-
evo da se i ja pridružim ovdje...mi smo krenuli kod dr. Reša i super smo zadovoljni...ja se bockam već 9 dana i u četvrtak, nakon 11 dana idem primiti STOP injekciju i u subotu bi trebala biti meni punkcija a MMu biopsija, pošto se radi o azoospermiji, pa je dr. savjetovao da ipak napravimo biopsiju a ne punkciju zbog kvalitete materijala...iskreno, malo me strah da li će biti plivača, ali pošto su ih na VV punkcijom našli, nadamo se da će ih biti i biopsijom...uglavnom, jučer smo bili na UZV i imam 4 folikula na lijevom i 2 folikula na desnom jajniku i endometrij se znatno podebljao i dr. je prezadovoljan mojom reakcijom na najnižu dozu menopura....bojim se punkcije jako, jer igla i ja smo dva različita pojma i jedva se ujutro bockam, a i prag boli mi je nizak, ali povratka nema, što je tu je...rekao mi je dr. da se ne moram bojati i da ćemo biti gotovi za 5 min., a i koliko sam pročitala na forumu, proživljavanje punkcije je tako individualno, pa ću vam znati rećinakon subote kako sam je osobno proživjela...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma