Stranica 21 od 120 PrviPrvi ... 1119202122233171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Marnie pa cure s javljaju iz svih privatnih klinika, možda nisi dovoljno pažljivo pratila, možda su posljednji postivi slučajno veinm ihz IVF centra

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ma skužila sam ja da se javljaju cure iz svih privatnih klinika, samo sam htjela zamoliti da se nekako naglasi (kroz potpis ili u samom postu) u kojoj su klinici kada pišu da su bile na postupku, dobile toliko i toliko js, embrija itd., tako da svi možemo lakše pratiti kakvo je stanje na kojoj privatnoj klinici .

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Slažem se, jer puno cura nema potpise s bar nekim osnovnim podacima
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 24.02.2011. at 12:59

Mona 20 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Oprostite na jednoj maloj digresiji, ali samo kratko: Marnie, pohvala za tvog avatara ili da se bolje izrazim avataricu, preslatka je kao stvorena je za mog ljepotana (također goldija).

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala! Goldeni su zakon! -srry na off topicu
    Posljednje uređivanje od Marnie : 25.02.2011. at 15:23

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, jeste bar dogovorile "druženje" goldena?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Zanima me koji dan je najbolje raditi transfer,negdje sam čula da u IVF poliklinici ga rade 3 dan,jel to možda prerano?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ana1201, transfer se ne radi ovisno o klinici nego ovisno o procjeni embriologa koju donosi na temelju broja i kvalitete dobivenih embrija, godina i sl.Vecina transfera se radi 3.dan, posebno od kada je na snazi vaj "divni" zakon a obzirom da si ti jako mlada velika je sansa da uspijete ici na 5.dan.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bokić!
    Svakodnevno vas pratim na forumima ali nisam pretjerano aktivna jer se iz vaših postova može puno toga naučiti pa tako i naći odgovore na mnoga pitanja.
    No da ne duljim previše prijeći ću odmah na problem.ZM bila je 31.01.11.zatim 15.02.napravljen je ET 3 zametka i tada počinje terapija sa utrićima 3*2.Jučer
    tijekom popodneva pojavio mi se rozi iscjedak i tu sam se prepala.Pošaljem sms dr.L on me kasnije nazove i kaže da iscjedak zanemarimo i nastavimo sa terapijom,
    betu vadim 02.03.11.Danas je taj iscjedak nešto slabiji i smeđe je boje.Mene zanima da li se je koja od vas našla u istoj ili sličnoj situaciji ?Možda je važno da napomenem da cijelo vrijeme mirujem kod kuće od punkcije(koja je bila užasno bolna i sa puno stanica)pa do sada tj.vađenja bete.Tako da bi isključila bilo kakve
    napore kao uzrok tom iscjetku.

JA"75-PCOS
    MM"74- sve ok
    1 AIH VV 03/10-ništa
    2 AIH IVF CENTAR 12/10-ništa
    1 IVF IVF CENTAR 02/11-čekamo betu 02.03.11.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

mozda implatacijsko

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hrki, nema tu puno pameti nego sutra po betu i dilema ce vrlo brzo biti rijesena.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Hrki, nema tu puno pameti nego sutra po betu i dilema ce vrlo brzo biti rijesena.
    x

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

X

Mona 20 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

QUOTE=mare41;1825407]Cure, jeste bar dogovorile "druženje" goldena?[/QUOTE]

A nismo, daljina nas pati. Ne smijem više o toj temi, brisat će me

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

HI!
    Dosta dugo pratim rad ovog foruma i nisam baš imala potrebu sudjelovati budući da bi se moja priča uz sitne varijacije pojavljivala kod drugih cura i uvijek bi se našao nekakav odgovor na moja pitanja. Zaista ste pomogli korisnim informacijama i odlučila sam zauzvrat ukratko ispričati našu priču.
    Suprug i ja pokušavamo već 7 godina napraviti bebača-prošli smo svašta nešto, imali smo razne "očajničke" izlete u mistične svijetove bioenergije, travara i da ne nabrajam. Ginekološki je kod mene sve bilo ok, suprug ok - diagnoza: sterilitas primaria iz idiopatskih razloga. Htjeli smo pošto poto izbjeći IVF ili sl. iz mojih nekakvih iracionalnih strahova -uglavnom smo potpomognutu ostavili kao zadnju opciju.
    I ona nas je na posljetku i dočekala jer više nismo imali živaca čekati. Imam 34 godina i sat je sve glasnije otkucavao-odnio vrag šalu. Nakon dugo promišljanja odlučili smo to odraditi u HR i to u poliklinici Vili - skupili nekakvu lovu i krenuli u ZG. Dr R na konzultacije, pa na drugo mišljenje, pa kod odvjetnika, pa psihologinja pa nalazi pa 10 dana primolut, pa 24 gonala, pa cetrotide, pa aspiracija uz narkozu s rezultatom: 6 oocita. Nakon 5 dana transfer i vraćeno 2 blastociste. "zamrznuli" smo 3 oocite. Platili smo 9000kn plus konzultacije i lijekove i sve ostalo.
    Nada je bila golema, a i strah. To je bilo u 11.mj 2010. Dan nakon Božića prokrvarim i ode i nada i strah.
    Crnjaci do nove godine pa odluka da ćemo iskoristiti naše "zamrznute" što prije i opet put ZG kod dr R na konzultacije. Uspostavi se da sam u prirodnom ciklusu "proizvela" jednu super oocitu i dr je inzistirao da i nju aspiriramo pa da je kombiniramo sa "zamrznutima". Nakon 5 dana su mi vratili 3 zametka od kojih je onaj iz prirodnog ciklusa dobio najbolju ocjenu. Nakon 14 punih dana i noći beta pokaže 446,17! 3 tjedna nakon toga potvrda trudnoće putem ultrazvuka. Jedna mala točkica s promjerom od 18mm... Sada sam u 10.tjednu i moram priznati da još ne vjerujem!!! Presretni smo kao što možete zamisliti!
    Naravno, mogli smo to sve i odraditi preko HZZO-a, možda i sa istim ishodom, nebismo bili sada u dugovima - tko zna? Ono što me ipak ponukalo na taj potez je želja za nekakvim ljudskim odnosom između pacijenta i dr, želja da se sagleda naš slučaj s punom pozornošću, da mogu pitati što me volja i da se ima vremena za mene pa makar to plaćala zadnjim novčićem...znam kako to zvuči...nemaju svi tu mogućnost i nema garancije ni za što; tako smo ranjivi u ovim trenucima i mislim da je svaka žena zaslužila kraljevski tretman samim time što se uopće podvrgava ovoj proceduri koja svakako nije mačiji kašalj za naše tjelo i um...
    svima vama od srca želim ostvarenje vašega sna
    tarara

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

volim priče koje ovako lijepo završe!!! :cerek:
    zimzalabim-uživaj u trudnoći i sve najbolje tebi it vojoj točkici maloj!!!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

zimzalabim koji nadimak.................
    cestitke od srca!! i vidis da to nije nista tako strasno,bome ste i brzo dosli do cilja!!
    sretno do kraja!!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zna li netko okvirnu cijenu konzultacija kod dr. Lucingera?
    Thnx

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

zimzalabim, cestitam na brzom uspjehu u Viliju koji je nekako kompenzirao gubljenje vremena na sve ostale pokusaje da se izbjegne neizbjezno. Ja imam (nazalost) veliko MPO iskustvo ali dr. R je definitivno jedini MPO lijecnik kod kojeg sam imala potpuno individualan pristup i uz to veliku podrsku.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Slažem se s Tacom, i čestitam na uspjehu zimzalabim

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

zimzalabim, čestitam!

Mona 20 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko okvirnu cijenu konzultacija kod dr. Lucingera?
    Thnx
    400 kn

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Mona 20 prvotno napisa Vidi poruku
    400 kn
    Hvala

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo ja vas sve pozivam da na linku u mom potpisu preuzmu prosvjedni avatar. To je način da i ovako virtualno iskažemo nezadovoljstvo postojećim zakonom. Ne možemo svi izaći na ulice, no možemo ovom malom gestom pokazati da nam je stalo...
    P.s. U albumu imate i predloške postera - transparenata - za one koji se odluče prošetati

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Već duže vrijeme razmišljamo o prelasku u privatnu kliniku,pa molim ako mi koja može reći nešto o klinici dr.Lucingera,
    tipa,dal se dugo čeka na red,priznaje li nalaze iz dr.klinike,traje li dugo od prvog dolaska pa do nekog postupka?
    Cijene?
    Hvala!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mene zanima nesto... ako netko ima iskustva.
    Naplacuju li cijeli postupak, neovisno do koje faze se doslo?
    Npr - zelim na MPO, ali bez stimulacije, lijekova... (pitam se pristaju li uopce to raditi, dosada nisam bila.. pa ne znam, znaci bez klomifena, sprejeva, yasmina, menopura...);
    I dolazim na folikulometriju, ali npr pobjegne im jajna stanica ili je ne bude ili...
    Sto naplate u tom slucaju?
    Ima li negdje na forumu uopce iskustava bez tih lijekova i stimulacija?
    (Svjesna sam da su sanse nikakve, ali eto - zanima me)

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

u tom slućaju se naplačuje samo troškovi do same punkcije znaći uzv koje su rađeni i mislim ništa više

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj tajna30 prvotno napisa Vidi poruku
    Već duže vrijeme razmišljamo o prelasku u privatnu kliniku,pa molim ako mi koja može reći nešto o klinici dr.Lucingera,
    tipa,dal se dugo čeka na red,priznaje li nalaze iz dr.klinike,traje li dugo od prvog dolaska pa do nekog postupka?
    Cijene?
    Hvala!
    tajna kolkiko ja znam nečeka se ništa posebno ako su ti nalazi u redu ideš odmah u postupak sljedeći ciklus,ako si već dugo u mpo vodama i već si imala do sada neki ivf odrađen,onda je to extra vrijeme na tvojoj strani,nabavi si nalaze koji nisu stariji od 6 mjeseci,nazoveš ga na mob. dogovoriš prvi pregled i onda sve ide brzo,ja kad sam išla pošto sam bila njegov pacijent na vv nisam niti bila na konzultacije samo ga nazvala na telefon i rekla za 7 dana ču procuriti i želim u postupak ta ko je i bilo,što se cijena tiće znam da ivf-icisi bez ljekova košta 9250kn+ljekove koje sama kupuješ ,nadam se da sam ti pomogla,čekanje dok traju folikulometrije nema,ja osobno vjerujem dr.lućingeru i kod njega osječam se opušteno jer znam da sam u pravim rukama

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jo1974, u ovih 9250Kn je ukljuceno i zamrzavanje js?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moe imaš cijelu temu o IVFu u prirodnim ciklusima: http://forum.roda.hr/threads/60791-I...rodnom-ciklusu
    Cure često idu na prirodnjake u pauzama od stimuliranih, i ja također.

taca70 koliko ja znam smrzavanje nije uključeno u tu cijenu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moe naplaćuje se ovisno do koje si faze došla: ako folikul pukne prije punkcije, samo UZV-ovi, ako bude punkcija ali neuspjela naplaćuje se UZV + punkcija, itd. Točne iznose ne znam.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

jo1974,hvala!
    Ja sam do sada imala samo jedan AIH na VV,a odlazim tamo već 2 godine.
    Nemamo neku dijagnozu,svi nalazi,i moji,i muževi,za sada ok,osim mojih policističnih jajnika,
    al to kao nije veliki problem,tak vele.
    Misliš li da bi dr. pristao na drugi,bolji postupak?
    AIH baš nema neki velik postotak uspješnosti.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tajna30 prvotno napisa Vidi poruku
    jo1974,hvala!
    Ja sam do sada imala samo jedan AIH na VV,a odlazim tamo već 2 godine.
    Nemamo neku dijagnozu,svi nalazi,i moji,i muževi,za sada ok,osim mojih policističnih jajnika,
    al to kao nije veliki problem,tak vele.
    Misliš li da bi dr. pristao na drugi,bolji postupak?
    AIH baš nema neki velik postotak uspješnosti.
    ovako.. ja sam ti bila kod dr.L ... došla sam kod njega sa jednim odrađenim AIH u Citu... i ja isto nisam htjela više na AIH i on je rekao da bi probao još jednom ali me neće siliti na ništa... pošto cijenim njegovo mišljenje odradili smo još jedan AIH... nije uspio i sada smo bili u dobitnom IVF-u... pogledaj moj potpis

želim ti puno sreće!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    u tom slućaju se naplačuje samo troškovi do same punkcije znaći uzv koje su rađeni i mislim ništa više
    Hvala!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Moe imaš cijelu temu o IVFu u prirodnim ciklusima: http://forum.roda.hr/threads/60791-I...rodnom-ciklusu
    Cure često idu na prirodnjake u pauzama od stimuliranih, i ja također.
    Hvala, pročitala sam sve, no nema već dugo novih postova, pa ju valjda nisam mogla naći kad sam gledala ima li sličnih tema.
    Obzirom da je suprug apsolutno i u potpunosti protiv ikakovih stimulacija, hormona i slicno (cak i klomifena), ostaju mi samo 100% prirodnjaci u ponudi.
    Neka mi je sa srecom, vec vidim bezbroj pokusaja....

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hvala,jako mi je drago zbog tebe!
    Velika je to odluka o prelasku u drugu kliniku,tim više jer je privatna,
    i,priznajmo,puno je to love.
    Ali za dijete se sve isplati!Nadam se da ću imati sreću,da će uspjeti.
    Posljednje uređivanje od tajna30 : 16.03.2011. at 21:47

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

[QUOTE=Moe;1843682Obzirom da je suprug apsolutno i u potpunosti protiv ikakovih stimulacija, hormona i slicno (cak i klomifena), ostaju mi samo 100% prirodnjaci u ponudi.
    Neka mi je sa srecom, vec vidim bezbroj pokusaja.... [/QUOTE]
    Moe, ne zelim zabadati nos gdje mu nije mjesto ali nadam se da je tvoj suprug dobro informiran i svjestan u kakav se rizik upustate. S niskim AMH nemate bas puno vremena za eksperimentiranje.

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moe, ne zelim zabadati nos gdje mu nije mjesto ali nadam se da je tvoj suprug dobro informiran i svjestan u kakav se rizik upustate. S niskim AMH nemate bas puno vremena za eksperimentiranje
    potpuno se slazem..........

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kako vas puno puno s foruma ide kod dr L i jos se ne ceka!
    pa kako on to sve stigne

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moe, ne zelim zabadati nos gdje mu nije mjesto ali nadam se da je tvoj suprug dobro informiran i svjestan u kakav se rizik upustate. S niskim AMH nemate bas puno vremena za eksperimentiranje.
    Tek ovih dana idem doktoru sa nalazom po njegovo misljenje. AMH sam sama iscitala i rastumacila prema podacima koje sam nasla na netu.
    A to je 10 pmol/l (smanjena plodnost: 2.2 – 15.7 pmol/l).
    Mozda u korelaciji sa ostalim vrijednostima na nalazu nije tako crno... vidjet cemo sto kaze strucnjak. Nadam se dobrom ishodu - bebi, sto prije to bolje. Ne zelim gubiti nadu prije nego sam i krenula...
    Anyway hvala, svaki savjet je dobrodosao!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ivanova prvotno napisa Vidi poruku
    kako vas puno puno s foruma ide kod dr L i jos se ne ceka!
    pa kako on to sve stigne
    Superman

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo da se i ja malo javim. bila danas kod dr L.-23.tj trudnoće. nije bila gužva, samo jedan par prije mene. bebačica je dobro. doktor toliko drag i ljubazan, s toliko lijepih pitanja i za mene i za seku(koja je nedavno rodila), i za muža..ma za sve...izljubio me i tak..ma baš je ko neki tatek :D
    sve mi žao što ćemo se još samo jednom vidjeti :D :D
    ..eto..
    ako se još netko dvoumi -treba li ići kod njega...samo neka mene pita heheheh

Mona 20 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

[QUOTE=azrijelka36;ako se još netko dvoumi -treba li ići kod njega...samo neka mene pita heheheh[/QUOTE]

i mene, čovjek je zaaakon (on se moli Bogu da nemam cistu na jajniku i onda kad vidi da je nema, sretan bude kao malo dijete!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

potpusjem sve cure koje su kod Lučija... a kako sve stigne? čovjek je superman... ne znam kako bi drugačije to opisala
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 17.03.2011. at 10:16

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

pozdrav svima, da vam se i ja priključim. Mi smo isto kod dr. L u ivf centru, trenutno idemo na prvu AIH.

Mona 20 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

QUOTE=artisan;1844095]pozdrav svima, da vam se i ja priključim. Mi smo isto kod dr. L u ivf centru, trenutno idemo na prvu AIH.[/QUOTE]

Dobro nam došla i sretno

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima,eto nakon tri godine neuspjeha odlučili smo se na IVF u Viliju. Napravili smo sve pretrage i jučer sam dobila terapiju 30 gonala ili menopura( rekal mi je da je menopur jeftiniji i da mogu birat s kojima da se pikam), 6 ampula Cetrotdia, 1 ampula Ovitrella i 3 kutije Utrogestana. Idući mjesec idemo u postupak. Iskreno umirem od straha....

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

b.a.b.y., za strah nemas apsolutno nikakvog razloga, u Viliju ti je postupak kao odlazak na izlet. Napisi nam malo koja je vasa dg i sta ste do sada radili. Sretno.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

b.a.b.y. potpisujem tacu70...opustite se, u dobrim ste rukama, uz malo sreće, eto tebe trbušaste

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mona 20 ako može pp cijena polustimuliranog postupka u IVF Centru. I ja se spremam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •