Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ja sam misljenja da oni u beti puknu tako da se ponove nalazi pa kod koga upali da ga ozene. Znam za slucaj gdje je dr. D trazila i uspjela u tome sto smatram nekorektnim.
    Osobno poznam par.

Al dobro svatko ima pravo izabrati i odvagnuti gdje bi bilo najbolje ici u postupak i gdje se osjecas ugodno i u kojeg doktora imas povjerenje.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam misljenja da oni u beti puknu tako da se ponove nalazi pa kod koga upali da ga ozene. Znam za slucaj gdje je dr. D trazila i uspjela u tome sto smatram nekorektnim.
    Osobno poznam par.

Al dobro svatko ima pravo izabrati i odvagnuti gdje bi bilo najbolje ici u postupak i gdje se osjecas ugodno i u kojeg doktora imas povjerenje.
    neki liječnici traže ponavljanje, ovisno o zastarjelosti nalaza ili laboratoriju gdje su radjeni...ali bi trebali argumentirano obrazložiti razloge pacijentima, zar ne

mi smo u beti dobili sličan dojam 2013., doduše vezano uz tražene dodatne pretrage nakon sgrama, pa se nije radilo o takvim ciframa.

svejedno mi se čini da se općenito, osim o povjerenju, radi i o tome da se većina pacijenata ne usudi postavljati pitanja...

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    neki liječnici traže ponavljanje, ovisno o zastarjelosti nalaza ili laboratoriju gdje su radjeni...ali bi trebali argumentirano obrazložiti razloge pacijentima, zar ne

mi smo u beti dobili sličan dojam 2013., doduše vezano uz tražene dodatne pretrage nakon sgrama, pa se nije radilo o takvim ciframa.

svejedno mi se čini da se općenito, osim o povjerenju, radi i o tome da se većina pacijenata ne usudi postavljati pitanja...
    Slazem se sushi.
    Al moji nalazi zbilja nisu bili stari i odmah sam mu to rekla i jos su radjeni privatno u synlabu u 12 mjesecu.

Zato cure pitajte i ne ustrucavajte se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •