Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Može li mi netko objasniti koja je razlika u poslu doktora i ostalih popratnih "službi" kod polustimuliranog i stimuliranog postupka. Zanima me razlika u cijeni. I onako maksimalno uzmu 3 stanice.

Ok, ako se zamrzava onda cijena treba biti posebna za zamrzavanje a ne da li ćete se pikati ili piti tabliete ili neki mix....

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Može li mi netko objasniti koja je razlika u poslu doktora i ostalih popratnih "službi" kod polustimuliranog i stimuliranog postupka. Zanima me razlika u cijeni. I onako maksimalno uzmu 3 stanice.

Ok, ako se zamrzava onda cijena treba biti posebna za zamrzavanje a ne da li ćete se pikati ili piti tabliete ili neki mix....
    Draga Dodirko,

kod full stimulacije treba jako paziti razvoj situacije jer je to potpuno umjetni ciklus tj. strani hormoni se unose u tijelo ¸i oni direktno proizvode stanice (lako dođe do HS ako se ne pazi, veće mogu biti posljedice za opće zdravlje, ponekd je potrebno i svakodnevno praćenje UZV-om)

nešto je manje posla kod polustimulacija jer preparati koji se koriste u takvim postupcima npr. klomifen citrat i femara potiču naše žlijezde na lučenje hormona, to je dakle uticaj na naše prirodne hormone koje imamo u tijelu + ne koristi se supresija

kod full prirodnjaka je najlakše i ima najmanje posla jer se samo prati prirodan ciklus, detektira ovulacija punktira folikul ili najboljoj situaciji dva i dalje je postupak isti

analizom gore navedenog proizlazi da je razliika u smaoj količini posla. ali i odgovornosti i stručnosti kada liječnik u svoje ruke preuzima potpuno funkcioniranje jajnika, supresijom ubja tvoje prirodne horone, te kreira umjetni ciklus koji za cilj ima prikupljenje najvećeg mogućeg broja zrelih jajnih stanica

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

drage moje,

ja sam od danas službeno pikalica i krećemo po našu bebicu kod najdražeg doktora L.
    krenuli smo s jednom ampulom gonala dnevno pa ćemo vidjeti kako će ići jer se doktor boji hiperstimulacije pa ću dolaziti svaki dan

veliki poljubac svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •