nisam ja bila na pregledu kod dr.L nego u Osijeku... tebi i ostalim čekalicama želim da u ovoj godini ostvarite svoje najveće želje:angel::angel:
pusa svima!!!
Printable View
a ja sam došla oko 10, sorry onda...
miba uspješno logorovanje ti želim
hvala - bit će -mora biti -kaj ne?
onda smo se možda i nakratko vidjele, to si onda imala taj dan punkciju? Ako jesi, jeste to onda išli na blastice? Ako si bila na klomifenskom + gonalima (kao ja što bi sad trebala ići) kakve su ti bile stanice? Ja sam taj dan kad sam tamo bila došla na uzv 3. dan kako bi počela s klomifenima, ali mi je vidio cistu, pa sam sad na Cilestu do slijedećeg mjeseca. Držim fige da se ekipa udobno smjesti i ostane kod svoje mamice
Mona 20
punkcija mi je bila u subotu, a ET u ponedjeljak 2. dan tako da nismo
išli na blastice- navodno sad preferiraju ET 2. dan. Bila sam na merionalu i dobili smo 7js i od toga 3 vrlo dobra emb.-dalje ćemo vidjet-
nadamo se najboljem! Mislim da svemu tome treba imati puno sreće...:roll:
nego, gdje su nestale naše trudnice - nadam se da su dobro-fale njihova iskustva da nam daju malo poticaja i nade!
pozdrav svima!
miba, jesi išla u postupak s klomifenima i merionalima ili? koju štopericu si primila?
Zbog potpore žutom tijelu se daje uz naravno utrogestane, to je kod nekih klinika ili MPO-vaca uobičajena procedura, ja sam prošla 4 klinike u 2 to ne prakticiraju
cure, pratim temu krajičkom oka, ali ne mogu ne primjetiti da jedna klinika ima 100% uspješnost oplodnje na 3 js, tj. svima se vraćaju 3 zametka, pa se pitam "u kom grmu leži zec":roll:
zanima je jel nekome ostalo js za zamirzavanje? ništa ne insinuiram, samo sam znatiželjna:oops:
ja osobno baš i nisam bila previše zainteresirana za zamrzavanje js, a koliko sam skužila ni dr. nije previše optimističan po tom pitanju-ali rade i to se posebno plaća, a uspjeh:roll: Vidim da sad ima dosta cura u postupcima sa zamrznutim js pa ćemo vidjet rezultate -naravno ja im želim da uspiju - možda tad i ja promijenim mišljenje:yes:
mona 20
mislim da je to idvidualno- i ja sam u prošlom postupku primila 3 brev. i 1dec. ali s obzirom na konačni rezultat (missed ab.)trebalo je nešto
mijenjati pa možda uspije:roll::roll::roll:
:zaljubljen:držim fige da uspije
:-))) Proslijedile su me druge forumašice na ovu temu jer trebam pomoć...naime, nedostaje mi jaaako malo suprefacta pa ako netko od vas ima ili znate da bilo tko ima - please - javite mi jer u naš prvi postupak idemo za 10-ak dana :-)))) hvala vam curke, kako god bilo :-)))))
snow_ml :-) prvo čestitke, a drugo javljam ti se jer su mi kazali da ti možda imaš malo suprefakta da ti je ostalo :-))) mi idemo u postupak za 10 -ak dana i ako imaš ili znaš nekog, please javi se na 098 993 77 33 :-)))) tnx :-)))))
Drage cure, hvala vam što ste se javljale za suprefact :-)) udomila sam ga!! Sad samo malo sreće.... :-))))
Cure želim svima snagu da nakon neuspjeha idu ponovo u postupak.Snow.ml čestitam!Ja sam imala biokem.trudnoću beta rasla i onda bum pad i strava razočaranje i tuga.Najveću podršku i motiv da idem dalje dobila sam od dr.L i njemu jedno veliko HVALA...napomenio mi je da ćemo pokušati jedan prirodni postupak,pa me zanima kako to ide i kolika je cijena...Hvala,ja još čekam svoju bebu i neću odustati...iako je ponekad teško al vjerujem da to moje suborke najbolje znaju
Mene isto zanima cijena prirodnog postupka kod dr.L budući da planiramo ponovno pokušati.Neki dan sam došla iz bolnice,imala sam kiretažu....ne moram ni govoriti kako se osjećam,ali bez obzira, još uvijek se nadam i vjerujem da ću jednom dočekati svoju bebicu.Svim curama držim fige!
Ovo je neka nova privatna poliklinika koja se bavi MPO??? http://www.betaplus.hr/uploads/pdf/P...20za%20IVF.pdf
ina28 :love2: nadam se da si dobro, a što se cijene prirodnog postupka tiče probaj prolistati prijašnje postove na ovoj topici - mislim da se u 12.mj. pisalo o tome a navedene su i cijene. Sad se lijepo odmaraj i ugađaj si što više-brzo ćeš doći do novog postupka!:angel:
Pozdrav svima i još jednom pitam pa di su naše trudnice- snow, ivanova i druge helou:mrgreen:
tikica, to ti je ovo: http://www.novamed.hr/ginekologija.html
Cure mislim da je kod dr. L cijena prirodnog 4500 kuna a polustimuliranog oko 6250, ako se dobro sjećam.
Ekipa mi se nimalo ne sviđa.. :( brrr!
inna28 i maja14 baš mi žao, ali nakon što se odmorite idemo u nove pobjede, zar ne?
Ne kužim ni ja ovo s 2 imena. Očito je to klinika u klinici (Betaplus u Novamedu). Kao što je npr. ginekološka klinika Cito u Splitu zapravo u velikoj poliklinici Kalajđić.
Ono što mene buni je da oni opisuju postupak mpo, i tu najnormalnije pišu o zamrzavanju zametaka, a zamrzavanje jajnih stanica se ne spominje.
[QUOTE=AuroraBlu;1804055
Ono što mene buni je da oni opisuju postupak mpo, i tu najnormalnije pišu o zamrzavanju zametaka, a zamrzavanje jajnih stanica se ne spominje.[/QUOTE]
Možda je njima sve to isto....:mrgreen: