Ne može link, možeš i sama guglati :mrgreen: Mislim da je dokument sa detaljnom analizom po raznim kriterijima na stranicama Grada, a i razni portali su prenosili podatke.
Printable View
Prema ovom članku ja uopće ne mogu zamisliti od čega bi ona plaćala ispomoć a da joj ostane i za ostalo. :(
https://www.vecernji.hr/vijesti/lije...MVbAMmxJYYSI-o
Mjera nikako nije poslužila svrsi jer se nije rodilo više djece, a predstavlja se kao demografska mjera. To što jedna obitelj ima šestero djece navodno radi mjere, i što je demografski doprinijela ne može opravdati trošenje takve količine novaca iz proračuna. (75% korisnica ima troje djece, ne da je to bitno ali je činjenica). Ljudi apsolutno imaju pravo imati puno djece, i ja poznajem obitelji s četvero i petero djece (i to jako dobro), ali ne znam kako bi bilo moguće očekivati da za to primaju plaću. Dječji doplatak, besplatni vrtić, besplatne knjige, gradski stan - to su suvisle mjere za obitelji s više djece (i obitelji koje poznajem su ih koristile).
I još da dodam da se kod nas nakon rođenja trećeg djeteta i svakog sljedećeg ionako može biti na porodiljnom do treće godine djeteta, i još te čeka radno mjesto i djeca ti mogu u vrtić.
Znači žena koja ima šestero djece stvarno može biti 15 godina kod kuće - ne znam što će joj uopće Bandićeva mjera.
Tanci, zao mi je zbog tvog gubitka.
Da, upravo o ovome pricam, o pravnoj zastiti. I o tome da je priroda odluke (mozda, to neka sud prosudi) takva da se ne moze samo odlucit ukinit (il postepeno ukinit) za postojece korisnike. To mi je sva analogija s krediton i bankom, da nije nuzno moguce jednostrano nesto odlucit za korisnike kojima je potpora dodijeljena. A, ako se ipak odluci, da postoje pravni mehanizmo zastite.
A da. Nepamćenje cijena je luksuz i ja ga zasad isto imam i sretna sam zbog toga.
Pravna zaštita = institucije pravne države = treba mi bolja tablica za to razumjeti i razraditi = nije to baš crno-bijelo - meni su sve to samo floskule jer je kristalno jasno da to nije moglo bit održivo i da je to bilo dok dur dur.
Umiru i bani i kralji, propadaju banke (ljubljanska), nestaju države pa se s njihovim stečenim pravima bakću sudovi još uvijek itd. S tim da se banka puno pažljivije obvezuje nego grad/država i netko ko uzme kredit će bit puno oprezniji od nekog ko se koristi nekom državnom mjerom. Država obeća poticaje pa ih ne da, država obeća jedne uvjete pa ih promijeni - to je glavna boljka naše države - nepromišljene i jednokratne mjere / obećanja / pravila. Pitam se zašto se korisnici državnih mjera, odn. ove gradske mjere, ne misle toliko kao npr. korisnici bankovnog kredita - odgovor je "a što ne bih, ništa me ne košta". A košta. Košta sve nas. Korisnici su ovdje išli na neodrživo obećanje.
Pravo nije 0/1, ono se tumači, puno je rupa itd. Nije "stečeno pravo" zakon fizike, to su nijanse sive. A sumnjam da je ovo stečeno pravo turbo jako ako sad cijepamo dlake.
A kad prestaneš cijepat dlake i bavit se drvećem, vidiš šumu nepravedne i krivo postavljene mjere.
Te banke spominjete ko da su sveto pismo. Koliko samo oni imaju nikad naplaćenih i otpisanih kredita (smrt korisnika koji je prodao svu imovinu, nasljednici se odreknu nasljedstva itd.)
Imaju oni osiguranje za to, bez brige...
Ina, slazem se da nije crno-bijelo. Da je, ili poglavarstvo ne bi ukinilo mjeru, il se korisnici ne bi bunili (kad bi im pravnici rekli da nema sanse da dobiju). Ne mislim ni da su banke sveto pismo - koristim ih kao primjer nekoga tko ce se sigurno pokusati izboriti za "svoje" novce. A to s nemanjem novaca, dugotrajnoscu tuzbi, ovim-onim, sve to stoji. No ljudi se ipak i dalje (cesto) na sudu trude izborit za ono sto smatraju da si im prava.
A to jel mjera pravedna ili nije, u to ne bih ulazila. Po meni, ako je mjera (ili produzetak mjere) bila u nekom trenutku dio izbornog programa s kojim je Milan Bandic izabran za gradonacelnika, onda je to volja gradjana Zagreba da se na taj nacin trose gradski novci. Ocito ne svih. Al dovoljno velikog broja da izabere gradonacelnika u tom trenutku.
Lili, mislim da si ti vec imala djecu kad je prvih 6 mjeseci bila delimitirana naknada. Zato se i ne sjecas :) ja se sjecam s prvim jer mi se firma dugo objasnjavala s hzzo-om o tome jesu li ili nisu neke dodatne isplate u zadnjih 6 mjeseci definirane mojim radnim mjestom. Ne samo zbog mene, zbog svih redom. Sad samo cekam da nas eu natjera da delimitiramo i drugih sest mjeseci pa da odradim(o) preostali porodiljni s tretjim sinkom :D
Nope varaš se, ništa takvo ne pamtim.
Jedino što znam je da sam ko studentica živjela sa 100kn mjesečno i to samo zato jer je pamtljiv okrugli iznos. Samo zato. Rat u opkoljenom gradu i glad neću spominjat, neukusno mi je. Nije tad bilo nijednog dinara da ga možeš izbrojat. Zero.
A u Zg rekla bih da sam u određenim životnim razdobljima živjela u puno lošijim životnim uvjetima nego većina forumašica tu. Al bilo, pa prošlo, no pls ne spominjite nešto što ne znate.
Analizu i dalje ne mogu pronaći na webu, nalazim samo interpretacije pojedinih grafova po medijima,al samu analizu ne.
A vremena na bacanje nemam :aparatic:
Imala si kao i ja, prvih 6 mjeseci punu plaću, drugih 6 mjeseci 2600kn (ja sam se zato vratila na posao, sa starijim s njegovih 7 mjeseci, s mlađom s 8)
A ako si otvarala u trodnoći komplikacije, tj bolovanje, bilo ti je limitirano na 4200kn, pa ti je onda i prosjek za porodiljni možda bio smanjen
Eh, da država ima više para općenito, ovo bi sigurno bilo bolje. S druge strane, nemaju sve zemlje plaćeni porodiljni, da sad ne širim priču. Nije problem samo ta naknada tijekom porodiljnog. Da se čovjek odluči imati dijete ili više djece, razmislit će ne samo o tom periodu u kojem ima pravo na naknadu, nego i puno šire - ima li mogućnosti osigurati skrb o djetetu kad se vrati na posao (vrtić, baka servis, razno), uz uvjet da ima posao, pa onda ima li para za platiti tetu čuvalicu i slično.... i to ne samo u ranoj dobi nego tijekom 20-25 godina koliko je potrebno da dijete počne samostalno zarađivati. Pronatalitetna politika ne kreće od naknade, to je zadnja stvar. Kreće od gospodarstva - mogućnosti zapošljavanja i tako to. Dosadna sam jer se stalno vraćam na isto mjesto, ali to je tako.
Nama je i prvi dio bilo limitiran. Da na taj iznos koji tangerina spominje 4200. Znači da niti sam imala svoju plaću niti jedan dan porodiljnog dopusta su mi plaćani doprinosi (jel tak, tih godina kojih sam bila na porodiljnom)
Al ima ona stara - Sit gladnom ne vjeruje. I to bi se moglo potpisati na puno tema ovdje.
Od 2.8.22.naknada ide na max 7500 drugih 6 mjeseci. Ipak raste. I tate će imati plaćenih 10 dana porodiljnog dopusta neposredno nakon poroda. To je usvojeno, zar ne?
Tang hvala na podsjetniku, upravo je tako bilo.
Sjecam se da smo odvajali od prvih 6 mj da imamo za drugih 6 mj zbog kredita za stan.
A ta mizerija od 1.600kn je strasna, da se bas tu trebalo rezati,a ne negdje drugdje...al politika je to, svi politicari svoje prioritere imaju.
Tanci iskrena sucut.
Ako ja svom sinu dam koji mjesec dzeparac od 1000 kn, a nakon toga shvatim da me to tjera u minus hocu li mu to steceno pravo i dalje davati ili ga smanjiti/ukinuti?
Ako se odlucim na to on se pozali baki koja kaze e stopiraj tu odluku.
S mojerom od 1000 kn moj sin nije postao niti uzoritini ucenik nit se latio posla doma bez da je vicem :aparatic:
I sad volim li ja svov sina manje jer cu mu dati manje novaca?
Beti?
Spajalice, ali ugovor! I gdje ti je pečat? :mrgreen:
Pecat su navodno ukinuli. A usmeni dogovor se cesto tretira kao ugovor :P
Nema ziga pravomocnosti spajka, ne priznaje se :plazi jezik:
Nisu pecati ukinuti no way, nijedan moj dopis ne ide van bez ziga s vrha.:aparatic:
Nano, znam sve, povezala sam.
Lili,
članak 287. Zakona o obveznim odnosima: "Ugovor sklopljen u usmenom obliku valjan je iako pisana potvrda nije dana."
Pa nisam rekla da ne vrijedi uopce usmeni oblik ugovaranja (iako pravno gledajuci puno ga je teze dokazati sudskim putem), ali sluzbena pismena ne mogu biti bez potpisa i žiga. Žig nije ukinut.
Meni od samog početka nije jasan napad na korisnike ove mjere (na bilo koji način), omogućeno im je, uzeli su ono što im se nudi...nijedna priča nije ista, svatko je imao neke svoje razloge pa da su i najsebičniji u svemiru, nisu protuzakoniti. I tu bi priča trebala stati. Bandić nije "osvojio" samo jedan mandat, nije se izabrao sam. Stvarno se čudim narodu oko sebe koji mrmlja. Sam se uvali u nevolju, a onda negoduje. Te ljude treba pustiti na miru, ali mora se i vidjeti što se može napraviti da se takvo što više ne ponovi.
Iako sumnjam da neće, barem u nekom obliku.
Freya, svi odgovori na tvoja pitanja pisu vec na ovoj temi.
Sto se tice ljubavi zagrepcana prema svojoj djeci:
https://www.novilist.hr/novosti/prav...teljske-skrbi/
Posebno je istaknut problem prekapacitiranosti Dječjeg doma Zagreb, gdje je smješteno 90 djece, iako Dom ima smještajni kapacitet za samo 61 dijete.
Ali to nisu Bandicevi glasači iz velegradskog predgrađa, pa nema veze za njih.
Apsolutno se slazem s peterlin, natalitet krece od gospodarstva i mogucnosti zaposljavanja. Mjera ih samo otezava. I milijun drugi stvari, al sad raspravljamo i mjeri pa nema smisla da krenemo u whataboutisme, a sto s ovime, a sto s onime, ovo je tek jedna kap itd. To s jednom kapi je to razmisljanje koje nema sanse da bi priustila neka banka/korporacija/mali poduzetnik koji ne cica drzavu politicki tj bilo tko na trzistu ni njegovi korisnici, al drzava i grad sakom i kapom, pa onda se na vlak ukrcavaju i korisnici, nek nam svima lijepo bude sutra jos gore.
Svako drugi gledao bi povrat ulaganja / smislenost mjere, jel ispunila cilj. I korisnik bi znao sto je cilj pa bi 3x promislio npr kao kod bilo kakve obeveze, ugovira, od kupnje telefona, do stana - mogu li ja tako, pa koji ce bit what ifovi ako se nesto promijeni. A bilp je vise nego izgledno da ce se promijenit i da ce nestat s bandicem. I kontroverzno od pocetka. Sto su ocekivali? Ne razumijem nikako.
Ne razumijem ko sto u lispoadu/studenom necu razumjet tuzne smajlice i plakanje oko postrozavanja korona mjera. Ne funkcioniram tako, menj je to cvrcko lifestyle.
Onda si ti uvjerena da ce sud odlucit da se moze promijenit odluka?