Stranica 176 od 203 PrviPrvi ... 76126166174175176177178186 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,751 do 8,800 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Geja41 dobrodošla!

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

sybylle, ruthy, sara, snupi, geja (valjda sam vas sve pohvatala) želim vam ogromne beturine i školske trudnoće, od srca...
    frćka, nek ova biokemijska bude samo dobar predznak i da ti prvi stimulirani bude i posljednji, nek je sa srećom, držim fige da vaše mace dobiju malu gazdaricu/maloga gazdu
    zima, čestitam, vibram za pravilan porast (ne sumnjam u to) i da uskoro čuješ svoje željeno

bubekica, upri u kućnu radinost , ako ne upali do jeseni, nek jesen bude plodna i dobitna

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam postala dosadna ko Frcka...
    A ti grcevi kao da cu mengu dobiti, jel to normalno? Jooooj sta se desava u mojoj maternici???
    Bas postajem luda!! Ne zamjerajte mi, pliz..

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Dosadna dosadnoj - Prvi simptomi trudnoće - U trbuhu možete već osjetiti blage grčeve slične menstrualnim tegobama, koje se javljaju kao posljedica povećanja maternice!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam postala dosadna ko Frcka...
    A ti grcevi kao da cu mengu dobiti, jel to normalno? Jooooj sta se desava u mojoj maternici???
    Bas postajem luda!! Ne zamjerajte mi, pliz..
    Grčevi - najnormalniji simptom trudnoće!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ok..hvala..sad mi je lakse..

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vatra mozda ti malo pomogne mene je prosli ponedeljak krenuli grcevi isto ko da cu dobiti to je bio 6 ili 7 dpt, posle toga posto sam imala jake bolove od hiperstimulacije nemam pojma sta me bolilo , ovu nedelju na ponedeljak 14 dpt cijelu noc bolio stomak ko da cu dobiti ponovo to sam osjetila posto bolovi od hiperstimulacije su se smirili, i sad vise nista ne boli prestali su ti grcevi smirilo se valjda, i da ako ti nesto znaci jedino sto me nije bolilo to su grudi njih nisam ni osjetila. ja sam pored hiperstimulacije jedine simptome imala bas te grceve sto ti opisujes. tako da opusteno i ne sikiraj se.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Boss hvala, mene grudi bole samo kad ih malo stisnem, inace nista.
    E i cestitam ti na trudnoci!!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga zima od ti čestitam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Vatrice vjeruj, to je to... Zar nebi bilo već i vrijeme
    Frćkice samo polako.. Sve ćeš ti to savladati...
    Ruthy... Jel miluješ trbuščić?
    Linalena... Ma daj već jedanput zatrudni ženo Božja : nestrpljiv:
    Svima koje sam zaboravila za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kika222 jesam već, zar ne? danas mi je 7dnt, imala jučer i danas ujutro te M-grčeve, sise bole, jajnici probadali do prekjučer. I osjećam dole pritisak, ono malo me trenirka steže (a to može biti i problem s probavom koji me dulje prati)
    jedino me danas ustrašilo jer sam u jednom trenutku popizdila, onak kako to PMS zna izazvati, no puj-puj daleko od mene
    Ovo mi je čini mi se 8 transfer, nema kaj nisam probala, kako se nisam ponašala, kome se nisam utjecala

držmo se trudnice (doduše još nedokazane) ali uvjerene

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Zima cestitke za betu,sad nam se prikljuci na Mpo nakon svega....

Vatra fige,fige,fige za veeeeeeliku betu,kissss

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    kika222 jesam već, zar ne? danas mi je 7dnt, imala jučer i danas ujutro te M-grčeve, sise bole, jajnici probadali do prekjučer. I osjećam dole pritisak, ono malo me trenirka steže (a to može biti i problem s probavom koji me dulje prati)
    jedino me danas ustrašilo jer sam u jednom trenutku popizdila, onak kako to PMS zna izazvati, no puj-puj daleko od mene
    Ovo mi je čini mi se 8 transfer, nema kaj nisam probala, kako se nisam ponašala, kome se nisam utjecala

držmo se trudnice (doduše još nedokazane) ali uvjerene
    Naravno da jesi,sjećam te se još sa SD 2011.... Stvarno ti želim da je to konačno to!!!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Geja dobro nam došla i sretno.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vatra ja sam svoju trudnoću (a evo nas na 40+3 tt) otpisala još 4 dnt upravo zbog PMS grčeva, 11 dnt napravila test, što sam u ranijim postupcima izbjegavala, jer sam bila uvjerena da mi dolazi menga pa da sw skine više s tih silnih lijekova... kad tamo + i pozitivna beta...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cimo 40+3?

oh... daleko smo dogurali!

ja bih sad na tvom mjestu na jednu šetnju od 2 sata... i na večer možda već grlila svoju ljepoticu, malu Cimicu

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Cimo 40+3?

oh... daleko smo dogurali!

ja bih sad na tvom mjestu na jednu šetnju od 2 sata... i na večer možda već grlila svoju ljepoticu, malu Cimicu
    pa baš bi i mogla, pada lagana kišica a oko mene sve uzbrdice i stepenice

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

to draga,
    šetnja i pljas vodenjak i eto ti ga -porod je započeo...

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure- da se javim ovdje. Jučer mi je bio transfer - malo me zatezalo s desne strane. A jutros sam se probudila s jačim bolovima (nije super strašno, ali eto) čim se pokrenem i leđa me rasturaju... Je li koja od vas imala slično iskustvo?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Anddu hvala na utjesi, ali procitas toliko neuspjelih T onda si sav skeptican, jer takve stvari se ne dogadjaju njima nego svima nama..nadam se da se je moj malac pricvrstio i da ce u pon biti pristojna beta.
    Zelim ti sto bezbolniji porod, tj. Da ne traje dugo da bude sve super, i da se sto prije mazis sa svojom bebom..

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja noćas jedva zaspala, vrtila se jedno 3 sata
    počela moja PMS-kostobolja, svi veći zglobovi a posebno koljena rasturaju, nemogu ih ispružiti, ne mogu ih saviti; pa me od nervoze počelo sve svrbiti od kose do palca
    a kako nismo doma već u malom apartmanu, nemam se kamo maknuti. Malo čitala (jedno sat vremena) i na kraju očajna popila normabel i začorila valjda oko 3

no tek mi se jučer/danas počinje lučiti hcg(8dnt), zar ne? tak da još moje koljena neznaju kaj im se sprema

pusa svima

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja noćas jedva zaspala, vrtila se jedno 3 sata
    počela moja PMS-kostobolja, svi veći zglobovi a posebno koljena rasturaju, nemogu ih ispružiti, ne mogu ih saviti; pa me od nervoze počelo sve svrbiti od kose do palca
    a kako nismo doma već u malom apartmanu, nemam se kamo maknuti. Malo čitala (jedno sat vremena) i na kraju očajna popila normabel i začorila valjda oko 3

no tek mi se jučer/danas počinje lučiti hcg(8dnt), zar ne? tak da još moje koljena neznaju kaj im se sprema

pusa svima
    Lina draga.. hoće biti koji testić prije kavice u utorak ili ćemo tada još biti u neznanju?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ajme sada tek vidim da si ti već 9dnt pišala, no to je nakon blastice, zar ne?
    pa možda pišnem na 11dnt, nisam dugo pišala testove, baš sam si ga zaželila i to naravno onoga s plusekom poslije

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ajme sada tek vidim da si ti već 9dnt pišala, no to je nakon blastice, zar ne?
    pa možda pišnem na 11dnt, nisam dugo pišala testove, baš sam si ga zaželila i to naravno onoga s plusekom poslije
    to su bile morule.. i sama sam se iznenadila plusu tako rano, a beta sutradan je bila sića
    imala sam onaj digitalni clearblue test, kod njega nema tamnijih i svjetlijih crtica, samo plus ili minus i piše koliko tjedana si trudna.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Anddu hvala na utjesi, ali procitas toliko neuspjelih T onda si sav skeptican, jer takve stvari se ne dogadjaju njima nego svima nama..nadam se da se je moj malac pricvrstio i da ce u pon biti pristojna beta.
    Zelim ti sto bezbolniji porod, tj. Da ne traje dugo da bude sve super, i da se sto prije mazis sa svojom bebom..
    Jutro svima,draga moja ja se divim tvojoj strpljivosti. Ja sam tri puta vadila betu i cekjuci nalaze sva se tresla od staha,nervoze...prvi je put pokazala 864,i hvala B lijpo se duplala. Mogu ti reci da sam tek sad postala Svjesna i pocela uzivat u trudnoci. Nakon 17 tt. Jasna mi je tvoja zabrinutost i ja sam razmisljla o tome kako se dogadja da trudnoce ne zavrse kako bimo zeljeli,nazalost i imam jedno takvo iskustvo. Ali trebas vjerovati da je sada to to i da je napokon dosao tvoji red. Ova godina mi se cini jaaako plodna jer u mojem okruzenju ima barem 15-tak friskih trudnica,pa se nadam i zelim da taj baby boom pogodi i nas forum.
    Sretno....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj nestrpljiva anka prvotno napisa Vidi poruku
    Cure- da se javim ovdje. Jučer mi je bio transfer - malo me zatezalo s desne strane. A jutros sam se probudila s jačim bolovima (nije super strašno, ali eto) čim se pokrenem i leđa me rasturaju... Je li koja od vas imala slično iskustvo?
    nemam iskustva, al citiram da postane vidljivije. mozda je od lezanja?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ma jučer i nisam baš ležala - put od Zg, kratka šetnja,.... stalno neka akcija....

Valjda nije hiperstimulacija - toga se bojim. Nije nepodnošljiva bol - više tupa, tako da je valjda sve ok.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Butterfly ma bilo mi je glupo vadit u petak jer bi vjerovatno bila mala, tako da cu pocekati pon, ali sam si kupila jos jedan test, cisto da se pripremim ako bude -...
    Anka bit ce to super, cuvaj se i puno pij tekucine...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ma jučer i nisam baš ležala - put od Zg, kratka šetnja,.... stalno neka akcija....

Valjda nije hiperstimulacija - toga se bojim. Nije nepodnošljiva bol - više tupa, tako da je valjda sve ok.
    ne zvuci kao hiperstimulacija. drz se.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

meni danas 4 dan- nemam nikakvih nuspojava osim pospanosti- to pripisujem utricima!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

geja dobro nam dosla i sto prije postala trbušasta!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Butterfly ma bilo mi je glupo vadit u petak jer bi vjerovatno bila mala, tako da cu pocekati pon, ali sam si kupila jos jedan test, cisto da se pripremim ako bude -...
    Anka bit ce to super, cuvaj se i puno pij tekucine...
    iiii,kad češ pišnut?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

vatrenko stvarno nas drzis na laganoj vatrici!

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

hvala svima na dobrodoslici! ja se mozda ne snalazim najoblje na forumu, ali javljam da sam 4 dnt, i da me po noći kroz san bolile cicke..
    Koja je primjetila koje prve simpotome kad joj je bila dobra beta (pozitivna)?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj gošća prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure

tražeći simptome naletih neki dan na ovaj forum.
    danas mi je 7. dan poslije transfera trodnevnog embrija i uopće ne znam što da mislim. postupak je bio normalan, bez hormona tj. samo sa štopericom (brevactid).
    do sada su me znali probadati jajovodi (ali ne jako) pa 5. dan neki mali spotting i par puta mi je zasmrdilo ( i to jako neka žena pa neka biljka..) ono što inače ne osjetim kao neki smrad. 6. dan, jučer i opet blagi spotting pa i osjećaj temperature, iako nije bila (u ustima 37,3 ), a danas 7. dan ništa osim izbočenog donjeg dijela trbuha (što mi inače nije).
    ne znam šta da mislim. jel taj spotting bio možda implantacija ili je zametak otišao pa zato danas osim trbuha nemam simptoma. pijem progesterone, folnu, jedem voće, povrće..

morat ću se nekako isključiti iz tog proučavanja svake gluposti, ali je mi je problem jer kažu da nije dobro naprezati se, puno raditi, a ja sam baš taj tip koji bi danas (praznik je ne radi se) dignuo cijelu kuću u zrak pospremajući i ribajući.

što mislite?

i imam još jedno pitanje: cijene koje ste stavile (negdje drugdje, ne ovdje) a koje su sada aktualne po bolnicama. jel to vrijedi i za nas pacijente? tj. jel se mogu platiti dodatni postupci u našim bolnicma? ...jer ipak su ovo puno bolje cijene nego kod privatnika...a i bolnica je bolnica u slučaju da nešto krene krivo..

puno vam hvala i nemojte se ljutiti ako pitam nešto krivo
    nadam se da ces vidjeti odgovor.
    dobrodosla!
    7dnt trodnevnog embrija je dosta rano za simtpome, ali ovaj spotting koji spominjes bi mogao biti implantacija
    buduci je rijec o "prirodnjaku" (IVF- u kojem se koristi samo jajna stanica koja bi prirodno bila oslobodjena ovulacijom u tom ciklusu) nema nikakvog razloga da se ponasas normalno, uz izbjegavanje teze tjelovjezbe.
    sto se cijena postupaka tice, preko HZZO-a imamo pravo na 2 prirodnjaka i 4 stimulirana postupka, sve preko toga ili u slucaju 42+ godina placamo iz vlastitog djepa. brojanje postupaka se resetiralo u 7/2012 kad je donesen novi zakon. sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

E kad se ja pecem na laganoj vatrici, malo da se suosjecate samnom..
    Uzet cu ga sa sobom na kavicu, pa me mozda curke nagovore..
    Joooj nemam pojma, bas me zanima ta beta a i test da li je i dalje poz, sva sam neka
    skepticna...

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga gošćo dobrodošla,
    ove cijene koje smo stavile na drugu temu su cijene koje HZZO refundira bolnicama za naše postupke.
    Hoće li to biti ujedno i cijene koje će bolnice naplaćivati prema pacijentima je još uvijek misterija; koliko ja znam, nijedna bolnica još nije objesila cjenik u hodnik pa ćemo izgleda pričekati da ispucamo sve HZZO postupke da to saznamo...

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Prijavljujem betu: 0,000
    Jadna sam i žalosna al...... "ploviti se mora.."
    Pratim vas i dalje i svima želim velike bete...vaše priče daju nadu i snagu za sljedeću bitku...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

elen grlim. druzimo se na jesen?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cure, moj stomak je kao balon, a tvrd. Moram široke košulje nositi da se ne vidi (kad budem trudna ponosno ću nositi usko ). Nisam napuhana odnosno nemam vjetrove ili probleme s probavom. Krenulo je s lijekovima a sad poslije transfera je dostiglo vrhunac. Nekome poznato?!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Elen, jako, jako mi je žao!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

anka prati mokrenje, ako slucajno primijetis da mokris manje nego unosis, to je znak hiperstimulacije.
    evo ovdje vise...
    http://www.roda.hr/article/read/kako...m-jajnika-ohss

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

fala cure
    sad budem se posvetila planiranju godišnjeg i ostalim ljetnim radostima a u rujnu 1dc jurim na brdo
    anka, držim fige da nije hiper...meni se trbuh uvijek napuhne od utrogestana; izgledam ko u 5 mj. trudnoće

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure, moj stomak je kao balon, a tvrd. Moram široke košulje nositi da se ne vidi (kad budem trudna ponosno ću nositi usko ). Nisam napuhana odnosno nemam vjetrove ili probleme s probavom. Krenulo je s lijekovima a sad poslije transfera je dostiglo vrhunac. Nekome poznato?!
    pij puuuuuuuuno tekućine i miruj i prati mokrenje kako ti je i bubekica rekla,ja sam isto bila puno napuhana nisam mogla hlače zakopčat i isto me je lagano boluckalo,malo više se pripazi i bit će sve uredu!

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Zapravo uobičajeno mokrim i pijem dovoljno tekućine. Malo ću obratiti pažnju na sve simptome. 7 oocita sam imala, ali na UZV je bilo jako, jako puno malih. Ma sve će biti ok! Neću se više brinuti prije reda. Hvala cure!!!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nestrpljiva,ja kad sam imala laganu hiper. jedva sam disala,a svakim udahom imla sam osjecaj kao da mi rebra pile unutarnje organe,medjutim vec drugi dan je situacija bila puno bolja,to mi je trajalo cca tri dana,ali kazem iz dana u dan puno bolje. Ti miruj i ko sto su cure vec rekle prati mokrenje.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Draga gošćo dobrodošla,
    ove cijene koje smo stavile na drugu temu su cijene koje HZZO refundira bolnicama za naše postupke.
    Hoće li to biti ujedno i cijene koje će bolnice naplaćivati prema pacijentima je još uvijek misterija; koliko ja znam, nijedna bolnica još nije objesila cjenik u hodnik pa ćemo izgleda pričekati da ispucamo sve HZZO postupke da to saznamo...
    Kad sam bila na predzadnjem transferu u sobi je lezala jedna gospodja kojoj su sestre donijele racun dok je lezala i objasnjavale joj troskove,doslo joj je 10 000 kn. To je bio cijeli postupak sa folikulometrijama. Medjutim ljekove je narucila u ljekarni i njih je morala posebno financirati jer koliko sam shvatila terapija nije ukljucena.
    I na zalost dobila je samo dvije js. Jedna oplodjena. Nadam se da je to bila prava i da je uspjela.
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 29.06.2013. at 23:51

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Elen grlim te...zao mi je puno.. Ali kako kazes ploviti se mora...samo hrabro..
    Anka zeno, cuvaj se!! Drzim
    I ostalim mojim betocekalicam
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Reci cu vam simptome koje imam za sad na 14 dnt: trbuh i dalje ima grceve kao da cu dobit, zeđ, i jos se uvijek budim u 4 ujutro..ostalo nis, e da i cicke opet napreduju.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

vatra sve to miriše na dobro,kao da čitam svoje simptomčiće,sretno!!!!!!!!!!!!za betu!!!!!!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Elen jako mi je žao, odmori se, napuni baterije, neka ti ljeto donese sreću!
    Nestrpljiva Anka držim fige da nije hiper, odmaraj i pomalo!
    Vatra simptomi, a prijavak sa kave?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

elen drži se ! simptomi da moj 5 dan : samo mi se spava i vise nisam onak topla kak sam prije bila!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •