Iva, bas mi je drago, to je jako dobar znak!!!
Iva, bas mi je drago, to je jako dobar znak!!!
od mene ništa
9 dnt i 11 dnt blastice testovi minus.
još u srijedu izvadim betu i to je to
Ajoj mala28, jako mi je zao :grli:
Mala, grlim na najjače!!!
Mala28 izvadi betu bez obzira , samo beta je 100% sigurna !
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Cure kako ste mi danas ?
Kod mene i dalje krvarenja nema vise a sad jel to dobro ili nije , ko ce znat
Dosta mi je trbuh napuhnut ,i napet kao pms ali opet drugacije.jako slabi tek .I primjetila sam da nemogu uopce dugo sjediti , 10 minuta maksimalno , moram ustati ili prosetati.
Evo i ja od danas dio tima cekanje na test.
Ako ne uspije, slijedeci mjesec s.xamo se od jutra do mraka. Treba nam vrijeme za nas, bez doktora, nalaza i sl.
Stvarno nisam pametna, cime da se bavim do testa. Dobila sam bolovanje, ostat cu ovaj tjedan kuci.
Kad mogu počet vozit?
maritas koji dnt ti je?
Ja kratim vrijeme citajuci knjige , pokusavam stalno se necim zaokupirati jer kad stanem samo mislim o simptomima.
Ja sam uzela kratki odmor do srijede, tad se vracam na posao bez obzira na ishod .
Nastojim biti sto pozitivnija, ali ipak svaki dan dodjem u iskusenje da napravim test.
Nadam se da je moje krvarenje bilo implantacijsko jer je skroz stalo, samo jedan dan je malo trajalo .Ali s obzirom da s tim simptomima je bilo losih ishoda opet nekako vise sam optimisticna nego pesimisticna.
Test definitivno necu raditi mozda napravim betu dan dva ranije , da znam na cemu sam .
Maritas, kako je proslo?
Sto se voznje tiče, svaki put do sada muz je vozio jedino kad je išao dati uzorak i taj dan bila i punkcija. Vozim bez nikakvih ogranicenja vec sat nakon ET-a i dosta km svakodnevno, kupam se i ne razmišljam puno...
Ja nisam ni dan nakon transfera. Danas je bio.
Za sad nemam zelje za citanje, ali poslat cu decka da mi sutra nesto nabavi.
Ide mi jedino gledanje emisija o preuredenju kuca. To mi je kao droga :D
Samo da dobijemo plus, vec cu se zabaviti kupovanjem robice i trazenjem zenskog imena, ali ovo je tesko jer samo primjecujem negativno (taksist malo naglije zakocio). Imam u inboxu jednu utjesnu poruku pa nju citam. I gnjavim decka da me umiruje
Zao mi je mala28 ...želim puno sreće ujesen.
Ja isto vozim to mi nije problem ,sad malo me to kupanje brine jer u 8 idemo na more ,ali u srijedu idem u ZG pa ću pitati svog doktora. Jos sam na utricima,znate možda koliko se dugo oni stavljaju,jos sam uvijek dvije tri puta dnevno.
Ajme maritas ti kao da si meni u glavi...hahaha...dječja soba opremljena i ormari krcati ( u masti naravno ) jos mi je ipak prerano ,ali samo te stranice listamTo me opušta i raduje i skrene misli od raznih negativa . Inače volim citati ali trenutno mi se jako teško koncentrirati , misli odlutaju .
Mi smo sobicak opremili kao da se radi o školarcu, ali svima govorimo da je to mix radne i sobe za goste
Jedva cekam da izbacimo nase stvari iz nje.
Da bar mogu na more (ili mogu?) pa bi si skratila dan. Bez plivanja nema smisla da idem jer ce me svi pitati zasto se ne kupam.
Samo jaucem :D Dobro da ce dijete imat bake i djedove da ga razmaze jer mama ce mazit sebe :D A i tata mi je slican
hadasa utrogestan ide do 12tt kad se postepeno smanjuje, neki drze i dulje.
cure, mozete se kupati u moru, dapace, samo izbjegavajte prenapucene plicake i presvucite se kad izadjete van.
Hvala bubekica,tako nešto sam i planirala , ne se bas namakati cijelo vrijeme i obavezno presvući . Tamponi bi pomogli ili ne ? Jedino mi je problem sto ne idemo kod nas na more nego van zemlje, ali more je čisto pa mislim da neće biti problem. Inače sam s kontinenta i nepodnošljivo mi je vruce sada,jos o u potkrovlju i nemamo klimu![]()
tamponi u trudnoci nikako i nikada!
Ajme,a to mi jedna trudnica savjetovala. Vjerovatno se nije raspitala kod ginekologa. Hvala puno
Maritas, dakle vraćena je jedna blastica? Ceka ih jos 5? Kako je na kraju sa progesteronom?
Ne, ne, nazalost nije tako lijepo. Dvije vracene blastice. Dvije zamrznute morule.
Ja ako budem isla na more(u more), cu poslije staviti vaginaletu. Imam neke prirodne, ali još cu pitati osobu koja ih prodaje. I ne prije testa.
Imam super drustvo na moru. Bas se nasmijem i opustim, ali to su uglavnom decki koji postave sto pitanja ako ne otplivam bar 1km. U nedjelju sam glumila menzis i samo se spricala vodom. Ne mogu to vise, a nije mi se svidjao otopljeni ultragestan nakon kupanja dan prije
maritas
tko radi/prodaje te "prirodne vaginalete"? nadam se da se kupuju u ljekarni, a ne negdje drugdje... cure budite oprezne s različitim supstancama u trudnoći. "prirodno" nije nikakva garancija sigurnosti.
Svaki Utrogestan se otopi, apsorbira, a dio iscuri, bez obzira na kupanje u moru.
Slazem se sa Inesz, zaista treba biti oprezan .
Koristim samo ono po preporuci doktora, a ako mi padne neka " luda ideja" na pamet zvrcnem svog doktora pa ga pitam za odobrenje.
Toliko muke da dodjemo do ovog trenutka ( pa makar i dani cekanja bete prolazili najsporije moguce ), da zaista ne zelim nista riskirati bez zelenog svjetla.
Kod mene sve isto , krvarenja nema i nadam se da nece biti sljedecih 9 mjeseci.![]()
Jako sam napuhana i dalje , beta za 3 dana)))
Posljednje uređivanje od iva777 : 11.07.2017. at 14:49
Iva, drago mi je čuti da je sve čisto, neka tako ostane jos 8 i pol mjeseci : -)
Maritas, nek se onda obje ulove pa da i to rješite
Kod mene nema niceg, sto je ustvari dobro, jedino ujutro znam imati kao laganu nelagodu u donjem trbuhu, no ne zelim jos raditi test, ne znam da li cu ga ni raditi...
Ne brinite. Radi se o magistrici farmacije koja ih prodaje u ljekarni sa racunom.
Bila mi je složila jedne jače za streptokok koje nesmiju u trudnoci i jedne blage za nakon pregleda (jer mi je bila krenula jedna upala nakon pregleda). Ako nekom vjerujem, to je ona. I doktor mi je rekao da više vjeruje vaginalnim nego oralnim probioticima (vezano uz lactogyn i vrste lactigyna). Necu sigurno na more do bete, iako bi bila opustenija da idem.
Cure, jedva cekam prvo vase, pa onda moju poz betu![]()
Posljednje uređivanje od maritas : 11.07.2017. at 15:19
Maritas, kad je beta ovaj put, koliko jos? Ne bi me cudilo da je prije mojeGdje uzimaš te vaginalete? Mozes i na pp
Posljednje uređivanje od mala-bebica : 11.07.2017. at 15:54
Za 13 dugih dana.
Ti?
Poslala pm
Ivačekamo s tobom i šaljemo dobre želje ...
Maritas ide vrijeme sporo,ali nadam se da će ti se isplatiti![]()
Mala, šaljem zagrljaj, nemam nista pametno za reći
Mala drži se ...
Ima tko iskustva s krvarenjem u ranoj trudnoći,jučer sam malo krvarila i poslije onako roznasto. Ništa me nije grćilo,malo bolucka i šarafi ali tako stalno.
Doktor mi je rekao da hoće tako,ali nije ništa zabrinjavajuće,osim naravno ako se ne ponovi i ne pojača.
Mala28 zao mi jako
Uhh...svaki dan,hvala Vrci , jučer sam malo spaničarila,dobro da mi je mm staložena i mirna osoba,do sada sam bila zbilja mirna,ali ovo me baš uzdrmalo.
Kaže doktor ponašajte se normalno...svakako budem probala.
cure na kojoj temi piše marianxy? pobrkale mi se teme, a htjela bi znati da je ok
ja pokusavam kulirat doma, iako nekim sa mog posla to nije bas jasno. ne moram ni rec da su zene u pitanju. i to starije od mene. mladje su ok i vecina muskih.
Meni su tad rekli da se smirim, mirujem. I jesam, jer me bilo strah kretati se kad je krv krenula.
Na kraju mi otkrili hematom
Hvala vrci...
Još radim,ali nemam težak posao pa mi je ok,odmaram doma.
Pitanjce za neke vitamine , kad početi i koje preporučate ili da se savjetujem s liječnikom?
Ne mogu postaviti sliku. Uglavnom jako blijeda druga crtica
Hadasa, biti ce sve ok, samo lagano i probaj mirovati.
Stela, ja ne vidim sliku ako si stavila uopce? Je li pozitivan?
Maritas, sta si rekla da si kod privatnika? Ma pusti ih, ja se nikom ne bi objašnjavala, nek komentiraju ako nemaju svoj život.
Slika je možda prevelika,ali dok se klikne na ikonu ja ju vidim .
Vidi se blijeda crta , možda je još prerano....želimo puno sreće i pravu debelu crtu čim prije
![]()
Napravila i neki geratherm. Pozitivan odmah. Ne mogu vjerovati. Ovo mi je 1. Pozitivan test nakon 6 god borbe. Totalno sam u šoku
Stela cestitam))
Sva se najezim kad netko uspije i nakon kratke borbe, a ti si pravi borac
Želim ti svu srecu svijeta
A moj posao je takav da moram se javiti i odgovoriti na pitanja. Ako dobijemo penale, cijela firma pati. Mi smo neko udruzeno vlasnistvo, nije da lova ide jednom gazdi, nego samo za place.