S obzirom da je netko već bio pitao rade li na VV i 3.06., danas sam saznala da su i taj dan tamo pa tako da znate.
Nije bas tema za ovo, ali se tice i ove populacije....
http://www.ipetitions.com/petition/vuk_vrhovac/
Detalji i na www.zadi.hr i na www.diabetes.hr
Tony, hvala na linku, odmah sam potpisala, s komentarom.
a koji je novi broj Ruzice ja imam onaj stari
Ja sam potpisala. S komentarom. I molim ostale da također potpišu. Ovdje se radi o vašim doktorima i vašem liječenju. Ne možete nikako biti sigurni da će to isto osoblje biti i u novoj bolnici. Dapače, baš bih rekla da bi se ja baš toga bojala.
Hej draga, negdje u isto vrijeme prošle godine i ja saznala isto-veliki šok, no ništa strašno za obaviti, dva tri dana bolnice, i kući,već je netko pojasnio. No, mi smo imali koristi od drilinga-1.postupak, reagirala sam na lijekove i sada brojimo 20tjedana trudnoće i jaaaako smo sretni, neusporedivo s istim razdobljem prošle godine! Zato-slušaj doktora!
Svim novim trudnicama čestitke od srca, iskrene želje svima da što prije mijenjaju potpise u pozitivne bete
Peticija potpisana! Pozdrav!!
Zelim zahvaliti svima koje ste potpisale peticiju protiv spajanja SK V. Vrhovac s KB Merkur. Ja nisam isla na MPO, ali lijecim se na V. V. preko 20 godina, jer imam dijabetes.
Hvala puno![]()
I ja zahvaljujem na potpisima.
Također vas molim, te obavještavam da če se pisana peticija predavati u ministarstvo i u Vladu dana 10.06.2010.
Sastanak povorke je u 12 sati na Gupčevoj zvijezdi.
Detalje cu vam dati kada budu usaglaseni, jer ima brdo toga za organizirati.
Ukoliko se nadjete u centru grada, molim Vas da potpiseta i pisanu peticiju u Zagrebačkom dijabetičkom društvu, Ilica 48 (Dvorište Hospitalije). Ne traje dugo, a značajno je zbog relativno malog broja prikupljenih potpisa.
Telefon društva je 01/4847-429, a telefon Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga, koji je nositelj potpisivanja peticije je 01/4847-807. Adresa je isto Ilica 48, samo II kat.
Možete sve događaje pratiti i na Facebooku.
Tony hvala za info, nadam se da ce vas se skupiti dovoljno.
Ja bih zazeljela srecu svim curama koje su danas na transferu a bile smo skupa u ponedjeljak na punkciji.Kod mene na zalost nije bilo js pa sam u komi.
Posljednje uređivanje od RuzicaSB : 02.06.2010. at 15:34
Potpisala peticiju! "Šećeraši" - sretno - i da budete uspješniji od nas "neplodnih" u borbi sa cro zdravstvom!
Mini3 i doktor mi je rekao da se odmorimo preko ljeta pa cemo na jesen nesto dogovarati no pitanje je kako ce to na jesen izgledati i hoce li raditi kao sada ili na Merkuru.Milijun je upitnika za sada ali prvo odmor a onda odluke.Ne odustajemo naravno ali cu inzistirati na stimuliranom slijedeci put.Hvala vam curke, nadam se da ovakvih situacija bude manje a trudnica sto vise na VV.
I ja potpisala peticiju, nadam se da ipak do spajanja neće doći
RužicaSB... baš mi je žao.. ali ljeto će brzo proletiti i onda u akciju ! Neznam kod kojeg si dr ali drL mi reče da od jeseni radi na Merkuru tako da nema bojazni da on ode negdje drugdje.. nadam se da će te bar to malo utješiti...![]()
To te u potpunosti razumijem, draga. Jedino ti preostaje da se dobro odmoriš i kreneš zdrava, vesela i čila u ostvarenje svog cilja!
Vjeruj mi sve nas je strah promjena koje nosi spajanje...Doista nisam vjerovala da će se seliti na Merur, ali eto ne sprema nam se dobro, čini mi se. Ako je druga bolnica biti će i manji budžet, pa mi sve to ne miriši na dobro.
Ja sam u pon. na punkciji.
Ružice, kad ideš sljedeći put? Jel se dugo čeka na IVF?
Ako će se pripojiti Merkuru, hoćemo li dobiti anesteziju za punkciju? Što vi mislite?
Bok curke!
Mene zanima da li je neka od vas bila posljednjih dana na VV-u na dogovoru za postupak i da li je naručena za 7.mjesec?
Naime ja sam naručena na AIH u 7.mjesecu ali samo ako neće dr.A na godišnji a to kod dogovora još nije znao.
Imate li kakvih saznanja kad bi išli na GO?
JA'75-pcos
MM'74-sve ok
1AIH-ništa
2AIH-
ajoj............ ljudi moji
1. iskreno, mislim da bi ako se ide na punkcije u Merkur mogle dobiti anestezije
2. tko zna tko će tamo što raditi, bojim se da bi liječnici gore mogli sve raditi od operacija, do običnih ginekoloških pregleda, poroda, nešto kao u Petrovoj, tamo se MPO liječnici ne bave samo mpo-om
3. svakako potpišite peticiju ako ste u mogućnosti, ali je VV već dugo na piku nekim liječnicima, nažalost(
Ja sam peticiju potpisala, ali nisam sigurna hoće li ona išta promijeniti s obzirom da na VV već stoji obavijest o njihovom preseljenju. Tako da je to već na žalost gotova stvar. Katastrofa ... Užasno se zbog toga osjećam.
hrk Ne znam za dr. Alebića, ali znam da u srpnju i navodno kolovozu ne rade i da gore nikoga nema. Pretpostavljam svih, pa tako i osoblja od dr. Alebića. Ja sam sutra na VV, pa se mogu raspitati pa javim.
Zapravo nemam pojma kad idem opet to cemo dogovarati tek na jesen.Sto se tice cekanja na stimulirani zaista je tesko reci, jedino znam da nas starije pokusaju ugurati sto je prije moguce a i to se zna razvuci na 6 mjeseci i vise.
I da i ja sam stekla dojam da nas L ne odlazi nikuda.Nitko jos ne zna sta ce biti i kako ce sve izgledati no meni je velika utjeha sto ce moj doktor raditi pa taman na Marsu![]()
Posljednje uređivanje od RuzicaSB : 04.06.2010. at 07:44
Sto se tice anestezije prije punkcije, moja poznanica je ostala trudna kod Canica na Merkuru, dobiva se isti koktel kao na VV...... apaurin i tramal. No s obzirom da na Merkuru bas nemaju opremljen odjel za humanu, prije ce oni pokupiti nacin rada VV, nego se VV prilagodjavati njima. Ovo o nacinu rada je naravno moja pretpopstavka...
I slazem se sa Ruzicom, bitno da Luci radi, pa makar i u bilo kojoj nasoj bolnici, ali se i isto tako se nadam da ce dosta ljudi potpisati peticiju i da ce se uspjeti izgurati da VV ipak ostane svoja klinika![]()
I mene tješ činjenica da dr. L će nastaviti raditi... mislite li da ćemo i dalje ostati njegove pacijenitice nakon preseljenja ili će se svi pacijeniti raspodjeliti? U njega imam povjerenja pa sve muke lakše podnosim. Brine me isto tako budžet, koji će se objediniti.. pa će i novaca biti manje!
Ružice, je li ti rekao kako dalje? Naručuješ li se na pragled na jesen ili što? Je li ti dao ikakve naznake o mogućem drugom postupku? Oprosti, nisam uspjela naći tvoje ranije postove, ali ovaj puta nisi bila u stimuliranom?
Cure, strah me ovih nadolazećih promjena ... Čini mi se da sam miljama udaljena od svog cilja. Pitam se, koji je sljedeći udarac onog Magarca (zna se na koga mislim).
Mini3 ne vrijeđaj jadne magarce!
Mini3 nakon ovoga sada sigurno idem u stimulirani.Nismo nista sada dogovarali nego na jesen kad budem spremna cu ga nazvati i vidjeti kad je najzgonije da dodjem na dogovor.Naravno da sve ovisi i o tome kakvi ce mi biti hormoni i opce stanje no o tom po tom.Vjerujem da ce svaki lijecnik zadrzati svoje pacijentice a da ce nove koje dolaze a kojih je nazalost sve vise onda rasporedjivati i rasterecivati eventualne guzve kod pojedinih lijecnika.
RužiceTi zapravo dobro reagiraš na stimulaciju i sigurna sam da će ful-stimulacija kod tebe dati dobre rezultate. Btw, nitko koga poznam nije u zadnje vrijeme na VV ili dobio stanicu ili se nisu oplodile, koma.
Ružice, čini se da ti drugo ne preostaje već da se stvarno odmoriš i u što je moguće boljem stanju i spremna dočeša jesen. Brzo će vrijeme proći, ne brini!
Mislim da bi bilo logično ovo što kažeš ... da bi svaki dr. trebao zadržati svoje pacijenitice. Ali više u ništa ne mogu biti sigurna.
Danas sam bila gore i situacija cure nije dobra. Postavlja se pitanje kako će u okolnostima gubitaša Merkura sve funkcionirati na jesen, s obzirom da će financijska sredstva za lijekove biti smanjena i ograničena. Čini se da nas čeka burna jesen.
Nadam se ipak burna u pozitivnom smislu bar sto se tice jajnih stanica, embrija, trudnoca.Ne smijem se bacat u crnjake iako nam je realnost sve crnja.
Cure nemojte sve tako crno.. Vidjeti ćemo točno šta će biti pa ćemo onda u akciju ako peticija ne urodi plodom. Nema smisla u tom dodatnom stresu i šta bi bilo kad bi bilo..
znači, šta je previše previše je! neprestano nešto moramo potpisivati, slati, pisati, moliti nekoga za nešto...what about us?! šta je sa nama i našim liječenjem i potrebom da živimo bez stresa dok se borimo već preteško za naše trudnoće?!
umorna sam već od analiziranja, neka nas ostave na miru, šta nas napadaju sa svih strana, nismo ni političari, ni pravnici, ni analitilčaril, ni statističari.ikao smo istovrmeneno sve to, ali sada...sada samo smo ljudi koji želimo imati dijete...a dotle, dok to ne dobijemo neprestano moramo nešto poptisivati, neke peticije, nositi jaja kojekud, slati meilove, UMORNA SAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pričala bih o onim dobrim starim temema od prije 9.mjeseca 2009. godine!!!!!!!!!!!!!
DOSTA JE!, MILINOVIĆU, ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO??????????????!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Posljednje uređivanje od nataša : 05.06.2010. at 23:40
Pozdrav svim curama!
Nova sam na forumu,a ajmo reći i da sam nova što se tiče postupaka,ovaj mjesec idem u prvi postupak.Trenutno špricam Suprafact...Inače sam kod dr. A i zasad nemam nikakvog lošeg iskustva. Prvi put sam bila kod dr. u 10 mjesecu prošle godine,polako obavljali preglede i ja i m. i evo nas pred pragom prvog postupka.Inače živimo u izvanbračnoj zajednici.
Kod mene sve ok,a m loš spermiogram- malo ih i lijeni su ( inače povišen FSH ).
Eto,često čitam postove i mislim da je i meni vrijeme da vam se pridružim.
Mi smo na žalost zbog ovakve situacije, posebno jer se spajaju s puno većom i zahtjevnijom bolnicom, definitivno odustali od daljnjih postupaka na VV-u (a imali smo najbolju namjeru uskoro opet upravo kod njih ponoviti uspjeh ili neuspjeh).
Osjećam se jedino jadno jer sam potpisala i kao pacijent i sad za kliniku sve peticije koje su se mogle ispotpisivat i opet veliko - ništa!
Cure moze li mi netko potvrditi dali su prava nevjencanih parova jednaka vjencanima? Ili jos detaljnije - dali nevjenaci parovi placaju postupke koje vjencani ne placaju?
Nemam informacija o ovome a frendici je to netko rekao i sad pokusavam dobiti potvrdu da to nije istina.
Hvala.