Bubice ne biti nervoza, znam da je tesko... I meni je tako bilo, ali eto nakon godinu i po u mpo +ab, sam bas smirena, znam da ce M doci i uopce se ne opterecujem, i isto tako znam da ce i beba doci... A i tebi ce i to prije nego meni...![]()
Pozdrav cure! Eto, sva sam u uskrsnjim pripremama, pa se nisam stigla javiti. O me ipak danas iznenadila. Onaj cudan iscijedak me zbunio, pa sam mislila da je to bilo to. Bila sam tako u jos jednoj akciji. Sad mogu samo cekati i brojiti dane. Zelim vam blagoslovljen Uskrs svima i da ne vidite mjesecnicu barem 18 mjeseci![]()
Konačno vam se opet javljam, bila sam na putu 10 dana i vidim bile ste vrijedne s postovima, nisam stigla sve ni pročitati...Želim vam svima Sretan Uskrs i javljam vam radosnu vijest da sam maloprije popiškila dugoočekivane DVIJE CRTICEtestna crtica je svjetlija (uradila sam odmah i drugi i isti rezulatat) ali je vidljiva, muž je izvan sebe od dragosti, ja sam još u nevjerici i strahu...uspjeli smo nakon točno 1,5godina...osjećaj neopisiv
![]()
Espi ma jel ja to dobro vidimmmm
Cestitke od srca, nek bude uredna i skolskaa!!!
SRETAN USKRS svima i da iduci bude barem sa jednim clanom vise! ljepo se provedite danas i fino se napapajte
Ljubicice sretnooo ~~~~~~~~ da bude jos ovako lijepih vjesti kao kod Esperanse
Jutro, cure!
Blagoslovljen Uskrs!Neka nam svima Uskrs unese svjetlo u naše živote i nadu u to da ćemo ostvariti zečeće, donijeti na svijet novi život....
Esperansa, čestitam ti! Javi da li da ti pored imena stavi znak +? Ipak te moram prvo pitati... Pusa...
Crna ovčice i Srećo hvala vam...danas ću raditi još jedan pa onda možete staviti + za svaki slučaj![]()
Sretan Uskrs svima! Da sve krenete kao Esperansa kojoj od srca čestitam!
Sretan i blagoslovljen Uskrs svima!
Esperansa cestitam na +!
Sretan vam Uskrs drage moje !
Esperansa,ma prekrasne vijesti!
Čestitam od srca!![]()
Esperansa cestitam
Cure vama zelim sretan i blagoslovljen Uskrs
Za mene nista od bogatog blagdanskog stola, vucem se od kreveta do frizidera pa do wc-a, spodoba od mucnine je odlucila ne birati vrijeme za pocetak![]()
Objavit ću listu za danas jer poslije neću moći. Esperansa, kad mi potvrdiš, + stiže!![]()
lista za 20.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Sretan Uskrs cure!
Esperansa čestitkeeeee, nikad bolji Uskrs!
Ljubi I proud to know you too! Ma super si..a bit ćeš mama za 10..
Vatra skontala sam da nije došla još..a bilo bi super da ne dođe..al ako i dođe, u nove pobjede, naravno!
Bubicazubica novi ciklus, nova nada.
Posljednje uređivanje od vucica : 20.04.2014. at 16:29
vucice,čestitam ti na položenom ispitu!Ma i na usmenom ih buš rasturila![]()
Drage moje Sretan Uskrs vama i vašim obiteljima.
Esperansa čestitam!
Vučice čestitke na položenom ispitu.
Sretan vam Uskrs curke moje,još jednom..nadam se da ste se dobro i fino napapale...i da ste večeras u akciji!!!!!!!!!
Esperanza-super,super vijesti.čestitam!!!!!!!!!!
Ja sam odlučila -od danas nema više mjerenja temp...nema živciranja...znam da su mi ciklusi jako kratki,i da već uskoro čim mi m prođe,imam plodne dane...pa ću se ravnati za tim...kupit ću femisan a kapi...ciklu i ananas za debljanje endića........i bez folikulometrije ovaj mjesec jer sam odlučila malo stat na loptu i bit onakva kakva sam bila do pred par mj...a i iskreno,moram se prihvatit učenja za taj ispit,na kraju mjeseca...a gubit vrijeme čekajući na red u bolnici...hm..ne..ovaj mjesec laganini!!!!!
uživajte u lijepoj uskršnjoj večeri..i u sutrašnjem danu!!!!!!!!!!!
Mami hvala ti...
Bubicazubica svidja mi se sto stajes na loptu i sto ces se malo opustiti..treba tako..i p.s. ja sam vecer odradila akciju, ajme osjecam se preporedjeno (vjerojatno jer nismo dugo kak sam isla na ispit u Zg i stalno ucim)
Taman je novoj film sto ocekujete kad iscekujete..o paru kak se trudi zarrudnit, a druge iznenadi trudnoca itd..
Jutro!
Evo, dok pijuckate kavu, čitajte nešto zaniljivo:
http://magazin.net.hr/roditeljstvo/b...izludjuju-mame
Film mi se činio odličan! Gledala sam samo pet minuta i otišla spavati. Možda bude danas repriza?!
Lista ide kasnije... Čekam Esperansinu potvrdu. Rekla je da će raditi još jedan test, ali nam se nije javila kasnije...Ajde, čekamo!
Jutro!
Jutro!
Kak su trbuščići,mislim nakon fine klopice?
Di nam je sankris?
Ljubičice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
lista za 21.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Sankris, još malo pa te brišemo s liste?! Samo do 50-od DC. Pa gdje si?!
Esperansa, ni ti se ne javljaš.
Eto, lista za danas je gotova. puse!
Bas me nasmijalo ovo sto izluduje mame. Posebice ona tocka, ja cu pripaziti dijete. To je recenica koju moj muz ne smije izgovoriti, lol!
Jedino se sa ovom tockom sa izdojenim mlijekom vani ne slazem. Posebice zato sto ono moze stajati na sobnoj temperaturi 12-24h. Provjereno!
Hvala svima na čestitkama, ma presretna sam, definitivno je test pozitivan, njih ukupno 3![]()
E cure, šta mi je sljedeće činiti, je li rano za odlazak ginekologu na UZ? Obezbjedila sam se voćem, ciklom, ananasom i vitaminima za trudnice sa folnom kiselinom.
Moram vam reći šta mislim da mi je pomoglo jer i vama svima iskreno želim ispunjenje želje...Ovako mislim da mi je najviše pomogao ASPIRIN PROTECT svaki dan po jedan, zatim sok od cikle i ananasa jer sam si sama bila utvrdila diagnozu tankog endometrija...Za aspririn sam svakako čitala da se zove i Baby Aspirin jer pomaže u prokrvljenosti i cirkulaciji maternice...eto nadam se da sam bar malo pomogla i da će uskoro biti navala pluseva![]()
Espe, daj proguglaj za taj ananas u T.. Kao da mi odzvanja da ga se nebi smjelo u T konzumirati... Ako je netocna tvrdnja, sory...
Esperansa, sljedeci korak je da se narucis za prvi pregled ili eventualno da nazoves gin i trazis uputnicu za betu prije pregleda.
Stork...kada smo kod bete...jesi isla?
Prije svega zelim vam svima sretan Uskrs! Od silnih priprema i promenade po kuci nisam stigla.ni zavirit ovdje. Iako sam uspjela iskoristit produzeni vikend za akcijuCestitam na polozenim ispitima a pogotovo na pozitivnom testicu kod Esperanse. Da je barem kod svake od nas tak!
![]()
Mislim da me od silne zelje lovi depresija...i od pomisli da se uskoro blizi godisnjica mom andelu...mozda jos nisam spremna pa mi dragi Bog neda da ostanem trudna...
Jutroooooooooooooo!
Kava je skuhana, drage moje poslužite se!
Jutro, hvala mami 2 na kavi
Kako ste?Jeste prezivjele blagdane?
Meni je tek sada pocelo ucestalo mokrenje i to fakat ucestalo i nakon par puta nocas nisam imala zivaca vise spavati, brojim dane do 12tt kada ce proci mucnine, ovo nema veze s pamecu.
Šta se tiče blagdana, hvala Bogu da je prošlo, ne znam šta mi je bilo ali ja nisam mogla stati jesti.
Kris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođu mučnine.
lista za 22.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Jutro, dame!
Koliko ljubičica, ajme! Baš je lijepo to vidjeti... Kao kakvu kulminaciju nade...
Vikki, Šiškica i Kudri dooobrodošle mi! I ne spustile se dolje!
Ma je li moguće da me zabolio trbuh sinoć, i to 7 DPO?!Evo, mom čuđenju još nema kraja...