Cure moje ste vadile betu na svetom duhu preko interne uputnice...kakav je protokol?
Koliko se ceka nalaz?
Printable View
Cure moje ste vadile betu na svetom duhu preko interne uputnice...kakav je protokol?
Koliko se ceka nalaz?
Evo i mene 6dnt nakon feta 2 blastice , jedna dobra jedna malo losija .3 i 5 dnt sam.imala jaka.probadanja u.maternici ali kratko cca 5 sekundi .cicke 0 bodova , trbuh nista napuhan.lagani pms od danas i lagana vrtoglavica ali to moze bit i od utrica .
beta 14.7 .
nikakvih posebnih simptoma osim toga , prije sam uvijek imala hrpu ali to prepisujem stimulaciji .ovo mi je prvi fet pa mi je sve drugacije i puno opustenije.
Dr mi je zabranio kupanje upravo zbog raznih bakterija .
Sve cekalice sretno!
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
uf nisam ni napisala da nemam simptoma , odem u wc i rozi trg pomijesan s utricima ?!?!?! Sta sad? ! Zvala doktorw kaze moze biti i dobro i lose , nastavljam s terapijom .....a tako sam bila opustena do sad
iva777 znam da je teško,ali probaj se opustiti . Baš kako su i cure rekle,simptomi T su slični Pms-u,a utrići isto dosta zavaraju . Sretno :-)
Iva, meni je tako bilo 6 dan blastociste Pa je krenila M. Šta ne znači da će tako i kod tebe. Može bit implatacijsko a može i početni znaci M.
Znam da moze biti super , a moze biti i lose .Nada umire zadnja.znam da nista nemogu uciniti nego biti strpljiva .
Jos uvijek je prisutno to rozo - smedje krvarenje sa prozirnim iscjetkom ..nikad tako rano nisam imala krvarenje nikakvo uvijek bi mi m dosla na dan bete . A ko ce ga znat ! bista , vidjet cemo kako ce se razvijati sljedece dane . Fala cure!
Iva, držim palceve da je to pozitivno, bile bi na samo 2 dana razlike u tom slučaju. Ma vjerujem u pozitivan ishod!!!
Iva777 pozdrav, i ja sam imala tako isto i zavrsilo se dobrim ...curica ima 15mjeseca.... Zelim ti svu srecu ovog yvijeta i od svega srca!!!! Jedina sam pocela od 10 dana nakon transfera smedi iscjedak imat pa prelazilo i u jako krvarenje sve do 12tjedna ...a simptome nisam imala ama bas nikakve jedino taj rozi iscjedak 7dan i nakon tog smede
ljube sjecam se tvog slucaja :) , isto nikad nisam imala nikakva krvarenja do sad .nikakve druge simptome nemam skoro sam zaboravila da sam u postupku , do danas .lagano me boli trbuh , iscjedak se sad smanjio, mirujem cijeli dan jer uz taj iscjedak osjecam jaku slabost i vrtoglavicu i zujanje u usima.
Jos koji dan pa cu sve znati.
Racunam jos koji dan pa cu sve znati . e kako mi je do sad vrijeme prolazilo od danas dani kao vjecnost.
Cure, drzim fige :)
P.s. cini mi se da ako postoji neko mini krvarenje i onda stane, to je implatacijsko, a menzis ne staje kad krene, nego bude sve obilniji (bez obzira na utrice). Bar to je bio moj slucaj.
da, sluzbeno vadim betu 14.7 .inace uvijek radim testove od 7dnt al ovaj put necu nema sanse.... nadam se do bete ili ako bude bas jako krvarenje tad cu napraviti.Znam da u Rijeci daju 3 tjedna nakon transfera do bete, treba to izdrzati.
Danas jako malo smedje skoro se i ne vidi trenutno nema nikakvog krvarenje i nadam se da ce tako ostati.
Jutros opet ona jaka probadajuca bol vise puta nisam se mogla ispraviti.
Najdužih 14 dana u životu do bete,probadajuću bol sam imala i ja+druge simptome koji su mi bili više za mengu. Zvuči dobro. Želim ti veliku betu :-):-)
Hadasa iz tvojih usta u Bozje usi !
Pms lagano , ali nista strasno , samo ta opca slabost je prisutna. (.)(.) nista bas nista
Hvatam se za slamku, a svjesna da ne mogu nista uciniti osim cekati.
Ni mene (•)(•) nista, inace me uvijek bole u pms-u. To mi je skoro najveca nada...
Mene su počele boljeti tek poslje Bete ,nisam bila ni malo pozitivna 99 % sam cekala da procurim,dok sam držala rezultat u ruci već sam se htjela vratiti na šalter i reci da su nekaj pogriješili . Želim vam čim prije taj osjećaj . Tek nakon par dana je sve sjelo na mjesto i sad sve osjećam i boli . Naravno tu su sad neki drugi strahovi,ali ovaj put je pun tih nekih sitnih prepreka . Samo hrabro do cilja :)
Hadasa, nadam se da cemo i mi tvojim putem :) :)
Zelim ti urednu i skolsku trudnocu!
Ja imam jos duuugih 5 dana do bete , krenulo je treniranje strpljenja i zivaca !
Hadasa, da, bas tako je i kod mene bilo u ranijim trudnoća. Već sam znala da sam trudna pa su krenuli simptomi. Sretno do kraja!
Iva, to je najgore razdoblje... lako je prije biti hrabar, ali kad se već možeš testirati a čekaš kako su rekli, e to je vec druga priča. Nek nam bude sretno!
Iva, bas mi je drago, to je jako dobar znak!!!
od mene ništa
9 dnt i 11 dnt blastice testovi minus.
još u srijedu izvadim betu i to je to
Ajoj mala28, jako mi je zao :grli:
Mala, grlim na najjače!!!
Mala28 izvadi betu bez obzira , samo beta je 100% sigurna !
Cure kako ste mi danas ?
Kod mene i dalje krvarenja nema vise a sad jel to dobro ili nije , ko ce znat :)
Dosta mi je trbuh napuhnut ,i napet kao pms ali opet drugacije.jako slabi tek .I primjetila sam da nemogu uopce dugo sjediti , 10 minuta maksimalno , moram ustati ili prosetati.
Evo i ja od danas dio tima cekanje na test.
Ako ne uspije, slijedeci mjesec s.xamo se od jutra do mraka. Treba nam vrijeme za nas, bez doktora, nalaza i sl.
Stvarno nisam pametna, cime da se bavim do testa. Dobila sam bolovanje, ostat cu ovaj tjedan kuci.
Kad mogu počet vozit?
maritas koji dnt ti je?
Ja kratim vrijeme citajuci knjige , pokusavam stalno se necim zaokupirati jer kad stanem samo mislim o simptomima.
Ja sam uzela kratki odmor do srijede, tad se vracam na posao bez obzira na ishod .
Nastojim biti sto pozitivnija, ali ipak svaki dan dodjem u iskusenje da napravim test.
Nadam se da je moje krvarenje bilo implantacijsko jer je skroz stalo, samo jedan dan je malo trajalo .Ali s obzirom da s tim simptomima je bilo losih ishoda opet nekako vise sam optimisticna nego pesimisticna.
Test definitivno necu raditi mozda napravim betu dan dva ranije , da znam na cemu sam .
Maritas, kako je proslo?
Sto se voznje tiče, svaki put do sada muz je vozio jedino kad je išao dati uzorak i taj dan bila i punkcija. Vozim bez nikakvih ogranicenja vec sat nakon ET-a i dosta km svakodnevno, kupam se i ne razmišljam puno...
Ja nisam ni dan nakon transfera. Danas je bio.
Za sad nemam zelje za citanje, ali poslat cu decka da mi sutra nesto nabavi.
Ide mi jedino gledanje emisija o preuredenju kuca. To mi je kao droga :D
Samo da dobijemo plus, vec cu se zabaviti kupovanjem robice i trazenjem zenskog imena, ali ovo je tesko jer samo primjecujem negativno (taksist malo naglije zakocio). Imam u inboxu jednu utjesnu poruku pa nju citam. I gnjavim decka da me umiruje
Zao mi je mala28 ...želim puno sreće ujesen.
Ja isto vozim to mi nije problem ,sad malo me to kupanje brine jer u 8 idemo na more ,ali u srijedu idem u ZG pa ću pitati svog doktora. Jos sam na utricima,znate možda koliko se dugo oni stavljaju,jos sam uvijek dvije tri puta dnevno.
Ajme maritas ti kao da si meni u glavi...hahaha...dječja soba opremljena i ormari krcati ( u masti naravno ) jos mi je ipak prerano ,ali samo te stranice listam :) To me opušta i raduje i skrene misli od raznih negativa . Inače volim citati ali trenutno mi se jako teško koncentrirati , misli odlutaju .
Mi smo sobicak opremili kao da se radi o školarcu, ali svima govorimo da je to mix radne i sobe za goste ;)
Jedva cekam da izbacimo nase stvari iz nje.
Da bar mogu na more (ili mogu?) pa bi si skratila dan. Bez plivanja nema smisla da idem jer ce me svi pitati zasto se ne kupam.
Samo jaucem :D Dobro da ce dijete imat bake i djedove da ga razmaze jer mama ce mazit sebe :D A i tata mi je slican
hadasa utrogestan ide do 12tt kad se postepeno smanjuje, neki drze i dulje.
cure, mozete se kupati u moru, dapace, samo izbjegavajte prenapucene plicake i presvucite se kad izadjete van.
Hvala bubekica,tako nešto sam i planirala , ne se bas namakati cijelo vrijeme i obavezno presvući . Tamponi bi pomogli ili ne ? Jedino mi je problem sto ne idemo kod nas na more nego van zemlje, ali more je čisto pa mislim da neće biti problem. Inače sam s kontinenta i nepodnošljivo mi je vruce sada,jos o u potkrovlju i nemamo klimu :(
tamponi u trudnoci nikako i nikada!
Ajme,a to mi jedna trudnica savjetovala. Vjerovatno se nije raspitala kod ginekologa. Hvala puno
Maritas, dakle vraćena je jedna blastica? Ceka ih jos 5? Kako je na kraju sa progesteronom?
Ne, ne, nazalost nije tako lijepo. Dvije vracene blastice. Dvije zamrznute morule.
Ja ako budem isla na more(u more), cu poslije staviti vaginaletu. Imam neke prirodne, ali još cu pitati osobu koja ih prodaje. I ne prije testa.
Imam super drustvo na moru. Bas se nasmijem i opustim, ali to su uglavnom decki koji postave sto pitanja ako ne otplivam bar 1km. U nedjelju sam glumila menzis i samo se spricala vodom. Ne mogu to vise, a nije mi se svidjao otopljeni ultragestan nakon kupanja dan prije