pinky?!?!?! :lol:
ja nemam niš pinki osim za vježbanje (jer je inače ne volim), a toga je podosta, od odjeće, obuće do utega i girji 8-)
kavi ,ba si me ti našla zafrkavat sa bicom/swingom/sklekovima.....ono ti poznato insanity+teretana+trčanje?!?! :lol:
maslaci su svi prva liga. Ima i crunchi verzija....
Cubana dobre tene, a čim kaže fitness, imaju pojačan taj dio oko pete pa su adekvatne ;)
odo ja sad konačno nakon 2 dana sa svojom bicikom :mrgreen: kasnim, napisale ste cijeli roman :lol:
Anci, tenisice na noge i van trčat!!!! Vani je fantazija!!!!! Za trčanje rođeno!
Prijava: 33km, avg speed 22,5km/h :-D ide to polako ide, baš sam zadovoljna :mrgreen:
vani je zbilja predivno jutro, no ja sam ga iskoristila za doraucak s MM na brijegu. i prijavljujem croissant i sok od cijedjene narance, da popravi sliku :mrgreen: