je li itko u ikei primjetio radni stol (samo za comp) jos manji od onog mickea 73x50 cm (ili kolko vec)?
73 nam ok, ali bi mi 40cm
Printable View
je li itko u ikei primjetio radni stol (samo za comp) jos manji od onog mickea 73x50 cm (ili kolko vec)?
73 nam ok, ali bi mi 40cm
pa jel to radni stol ili pult za osoblje u zracnoj luci koje cvika kartu? :)
dovoljno je 40 cm, ako je samo za laptop
ja tako ljudima radim
ali im radim konzole
besta je 40 duboka, ali nema kratka
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/70245339/
ne bi nikad mogla raditi na laptopu ako mu je s obje strane bezdan, gdje tu stanu kava, mis, papiri za saranje, mobiteli, svasta
ajde ako je laptop samo za surfanja, ali to mozes i s kauca
ivarica ima u ikei i stolova za rucavanje :P
Ja bila danas u Ikei i sva sreća da ne moram ko Apri par puta tjedno. Svugdje osim na blagajnama prevelika gužva. I ako sam dobro skužila nema podzemnog parkirališta. Jesam li u pravu ?
I da najvažnije, nijedna biblioteka mi ne izgleda kao ona koju imamo u dječjoj sobi , a treba mi još jedna.
I ja sam bila danas i očekivala sam daleko veću gužvu od ove koja je bila.
Ništa strašno za subotu popodne. Bilo je i parkinga i mjesta u restoranu, a na blagajni smo čekali cca 5 minuta.
Sve blagajne su radile i to mi je super.
Primjetila sam jako puno ljudi iz Srbije, Slovenije, Bosne, Osijeka i dosta auta s DU registracijom. Zanimljivo.
Djelatnici Ikee i dalje jako ljubazni.
Ali zato kupci- katastrofa.
Meni zaista nije jasno što je pojedinim ljudima?
Gaze, laktare, guraju, lupaju s kolicima...
Nekoliko puta sam dobila po nožnim prstima s kolicima, po rebrima s laktovima i kojekakvim paketima. Dobila bih i po prsima, ali njih već instiktivno štitim rukama kad nemam pancirku.
To je strašno koja je to nekultura, a ima mjesta sasvim dovoljno i za mimoilaženje i na blagajnama za formiranje redova i u skladištu.
Svugdje ima mjesta i više nego dovoljno, ali ne. To mnogima nije danas bilo dovoljno.
I ispričavam se kaj sam popljuvala Micke. Danas sam ih vidjela uživo i onaj zeleni mi je grozan,iako je moja kći oduševljena, ali mi je zato bijeli jako, jako lijepi. I kvalitetno mi to izgleda. Za razliku od onoga što sam viđala po drugim dućanima, ovaj stol je fantazija za te novce.
I sad sam ju išla izmjeriti i zaista te mjere nema nijedna na stranicama. Očito je i to izašlo iz asortimana ;(
A baš nam paše jer ista kao i bijeli flexa krevet samo nije sjajna.
X
Ajde, a ja sam mislila da sam preosjetljiva.:mrgreen:
Stojim u redu za izradu Ikea Family card i ženska se sa frendicom ugura ispred mene.
Kada sam ju priupitala za zdravlje nešto je skomentirala kao nije mislila da čekam nego samo stojim tamo.
Kaj se moram zakeljiti onom ispred za guzicu.:roll:
I da, bilo je samo par ljudi ispred mene.
... zato sam ja u Graz uvijek išla preko tjedna.
E da, Micke...
moj brat ga ima, tako ga je super ukomponirao u biblioteku, da nisam vjerovala da je riječ o Ikei. :)
I ja, ali sada ne mogu.
Ovo jučer me šokiralo.
I ne, nisam ni sitna, ni osjetljiva, ali ovo još nisam doživjela.
To je rulja. Razularena rulja.
Svega je bilo dovoljno na policama, ali njih troje mora preko mene da se dočepa nečega s police, ne može me zaobići i usput me obavezno pogazi po nožnim prstima s kolicima.
Ma koji će im klinac ona ogromna kolica u izložbenom prostoru i onda u njim voze jednu sitnicu ili najčešće- ništa.
Ali gaze i uništavaju sve pred sobom.
Nemoguće se obraniti.
Ja se divim roditeljima s malom djecom koji su preživjeli jučerašnji posjet Ikei.
I da bude interesantnije; poslije Ikee smo otišli do West gatea u Muller, i gledam četke za kosu.
Na zidu su na nekakvom štenderu povješane.
Drvena drška, prava dlaka i oni pipci. Jako lijepo i kvalitetno izgleda i još sniženo više od pola.
Uzmem jednu, ostala još jedna takva visjeti.
Pitam kćer kaj ona misli o toj četki jer mi je jako teško naći četku kojom ću se moći počešljati, a imam već jednu iz Mullera koja se pokazala jako dobra, ali mi ju je kći maznula.
I tako mi komentiramo četku kad ulete neke dvije žene, zgrabe preostalu četku, počnu se mahnito češljati nasred dućana uz komentare na sav glas, zaključe da je četka super, ali je samo jedna, a njih dvije. Kad spazi jedna ženturača da ja imam u ruci istu takvu četku i počne me ubilački fiksirati.
Pratila me do blagajne. Moram priznati da me počeo hvatati strah.
Što ako me nastavi pratiti do garaže, napadne me i otme mi četku??
:-o Ajme... :lol:
Vidim da ću morati čekati do sljedeće godine da odem do te Ikee, možda do onda dobiju opet robu. :roll:
Je li netko možda vidio/opipao/isprobao :mrgreen: ovakvu stolicu i kauč?
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/20115038/
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90242863/
tobioa je ok
stavljala sam ljudima, zadovoljni su
neki stavljaju jastučiće jer im smeta plastika pod guzom, neki ne
friheten je... krut :-/
onak, nije za uvaliti se
ali je odličan za manje dnevne boravke, pogotovo ako je potreban kauč na razvlačenje
Super za Tobias, bojala sam se da je neudoban. :klap:
Za kauč su nam baš dimenzije ograničenje nažalost. :unsure: Ja bih radije neki veći (i udobniji :mrgreen:), ali većina ostalih nam je baš prevelika. :unsure:
ako sam dobro shvatila tog mickea nema sanse da se docepamo ili?
mi bi bijeli 50x73
Jel netko primjetio da li su napokon otvorili dvije blagajne koje imaju pravilo prednosti za trudnice i invalidne osobe?
Obećali mi prije par tjedana pa ne znam dal je oživjelo
Zar to ne bi trebalo biti na svakoj blagajni?
Ima, ali pomoglo bi da se umrežiš s nekim ko ide (tipa tvoje frendice itd.), pa da ti ga one ubodu ako budu tamo itd. Naime, oni su počeli naručivati veće količine tako da sam ja npr. Micke ladičar bijeli prekjučer našla skoro pred zatvaranje i jedan onaj nastavak, ali navala je ogromna, ma, ljudi, to je nevjerojatno, vjerojatno dolazi i dio BIH i dio Slo, ima i stranaca.
Znači, moje vam je iskustvo sljedeće:
1) radite domaću zadaću doma - točno promišljanje što ćete kupiti, koja je šifra i red i dio
2) po mogućnosti samo preletite preko izložbenog dijela do skladišta (ako ne kupujete tipa lampe ili tanjure što nije u skladištu).
Za fini browsing ono "samo gledam" premećem artikle - za to radni dan ujutro... ili čekat još jako dugo, bojim se.
Inače je iskustvo ovo koje je gore opisano - rijeka ljudi, ono mileći ljudi milijun njih. I bojim se da će to dulje vrijeme tako, barem dok se cijeli dio ovog tržišta malo ne ispuše. Vjerojatno će bit zatišje nakon Božića, nakon što se ljudi istroše za Božić, i možda bi to moglo bit idealno vrijeme za "premetanje artikala po izložbenom prostoru", znači veljača-siječanj razdoblje opće financijske depresije, a inače je korisničko ikustvo ovo gore opisano - horde.
Ili, naravno, ići preko radnog dana tipa rano ujutro kad se otvara u 10 h ili općenito u radno vrijeme ljudi (ovo od 8-17 h valjda). Ili kupit malo skuplje preko Mrava.
Pametno su oni pozicionirali taj centar.
Svima je relativno blizu.
I Srbima, Bosancima, Slovencima, Mađarima, svima u regiji.
I sad napokon dolaze k nama u shopping, a ne mi k njima.
S druge strane bi se trebali zamisliti ostali prodavači namještaja i opreme za dom.
Ikea ima povoljno i kvalitetno i još izgleda svjetski.
Gledala sam kuhinju, crnu, mat.
14.000 kn. Drugdje ta kvaliteta oko 30 000-40 000 kn
I nema mat.
A meni zlo od bijele kuhinje, visoki sjaj. Svi ih imaju. I koštaju ko suho zlato jer" znate to vam je 7 slojeva laka, bla bla bla...."
Ja sad hoću crnu, mat.
Ali hoću i kvalitetu, a ne da su ormarići najobičnija rascufana iverica, a samo fronte nešto bolje i kad pitam zašto ta cijena?!? Odgovaraju mi:" pa to je puuuno drvo!"
Da? Puno drvo?
A ono samo fronta, odnosno vrata od ormarića su se očešali negdje o drvo, a sanduci koma.
Najlošija iverica.
O izvedbi da ne pričam.
U usporedbi s tim ikein Lack stolić za 50 kn izgleda ko avion.
srbija, navodno, sljedeće godine dobiva ikeu
a kod nas se planiraju split i rijeka
e, onda će navala sigurno kalat
Zadar, kako sam čula, a ne Split.
ja imam info da se traže zemljišta u splitu i rijeci
ali, nebitno, gdje god
ali, to je ionako jako, jako dugoročan plan
prije rata u beogradu je bila IKEA, koliko se ja sjecam. ali tad mi to nije bilo nesto sto sam zeljela gledati :mrgreen:
ma nije bila ikea, već se na nekom čudnom tržištu prodavao njihov namještaj
ma da? samo znam da su imali nesto, sad ispada neki fake.
je, zbog petljancija sa zemljištem u svetoj nedelji
pa onda zbog cirkusa oko naplatnih kućica
uglavnom, uvijek imovinsko-pravni odnosi
ja sam sad zbunjena!!
gledala neki dan na webu kuhinjske elemente neke najjeftinije . Danas toga nema nigdje?!?
nema na webu! ali nema ni na austrijskom webu! Sto? u prosla cca 2 tjedna su odlucili to vise ne prodavati?!?
mozda je s novim katalogom to izbaceno iz prodaje, pa su ono sto si vdijela bile jos zalihe.
Meh.
Idem sutra pa cu pitati, ali ako toga vise nema, biti cu bas tuzna. Odgovaralo mi cjenom i dimenzijama.
kako dimenzijama?
pa oni imaju blokove koje slažeš kako ti paše
uvijek si možeš naslagati
korpusi su isti, fronte su promjenjive izgledom, pa onda i cijenama
ili si ti vidjela neki blok
dobro velis Apri! odgovaralo mi je cijenom.
znam da je bilo na netu jer smo zbrajali koliko nas kosta i zakljucili sretno da je super povoljno.