Cure da se pohvalim malo sa svojim vrtom. Jucer je pala mala berba, trud se isplatio :)
https://goo.gl/photos/vZcJ2wADzceikRJN9
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Printable View
Cure da se pohvalim malo sa svojim vrtom. Jucer je pala mala berba, trud se isplatio :)
https://goo.gl/photos/vZcJ2wADzceikRJN9
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Sani za ovo 3,5 mjeseca u minusu sam 3 kg a centimetre ću mjeriti kad stignem. Zadnje je bilo negdje oko 3 cm u struku i po 2 na kukovima i nogama. Mislim da sam tu i ostala. Najveća promjena je u snazi i kondiciji koju sam dobila :-D. Bar sebi izgledam čvršće. Mm se buni sto mi se i ovo malo sisa smanjilo :lool:. Guza se malo podigla. Bas mi je zao sto nemam fotke od prije.
Rahela bilo bi super vidjeti gdje si sad sa mišićnom masom. Ta kila bi mogla biti kila mišića s obzirom da pored trčanja radiš i snagu.
Kris divan ti je vrt, tu svega ima :-D!
Kris super ti je vrt :klap:
J-la to su super rezultati :klap:
Steta sta se nisi slikala prije.
J-la imas mrak rezultat svaka cast!!! ajd bas izmjeri i centimetre.
Kris bas je fin vrt svega tu ima, kod mene na balkonu rajcice, mrkva, persin i matovilac. Bit ce rajcice bas konkretne. Mrkva je sitna jer je pu o na maloj povrsini pa je sad beremo da napravimo mjesta preostaloj.
a meni je jutros tlak skroz nizak jedva stojim mali se probudio full rano a ja nisqm znala koliko je sati pa ga poslala u dnevni da gleda crtice umjesto da sam ga pomazila da nastavimo spat. Na tv u u to doba uopce nema crtica i opet mi dolazio.
uglavnom jutros s djecom obavila Kaufland pa cemo kod sveki na rucak i tad sam mislila otic otrcat al nisam sigurna jer i dalje pici sunce nigdje naoblake i vrti mi se u glavi...sva sam za krevet.
Eh u petak sam uspjela s djecom se ofarbat i osisat kod frizerke puna 2h je trajalo(malo je spora ova nova) al morqla sam to obavit bas u petak i gotovo :mrgreen:
A jucer sam dosla doma u 20h izasli i u 10h iz kuce prvo planinarenje Japetic pa u povratku bazen Vugrinscak u Samoboru dan je bio divaan :heart: al moguce i da sam umorna :lol:
A bome i muz uziva punom parom na jugu bili u nekoj novoj konobi ponad Petrcana okruzenoj vinogradima s prekrasnim pogledom na more. Ivana s to je tebi blizu, MM je odusevljen ono bas extra.
ljubim vas ovako niskotlakasna
oj!
procitah...
nisam vjezbala ni jucer, a kako stvari stoje, necu ni danas, preumorna sam
cure su se u petak malo divlje igrale i uspjele razrezati najmanjoj glavu :-(
nismo isli na hitnu (prema savjetu lijecnika iz obitelji) jer nije trebalo sivati
al sam probdjela noc cekajuci ima li znakova potresa mozga
i jucer tako cijeli dan
srecom, dobro je, samo sam ja u banani...
Ajme ginger grozno! Cuvaj je :love: :kiss:
I nemoj bit u banani, curka ce bit dobro, takve stvari se desavaju s dicom :love:
Joj Ginger, ljubni slatkicu. :-*
J-la, pa to su super rezultati! :-D
Kris, divan je vrt!
Ja se nadam da cu uspjeti danas vjezbati. Bili smo na sljemenu i skrsilo me. A moram poslikati i robicu za curice za burzu.
Mi sinoc stigli na more! Danas se treba rastati bez suza (pred djecom). Starijem (3,5god) nije uopce bed sto mame nece biti jer je previse uzbudjen novim okruzenjem a i odmah se uhvatio bake jer majstor zna da je to teren za dobit sve sto hoce. Ali bebonja ce me traziti, pogotovo jer jos uvijek cica....ah bolje ne razmisljati previse. Znam sve...samo se moram malo pojadati jos....
Ginger, razumijem te...
Ginger, sve znam kako ti je :hug:
Tigric, i tebi hug, iako ja ne bih suzu pustila, nego se valjda i napila od srece, vec po putu za Zagreb samo da ostanem sam bar kratko, ali razumijem tvoje osjecaje
tigric :hug:
rahela :lool:
taman sam s plaze dosla, mislim se sta cu radit i ocu li ista :mrgreen:
Nakon jucerasnjeg zwow#60 sjetila sam se odlicnog zwow #59 pa sam napravila njega :)
Opet sam improvizirala girjom umisto utezima jer nemam dovoljno teske utege :)
Ginger i tigric veliki :hug: bit ce sve dobro.
Rahela super za jezik !
Ja sam danas isla mjerit tlak kod svekija jer mi je fakat bio pao 96/64 a puls 62 pa sam se napucala slanog i vode i kad se digao na 100/78 puls 72 onda sam otisla u trk jer bilo ili tad ili ga nece biti danas.
Trcala sam po zvizdanu u 16:30h uzasna sparina garmin pokazuje 32 C jedva sam izdrzala cijedilo se s mene .
16km p.5:38 al bome bas tesko mi bilo.
jesam ja ono neki dan rekla da mi je sporo trcat 5:45- 5:50 puj ouj na mene. Trcala dosta km tim tempom danas.:mrgreen:
Ola cure.
Bravo svima na vjezbanju, tigric drzte se.
Bacim oko na vas svaki dan, ali kao sto sam i mislila slabo organizacija na godisnjem. Jedva ubacila trcanje jutros, , 6 km, jako sporo ali i ne moze se brzo jer je ovo hill trcanje po definiciji. Znaci svi treninzi su mi do sada brdsko trcanje:kbell:
I Internet je ovdje luksuz, tako da od mene za sada toliko
Kjb pa to ti je odlicno brdski treninzi su mrak i naravno da su sporiji al donose puno benefita.
sad sam radoznala.di to ljetujes. Moze na pp ako ne bi ovdje.
ja mislim da cu isto ovo ljeto imat brdasca jer necu se moci vrtit non stop po istoj trasi rece ljudi ludjakinja. A cijeli otok mi je dugacak samo 8km a i dio se ne moze trcati. Vidjet cu kad tamo dodjem.
evo sad je stidljivo pocela kisica falatiBoze napokon. Jeee...
MB jel stagod bi ili ne bi veceras?
Lili, ti si carica! 16 km po ovoj sparini! Wow!
Lili svaka cast, 16 km :naklon:
Prijavila sam vec ;) bice si pisala kad i ja pa ti je promaklo ;)
Svaka cast svima za odvjezbano danas.
Ja nisam nista. Dva dana resta :-)
Al zato sam se natukla palacinki s nutellom i mljevenim bademima :mljac:
Sani, i meni i danas rest
Sutra bih mogla izazov i jos nesto, za kaznu :mrgreen:
Lili, svaka cast na trcanju po ovom vremenu, i to jos tu kilometrazu i jos tim tempom :klanj do poda:
Mb, super za odradjeno!
Dovoljno si se izazovom kaznila :lol:
Ah sad vidim MB fakat smo istodobno tipkale :-) brqvo super to tebi ide!
Hvala curke bome mi je bilo zahtjevno tih sat i pol, i ne bi nikad trcala po.takvom vremenu al da nisam tad ne bih ni odradila trening pa eto. :-)
a gle sad vremena vani puse drvece se krivi sijeva pa sta me nije danas malo okupalo hebemu mu da me bar malo.rashladi. nadam se hladnijem ponedjeljku, ne vjerujen da ovo govorim al fakat meni vrucina i sparina u zg too much.Na moru mi nista ne smeta kad imam moreeee...
A Sani i rahela kakve kazne i bakaraci pa zasluzile ste rest fakat ste redovite s vjezbanjem prema tome...zasluzeno uzivajte!
Ginger nadam se da nije strašna povreda kod male mišice.
Rahela i Sani, potpisujem Lili za ovaj odmor.
Tigric bude se mali super snašao bez tebe, tu mu je i stariji braco pa će mu biti lakše.
Lili svaka čast na trčanju!
Cure jeste probala onu linoladu kokos? Svaki put u kupovini, svadjam se sama sa sobom. Ona zločesta bi kupila dvije tegle :lool:. Kakva je? Da popustim ovoj zločestoj :lool:.
willow, jednu fetu? pa trajala bi mi ta dinja onda danima...ja i MM onu veeliku (od biće 5kg) pojedemo u 2dana, svaki dan po polovicu...
mogu pojesti toliko da nakon toga izgledam u cca 5tom mj trudnoće...:lol: ustanem 1x piškit nakon noćnog dojenja...a biće mali posisa ostatak,LOL...
tigrić,pa koliko ti često još sisa,dakle to je sad ujedno i odvikavanje?
rahela,zaboravih pitat,kako ti je zubarica uspjela razrezat jezik,što ti je to radila da je imala skalpel šta li već u rukama?
lili luđakinjo s tom kilometražom...
danas je bio stretch Zuski na programu,pasalo mi jer sam se prije toga natukla buzare od mušula, dragi super napravio za večeru...
a sad sam taman završila kefir sa chiom i borovnicama...koji mix u stomku....
evo i na jugu koja kap kiše...pošaljite malo više k nama...
J-la dica su mi rekla da je super, nisam probala, ne volim :ajneknestonevolim:
E pa onda znači da valja, djeci treba vjerovat ;-)!
ja sam ovaj vikend samo plivala
ali sam imala baš ispunjen i aktivan vikend, da sam jutros dok sam se penjala prema uredu pomislila "kao da nisam ovdje bila sto godina", osjećam se ko da sam bila na godišnjem
skulirana, sad mene muči jedna stvar: ako ne jedeš kruh, šta toćaš u toć od buzare? :mrgreen:
linoladi kokos uspješno odolijevam jer kokos ne volim u svim varijantama, pa zamišljam da mi se ovo neće svidit
bijelu obožavam, ali i njoj uspješno odolijevam, jer u biti od linolade mi, ako pretjeram, a lako pretjeram, izađu grozni prištevi po licu
Tang :klap: nek si se odmorila :love:
Ja spavala 3 sata samo, docekali me gosti cim sam otvorila oci da im je mala bolesna i idu kuci :/
Cekam da izadju da pocmem cistit. Jos me ceka u matere cistit kad zavrsim.
Mrzim ponedjeljke :/
Nemam ovih problema koje navodiš, kokos volim, bijeli dio u linoladi još više. A nikad problema s prištevima nisam imala. Nemam zapreka :lool: Jedino mi preostaje problem s kilama, ali za linoladu s kokosom mi valja duple treninge radit :lool:.
Super za napunjene baterije :-).
Skulirana, brusila mi je karijes na donjoj sestici, a ja digla jezik valjda kad sam htjela progutat i kako sam ja digla, u istom trenu i ona krenula van s busilicom i zarezalo od uspod sa strane frenuluma
Danas je puno bolje, al jos uvijek ne mogu oblizat gornje zube
Linoladu ne jedem, od tih namaza samo Nutela dolazi u obzir :fina gujica:
joj, rahela, naježila sam se sva
i na gingerinu curicu, mogu mislit kako ti je bilo, mrzim ozljede glave!
imam i ja ozljedu za prijavit
jučer ujutro silazim niz stepenice s malom, posklizne mi se noga i padnem
i sad onako refleksno, hvatam se za šta mogu da se mala ne udari, a bome i ja što manje, i spasim nas poprilično, ona nije niti zaplakala (malo je pokazivala koljeno),a od mene cijele stradao jedan nožni prst
onaj do palca
prvo sam ga tad ledila, a onda sam cijelo prijepodne bila na moru gdje se isto pretpostavljam dobro ohladio, ali je i dalje natečen, bolan i ljubičast
svejedno mislim da ništa nije slomljeno, jer mislim da bi to puuuno jače bolilo, pretpostavljam da sam ga natukla
ja sam samo sretna da nije trtica stradala :)
uglavnom, sljedećih dana otpadaju sve vježbe koje uključuju ikakvo skakanje ili nezgodne položaje stopala, mislim da otpada i plank, u biti moram probat, u nekim položajima me boli, u nekima ne boli
ali mogu radit v-hold i half pistole npr :mrgreen:
tangerina, drži se, a da za svaki slučaj odeš poslikati?
ja sam jučer odmarala, mislim koliko je to uopće bilo moguće po onoj sparini
jutros triplet ladder, bome sam se uznojila...
uh rahela
ja ne znam što bi da mi jezik netko poreže :mrgreen:
zlo i naopako
tangerine, dobro ste prošle!
za vikend prijavljujem odličan izlazak s dragim ljudima i pokojom čašicom alkohola,
nevježbanje, sladoled s nutelom i izležavanje
čisti hedonizam
danas zato završavam izazov, kosim, farbam i postim :mrgreen:
skulirana, on ti sisa koliko hoće kad sam doma. kad dođem sa posla, pa za uspavljivanje, pa ako hoće po noći...mislim nije da mu više treba, imat će uskoro godinu i pol, ali nisam ga odvikavala. dok mene nema ili kad ga tata uzme spavati ne traži i sve prođe normalno i bez plača. noćas je prošlo dobro, probudio se par puta, zazvao mamu i nastavio spavati. već mi je lakše.
tang, bed za prst...
Tang uf, dobro si prosla! Aj pazi taj prst, ako ne spadne oteklina isto provjeri jel slomljeno. Meni je uz prst pukla neka koscica u stopalu, misecima nisam mogla hodat kako triba :/
Flopi neka si restala, tako i triba :klap:
Tigric :love:
Danas vjv necu vjezbat, nego spavat :mrgreen:
Cekam da ovi izadju, vec sam luda :drama:
Joj Tang! Slažem se sa curama, ako ne splasne danas poslikaj to.
MB poslije tri sata spavanja, ne treba ti vježbanje već san. Još ti treba da se ozlijediš! Pa da kao Tang radiš samo V-hold :mrgreen:.
Rahela mene uvijek vuče linolada, radi onog bijelog. I moš mislit sad je skroz odvojili i to s kokosom :njam:. Moje radosti!
j-la, za tebe je prava stvar kanditova čoksa bijela kokos crunchy:mljac: A ja ću se sad u dućkasu ogledati za tom linoladom; do sada je nisam skužila (na moju sreću).
Ja sam na jugu, pala kiša, grmilo jako (meni se čini kao da na jugu uvijek nekako jače grmi).
Još uvijek se nisam uspjela sastavit s trčanjem..radim samo izdržaje na štangi (onaj dio kad sam doma), plankove, hollow man position i tak. Ništa skočno.:mrgreen:
rahela i tang, vibre za ozdravljenje.
lili, moj naklon za trčanje u 16.30, ma da je i 5, a ne 16 km..
Tang, uh, dobro da maloj slatkici nije nista, i vibram za tvoj prst
Odradih 5. dan izazova
Nisam radila walking combo jumping lunges, nego obicne walking lunges, pa sam onda jos dodatno napravila jumping lungese 30 komada
I onda sam jis radila marince sa sklekom 8, 6, 4, 2, a izmedju njih po 10 russian twists sa girjom 12kg
Bila sam potpuno mokra i jos uvijek izbija uz mene, al sad nakon 10 minuta mi fali jos nesto.
Idem izbacit klince iz kuce, pa cu jos po dvoristu s njima nesto