Sad mi je ispalo arhitekt, a prije nešto drugo
Printable View
Sad mi je ispalo arhitekt, a prije nešto drugo
Ja sam upravitelj :škartoc:
Konzulica, ma što to značilo.
Poduzetnik :D dosta dobar opis!
Angie lol!
Ne znam je li gore moje ili tvoje:škartoc:
Flopice, tvoje :lool:
tješim se :škartoc:
Ja sam logičar.
"Osobnost Logičar je vrlo rijedak tip osobnosti, koji čini samo tri posto stanovništva, što je sigurno dobra stvar za njih, jer za njih nije ništa gore od toga da budu “obični”. Logičari se ponose svojom inventivnošću i kreativnošću, svojom jedinstvenom perspektivom i snažnim intelektom. Obično poznati kao filozofi, arhitekti ili sanjivi profesori, Logičari su osobe zaslužne za mnoga znanstvena otkrića kroz povijest."
Ah... this sucks!
Ja sam Zabavljač. Svašta, to je zadnja riječ kojom bih sebe opisala :lool:
Ni u opisu se ne pronalazim. U citatu još manje. Možda je Zabavljačima svojstveno i jako loše sagledvanje samih sebe? :D
Mene sad prpa i počet rješavat :lool:
Mogu samo preko moba. Ajd idem.
Arhitekt. Ne mogu rec da sam sokirana. Ne znaju jedino da sam stem tudum.
Ko ono bješe Konzul ? I ja sam :-)
Pogodio me opis.
94% ekstrovert
I ja sam logicar.
Optimist, Adio Mare, čoksa, n.grace, ja -Konzulice, jesam dobro ulovila? :heart:
Cekala sam da to napises...AdioMare, n.grace, cokolada, ja...:)
Edit: pisale smo u isto vrijeme
Pulinka, evo nas opet: posrednik!
Curkee :heart:
Uopće me nije iznenadilo da sam u ovoj meni dragoj grupici.
Ja sam Jon Snow, Aragorn i Galadriel.
U skupini koju čini, navodno, manje od 1 posto ljudi.
To su ti likovi iz bajke.
btw. koja je to grupa? Prvi puta mi je ispalo nešto što je kao jako malo ljudi, a zaboravila sam što.
Doduše, čini mi se da svuda naglase kako mali postotak ljudi upada u grupu koju dobiješ, jer se valjda svi žele osjećati kao da su posebni.
Zastupnik.
Da, kako smo različite! živjele različitosti :ghug::sp:8-).
Sve je to slično kao one boje "od Bilmana" - samo tamo nisu ovi opisi i citati ličnosti, nego boje. Svaki koji rješavam mi daje isto, poznajem i volim sebe, što se nadam da svatko na ovom topicu isto - ako ne, da će na to nadoć'. Ima još jedan test koji sam rješavala - ženski psihoarhetipovi koji me na prvu odbio jer mi je bio "ljigi" vizualno (preemotivno i ono pre "bio natur" za moj "arhitektonski" gušt), ali mi je fakat drago da sam tu početnu nelagodu svladala i riješila ga. I dobila validaciju da je OK bit ta rijetka ja :mrgreen:.
Evo testića (ali traje dulje nego ovaj o Konzulima itd.):
http://www.goddess-power.com/
I on ima i o challengima tijekom života vezano za svaki psihoarhetip - jake strane, slabe strane itd.
E to, Zastupnik, i ja sam kod prvog testiranja ispala zastupnik (nigdje veze sa mnom)
A pogledajte nam i avatare. Dobar dio njih bi se uklopio - moj samotni, Juranin veseli šareni.
i ja :mrgreen:
koliko god puta radim ovaj test, i mislim da cu vise razmisliti o odgovorima, uvijek isto
i tako se dosaaadno cini
ali kad vidim ekstrovert, realistican, logican i planira - pa to i jesam ja
jedino sto nikako ne stoji je da imam problema s izrazavanjem emocija
vertex, pa mene uvijek zabavis :lol:
probat cu pronac detaljniji opis
iju, odo' vidit koja sam boginja
I ne moramo svaki put ispadat isto - ovi koji imaju u sebi više psihoarhetipova ili im puno ne preteže jedan, mogu se mijenjati ovisno o životnim okolnostima - u majčinstvu upadat u "mekše" arhetipove, u pubertetu isto (dok si nađu druga), kasnije u žešće (poslovni izazovi ili nakon što pačići odu). Neki su miks, a neki su baš baš. Ja sam taj baš baš tip.
Hvala, ali, ono...:lol:
Imaš sve tipove nabrojane, ako ti je promaklo: https://www.16personalities.com/hr/tipovi-osobnosti
Pitanje je isto tkao što je stvarno nečija osobnost, a što je 'naučeno'.
Ima puno pitanja o organiziranosti, planiranju, a ja sam recimo totalno neuredna osoba, ali me život naučio planiranju, baš zato što sam (u poslu) često znala griješiti, biti šlampava radi te svoje neurednosti.
Zato sam naučila pomno planirati, pripremati se, prolaziti iste stvari po više puta.
Na mom avataru je totalni party :lool: