I hvala, cure, na komplimentima.. :-*
Printable View
I hvala, cure, na komplimentima.. :-*
Sad ste me inspirirale za post na fb o uspoređivanju :)
Zhang, ziher hoću, postajem narcisoidna polako :lol: srećom mi md zabranio da ove gole distribuiram :mrgreen:
sasa G.I.Jane - baš ti paše taj opis :klap:
Jučer navečer odradila 30ds 3level, pa odmah potom yoga 1 level. Kondicija raste. Veeeelika motivacija mi je ovaj pdf.
Jutros se gledam u ogledalu s leđa.... guzica je počela strćat :-D, a pojavile su se (neznatno ali tu su) one rupice na dnu leđa. :-D:-DNikad ih nisam imala.
Struk pao za 5 cm, sad je 73cm :facepalm:. Bacam šećere "do kraja" iz prehrane.
Pitanje: putar ili margarin?
margarin je užasna hrana.
Ja sam se odavno pomirila s tim da nikad necu biti visoka,vitka i vretenasta :-D ali zato mogu dotjerati ova svoja 163-164 cm i izgledati skladno,snažno i utrenirano. I mislim da tijekom vježbanja,bilo trcanja ili workouta koje vi radite,usput se dogodi ono najvažnije-zavolimo svoje tijelo takvo kakvo je jer nam dokazuje da puuuno toga moze i stalno u tom tijelu pomicemo granice i ispunjavamo ciljeve.
Optimistična :naklon:
Mrak rezultati i unaprijed se veselim fotkicama :mrgreen:
5 cm u struku :respect:
Maslac obavezno, osim ako si želiš malo celulita na guzu skeljit... margarin je otrov kojeg nitko ne bi smio konzumirati.
Maslac!! Divna hrana! Ja isto volim svoje rupice na dnu ledja:). Bravo optimisticna!
Sad sam u autu na pa ne mogu provjeriti imam li rupice na ledjima. One znace da sam misicava? :mrgreen:
Sasa, bravo! Bas sam sretna s nasim topicom! :heart:
I da, maslac uvijek. I zdravija i finija varijanta.
Mislim da rupice znace da nemas ledjnog salca!
ma da. nema salca, a ima nekog mesa ispod.
nego, ja sam prije zaključila kako nikad neću imat rupice. onda sam došla do manje kila i opet ne imala rupice. i sad ste me sjetile. i idem kao vidjet. i nemam. a niš. onda mi sinulo da bi mogla spustit rub gaća :lol:. ajd, naziru se. gaće ih skrivale, mamicu im
Hahahaha, umirem na bubreznjace :mrgreen:
Ja ih garant nemam.
Ines LOOOOL
Ja umirem od želje da idem vidjeti, ali moram pričekati da se curka probudi i otkači sa sise 8-)
:klap:
Sad mogu reć kako sam potaknula masovno skidanje gaća.
Ja ne mijenjam maslac, mileram, punomasne sireve za nista na svijetu. Zao mi je ali to je moja granica.
Margarin svjesno nisam jela ne sjecam se od kad. Ni u kolace ga ne stavljam.
Rupice na ledjima su u nazirucim oblicima.
Krumpi hvala na komplimentu, ali moja glava nikad zadovoljna izgledom nije. Po tom pitanju sam ko teenagerka. Salo neko neznatno primjecuje, a meni izgleda ko germitajg.
ma sta bi to mijenjala! njami i najnormalnija hrana. osim što je njami.
margarin je prerađevina samo takva i smeće totalno.
znaš šta, ja nemam pojima od kud tebi nick spajalica, al kad sam bila pospojila lik i nick, skroz mi pasalo. duga, tanka, jogasta, a ni lik spajalice i balerine nije daleko. prevruće ti je dole na suncu.
[QUOTE
=sasa;2460453]Mislim da rupice znace da nemas ledjnog salca![/QUOTE]
Ar ju sur? Ne znam o kojim tocno rupicama govorite, ali ako su to one a tik iznad guzova-prijavljujem ih. Dale ste mgh misliti i sad se pipkam po ledjima i rebrima i tu nemam sala. Zato se svo salo sjatilo na trbuh i bubrege (kod mene bubreg stvarno zivi u loju). Sjecam se doktorice na porodu tijekom jednog od vaginalaca kad me pitala kojim se sportom bavim s obzirom na jaku i izrazenu misicnu masu i na sporo otvaranje. To je navodno karakteristicno za sportasice. Ajde, bar me u svoj onoj muci nasmijala!
ja upravo zavrsih 8 dan 30ds level 1.
gledam fotke i u soku sam koliko se vidi razlika.
pa zar je to moguce?
Ar ju sur? Ne znam o kojim tocno rupicama govorite, ali ako su to one a tik iznad guzova-prijavljujem ih. Dale ste mgh misliti i sad se pipkam po ledjima i rebrima i tu nemam sala. Zato se svo salo sjatilo na trbuh i bubrege (kod mene bubreg stvarno zivi u loju). Sjecam se doktorice na porodu tijekom jednog od vaginalaca kad me pitala kojim se sportom bavim s obzirom na jaku i izrazenu misicnu masu i na sporo otvaranje. To je navodno karakteristicno za sportasice. Ajde, bar me u svoj onoj muci nasmijala![/QUOTE]
Ispravak, mislila sam na misicnu strukturu zdjelice, da ne ispadne da sam Conan himself.
Nemam rupice na ledjima :salasta:
Ej curke, ja prijavljujem nemanje rupica. Skoro pogubila gaće od spuštanja, ali niš... osim u slučaju da mislite udubljenja sa stražnje strane koljena - to imam :mrgreen:
Anatom bravo i itekako je moguće. Kad imaš puno viška promjene se jako brzo vide. Sad samo nastavi istim tempom i za par mjeseci nećeš sama sebe prepoznati ;)
Nisam još za pokazati, pogotovo dok me muči grižnja od tjdna ne treniranja i kad vidim sve ove popločane ratnice na forumu. Nisam imala energije, čak gotovo ne jedem, vrućinu ne podnosim sa ovako niskim tlakom. No večeras 10km i pratim vas, divim se.
Maslac od kokosa je moj izbor (jaja, riba - jedino to pečemo). Za salate maslinovo i laneno ulje.
oooo,rupice vam vaše :D
čuj ovu palčicu,grižnja savjesti, a onda će odrapit 10 km a da ni ne trepne :lol:
Inesica,ja danas pravila onaj tvoj recept s fit mame,one zapečene tikvice s piletinom i sve super,tikvice pustile onako malo sok a mm naravno kruh u ruke i umače, a ja ga gledam i mislim si pa nije baš da mi to fali nešto - prije par tjedana bih napravila istu stvar...pa čitam deklaraciju na kruhu, nekom što je kupio u Billi :-o od askorbinske kiseline, E ovaj, E onaj, pojačivač okusa...mislim, nije da to nisam i prije znala, da se svašta stavlja u hranu, ali kad baš kreneš osviješteno čitati to sve shvatiš da kak su u jednom dokumentarcu rekli ne jedemo food, nego food products :roll:
oboružala se i orašastim stvarčicama, a zanima me što mislite o sušenom voću (brusnice,marelice i sl...) - jel se u to dodaje šećer ili i to dolazi u obzir kao zamjena za neke usputne grickalice i krizne trenutke?
ja se nadam navečer trčati, danas cijeli dan radim generalku kuće tak da se valjda i to broji u neki oblik vježbe :mrgreen:
Moja danasnja rekreacija je kuhanje 15kg pekmeza od sljiva. :-)
Baš htjedoh komentirati; zhang ima arm day danas :D
Nego zhang, jel imaš ti rupice? Radi statistike pitam :mrgreen:
Ne znam,a sad nemam ogledalo na kojem mogu vidjeti.
Ja imam rupice (sto god to znacilo)
Imam ih i ja, a nisam baš fit .... još ..... :raspa:...mislim da to nema veze sa masnim tkivom, hm...