Reni76 čestitka, želim ti da za 9 mjeseci ljuljaš svoje zlato u naručju
Printable View
Reni76 čestitka, želim ti da za 9 mjeseci ljuljaš svoje zlato u naručju
Snekica, samo betu priznajemo, a ja se nadam pozitivnom iznenadjenju sutra kod tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TOMISLAVA čestitam!!!!
Snekice - uz tebe smo - sretno sutra!:zaljubljen:
Sa ovakvim mišljenjem sam i ja išla vadit betu.
Hvala na čestitkama, samo da se podupla.
Zaboavila sam još jedan simptom:
ispuštala sam golubove, MM je već bio poludio i molio me da prestanem.
Moram priznati da je i meni strašno smrdilo, a mogu misliti kako je njemu jadnom bilo.
Od juče sam pikalica u postupku u Mariboru.
Kod mene je sve uvijek naopako. Bila sam više od mjesec dana na kontracepciji i jučer je bio prvi UZV. Srećom pa sam bila u Mb, te sam krasno iznenadila dr i sebe i otkrili smo zašto slabo reagiram na stimulaciju.
Naime, imam folikul od 11mm, usprkos korištenju kontracepcije.Dr mi je odmah rekao da zato i ne odreagiram na stimulaciju sa više folikula, jer kod mene stalno ima jedan vodeći koji ne da ostalima da se razvijaju. Pitao me je hoćemo li probati još jedan mjesec sa kontracepcijom ili ćemo u postupak. Pukla sam i ne mogu više čekati pa sam rekla idemo kud puklo da puklo.
Moj muž kaže da nismo megalomani, nama je i jedan dovoljan...
Snekice sutra će te iznenaditi beta!
Budeš vidjela!
modesty čini me se da je već netko na forumu imao ovakvu situaciju kao i ti ali se sad ne mogu sjetiti tko
jako neobična situacija ali evo za uspješan postupak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snekica još malo i za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tomislava i reni76 čestitam cure!!!
Gabi25 ma kod mene je uvijek sve neobično. Jedva čekam slijedeći uzv i nadam se...
Snekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da i ovdje prijavim:u ponedjeljak sam imala transfer 2 četverostanična embria
sada sam čekalica bete-20.04.
pozz svima
modesty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sjajan postupak!
Sezen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu 20.04.
Snekice od srca i duše, masa dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu!
modesty, sretno!
sezen~~~~~~! samo strpljivo!
snekice, sretno danas, puno, puno srece ti zelim!:heart:
valamala, jos malo!!!!!!
aslan i Snekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danasnju betu
Makice, ma neka me potištenost ulovila, nemam pojma što mi je, toliko nade, pa sumnje, 0 simptoma, osjećaj da nije uspjelo... sva sam neka jadna, pa i ne pišem da druge ne diram... ali pusa svima i od srca vibram za sve
Modesty ja sam imala sličnu situaciju, nakon 1 mj kontracepcije i supresije na kontrolnom UZ jedan folikul. Dr. V. me poslao vaditi estradiol koji je srećom bio ispod one granice od 50, i nastavili smo s postupkom samo sam počela sa stimulacijom 2 dana kasnije. Na kraju sam ipak imala 3 folikula, malo u usporedbi s drugima, ali dobili smo našu curku!
Ne znam jesu tebe slali vaditi E2 ili su samo vama prepustili odluku? Sretno!!!
Snekice puuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas.
Tomislava i Reni česitam od srca :-D :-D!!
Snekice, posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe danas !!!
Snekice sreco!
Daj boze da je to musanje lazno i bespotrebno alarmantno!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~za troznamenkastu betu!!!!
Nema predaje Sneki!!
Bab pisale smo u isto vrijeme!Puno poz vibrica i tvojoj Mrvici!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim novim trudnicama puuno cestitaka!!
Jako držim ručno-nožne fige i šaljem ~~~~~~~~~~~~~za Sneki i hop, čekamo javljanje!
Moram poželiti dobro uićivanje ovih dane na jugu!
Ipak sam se morala predati i razočarati i sebe i vas. Moja beta <1,2, iliti ga 0! Više sreće drugi put! :-/
Hvala vam na podršci i jakim vibrama, ali nažalost ćorak. Kako je krenuo sam postupak, takav je i rezultat! Pusa svima! :*:*
Snekica zao mi je :love2: Uskoro u nove pobjede i kao sto je rekla jedna nasa ''suborka'' na forumu ''ne odustajem dok je jajeta u meni"!
žao mi je, drzi se draga:love2:
Snekica nasa,bemu misha!:-(Znam da je grozno kad se gubi nada,ali sigurna sam da ces nam se vratiti u sljedecem postupku
jaka kao Ducatti Desmosedici!!!!Pusa i samo glavu gore!:heart:
Snekice jako mi je žao:-(
Nažalost većina nas ovdje zna kako se sad osjećaš... Ali nema nam druge nego dići glavu gore i u nove pobjede kad duša zacijeli.
Pusu veliku ti šaljem!!!
Snekice :love2: :( plačem s tobom :( Jako mi je žao :(
Snekice tugujem s tobom :love2:
Više ne plačem, sad već divljam jer pokušavam već pola sata dobiti kliniku, ili je zauzeto ili se ne javljaju.
Petrovke, dajte sad bar vi dokažite da Petrova ima forumskih trudnica!!!
Snekice jako mi je žao.... :( Ne mogu vjerovati :(
Nas je bilo 6 na punkciji i 6 na transferu, nijedna osim mene nije forumašica ali javim vam i njihove rezultate. Sve smo bile kod Vrčića :)
Pusa
Cure smije li se poslije transfera tu i tamo pipiti normabel (diezepam)? Ono, kad osjetim da mi je dosta svega? Popile smo ga prije transfera, to nam je blagoslovio doktor, ali za poslije nisam pitala .. Moja beta 17.04.
hop i Snekica, žao mi je:love2:
Snekica žao mi je, i nadam se da će novi planovi brzo istjerat tugu.