Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja sam bila danas i očekivala sam daleko veću gužvu od ove koja je bila.
    Ništa strašno za subotu popodne. Bilo je i parkinga i mjesta u restoranu, a na blagajni smo čekali cca 5 minuta.
    Sve blagajne su radile i to mi je super.
    Primjetila sam jako puno ljudi iz Srbije, Slovenije, Bosne, Osijeka i dosta auta s DU registracijom. Zanimljivo.
    Djelatnici Ikee i dalje jako ljubazni.
    Ali zato kupci- katastrofa.
    Meni zaista nije jasno što je pojedinim ljudima?
    Gaze, laktare, guraju, lupaju s kolicima...
    Nekoliko puta sam dobila po nožnim prstima s kolicima, po rebrima s laktovima i kojekakvim paketima. Dobila bih i po prsima, ali njih već instiktivno štitim rukama kad nemam pancirku.
    To je strašno koja je to nekultura, a ima mjesta sasvim dovoljno i za mimoilaženje i na blagajnama za formiranje redova i u skladištu.
    Svugdje ima mjesta i više nego dovoljno, ali ne. To mnogima nije danas bilo dovoljno.
    I ispričavam se kaj sam popljuvala Micke. Danas sam ih vidjela uživo i onaj zeleni mi je grozan,iako je moja kći oduševljena, ali mi je zato bijeli jako, jako lijepi. I kvalitetno mi to izgleda. Za razliku od onoga što sam viđala po drugim dućanima, ovaj stol je fantazija za te novce.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam bila danas i očekivala sam daleko veću gužvu od ove koja je bila.
    Ništa strašno za subotu popodne. Bilo je i parkinga i mjesta u restoranu, a na blagajni smo čekali cca 5 minuta.
    Sve blagajne su radile i to mi je super.
    Primjetila sam jako puno ljudi iz Srbije, Slovenije, Bosne, Osijeka i dosta auta s DU registracijom. Zanimljivo.
    Djelatnici Ikee i dalje jako ljubazni.
    Ali zato kupci- katastrofa.
    Meni zaista nije jasno što je pojedinim ljudima?
    Gaze, laktare, guraju, lupaju s kolicima...
    Nekoliko puta sam dobila po nožnim prstima s kolicima, po rebrima s laktovima i kojekakvim paketima. Dobila bih i po prsima, ali njih već instiktivno štitim rukama kad nemam pancirku.
    To je strašno koja je to nekultura, a ima mjesta sasvim dovoljno i za mimoilaženje i na blagajnama za formiranje redova i u skladištu.
    Svugdje ima mjesta i više nego dovoljno, ali ne. To mnogima nije danas bilo dovoljno..

I mi smo bili jučer, i samo mogu potpisati ovaj dio o kupcima, pojedini se stvarno neznaju ponašati....

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    I mi smo bili jučer, i samo mogu potpisati ovaj dio o kupcima, pojedini se stvarno neznaju ponašati....
    X

Ajde, a ja sam mislila da sam preosjetljiva.
    Stojim u redu za izradu Ikea Family card i ženska se sa frendicom ugura ispred mene.
    Kada sam ju priupitala za zdravlje nešto je skomentirala kao nije mislila da čekam nego samo stojim tamo.
    Kaj se moram zakeljiti onom ispred za guzicu.
    I da, bilo je samo par ljudi ispred mene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •