Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nisam se prije htjela javljati dok ne odem na pregled i znam pravu sliku...jučer sam bila na pregledu i nažalost jednom od bebica je stalno srce...dr. kaže da je tako bolje jer da se to dogodilo za mjesec dana već bi stvaralo probleme ovom drugom...
    zato se ova okreće, maše i sva je razigranane mogu vjerovati da već ima sve organe...jednostavno sam oduševljena

želim svima vama da to vidite i to u ovoj godini...jer sada vidim kako je to prekrasno i sve zaslužujete ovaj osjećaj

SRETNO!!!
    Posljednje uređivanje od snow.ml : 18.02.2011. at 12:14

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vezano za mirovanje, najbolje poslušati doktora jer sigurno imaju razloga zašto kažu jedno, ili drugo. Recimo meni je baš dr. L. rekao da mirovanje nema nikakve veze i da se ponašam normalno, samo da izbjegavam veće tjelesne napore. Isto su mi rekli i u Mb, isto sam se ponašala, jednom je uspjelo, jednom nije, tako da je očito bilo do embrija.

snow kad je već moralo tako biti, bitno da je druga bebica živahna i zdrava!!!
    Posljednje uređivanje od Charlie : 18.02.2011. at 12:21

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

snow žao mi je zbog jedne bebice, ali najvažnije je da je druga odlično !

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    nisam se prije htjela javljati dok ne odem na pregled i znam pravu sliku...jučer sam bila na pregledu i nažalost jednom od bebica je stalno srce...dr. kaže da je tako bolje jer da se to dogodilo za mjesec dana već bi stvaralo probleme ovom drugom...
    zato se ova okreće, maše i sva je razigranane mogu vjerovati da već ima sve organe...jednostavno sam oduševljena

želim svima vama da to vidite i to u ovoj godini...jer sada vidim kako je to prekrasno i sve zaslužujete ovaj osjećaj

SRETNO!!!
    ajme super al zao mi je ove druge bebice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •