Joj, odlican film! Vrijedi pogledati!
Printable View
Joj, odlican film! Vrijedi pogledati!
Jutro!
Evo, dok pijuckate kavu, čitajte nešto zaniljivo:
http://magazin.net.hr/roditeljstvo/b...izludjuju-mame
Film mi se činio odličan! Gledala sam samo pet minuta i otišla spavati. Možda bude danas repriza?!
Lista ide kasnije... Čekam Esperansinu potvrdu. Rekla je da će raditi još jedan test, ali nam se nije javila kasnije... :-( Ajde, čekamo!
Jutro!
Jutro!
Kak su trbuščići,mislim nakon fine klopice? :-)
Di nam je sankris?
Ljubičice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
lista za 21.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Sankris, još malo pa te brišemo s liste?! Samo do 50-od DC. Pa gdje si?!
Esperansa, ni ti se ne javljaš.
Eto, lista za danas je gotova. puse!
Bas me nasmijalo ovo sto izluduje mame. Posebice ona tocka, ja cu pripaziti dijete. To je recenica koju moj muz ne smije izgovoriti, lol!
Jedino se sa ovom tockom sa izdojenim mlijekom vani ne slazem. Posebice zato sto ono moze stajati na sobnoj temperaturi 12-24h. Provjereno!
Hvala svima na čestitkama, ma presretna sam, definitivno je test pozitivan, njih ukupno 3 :lol:
E cure, šta mi je sljedeće činiti, je li rano za odlazak ginekologu na UZ? Obezbjedila sam se voćem, ciklom, ananasom i vitaminima za trudnice sa folnom kiselinom.
Moram vam reći šta mislim da mi je pomoglo jer i vama svima iskreno želim ispunjenje želje...Ovako mislim da mi je najviše pomogao ASPIRIN PROTECT svaki dan po jedan, zatim sok od cikle i ananasa jer sam si sama bila utvrdila diagnozu tankog endometrija...Za aspririn sam svakako čitala da se zove i Baby Aspirin jer pomaže u prokrvljenosti i cirkulaciji maternice...eto nadam se da sam bar malo pomogla i da će uskoro biti navala pluseva :love2:
Espe, daj proguglaj za taj ananas u T.. Kao da mi odzvanja da ga se nebi smjelo u T konzumirati... Ako je netocna tvrdnja, sory...
Esperansa, sljedeci korak je da se narucis za prvi pregled ili eventualno da nazoves gin i trazis uputnicu za betu prije pregleda.
Stork...kada smo kod bete...jesi isla?
Prije svega zelim vam svima sretan Uskrs! Od silnih priprema i promenade po kuci nisam stigla.ni zavirit ovdje. Iako sam uspjela iskoristit produzeni vikend za akciju :-) Cestitam na polozenim ispitima a pogotovo na pozitivnom testicu kod Esperanse. Da je barem kod svake od nas tak! :-*
Mislim da me od silne zelje lovi depresija...i od pomisli da se uskoro blizi godisnjica mom andelu...mozda jos nisam spremna pa mi dragi Bog neda da ostanem trudna...
Jutroooooooooooooo!
Kava je skuhana, drage moje poslužite se!
Jutro, hvala mami 2 na kavi :)
Kako ste?Jeste prezivjele blagdane?
Meni je tek sada pocelo ucestalo mokrenje i to fakat ucestalo i nakon par puta nocas nisam imala zivaca vise spavati, brojim dane do 12tt kada ce proci mucnine, ovo nema veze s pamecu.
Šta se tiče blagdana, hvala Bogu da je prošlo, ne znam šta mi je bilo ali ja nisam mogla stati jesti.
Kris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođu mučnine.
lista za 22.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro, dame!
Koliko ljubičica, ajme! Baš je lijepo to vidjeti... Kao kakvu kulminaciju nade... :-)
Vikki, Šiškica i Kudri dooobrodošle mi! I ne spustile se dolje! :-)
Ma je li moguće da me zabolio trbuh sinoć, i to 7 DPO?! :o Evo, mom čuđenju još nema kraja...
Inače, na GO sam, hihihi ovaj tjedan....
Dobro jutro drage moje!
Nadam se da ste se lijepo obiteljski proveli za Uskrs.
Vučice, čestitam na položenom pismenom, vidjet ćeš da ćeš rasturiti i na usmenom.
Bubica nedavno sam i ja položila državni stručni, uh kakav je to stres.. ali opet nije bilo tako strašno na kraju. Držim ti fige!!
I... pišite mi 3 DC..... :(
:-(ah...žao mi je...
ma draga,ja sam položila državni u 11 mj.(ubila sam se od učenja...mozak mi je prokuhao:)...a na kraju i sama što kažeš..nije u biti tako strašno..a i zavisi koja te skupina ispitivača zapadne...moja je bila super...
ovaj sam isto trebala u to neko vrijeme kad i državni(usko je vezan samo za radno mjesto na kojem sam),ali nisu imali više termina do sad...ja sam htjela to sve u jednom komadu riješiti,dok mi je još mozak na turbini..ali sad ću morat ponovo pit lecitin....
8-)
jutro........danas kad bi mogla i kad sam htjela spavat.....zvrndddddddddddddddddd..............ben ti telefon:)
...ste se odmorile za produženi vikend?fino napapale?
bile u akciji?(hm da...bile ste bile...:-D)...
Jutro cure...
Sreco pisi suta 2 DC... Uopce nemam osjecaj da je M stigla, nis me ne boli, i nije bilo nikakve najave da ce doci, super se osjecam... Valjda od proljeca se sve malo poremetilo... :-)
Cure samo hrabro, evo vam malo pozitive ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Esperansa samo zovi gin da te naruci na UZV, a onda ce ti on sve objasniti kako dalje..
ojla
Srećo uživaj na GO
Tayla i Vatra :taps:
ja sam trebala bit na godišnjem cijeli ovaj tjedan al na kraju ću biti samo u četvrtak i petak
Tayla, znala sam da ćeš se javiti samo radnim danom :lol: Kada ti je 3 DC, danas ili sutra?
Vatra, :(
Ah, sad moram skinuti dvije ljubičice, šmrc...:cry:
ej curke, evo i mene...kad sam doma ne stignem pisati pa sam bila van toka događanja!
svim kojima je m došla šaljem zagrljaj...ja sam u čekanju ali nekako mi dan brzo lete, moram priznati!
Mm ne zeli doktoru, cak ni na spermiogram. Sad sam prepustena prirodi i spontanoj t...uzas ! Tek sad me panika lovi kaj ak se ne primi? Kaj ak ovo kaj ak ono! Meni bi trebao go u nekoj planini bez igdje ikog.
Srećo, danas je 3 DC, sutra piši 4 dc, možeš me danas ako hoćeš još držat u ljubičicama :)
Esperanza čestitam od srca, draga!!!!!
Kaj je najbolje ili najgore, mi vec znamo da sam ja problem. Od operacija pa na dalje... Al eto, ak nista bar sam ga uspjela nagovorit da poslje posla sjednemo i porazgovaramo konacno o svemu i da mi kaze cega se toliko boji. Ja se sad bojim jos vise.. Sta ako se boji da se ne ponovi prica od prije 2 god? Tog se i ja bojim ali spremna sam na sve za svoje djete, da konacno i mene netko zove MAMA!
draga nivesa, nemoj se sekirati (još). znam da ti na uši već ide kad ti netko kaže da ako si već uspjela zatrudniti,
imaš stvarno velike šanse uspjeti ponovno.
a koliko sam uspjela vidjeti, ovaj stav kakav ima tvoj dragi nije rijedak u muškoj populaciji. što nama ženama naravno ide
prepreviše na živce.
Opusti se, posveti se što više poboljšanju stanja svog organizma (zdrava prehrana, umjerena vježba, vitamini, minerali), puno odmora i relaksacije,
a i dragome probaj podmetnuti što više zdrave hrane. neće biti naodmet.
Na forumu je svojevremeno kružio recept za neke kuglice (kolačiće) za poboljšanje spermiograma. trebalo bi to potražiti.
uglavnom radilo se je o smjesi orašastih plodova, grožđica i sl.
Mislim ja da on ni ne shvaca koliko njegova sutnja ubija u pojam. Ne znam koja od vas je napisala da je.muzu rekla.da.je.ta sutnja emotivno mucenje, to mi je zvonilo u glavi danima. Danas sam i ja njemu to rekla, to ga je ocito malo pogodilo jer je odma rekao da nosam ja nista kriva ali da ce mi poslje posla.reci sve kaj ga muci! KONACNO! to pokusavam vec 3 godine izvuc iz njega, on je stvarno tip iz kojeg moras izvlacit, milimetar po milimetar, ko da cuva vojnu tajnu.
žao mi je draga nivesa...ali većina muških se nosi s problemima na svoj način...kad smo došli doma drugi dan nakon kiretaže...jednostavno je samo šutio šutio..mislim,sve je napravio da mi bude ugodno,oboružao me hranom...ponašao se naoko normalno...ali vidjelo se da kuha,mada mi ništa nije rekao..a navečer smo se oko banalne stvari posvađali...razbio je laptop,ja sam mislila da će cijelu kuću demolirat...
ali na kraju svega,plakao je,i rekao da se on drugačije ne zna nosit s problemima,i nikad se priča o svojim strahovima(u rijetkom trenucima)...tako da sam ja na kraju njega morala bodrit da ne poklekne
znam da je i tvom muškarcu teško...koliko god tebi bilo još teže...jer uvijek nekako misle"ah,ja nisam dovoljno dobar..greška je u meni...što ako...itd.."...
u vezi onog filma neki dan..što očekujete kad očekujete..tad sam baš bila dobila m...a ono nadala se,jako jako...da je možda ipak neću dobiti..i kad sam vidjela..počela sam tulit ko kišna godina...rekao je"što je sad...idemo dalje,zar ćemo se tako svaki mjesec oko toga botiti...nema plakanja..."..ali kad je počeo film...okrenuo se i upalio komp...
nemoj sebe mučiti draga moja...one čarobne riječi"opusti se"...možda će sad zvučati standardno...ali samo pozitivno draga moja!!!!!!!
vibramo svi skupa za sve nas!!!!!!!
p.s.možda me neće bit jedno vrijeme....idem malo van grada u oazu mira...da mogu na miru učit...ali to ne znači da se ponekad neću javit preko moba i pratiti sve vaše postiće...
želim vam ugodan nastavak dana!!!!!:bye: