Sali, Mia Lily, Jim, Špelikce za beturine velike kao kuća ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Printable View
Sali, Mia Lily, Jim, Špelikce za beturine velike kao kuća ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Prijavljujem veliku 0 u svom ivf pokušaju...nisam dočekala betu...ali zato jesam vješticu :-(
Jim Jako mi je žao :cry:
Jim, žao mi je, ali sigurno ćeš dočekati svoj dobitni postupak.
Svima u ovaj dosadan i kišni dan puno pozitivnih vibrica od mene i bebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jim :love2:
Ajme Jim... a baš sam nekako vjerovala u tvoj uspjeh... žao mi je..:love2:
Ali da ipak izvadiš betu..ako ti nije jako krvarenje..jer i to se zna dogoditi..
Dani i Jim :love2:
Jim jako mi je žao :love2: :cry:
Jim :-(:cry: žao mi je :heart:
jim :-( :love2:
Jim, jako mi je žao...
drži se draga :love2:
Dani i Jim :love2:
samo nekakve loše vijesti
jim :-(
Jim,dani82 žao mi je cure:(
sali,kiara79,zeljana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne ß
rozalija,ginger,blekonja,angel1,frka,fatamorgana,c oolerica :-* i mazite svoje bušice
andream :-* :)
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
bili na pikicama i mjerenju i imamo male divove Marin 7450g /64cm,a Martin 7050g / 62cm :) :) ;) ;)
ana- cestitke na velikim naprednim deckima!
jim, dani82 zao mi je cure ali glavu gore, vase bebice vas cekaju.
Svima od srca vibrrrrrrrrrrrrrrrice
Jim šmrc šmrc, jako mi je žao
Marin i Martin, double M...preslatki su!
Veliki pozdrav svima . Nisam se odavno javljala jer radim i studiram istovremeno , ali radi onih koji me znaju ne mogu da se ne javim i podijelim sa vama najljepse trenutke mog zivota.
Naime ja i MM smo 12.05 isli na DAIH i evo, nakon pet godina , od cetvrtka svi testovi su debeloooooo pozitivni . Trudna sam ( ne mogu da vjerujem da pisem ovo) :zaljubljen:
Ovdje se beta ne vadi , tako da za sada ne znam nista . UZV je zakazan za 18.06 ,( 7 tj. ) nadam se da cemo cuti i srce nase male mrvice.
Volim vas cure :-D:-D
Betty :-o! Ajme, ajme, kakvo iznenadjenje, kakva divna vijest! :-D Uspjeli ste s AIH-om?! Fantasticno, prekrasno! :tele:
Tako mi je drago, jako se radujem zbog tebe!
Zelim ti prekrasnu, urednu trudnocu i da uzivas u svakom trenutku ove tako tesko docekane trudnoc. :heart:
Dani i Jim sory :(
Betty, kakve prekrasne vijeti :-D
uživajte u svakom trenutku vaše zaslužene srećice!
Betti Bravo, čestitam!!!! Jako sam sretna zbog vas!!!!!
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Pimbli – 14.05
Vojvođanka – 17.05
Bea – 17.05
Mia Lilly – 01.06
sara38 – 07.06
kiara79 – 07.06
osijek – 08.06
lastavica1979 – 09.06
Zeljana – 10.06
Sali – 12.06
sanja1 – 13.06
Corina II – 14.06
Čekalice (F)ET
Giga – 28.05
SUZY75
Čekalice punkcije
Mali Mimi – 01.06
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
Tia
Suzzie2
crvenkapica77
Mia74
Tlatincica
Mravak
Natalina
Klomifenke/Femarke
Venera3
Amellee
Šmrkalice i ostale supresije
Kika84
On-GO
sandric
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetne leptirice
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Vali, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, issa11, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, taca70, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Ogla, Missixty, Snekica, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, ivica_k, Tigrical, Iberc, Beba.2, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, Vesnare, sumskovoce, Sela, Cranky, tiki_a, mare157, Sanjička, dani82, Jim, kinki, venera21, Sbonetic
Betty koje predivno iznenadjene....cestitam draga...uzivajte :heart:
Betty, bravo, ČESTITAM :-D :-D :-D
Betty čestitam :-D
uživaj u trudnoći
bravo, betty!!!
cestitke!!!! :-D:-D:-D
betty, drago mi je što ste uspjeli! čestitam:-D
betty čestitam:-D:-D
Jim i Dani baš mi je žao:-(
Jim žao mi je, znam da si bila puna nade:love2:
Betty:-D
Betty, bravo, bravo, čestitam!!! Dugo dugo me nije bilo, ali napokon sam se ohrabrila pa cu se i pohvaliti! Dakle, moj mariborski FET je bio uspješan, već smo obavili dva ultrazvuka, imamo jednog bebača i u 9. smo tjednu!
Vali, da malo i javno poskakucemo ;-)
:-D:-D:-D
Vali, prekrasno :-Dčestitam!
uživajte u vašoj mrvici!
Vali bravo za mrvicu:-D:-D