Pa debelo meso i jest trbuh. Ovo sta ide u dupe je ka ono mišić, ide u dupe ili u ruku. U svakom slučaju, to di ga je meni spičilo nije debelo meso jerbo na bedru neman mesa:lol:
Printable View
dobar dan....... ja sam nova i samo se još raspitujem jer još moram obaviti neke pretrage...... uglavnom suprug mi ima dijagnozu teratooligozoospermija sa dvije napomene viđeno dosta bakterija i okrugle stanice su mlade stanice spermatogeneze..... to je rađeno i 1mj.2009 i sada poslije nove ide ponovo......zanima me dali je moguče kako popraviti taj spermijogram i jel moguče da je to zbog tih bakterija kako jedan dr mi reče?! ja sam ostala poslije trudna ali sam u 12tj imala spontani... hvala vam na informacijama i nadam se da će vam postupci uspijeti i da će te uskoro sve držeti svoje anđele u rukama...
dobar dan....jam nova i još samo istražujem pa sam nabasala vamo.....pa imam par pitanja. suprug je početkom 2009 radio spermiogram i dijagnoza mu je bila teratooligozoospermija s dvija napomene,jedna da je viđeno dosta bakterija a druga da su okrugle stanice mlade stanice spermatogeneze.... jedan dr nam je rekao da je nalaz takav zbog bakterija i da njih moramo izliječit... mene zanima dali je to moguče popraviti........... ja sam u međuvremenu ostala trudna ali sam u 12tj omala kirotažu jer je bebi prestalo srce kucat.... sada poslije nove opet idemo vaditi spermijogram pa da vidimo kakav je.... ja sam radila papu,briseve,uvz i sve je ok i opet več neko vrijeme pokušavamo bebu napravit...... i ako nije moguče popravit jel moguče s mpo ostat trudan ali da bebu i rodim,da bude sve ok...
hvala na pomoči i nadam se da će te sve uskoro držati svoje anđele u rukama i s njima se smijati i maziti
Kinki, sad si na punkciji pa nema veze, ali debelo meso nikako nije trbuh (kako god to tebi izgledalo) :-) decapeptyl, ovitrelle, menopur i gonali idu u trbuh i to su potkožne injekcije, dakle, kratka iglica, idu u salo ispod kože :-) Choragon i brevactid idu u mišić - to može biti stražnjica (debelo meso) bedro ili nadlaktica.
Deja, dobrodošla. Pa taj spermiogram je star, pričekaj da vidiš novo stanje. Javit će ti se već cure s preporukom...
Živila anestezija:-D
Iman 10 jajnih stanica, bojim se previše radovat jer sam jednom imala 11, oplodile su se samo 4 , i ostala mi dva embrija koja su kasnila u razvoju. Vidit ćemo sutra šta će dalje bit.
deja dobro došla na na naš topic :-).
Kinki~~~~~~~~~~~~~~~~~za to da biolog izabere najbolje 3! Koja šteta da neće moći oploditi svih 10 :-(.
kinki sretno da bude najbolji mogući ishod....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure hvala vam na dobrodošlici....jel istina da tera može izazvat spontani?!
[QUOTE=AuroraBlu;1750826]Cure, transfer je bio fenomenalan! Radio mi ga je novi doktor, toliko pažljiv da nisam vjerovala. Par puta me pitao boli li me, a ja prvi put nisam apsolutno osjetila onaj kateter. Inače uvijek osjetim kratki ubod.
Sve pohvale doktoru, i Ninochki je on radio transfer, kao što smo se uvjerili - uspješno. Nadam se da će i moj biti takav :-)
Nego, da li je taj novi dr. visok, crne kose, sa strane s pokojim sijedima, nosi naočale? Voli se šaliti? Pretpostavljam da bi to mogao biti dr. Grbavac, on mi inače vodi trudnoću dole u trudničkoj! Prema nekoj novoj klasifikaciji doktora on je prešao na humanu reprodukciju.
Venera, imamo 2 nova doktora u pripravnosti. Tvoj doktor mi je radio jednu folikulometriju (pod budnim okom dr.T.), a ovaj na transferu je bio dr. Bolanča :-)
Aurora, hvala!
Tebi, a i svim curama trudilicama, pikalicama i čekalicama - sretno..:yes:
cure sretno i da sve ostanete trudne u ovo nadolazeće blagdansko doba :heart:
venera21 imaš pp
čestitam Ogli i Ninochki na tako lijepim vijestima :) bravo, curke! neka vam je lijepa trudnoća:)
kinki, sad kad se sve oplode i sve uhvate :)
svim ostalim curkama veliki pozdrav, držim fige Aurori :)
mi brojimo 24+5, veliki smo i aktivni :)
eh, da, zaboravih reći i da držim fige za veliki plus za Gabi25, nek bude baš za Božić ogromna beta :)
petra30 hvala ti draga:heart:
dr. Grbavac je i meni ostao u lijepom sjećanju, skidao mi je šavove poslije laparoskopije kad sam imala vanmateričnu, bio je divan
baš mi je drago da su doktori dobili mlado pojačanje
sretno svima cure~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja se pridružujem držanju figa (na rukama i nogama) za našu Gabi :-). Od sveg srca želim da dobiješ malu slovenku/slovenca :-)!
ajme kako je dobro otvoriti ovaj forum i pročitati toliko lijepih postova ovako rano ujutro, javile se naše trudnice sve redom:heart:
gabi i ja se nadam da buš se vratila u hrvatsku sa pokojim slovenčekom u trbuhu...obavještavaj nas redovito, ipak si ti naša:zaljubljen:
ma dr. Bolanča je zakon, moram ga izgrlit u utorak kada odem na uzv, a bogme i naš dragi biolog bi mogao dobiti ppokoju pusicu od mene:mrgreen:
Imam 3 embrija:-D, 5 jajnih stanica su mi zamrzli, a dvi su bile nezrele!!!
to je najbolji ishod do sada!
Nadam se da ce se embriji dobro razvijat i da ce ih sve vratit mami:zaljubljen:
U pon transfer:klap:
kinki bravo!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak :-)!
Kinki :klap::klap::klap:
Za ponedjeljak:-D
Kinki :-D :-D :-D
Žene jel vi imate običaj nazvat i drugi dan nakon punkcije da vidite jel se embiji dobro razvijaju? Jučer mi je bioogica rekla da imam 3 embrija i da dođem u pon na transfer, nije rekla da opet zovem. Biolog mi je dosad svaki put reko da zovem opet sutra da vidim jel se razvijaju. U slučaju da propadnu svi, valjda bi oni mene danas nazvali, da mogu ić kući??? Možda su ovaj put izgledali bolje nego inače, a možda biologica konta da neće sva tri propast, ne znam šta je u pitanju ali mene je strah danas zvat.Možda je i to šta ih dosad nikad nisam ni imala 3. A možda oni danas ni ne rade pa zato mi nije rekla da zovem ufff....Šta vi mislite?
Kinki mislim da ne treba zvati, tako je i meni bilo, zvala sam u subotu i biologica je rekla da dođem u ponedjeljak na transfer. Da su ti se loše dijelili, sigurno bi ti rekla da ponovno zoveš sutradan, a ako ti je rekla da se lijepo razvijaju onda nemaš brigu :love:
Kinki, ajd se ti lijepo smiri i ne brini. Ako ti nisu rekli zvat, nemoj zvat. Bit će sve u redu.
Bravo Kinki ...:-D:-D:-D
Nemaš potrebe zvati više prije transfera, ali ako si zabrinuta ili osjećaš da ćeš biti mirnija ako provjeriš kako se razvijaju, nitko ti neće zamjeriti što zoveš. Slobodno nazovi ako imaš potrebu.
Po meni, cijela ekipa u Vinogradskoj je vrlo ljubazna ... izuzev one dugokose sestre koja više liči na sestre po domovima zdravlja nego na uglavnom ljubazne sestre iz humane reprodukcije:mrgreen:!!!
Hvala vam drage moje. Nisam ipak zvala, imam osjecaj da ih ionako previse gnjavim, nikad ne mogu upamtit sta mi kazu jer sam sva u oblacima kad dodem gore. Cini mi se da mi se uvik smiju svi:mrgreen:, ne znam jel imaju bleaviju pacijenticu od mene majke mi.
Sutra je et pa cu znati na cemu sam.
kinki, to će sve biti super, držimo fige :)
kinki milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti šaljemo za sutra.
:-D:-D:-D:-D:-D
pozdrav!
krećem uskoro u 1x postupak, pa imam par pitanja.
bila sam u 10.mj. kod dr. T., zapisao me za 1. mj i dao mi je popis pretraga koje sam sada obavila.
danas zvala za naručit se na dogovor, kaže sestra da lijekovi neće doći prije 10.1., pa da mogu i ne doć sada, nego tek u prvom mjesecu po lijekove i na dogovor.
s obzirom da mi je 1x, rekla sam da bih došla sada, pa da se dogovorim s dr. i da znam što me čeka.
e, sad mene zanima, jel ja moram osobno doć po lijekove kad stignu, ili mi to netko od mojih u ZG može preuzeti?
Sign, dobrodošla!
Može ti netko drugi podići lijekove, dogovoriš to sa sestrama. Tako sam ja radila.
Transfer je prošao odlično, vračena mi 3 savršena embrija i baš sam happy!!! Nikad bolji rezultat!!! Još su mi 5 js zamrzli:-))
Transfer mi je radio novi mladi doktor, stvarno je super al ja i dalje naj volim svog Tomića:-))
Već sam u Splitu, laganini al neću strogo mirovat.
Kinki :klap::klap::klap:
Super kinki :-)! Kad ti je beta?
curke,
ja se naručila za dogovor 6.12. i kaže mi sestra da su liste čekanja već popunjene do 4 tog mjeseca 2011, tako da se bojim da prije ljeta nagodinu neću stići u novi postupak ..
Narnija, vidjet ćeš šta će ti doktor reć u ponedjeljak. Ja se nadam da ipak nećeš morati toliko čekati! Stari pacijenti imaju prednost, tako je do sad bilo.