Ja sam za.
Printable View
Recept?
Jedini recepti koje ja znam su za neke fine kolače, ali bojim se da bi dobila :ban: kad bi ih tu spomenula. 8-)
Ma tko za gdje je Vrijeska, otišla žena na produženi vikend.... tko će nju dočekati. Ajd daj fotke dok sam dobre volje, čak sam poslala MD-a da ide naći moje role. :) (Kad se sjetim da mi je 6 krugova oko Jaruna bila šala mala... )
A ko će doći do Jaruna.... može 20 krugova na školskom igralištu?
Inesice, ja upravo gledam brojku 1028 i upali mi se lampica da nas puno ljudi ozbiljno shvaća :)
Vježbački izazovi mogu biti što god si mi postavimo. Evo, imam jednu ideju. Hoćete sa sklekovima ili čučnjevima? Odradite danas sklekova ili čučnjeva najviše koliko možete pa prijavite na temu. Sutra je cilj 20% više... i onda tako cijeli tjedan. I onda se divimo brojkama koje čitamo :)
Mojca, fotke stižu čim prijaviš skinutu prašinu s rola (u broju odrađenih krugova, ofkors ;))
Inesica, čitala sam... znam samo da nisam ništa shvatila... a možda i bolje. :)
Kavofob... slikam role prije i poslije. ;)
hm, ovo je malo zeznuto. naime, sve imamo različite definicije što nam je maksimalno i različito je moguće izvesti napredak kod većih i manjih mišića i grupa. po toj logici ja bi već mogla naštancat 100 sklekova, a nekako me baš i neće:lol:
onaj prvi prijedlog je 'izvediviji' za veći broj
Pa možda uz neku redovnu rutinu koju većina nas ima, nešto kao dodatna bonus vježba. Ne moramo se ubiti, a ako ganjamo reziltat i možemo. :)
Rezultati iskusnih vježbačica nam mogu biti motivacija i cilj.Osim toga prijava rezultata, bit će nam obaveza da treniramo i kad nam se na da. Ako niš drugo, bar izazov.
Toliko ljudi gleda temu? Fiiiiijuuuuu....ja mislila to kruzok od nas tu par zagrizenih...
Ajmo, svi se javite. Nece storma mahat bicem. Jako. :-)
Sto se tice izazova, ja vec neko vrijeme mjerkam ovaj:
http://www.military.com/military-fit...p-push-workout
Zhang i ostali iz nadljud kategorije, ajmo neki izazov koji i smrtnici mogu raditi (u koji pull-upovi nisu uključeni :P)
Ajd prvo stavite neki glosar pojmova.
:lol:
ma znam
samo probaj zamisliti ili možda znaš koji ti je maksimalan broj sklekova pa ga probaj uvečat za 20% idući dan.
različito definiramo prag najvećeg broja ;-)
što se tiće serije vježbi, optimistična je ok napisala, jednostavno veći broj drugih bude motivacija, a neke lude odavde :mrgreen: dodaju si još i opterećenje i njima se tako broji. ne na suho
Hahaha, meni je 10 max, zato sam i napisala 20%... mislim si - pa valjda bih se mogla natjerati na još 2 idućeg dana :lol:
eto, ono tvoje je ok
http://www.gophoto.it/view.php?i=htt...g#.Ugyljn9Vv78
za čučnjeve i iskorake, cure koje duže vremena vježbaju neka drže u rukama opterećenje sa kojim izvode većinu vježbi. ako imaju samo bučice koje su im prelagane, neka ih drže iznad glave.
4 (hm razmišljam jel 4 ili 3. teško mi je ovako procijenit) serije, na vrijeme (štopajte štopericom na mobu ili online, kako kod)
probajte seriju završit do kraja i onda uzet malo odmora, recimo 20-30sec ili ako odmor treba prije, uzmite kad treba. protrest ruke, noge ispružit se, pa nastavit.
raditi svakako kad ste ugrijene. ne se sad dignut i navalit
sve vježbe ima na netu pa pogledajte prvo ako niste ziher što je što.
Kak se zagrijavate cure? Meni je recimo ovaj izazov koji si stavila bas
Grrr mobitel. Hocu reci, ovaj mi se izazov bas i cini dobar za zagrijati se. Ja se recimo ne bi prije toga zagrijavala. Pa pocinje sa jumping jacks. Ili jucer onaj zwow 56- AMRAP crazy cardio. Ja sam to odmah krenula. Jel riskiram ozljede?
Ja samo razvrtim zglobove par min i onda navalim. Kako vi ostali?
Ja sam kod jill prolazila ono njeno zagrijavanje na pocetku. A to je bio blagi cardio. A u BR kad je cardio dan nema zagrijavanja. Uf, ja mrzim i zagrijavanje i istezanje :cesto preskacem istezanje:
ono kako radi Jill. Ramena, ruke, koljena, dva spora pozdrava suncu, onda jamping jacks, butt kicks (brzi), trčanje u mjestu s podignutim koljenima.
Meni isto ide na živce, al me strah preskakati. Još nisam našla neki total body stretching program pa da radim jedan put tjedno, svi su neki šepavi.
Ima tko kakvu preporuku?
Idem kolače raditi 8-)
Probaj onaj od p90x. Sat vremena stretcha. Karikirat ću ali nije daleko od istine: kreneš od kapaka. Stvarno svaki dio tijela rastegneš na par načina. Mene su znale ubit podlaktice. Potražit ću kasnije torent
ja imam jednu rutinu sa treninga prijašnjih. traje mi ziher 15 minuta zagrijavanje. malo liči na istezanje ali nije jer se u pozicijama zadržavam kratko. to radim prije zwowova (kolko v ide?), onih rutina sa fitnessangelsa. kad radim neki dvd, onda radim ono što i oni.
kavofob, kolko onda serija? 3 ili 4?
Odlicno! Hvala, anamar!
Sasa, kod jill se nisam nesto zagrijava, a kod zuske nesto jesam. Dvije, tri minute. Malo nogama gasila cigaretu :mrgreen: pa bih trcala u mjestu, jumping jacks, ramena i tako.
Prijavljujem tri zgiba u parkiću. Mislim da su druge mame mislile da nisam sva svoja. Znači riječ je o previsoko postavljenoj mm šipci u kući. Sutra pravi i niže pozicionirane utore za mene. Eto, od ne mogućnosti sklekova došla na 50 bez problema, a sad i ti zgibovi. Prertvorit ću s eu Ramba zbog vas.
Teško mi vas je pratiti jer nemam vremen a pa samo škicnem. Malo mi je stresno trenutno u životu pa i slabo jedem, čudno treniram, ali ne prestajem trčati. Bok nove! :-)
Ja volim ovaj - yoga for the warrior, Bob Harper
http://www.amazon.com/Bob-Harper-War.../dp/B00429C1VQ
I inače volim Boba, pretplatila sam se bila na njegovu stranicu, i opet ću, istekla mi je kartica, moram je obnoviti.