Frodda, dr.Radoncic radi u Polikliniki Vili na Ilici i tamo obavlja konzultacije i folikulometrije, a za postupak koristi samo prostorije od Polikliniki Skvorc u Samoboru.
Printable View
Frodda, dr.Radoncic radi u Polikliniki Vili na Ilici i tamo obavlja konzultacije i folikulometrije, a za postupak koristi samo prostorije od Polikliniki Skvorc u Samoboru.
Koliko znam, isključivo privatno.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Frodda, kao sto je eryngium napisala dr.R.radi iskljucivo privatno.
U Poliklinici Skvorc kod dr.Skvorca mozes ici preko hzzo-a.
Hvala na odgovoru, tako sam i pretpostavila. :ghug:
Nema ma cemu, tu smo da si pomognemo!
Da li vec znas gdje i kada ces u postupak?
iskreno ne znam, u velikim sam dilemama...skupljam novce za Prag, a u međuvremenu bi možda odradila još jedan postupak ovdje...
...spremam se za 8. ivf :)
Joj, zao mi je da si toliko postupaka prosla! Koja je vasa dijagnoza, ako smijem pitati i ako zelis ovdje napisati?
Mozda da odes na konzult.kod dr.Skvorc preko hzzo, citala sam samo dobro o njemu. Nazovi ih i pitaj. Za nas su oni 'otpali' jer kad sam ih lani zvala za nas 'slucaj' (azoo) rekli su mi sestre na tel.da ne rade punkcije kod muskih.
dijagnoza je idiopatska neplodnost, kao sve je ok ali trudnoće nema...zapravo imala sam dvije biokemijske i to obje iz ivf potupaka
muž i ja smo prošli sve pretrage i sve je u najboljem redu, ali do spontane trudnoće ne dolazi...
mislim da kod mene problem leži u implantaciji nakon transfera...ili nekom još neotkrivenom faktoru
dosad smo u postupcima dobivali zrele oocite i uglavnom smo došli do faze blastociste...
amh mi je ok tako da još ne razmišljamo o donaciji... :*
u Prag bi išli zbog boljih metoda i laboratorijskih uvjeta :neznam:
ovo me baš zanima, kojih boljih metoda i lab. uvjeta? SRETNO u svakom slučaju i slažem se sa sushi, biokemijske znače već mnogo iako vjerujem da ti to nije neka utjeha. Kakvu si terapiju već primala do sada i kakav je bio response? koliko j.s. i koliko embrija? daj se upisujte u ovu statistiku - please!
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...mrzlica/page10
Kadauna koliko znam imaju metode koje se ne pružaju u HR državnim klinikama poput LAZT, ASET, EmbryoGen, PICSI, MACS, PGD/PGS, video monitoring razvoja embrija. Sve je objašnjeno na njihovoj web stanici.
Za EmbryoGen mogu napisati da sam pitala embriologa u Sistini (Skoplje) i rekao mi je da ne koriste jer su misljenja da nepomaze.
Cure, koje ste bile kod dr.R.u postupku trebam informacije.
Di ste vadile krv za hormone, dolje u Breyeru?
Koliko ste placale?
Da li se radi punkcija i ET ujutro,popodne ili navecer? Da li dr.R.daje nakon ET aspirin ili sl.?
Dr.R ne preporuca Breyer,predlozio mi Synlab ili Sunce.
O cjenama vidi na int.stranicama lab.
ET smo radilo uvjek navecer oko 21h,i daje aspirin do odedjenog tjedna trudnoce.
Ja sam ovaj tjedan u beti kod prof.V
Javim vam kako je proslo i sto nam predlaze.
sara79 javljaj iskustva!! :-)
Od sutra sam pikalica kod dr.R u viliu.kasnila nam m tjedan dana.
cao svima ja sam nova ovde ...ovako ja i muz imamo problema da zacnemo bebu u maju ce dve godine otkad se trudimo prirodnim putem jer stvarno to zelimo..on je isao na preglede razne i ustanovljeno mu je daima sve zenske hromozome 46 XXX sad ..doktor nas je uputio na jos jedan test iduce sedmice da se vidi imal li ijedan muski hormon makar bio slab ali da ima onda bi mogli potpomognutom oplodnjom postici da imamo bebu ja se nadam da ce biti dobri rezultati ..sta vi kazete o tome jeli se iko susreo sa ovim kao ja?:-o:cry::roll:
5 dana po 100IU puregona
6 dan uzv
6 dan dodajemo orgulutran u kombinaciji sa puregonom
U proslom postupku koji je bio dobitan imali drugaciji protokol pa smo malo na iglama ali vjerujemo mu pa cemo vidjet.
Njuskalica, dođoh ti samo zavibrati za uspješan postupak!!!
sretno :kiss:
kolačić,
dobro došla na forum.
tvoj muž vjerojatno ima Klinefelterov sindrom, kromomski poremećaj spolnih kromosoma kada sukod muške osobe umjesto jednog X kromosoma prisutnona dva X kromosoma, tako da tvoj muž ima kromosomsku sliku 47, YXX. Kod muškaraca sa ovim poremećajem smanjeno je lučenje testosterona, testisi su slabo razvijeni (postoje i druge morfološke karakteristike), i vrlo često nema proizvodnje spermija, ili je ta proizvodnja vrlo oskudna.
Znači, tvoj muž nema rti X kromosoma kako si gore napisala (46, XXX), jer takve poremećaje imaju osobe ženskog spola.
Jeste li radili hormonske pretrage? Ima li spermija u ejakulatu? Ako nema u ejakulatu, da li ste tražili spermije u tkivu testisa?
Ako se kod tvog muža može naći spermija bilo u ejakulatu, bilo u tkivu testisa, onda kroz izvantjesne oplodnje metodom ICSI imate šansu za ostvarivanje biološkog roditeljstva.
Ako nema spermija, parovima gdje muškarac ima Klinefelterov sindrom za ostvarivanje roditeljstva savjetuje se oplodnja doniranim muškim spolnim stanicama ili posvojenje.
Sretno!
Cure, Tjedan borbe protiv neplodnosti je preda nama:
http://forum.roda.hr/threads/87751-T...28#post2759128
Pridružite nam se u subotu 25. 4. u 11 sati na Trgu bana Josipa Jelačića na 4. šetnji "Zajedno za plodnost"!
Bit će lijepo kao i svake godine!
Pozivam vas da promijenimo avatare u avatar Tjedna borbe protiv neplodnosti koji je dostupan u glaeriji foruma pod Avatar/uredi avatar
http://forum.roda.hr/profile.php?do=editavatar
Cure moje evo ja bila danas u beti kod prof. Vlaisavljevica
Joj neznam od kud bi krenula.
Predlozio je jedan mjesec kontracepciju, od 21 dc decapeptyl i od 3dc da krenemo sa 375 iu gonala. Kaze tri dana sigurno 375 iu pa bi isao 6 dc prvi uz i onda bi vjerojatno malo njih smanjio i uveo menopure. Cetrotide bi isto dodao al kaze to ce kasnije odluciti kad vidi koliki su folikuli.
Pa ovakav sam slican protokol imala u petrovoj samo bez kontracepcije. Zapravo menopur nisam u petrovoj imala vec samo gonale.
Pitala sam ga za Elonvu i misljenja je da to bas nebi islo i da cu vjerojatno slabo reagirati. Kad sam mu rekla da sam imala slican protokol i da od 10 lijepih folikula dobila 3 js nije imao bas uvjerljiv odgovor na to. I zato sam jos rekla da sam misljenja ako cu slabo reagirati na Elonvu i dobit dvije tri js nista drukcije nisam imala ni sa hrpom gonala i da sam vise za Elonvu.
Nismo se bas nasli i mislim da necemo tamo ici i iz tog razloga sto je pokusao da opet radimo sve nalaze kod njih na sto mi nismo pristali. Rekla sam da ne dolazi u obzir jer smo sve nalaze radili privatno u 12 mjesecu i da ako bas nesto treba mozemo sgram ponovit, drugo ne.
To bi nas doslo 3200 kn
Kako meni sad ciklusi idu, trebala bi dobit pocetkom petog mjeseca i trebala bi tada krenuti sa kontracepcijom jer kad bi ciklus iza isla palo bi tako da bi sa stimulacijom krenula oko 22.06. sto njemu ne odgovara jer je u sestom mjesecu tu a to bi nas i u sedmom malo zakacilo tako da gospon dr. tad neradi. Onda tek dolazi u 10 mjesecu opet u betu.
Sve u svemu nas ovaj covjek nije dojmio niti ulio nekakvo povjerenje...
Nesvidja nam se i idemo dalje.
sara79 hvala što si podijelila svoje iskustvo i mišljenje! :-)
uzet ću ga u obzir jer sam planirala ići kod njega ako ne uspije ovaj postupsk...
Da, svi su na kontracepciji da se "pogodi" punkcija kad je prof. V u Beti. I ja sam dobila Decapeptyle od 20. dana ciklusa kako bi se ujednačili folikuli i spriječile ciste. Sutra druga folikulometrija...
Nalaz ni jedan nisam ponavljala niti su me tražili.
Ja sam misljenja da oni u beti puknu tako da se ponove nalazi pa kod koga upali da ga ozene. Znam za slucaj gdje je dr. D trazila i uspjela u tome sto smatram nekorektnim.
Osobno poznam par.
Al dobro svatko ima pravo izabrati i odvagnuti gdje bi bilo najbolje ici u postupak i gdje se osjecas ugodno i u kojeg doktora imas povjerenje.
sara79 hvala na izvjestaju :-).
Ja mislim da ako budem isla negdje privatno u Hr. to ce onda biti tamo gdje ce udovoljiti mojim zeljama. Mislim kada vec dajem tolike novce da bi to svakako trebala i dobiti.
Nama nitko nije predložio ponavljanje nalaza. Ali da je, ne bi pristali.
Koliko sam mu ja papira stavila na stol, nije se ni snašao!
Za ljekove imaju neki deal sa jednom ljekarnom, ali sam ja inzistirala da mi napišu recepte pa da sama nađem najoptimalniju opciju. I našla sam.
sara79 ja sam u Petrovoj.
neki liječnici traže ponavljanje, ovisno o zastarjelosti nalaza ili laboratoriju gdje su radjeni...ali bi trebali argumentirano obrazložiti razloge pacijentima, zar ne :)
mi smo u beti dobili sličan dojam 2013., doduše vezano uz tražene dodatne pretrage nakon sgrama, pa se nije radilo o takvim ciframa.
svejedno mi se čini da se općenito, osim o povjerenju, radi i o tome da se većina pacijenata ne usudi postavljati pitanja...