Prvi IVF Mb, beta=0.
Printable View
Prvi IVF Mb, beta=0.
dudadudaduda, baš mi je žao!:love2:
Ali eto, barem imaš dosta smrzlića pa je to velika prednost - neke žene baš iz FET-a uspiju jer im organizam bolje prihvaća embrij kad nije pod hormonima.
Ja danas brojim 9dnt5d, nemam aposlutno nikakvih simptoma - beta za 3 dana, pa šta bog da!
I mi imamo 1 smrzlića pa se tješim da ako i ne uspije ovaj put mogu za par mjeseci na FET.
Evo i moja beta 10 MB 19,8....
ici, zao mi je
ici koji ti je to dan nakon transfera? A koji si dan imala transfer 3. ili. 5.? Kako je uopce prosao tvoj postupak u Mariboru? Koliko JS si imala, koliko oplodjenih, koliko embrija i da li je sto ostalo za zamrznuti? Napisi nam molim te svoje iskustvo. :love2:
I svakako jos jednom ponovi betu!
Blabla123, ici, žao mi je.:love2:
maca2, tvoja reakcija ipak zvuči obećavajuće, nadam se da će sve biti dobro.
Moj MB-postupak završio bez transfera.
Cure koje ste sada u MB nadam se da ćete imati puno bolji prosjek!
Bit ce da se osjete posljedice strajka. Ne mogu vjerovati da je bilo ovako lose...
Imali smo 5 JS od toga 3 se oplodile i 3 dan vratili dvije osamstanične i jednu sedamstaničnu.Nama je ovo inače osobni rekod u oplodivanju JS(spermio je od azoo do oligo gr III) znači to je bilo odlično.!$ vdpt pozitivan test
Danas mi je 15 dpt i danas je vadena beta a sinoć sam i počela krvariti pa sam malo skeptična,ne znam šta da radim i da li da nastavim sa utričima ili ponovo za 2 dana vadit bet,naravno poslal sam mail ali dok oni odgovore! Mislim da je biokemijska a vi cure savjet??
Mb 10/10: Moze li nam uopce pomoci to sto smo pune hormona jos 2 mjeseca pa da se desi cudo? Ima li neko neki link?
By the way, ostavila sam 4 decaptebila u Mb koji vrijede do 2012 pa ako kome moze pomoci njegovi su (PP).
Ici, i meni se čini da je biokemijska, na žalost. Ja osobno ne bih nastavila s utrićima, ali bi je ponovila za 2 dana, čisto da znam na čemu sam i da nemam neku nekontrolabilnu situaciju.
MB 10/10 - ovo hormoni 2 mjeseca, o čemu vi to? Mislim da je to urbana legenda (da se ostaje trudan jer si "pun hormona"). Meni je to dosad uvijek smetalo - remetilo bi ovulaciju, a i svi za FET obično savjetuju pauzu od barem 3 mjeseca, znači to je period pauze, ne neke lude plodnosti, ne kužim...
Ina,
Ovo je bilo pitanje.
Ne mislim na dodatne lijekove ni postupke. Bas nasuprot, da se prirodno desi. Nisam znala da moze ometati O, ipak je meni ovo prvi IVF.
BlaBla, vjerojatno se za sve može naći primjer, ali to je, po mom iskustvu, prije malo vjerojatno, nego više vjerojatno. Po mom iskustvu žena najčešće neovulira ili kasno ovulira neposredno nakon pravog, ovako stimuliranog IVF-a, tj. najčešće ta prva menga koju ćeš dobiti nakon ove - kasni - zato jer je neovulatorni ciklus ili jajnici, iscrpljeni usred punkcije i reakcije na stimulaciju, rade usporeno. Žao mi je zbog negativne bete, drži se, ali zaboravi na urbane legende i mitove oko "čuda jer si pun hormona"!
BlaBla, cura koja je bila sa mnom na prvom IVF-u stvarno je zatrudnila spontano isti mjesec nakon prvog IVF-a (sad vec ima troje). Dakle, moguce je i dogadja se, ali ne zato sto si puna hormona. U biti su ti svi hormoni s kojima si se spricala vec van tijela. Prijasnji ciklus moze imati posljedice na sljedeci jer se moze dogoditi da se ne regrutiraju folikuli u stimuliranom ciklusu za sljedeci ciklus pa nemas ovulaciju u sljedecem ciklusu, ili se moze dogoditi da ti kasni, ili da je obilnija menstruacija...Ovisi.
Oko 20% pacijentica zatrudni spontano izmedju postupaka u lijecenju - zato se kaze da je sve moguce - ali kao sto vidis iz postotka - ne bas i vjerojatno.
Drage moja, ja danas dobila dopis za MARIBOR da sam naručena točno za godinu dana....dopis poslala 30.09.2010.
.... a i dobila sam nalaz pozitivne riječke bete 17dnt koja je 1494 .....
Zanimljivo
mravak to je super!
Drage suborke, nadam se da će te mi oprostit što sam vas ne namjerno slagala, toliko sam bila uzbuđena zbog bete da sam krivo pročitala dopis iz Maribora....
znači dopis sam poslala 30.09.2010. a naručena sam u 8mj.2011 god.
Znači da se je malo smanjilo vrijeme čekanja...znači sada se čeka 10mj....
....možda kada prođu radovi čekanje za postupak bude 8 mj????
Mravak cestitam..to se zove dupla sreca !
Kad krene....krene...
BlaBla 123 :-(
Drago mi je Mravak:-D, sad ti želim da uživaš u trudnoći a da Sloveniju posjećuješ samo za shopping
curke, trebam pomoć i savjet..uzimam kontracepciju, 12. tbl. danas (od 7 DC, prva runda) i već tri dana krvarim, svježa crvena krv, kao menga...e sada, u onim uputama piše da ako je "iscjedak" jaci, piti 2 tbl...ali ovo nije iscjedak, curi svježa crvena krv...cak i bol u leđima kao u svakom menstrualnom krvarenju...šta da radim?? inace imam ckluse na 35 dana i duže, ne kužim...
zedra jesi pokušala piti 2 tablete? Probaj danas i sutra tako pa ako krvarenje ne prestane zovi sestru Jasnu
To je moj savjet, ali možda se javi još netko tko je imao isti slučaj kao i ti, ja nisam do sada imala nikakvo nepredviđeno krvarenje
danas sam popila jednu tbl, sutra ću dvije pa ću vidjeti...ovo je neviđeno, prvo nisam nikako mogla dobiti, 43 dana, a sada ovo...uvijek naopako
zedra meni je jasna rekla da popijem dvije,do kad ih trebaš piti tj kad ti je zadnja tbl jer ja sam otprilike 10 dana krvarila baš obilno i tada mi je rekla ukoliko ne prestane da prekinem terapiju ali meni je stalo tj nije više bilo krvi aktivno ali je bio smedji iscjedak.svakako uzmi dvije tbl!
hvala ici, a jesi li išla onda u postupak unatoc tome smeđem iscjetku?? ili sada ideš?? više nemam pojma tko je kada??
Išla sam u postupak bez obzira na iscjedak i još sam imala cistu na UZ nakon kontracepcije,tako da sam vadila estradiol koji je bio nizak tako da sam krenila sa 3 fazom bez problema!!
a jooj, žao mi je zbog biokemijske...:-(
ma neću na svoju ruku ništa...od sutra pijem po dvije pa kako bude...trebam ih piti do 17.11., dosta još...
Prvi IVF Mb, beta=0.
Dobila m 5 dana prije bete.