Stranica 19 od 120 PrviPrvi ... 917181920212969119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mona 20
    mislim da je to idvidualno- i ja sam u prošlom postupku primila 3 brev. i 1dec. ali s obzirom na konačni rezultat (missed ab.)trebalo je nešto
    mijenjati pa možda uspije

Mona 20 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

držim fige da uspije

science avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

)) Proslijedile su me druge forumašice na ovu temu jer trebam pomoć...naime, nedostaje mi jaaako malo suprefacta pa ako netko od vas ima ili znate da bilo tko ima - please - javite mi jer u naš prvi postupak idemo za 10-ak dana ))) hvala vam curke, kako god bilo ))))

science avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

snow_ml prvo čestitke, a drugo javljam ti se jer su mi kazali da ti možda imaš malo suprefakta da ti je ostalo )) mi idemo u postupak za 10 -ak dana i ako imaš ili znaš nekog, please javi se na 098 993 77 33 ))) tnx ))))

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj morskavila prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko kolika je cijena postupka sa smrznutim stanicama?
    3700

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    3700
    FET je toliko

science avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Drage cure, hvala vam što ste se javljale za suprefact ) udomila sam ga!! Sad samo malo sreće.... )))

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure želim svima snagu da nakon neuspjeha idu ponovo u postupak.Snow.ml čestitam!Ja sam imala biokem.trudnoću beta rasla i onda bum pad i strava razočaranje i tuga.Najveću podršku i motiv da idem dalje dobila sam od dr.L i njemu jedno veliko HVALA...napomenio mi je da ćemo pokušati jedan prirodni postupak,pa me zanima kako to ide i kolika je cijena...Hvala,ja još čekam svoju bebu i neću odustati...iako je ponekad teško al vjerujem da to moje suborke najbolje znaju

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Mene isto zanima cijena prirodnog postupka kod dr.L budući da planiramo ponovno pokušati.Neki dan sam došla iz bolnice,imala sam kiretažu....ne moram ni govoriti kako se osjećam,ali bez obzira, još uvijek se nadam i vjerujem da ću jednom dočekati svoju bebicu.Svim curama držim fige!

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene isto zanima cijena prirodnog postupka kod dr.L budući da planiramo ponovno pokušati.Neki dan sam došla iz bolnice,imala sam kiretažu....ne moram ni govoriti kako se osjećam,ali bez obzira, još uvijek se nadam i vjerujem da ću jednom dočekati svoju bebicu.Svim curama držim fige!
    Žao mi je zbog kiretaže,drži se...meni je to visilo nad glavom ali nasreću sam to izbjegla...glupo je reći al iako boli moramo izdržati i nastaviti s borbom i naravno moramo vjerovati da će i naše bebe stići

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ovo je neka nova privatna poliklinika koja se bavi MPO??? http://www.betaplus.hr/uploads/pdf/P...20za%20IVF.pdf

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ina28 nadam se da si dobro, a što se cijene prirodnog postupka tiče probaj prolistati prijašnje postove na ovoj topici - mislim da se u 12.mj. pisalo o tome a navedene su i cijene. Sad se lijepo odmaraj i ugađaj si što više-brzo ćeš doći do novog postupka!
    Pozdrav svima i još jednom pitam pa di su naše trudnice- snow, ivanova i druge helou

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure mislim da je kod dr. L cijena prirodnog 4500 kuna a polustimuliranog oko 6250, ako se dobro sjećam.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa koliko imena imaju?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ekipa mi se nimalo ne sviđa.. brrr!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

inna28 i maja14 baš mi žao, ali nakon što se odmorite idemo u nove pobjede, zar ne?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne kužim ni ja ovo s 2 imena. Očito je to klinika u klinici (Betaplus u Novamedu). Kao što je npr. ginekološka klinika Cito u Splitu zapravo u velikoj poliklinici Kalajđić.

Ono što mene buni je da oni opisuju postupak mpo, i tu najnormalnije pišu o zamrzavanju zametaka, a zamrzavanje jajnih stanica se ne spominje.

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    inna28 i maja14 baš mi žao, ali nakon što se odmorite idemo u nove pobjede, zar ne?
    Hvala,malo odmoriti pa ajmo sve ponovo...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

[QUOTE=AuroraBlu;1804055

Ono što mene buni je da oni opisuju postupak mpo, i tu najnormalnije pišu o zamrzavanju zametaka, a zamrzavanje jajnih stanica se ne spominje.[/QUOTE]
    Možda je njima sve to isto....

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da, ovo je nevjerovatno da pišu o zamrzavanju zametaka. Trebalo bi ih nazvati pa vidjeti da li su normalni. A možda imaju posebnu dozvolu ili blagoslov g.D.M.
    Ja odradila jučer punkciju kod dr L. Sad čekam poziv da mi vrate moje bebice!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mare157 sretno

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ovo je nevjerovatno da pišu o zamrzavanju zametaka. Trebalo bi ih nazvati pa vidjeti da li su normalni. A možda imaju posebnu dozvolu ili blagoslov g.D.M.
    Ja odradila jučer punkciju kod dr L. Sad čekam poziv da mi vrate moje bebice!
    Koliko j.s.?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je neka nova privatna poliklinika koja se bavi MPO??? http://www.betaplus.hr/uploads/pdf/P...20za%20IVF.pdf
    Da, to je nova poliklinika koja će se baviti MPO. Uskoro će biti otvorena.
    A ovo je stara brošura, od prije nekoliko godina pa se zato spominje zamrzavanje zametaka.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Možda je njima sve to isto....
    To je napisano prije nekoliko godina, dok je još zamrzavanje zametaka bila najnormalnija stvar, a zamrzavanje stanica nije postojalo....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj nangaparbat prvotno napisa Vidi poruku
    To je napisano prije nekoliko godina, dok je još zamrzavanje zametaka bila najnormalnija stvar, a zamrzavanje stanica nije postojalo....

Ali cijela stranica je nova novcata, pa zar nisu mogli provjeriti što stavljaju na nju?!?! Treba ih nazvat i pitat.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko j.s.?
    Dobili smo 5 js. Nije neko bogatstvo, ali je kvaliteta vrhunska
    sretna35 HVALA!!
    Evo upravo je dr zvao da dođemo po dječicu!!! Danas je 2dpt. Ništa nisam pitala, neznam koliko ih je, neznam ništa jer mi ionako nije bitno. Bez obzira na kvalitetu i start, ja sam sigurna dasu to moja djeca!!!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    beta plus je klinika od dr dmitrovic koja je radila u ivf poliklinici i koja je zasluzna za moje 2 bebe u busici... svakom bi ju preporucila jet dr je SUPEEEEER

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj miba prvotno napisa Vidi poruku
    ina28 nadam se da si dobro, a što se cijene prirodnog postupka tiče probaj prolistati prijašnje postove na ovoj topici - mislim da se u 12.mj. pisalo o tome a navedene su i cijene. Sad se lijepo odmaraj i ugađaj si što više-brzo ćeš doći do novog postupka!
    Pozdrav svima i još jednom pitam pa di su naše trudnice- snow, ivanova i druge helou
    evo mene evo,opet sam bila u bolnici,nikao ja na zelenu granu...malo sam bila prokrvarila al sve je ok s bebicama...imam neki hematomcic pa trebam mirovat.
    radili mi urinokulturu i imam prokletu e.coli i jedan dr mi kaze da odmah pocnem s antibioticima a drugi da pricekam 12 tj.sto je za 8 dana i sad ne znam sta napraviti. jel netko mozda bolje upucen???

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobili smo 5 js. Nije neko bogatstvo, ali je kvaliteta vrhunska
    sretna35 HVALA!!
    Evo upravo je dr zvao da dođemo po dječicu!!! Danas je 2dpt. Ništa nisam pitala, neznam koliko ih je, neznam ništa jer mi ionako nije bitno. Bez obzira na kvalitetu i start, ja sam sigurna dasu to moja djeca!!!
    Prekrasno, vjeruj mi 5 j.s. je bogatstvo! Sretno

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene evo,opet sam bila u bolnici,nikao ja na zelenu granu...malo sam bila prokrvarila al sve je ok s bebicama...imam neki hematomcic pa trebam mirovat.
    radili mi urinokulturu i imam prokletu e.coli i jedan dr mi kaze da odmah pocnem s antibioticima a drugi da pricekam 12 tj.sto je za 8 dana i sad ne znam sta napraviti. jel netko mozda bolje upucen???
    kako si saznala da si dobila bakteriju? kakve imaš nuspojave?...ja dva dana slabije mokrim ali ne osijećam peckanje...a dr me naručio za pregled tek za dva tjedna, dali bi mu se trebala javiti prije?

mare157 sretno...

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

snow ma ja ti nemam ama bas nikakve nuspojave nego kako sam bila u bolnici napravili su mi urinokulturu,inace ne bi ni znala....

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja bih sačekala 12 tjedana a do tad čaj bilo koji i ako ti ima tko napraviti mix češnjak i vino da pijes pa malu čašicu super je za e.coli

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

laky pa to joa nisam cula.... u kojem omjeru se to radi i koliko bi trebala popiti dnevno?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Drzi se, ja cu ovih dana vaditi krv i urin. Bolje pricekaj 12 tj.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

laky pa to joa nisam cula.... u kojem omjeru se to radi i koliko bi trebala popiti dnevno?
    ma malu čašicu onu najmanju a moram pitati frendicu njoj je mama pravila .imas pp

Mona 20 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Snow.ml. jedno pitanje - vidim da si ti bila kod našeg dragog dr. L., pa me zanima da li on ET radi s uzv i koliko dana mirovanja ti savjetuje, ze koji dan betu treba vaditi (naravno sve prema njemu)? I još me nešto zanima, koliko si injekcija (štoperica i decapeptyla primila nakon punkcije?
    E sad sam te stvarno zagnjavila, sorry

p.s. blago tebi s tvoje dvije mrvice, e što bih ja da imam makar jednu

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mona 20 prvotno napisa Vidi poruku
    Snow.ml. jedno pitanje - vidim da si ti bila kod našeg dragog dr. L., pa me zanima da li on ET radi s uzv i koliko dana mirovanja ti savjetuje, ze koji dan betu treba vaditi (naravno sve prema njemu)? I još me nešto zanima, koliko si injekcija (štoperica i decapeptyla primila nakon punkcije?
    E sad sam te stvarno zagnjavila, sorry

p.s. blago tebi s tvoje dvije mrvice, e što bih ja da imam makar jednu
    Mona20 neznam dali radi ET sa UZV, nisam gledala nit se razumijem,samo znam da mi je biologica rekla da moram biti jako mirna kod vraćanja jer on ih stavlja na točno određeno mjesto..ako se imalo pomaknem odmah su manje mogućnosti..a to je rekla iz razloga što sam na punkciji bila jako nemirna, jako me bolilo pa nisam više mogla izdržati...
    što se tiče mirovanja, usmeno kaže da se miruje 4 dana a imaš pravo na bolovanje do vađenja bete...jer on na otpusnom napiše mirovanje...

beta se vadi 14 dan od transfera... poslje transfera on prepiše tri inekcije...neznam im sada imena...jadna je drugi dan transfera, druga mislim treći dan...i treća sedmi dan...od toga svega ja sam primila samo prvu a ostale nisam jer sam odmah osjetila da me hvata hiperstimulacija...

a što se tiče dvojki...čekamo sljedeći pregled da vidimo dali nam se druga bebica izlaktala jer je puno manja od prve, ima malo plodne vode oko sebe...nadam se da će dostići i ostati praviti društvo braci ili seki

želim tebi i naravno ostalim curkama da imate barem ispod svoga

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Može li mi netko objasniti koja je razlika u poslu doktora i ostalih popratnih "službi" kod polustimuliranog i stimuliranog postupka. Zanima me razlika u cijeni. I onako maksimalno uzmu 3 stanice.

Ok, ako se zamrzava onda cijena treba biti posebna za zamrzavanje a ne da li ćete se pikati ili piti tabliete ili neki mix....

Mona 20 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Snow.ml. hvala ti na ovim informacijama i na dobrim željama, držim fige da bebice ostanu na okupu...

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Može li mi netko objasniti koja je razlika u poslu doktora i ostalih popratnih "službi" kod polustimuliranog i stimuliranog postupka. Zanima me razlika u cijeni. I onako maksimalno uzmu 3 stanice.

Ok, ako se zamrzava onda cijena treba biti posebna za zamrzavanje a ne da li ćete se pikati ili piti tabliete ili neki mix....
    Draga Dodirko,

kod full stimulacije treba jako paziti razvoj situacije jer je to potpuno umjetni ciklus tj. strani hormoni se unose u tijelo ¸i oni direktno proizvode stanice (lako dođe do HS ako se ne pazi, veće mogu biti posljedice za opće zdravlje, ponekd je potrebno i svakodnevno praćenje UZV-om)

nešto je manje posla kod polustimulacija jer preparati koji se koriste u takvim postupcima npr. klomifen citrat i femara potiču naše žlijezde na lučenje hormona, to je dakle uticaj na naše prirodne hormone koje imamo u tijelu + ne koristi se supresija

kod full prirodnjaka je najlakše i ima najmanje posla jer se samo prati prirodan ciklus, detektira ovulacija punktira folikul ili najboljoj situaciji dva i dalje je postupak isti

analizom gore navedenog proizlazi da je razliika u smaoj količini posla. ali i odgovornosti i stručnosti kada liječnik u svoje ruke preuzima potpuno funkcioniranje jajnika, supresijom ubja tvoje prirodne horone, te kreira umjetni ciklus koji za cilj ima prikupljenje najvećeg mogućeg broja zrelih jajnih stanica

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

drage moje,

ja sam od danas službeno pikalica i krećemo po našu bebicu kod najdražeg doktora L.
    krenuli smo s jednom ampulom gonala dnevno pa ćemo vidjeti kako će ići jer se doktor boji hiperstimulacije pa ću dolaziti svaki dan

veliki poljubac svima

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

jesen..držim fige!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    jesen..držim fige!
    jesen sretno!!!!najsretnije!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cure hvala vam na lijepim željama

Sretna tebi posebno veliki poljubac šaljem

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    cure hvala vam na lijepim željama

Sretna tebi posebno veliki poljubac šaljem
    s ljubavlju ga primam

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    s ljubavlju ga primam

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aloha cure evo i ja nakon stanke od dva ciklusa krecem u svoj cetvrti postupak, ali ovaj put polustimulirani pa cemo vidjeti sto ce biti s tim klomifencicima... od sutra pijem klomifen, za sest dana kontrola. kod dr L. ( od pocetka do kraja!)

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

aslan puno sreće želim ja sam trenutno kod doca, stimulirani ciklus, isto svaki dan kontrola..

usput da pitam.. da li je netko od roda bio danas samnom u 8 kod dr-. L u čekaoni'

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozz svima,evo ja danas bila na svojim prvim konzultacijama.Bili smo u poliklinici IVF i zasad mi se sviđaju jako,biolog mi je super,sve fino objasnio, tako da sad čekam mengu pa onda obavit sve potrebe pretrage i u postupak. Idemo na icsi pa ako tko ima iskustva kako sa postupkom tako i sa poliklinikom,molim da mi pojasni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •