Nema nikakve potrebe da uppce mirujes nakon fet-a. Ja sam dobila dopustenje za posao, zborsko urlanje i sve normalno osim treninga, naravno.
Printable View
Apsolutno se slazem s bubi... ;-)
Ja se divim svima na tolikoj aktivnosti jer se meni toliko spava da cim imam priliku kljucnem... osim toga pase mi da sam u miru cim vise... mislim da je to takodjer individualno i da se svatko treba ponasati kako osjeca da mu vise pase...
Bez vjezbanja, naravno...
Jutro Ruthy pospanko jedan!:-)
E vidis Ruthy, ja sam prvi tjedan bila strasno hiperaktivna i nabrijana..Nakon 7 dnt me pocelo grcit u maternici kao da cu.dobit M i od onda bi samo avala..bas bi zaspala sjedeci za stolom..ne znam zasto mi je tako..ali nema veze.. Samo da se bembo implantira..
Ugl pa da, radis sve normalno koliko mozes, pa nitko ne govori o nekom forsiranju evo ja vec 5 dana ne radim nista..
Meni je to grcenje krenulo od 3dnt a dpavanje mozda od 5dnt...
Joj znam vatra da si ti full aktivna, sjecam se i jahanja :)
Sto se tice posla ja si mogu dopustiti laganini kad hocu a kad radim onda je bas stres.. hvala bogu pa je sad i neko zatisje pa spavam po cijeli dan kao beba... tjesim se da je za troje :-)
Jutro Frcka, leptiricu :-)
Jutro cure!!
Bubekice, vatra i ostale hvala na savjetima!!
Ruthy to tvoje spavanje mi se jako sviđa, miriše na dobro...jer mnogim trudnicama, prije nego su znale da su trudne, se puno spavalo!! Ruthy draga još malo, još malo....
Frćka pa bilo bi dobro kao možeš jedan put otić do med. sestre da ti pokaže točno kako da si daš injekciju (pogotovo kad ti je to prvi stimulirani), a onda se lako ushemiš!!
Zima i Vatra kada vadite betu??? Držim vam velikee, velikee :fige:
jutro trudni komadi, ja nikako da se javim ovdje
no eto da vam pošaljem fige
Treći dan nakon transfera. Doma ležim, malo mi se češće spava od utrogestana. Drago mi je zbog svih trudnih, a i nas koje smo trudne ali u iščekivanju bete......
da i meni se spava i osjecam kak mi je kosa stalno dignuta na glavi. Umorna sam ko da su me cece muhe izjele,jos mi je valjda i tlak pao na 60.Držite se da sve budemo sa veliki betama i trbusima!
Što znači na forumu "biokemijska"?
Sara moj FET bi trebao biti u 07 mjesecu, nego cekam mengu da dodje da mogu zovnit bolnicu da se dogovorim kad da dodjem na prvi ultrazvuk, a nikako da mi dodje danas mi je 35 dan ciklusa i već sam luda.
Beta je 559 ponavljam u utorak boze hvala ti
Beta mi je 0.100 nalaz je upravo stigao....
Zima :-D super beta! Nek ti T bude mirna i skolska
Marnel e bas mi je zao...glavu gore i samo naprijed
Mene jos uvijek frka da je u mom pitanju ipak biokemijska, mislim da ce pasti jos jedan test prije ponedjeljka jer bolje da se pripremim na 0 nego da me strfi infark kad doznam..uh..
Marnel žao mi je.
Zima i ovdje cccceeesssttttiitaaammm
Marnel jako mi je žao!:love2:
A ti Vatro ja sam pokupila biokemijsku i niko više, nema, njente, sve ostale školske trudnoće! Jesi čula!!!:oklagija:
Tvoja crtica jako ljepo vidljiva tako da šuš!:)
Zima ODLIČNO, super beta, četsitam ti od srca :-D:-D
Marnel žao mi je :love2:
Tonkice meni je sad zadnja menga isto kasnila, donila 35 dc, a inače mi ciklusi 27-30 dana. Tako kad je očekuješ, onda je nema, a kad je ne očekuješ, eto ti nje. Doći će ona doći tonkice, osim u slučaju znaš već čega....
Geja ti se time ne zamaraj, ja se zamaram za ostale iiii dobro nam dosla
Frcka i Bubi ok shvatila.sam ali i vi ste to prosle pa znate o cemu govorim..jednostavno valjda volim zamarat moj mali mozak..
Ali danas ima i lijepih vijesti od nase Zime pa cemo se samnom zamarati u pon, a i do njega... Uh..
Ljubim vas!
potpisujem dobrodoslicu,
a info o biokemijskoj dopunjujem.
biokemijska trudnoca je trudnoca koja je vidljiva samo u krvnom ili urinskom testu, zbog porasta hormona beta hcg, ali tu trudnocu nije moguce potvrditi ultrazvukom.
nema "trudnoca se desila al se ipak nije primilo". il se primilo (trudnoca - pocne se luciti beta hcg) il se nije primilo (nije trudnoca). nazalost, najcesce zbog kromosomalnih greska, embriji propadaju u ranoj fazi, iako je doslo do "primanja" (implantacije) i stoga je trudnocu moguce potvrditi testom, ali ne i ultrazvukom.
Geja41 dobrodošla!:-)
sybylle, ruthy, sara, snupi, geja (valjda sam vas sve pohvatala) želim vam ogromne beturine i školske trudnoće, od srca...
frćka, nek ova biokemijska bude samo dobar predznak i da ti prvi stimulirani bude i posljednji, nek je sa srećom, držim fige da vaše mace dobiju malu gazdaricu/maloga gazdu :-)
zima, čestitam, vibram za pravilan porast (ne sumnjam u to) i da uskoro čuješ svoje željeno :heart:
bubekica, upri u kućnu radinost :lol:, ako ne upali do jeseni, nek jesen bude plodna i dobitna ;-)
Ja sam postala dosadna ko Frcka... :-*
A ti grcevi kao da cu mengu dobiti, jel to normalno? Jooooj sta se desava u mojoj maternici???
Bas postajem luda!! Ne zamjerajte mi, pliz..
Dosadna dosadnoj - Prvi simptomi trudnoće - U trbuhu možete već osjetiti blage grčeve slične menstrualnim tegobama, koje se javljaju kao posljedica povećanja maternice!:):kiss:
Ok..hvala..sad mi je lakse..
vatra mozda ti malo pomogne mene je prosli ponedeljak krenuli grcevi isto ko da cu dobiti to je bio 6 ili 7 dpt, posle toga posto sam imala jake bolove od hiperstimulacije nemam pojma sta me bolilo , ovu nedelju na ponedeljak 14 dpt cijelu noc bolio stomak ko da cu dobiti ponovo to sam osjetila posto bolovi od hiperstimulacije su se smirili, i sad vise nista ne boli prestali su ti grcevi smirilo se valjda, i da ako ti nesto znaci jedino sto me nije bolilo to su grudi njih nisam ni osjetila. ja sam pored hiperstimulacije jedine simptome imala bas te grceve sto ti opisujes. tako da opusteno i ne sikiraj se.
Boss hvala, mene grudi bole samo kad ih malo stisnem, inace nista.
E i cestitam ti na trudnoci!! :-)
Draga zima od :heart: ti čestitam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatrice vjeruj, to je to... Zar nebi bilo već i vrijeme :heart:
Frćkice samo polako.. Sve ćeš ti to savladati...:heart:
Ruthy... Jel miluješ trbuščić?:heart:
Linalena... Ma daj već jedanput zatrudni ženo Božja:) : nestrpljiv:
Svima koje sam zaboravila za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~
kika222 jesam već, zar ne? danas mi je 7dnt, imala jučer i danas ujutro te M-grčeve, sise bole, jajnici probadali do prekjučer. I osjećam dole pritisak, ono malo me trenirka steže (a to može biti i problem s probavom koji me dulje prati)
jedino me danas ustrašilo jer sam u jednom trenutku popizdila, onak kako to PMS zna izazvati, no puj-puj daleko od mene
Ovo mi je čini mi se 8 transfer, nema kaj nisam probala, kako se nisam ponašala, kome se nisam utjecala
držmo se trudnice (doduše još nedokazane) ali uvjerene