Imam 3 embrija, 5 jajnih stanica su mi zamrzli, a dvi su bile nezrele!!!
to je najbolji ishod do sada!
Nadam se da ce se embriji dobro razvijat i da ce ih sve vratit mami
U pon transfer![]()
Imam 3 embrija, 5 jajnih stanica su mi zamrzli, a dvi su bile nezrele!!!
to je najbolji ishod do sada!
Nadam se da ce se embriji dobro razvijat i da ce ih sve vratit mami
U pon transfer![]()
kinki bravo!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak!
Žene jel vi imate običaj nazvat i drugi dan nakon punkcije da vidite jel se embiji dobro razvijaju? Jučer mi je bioogica rekla da imam 3 embrija i da dođem u pon na transfer, nije rekla da opet zovem. Biolog mi je dosad svaki put reko da zovem opet sutra da vidim jel se razvijaju. U slučaju da propadnu svi, valjda bi oni mene danas nazvali, da mogu ić kući??? Možda su ovaj put izgledali bolje nego inače, a možda biologica konta da neće sva tri propast, ne znam šta je u pitanju ali mene je strah danas zvat.Možda je i to šta ih dosad nikad nisam ni imala 3. A možda oni danas ni ne rade pa zato mi nije rekla da zovem ufff....Šta vi mislite?
Posljednje uređivanje od kinki : 28.11.2010. at 08:39
Kinki mislim da ne treba zvati, tako je i meni bilo, zvala sam u subotu i biologica je rekla da dođem u ponedjeljak na transfer. Da su ti se loše dijelili, sigurno bi ti rekla da ponovno zoveš sutradan, a ako ti je rekla da se lijepo razvijaju onda nemaš brigu![]()
Kinki, ajd se ti lijepo smiri i ne brini. Ako ti nisu rekli zvat, nemoj zvat. Bit će sve u redu.
Bravo Kinki ...
Nemaš potrebe zvati više prije transfera, ali ako si zabrinuta ili osjećaš da ćeš biti mirnija ako provjeriš kako se razvijaju, nitko ti neće zamjeriti što zoveš. Slobodno nazovi ako imaš potrebu.
Po meni, cijela ekipa u Vinogradskoj je vrlo ljubazna ... izuzev one dugokose sestre koja više liči na sestre po domovima zdravlja nego na uglavnom ljubazne sestre iz humane reprodukcije!!!
Hvala vam drage moje. Nisam ipak zvala, imam osjecaj da ih ionako previse gnjavim, nikad ne mogu upamtit sta mi kazu jer sam sva u oblacima kad dodem gore. Cini mi se da mi se uvik smiju svi, ne znam jel imaju bleaviju pacijenticu od mene majke mi.
Sutra je et pa cu znati na cemu sam.
kinki, to će sve biti super, držimo fige![]()
kinki milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti šaljemo za sutra.
![]()
pozdrav!
krećem uskoro u 1x postupak, pa imam par pitanja.
bila sam u 10.mj. kod dr. T., zapisao me za 1. mj i dao mi je popis pretraga koje sam sada obavila.
danas zvala za naručit se na dogovor, kaže sestra da lijekovi neće doći prije 10.1., pa da mogu i ne doć sada, nego tek u prvom mjesecu po lijekove i na dogovor.
s obzirom da mi je 1x, rekla sam da bih došla sada, pa da se dogovorim s dr. i da znam što me čeka.
e, sad mene zanima, jel ja moram osobno doć po lijekove kad stignu, ili mi to netko od mojih u ZG može preuzeti?
Sign, dobrodošla!
Može ti netko drugi podići lijekove, dogovoriš to sa sestrama. Tako sam ja radila.
Transfer je prošao odlično, vračena mi 3 savršena embrija i baš sam happy!!! Nikad bolji rezultat!!! Još su mi 5 js zamrzli)
Transfer mi je radio novi mladi doktor, stvarno je super al ja i dalje naj volim svog Tomića)
Već sam u Splitu, laganini al neću strogo mirovat.
curke,
ja se naručila za dogovor 6.12. i kaže mi sestra da su liste čekanja već popunjene do 4 tog mjeseca 2011, tako da se bojim da prije ljeta nagodinu neću stići u novi postupak ..
Narnija, vidjet ćeš šta će ti doktor reć u ponedjeljak. Ja se nadam da ipak nećeš morati toliko čekati! Stari pacijenti imaju prednost, tako je do sad bilo.
Koliko vidim, u drugim bolnicama (SD, Petrova) pacijenti se stavljaju odmah nakon neuspjelih stimuliranih postupaka na listu za iduću godinu. Nadam se da će stari pacijenti ovdje uistinu imati prednost i da neće trebati čekati i po godinu dana za novi stimulirani, ako se već ne upisuju odmah nakon neuspjelog postupka.
Idi lipo doktoru pa ćeš vidit šta će ti on reć. Možda sestra nije povezala o kome se radi, pa u prirodnjak možeš ići kad hoćeš kapo prvo, a obzirom na sve šta si dosad prošla ne vjerujem da ćeš morati čekati. U najgorem slučaju možeš ići sa svojim lijekovima ako je u tome problem.
žene, pitanjce-nedoumica! danas folikul (prirodni ciklus) 15 mm, suta u 22 h štoperica, 11. dc. je li to ok, nije prerano?
meni je bio 15 i doktor me naručio idući dan na folikulometriju, tada je bio 18. Tu večer primila sam štopericu, ali folikul je na kraju pobjegao. Ne znam zašto te nije naručio i sutradan ujutro na folikulometriju ako je već planirana štoperica?
curke koja mi je sutra gore ja sam na punkciji ????
Ema sretno danas na punkciji~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dvije jajne stanice....zovem sutra da vidim kakvo je stanje u labu!!
![]()
Znam da si indisponirana totalno sa svime šta ti se dešavalo, ali uvik ima nade! 2 su bolje od nijedne, daj bože da se obe oplode!!! Ne moraš se čak ni nadat ali provaj bit mrvicu pozitivnija. Nismo se stigle puno vidit u Zg, ali primjetila sam da nisi dobroDrži se stara, jednom će nam uspit!!!
ema draga mislim na tebe i držim velike velike fige da je ovaj put to to![]()
Gabi 25,
kada ti krećeš ?....
narnija ja sam krenula ali u Maribor
punkcija ovu subotu ili nedjelju
tebi sretno i da ne čekaš predugo na sljedeći postupak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kinki sjajni rezultati za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ema ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
e u to kratko vrijeme draga si krivo skuzila, ne da nisam dobro nego sam bila metvo umorna, svaki drugi dan u vinogradsku pa brzo na posao, doma dolazila u pola 6 pa opet iz ponova..., sta se pozitive tiice da nisam pozitivna nebi na sve ovo isla, samo sad mrvicu lakse podnosim i neuspijeh....
ti mi cuvaj te mrvice, imam osjecaj da je ovaj put to to....![]()
Ema, držim fige
Ja sam jutros krenula s klomifenima ... 2 dnevno i u ponedjeljak sam na ginekološkom stolu![]()
Cure, pitanje: otprilike oko koliko sati se gore završava s punkcijama i transferima? Do koliko im je radno vrijeme?
Unaprijed hvala!
Riki, bravo, to se zove speedy gonzales. A ja sam sutra gore, lovim doktora nakon nalaza bete (najvjerojatnije negativna - svi simptomi M su tu), pa ti se vjerojatno priključujem za par dana u novom prirodnom postupku.
Venera, mislim da nema tipičnog radnog vremena, kad "glavni" doktori odrade UZV-e i vide što dalje, odlaze s odjela (a onda primjerice inseminacije i transfere rade i ovi mlađi doktori, nakon UZV-a). Sestre budu i dalje na odjelu, do koliko točno ne znam.
Posljednje uređivanje od ema : 01.12.2010. at 19:36
[QUOTE=rikikiki;1757348]Ema, držim fige
Ja sam jutros krenula s klomifenima ... 2 dnevno i u ponedjeljak sam na ginekološkom stolu[/QUOT
zanemarite post ispred...ruka mi brža nego sta bi trebala biti....
rikikiki hvala ti i sretno u pon..tako je poruka trebala glasiti..![]()
Ema)
Javi šta jeeeeeeeeeeeeeeee????
Riki držim figeeeeeeeeeeeeee!!!
Ema???
bok curke evo mene da se malo javim sa novostima, danas bili gore na uzv i u 8 tj.smo i klinci su narasli
jedan je na 13,5 mm a drugi na 15 mm i sve je supač, za dva tjedna opet gore
danas je bila gužva, ali curke moje moram vam baciti jedan hormonski komentar, najte zamjeriti, ali ovi naši muški....mislim žena s punkcije stoji a muški sjede i niti jednom nebi palo na pamet da dignu svoju guzicu i prepuste ženi da sjedne, stvarno...morala sam ovo prokomentiratidi su nestali ti kavaliri
![]()
I ja sam to promislila zadnji put,dvojica su sjedila čitavih sat vremena što sam čekala tamo, a žene su stajale. Još su mi čudnije njihove žene, kako im one nisu rekle da se ustanu???Svašta.
Čestitam ti na urednoj trudnoći, i želim ti isto takav i porod)
Meni je danas 4. dan nakon transfera i već imam neku udnu mrlju na gaćicama, al pošto budala nisam obukla bijele mudante ne mogu bit sigurna da je to krv...Nikakvih simptoma, osim bolnih i vručih sisa...