pitanje za cure koje ste bile kod dr. L u postupku IVF....koliko ste nakon transfera morale mirovati, mislim u smislu bolovanja? ja sam u očekivanju transfera...
pitanje za cure koje ste bile kod dr. L u postupku IVF....koliko ste nakon transfera morale mirovati, mislim u smislu bolovanja? ja sam u očekivanju transfera...
Ovisi kad ti bude transfer i šta ti vrate. Dr će ti reći kako da se ponašaš. Meni je na moje čuđenje (jer mi do sad nitko nije to savjetovao nego da se ponašam "normalno") rekao da skroz mirujem nekih 7 dana poslije transfera, da se dižem i sjedim na tvrdom (stolici) samo za jesti i za wc. Nakon toga da se mogu kretati, šetati, raditi šta mi paše, ali nikakav napor.
E sad, i ja sam bila mišljenja da netreba mirovati tako strogo i dva transfera prije sam uživala, šetala, išla okolo, ništa previše, ali nisam baš mirovala i oba puta nismo uspjeli iako su mi u MB vračene 2 super blastice. Ovaj put sam baš odležala i beta mi je u potpisu. Još uvijek mirujem.
Sad iz ove pozicije bi ti savjetovala da miruješ, ali ako nije suđeno ili ako nije dobar zametak ili kako god želiš, možeš raditi šta hoćeš i neće se uloviti.
Nadam se da si nam slijedeća trudnica IVF Centra!!