snekica, smj ~~~~~~za vase bete u cetvrtak!
bab, jezic, valamala, ma svima
jos malo pa cemo skakati!
snekica, smj ~~~~~~za vase bete u cetvrtak!
bab, jezic, valamala, ma svima
jos malo pa cemo skakati!
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto god vam treba
za buduce bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
jos malo pa sam i ja na iglijeeeeeeee
![]()
prije transfera smo na igli, a nakon transfera smo na iglama
Nije nam lako žene moje![]()
za sve cure koje cekaju betu....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i dakucaju ispod vasih srca..
Reni76, čestitam odna pozitivnoj beti, BRAVO VUK, aj nek je napokon krenulo s forumskim trudnoćama s Vuka!!!
Posljednje uređivanje od Kadauna : 05.04.2011. at 15:13
Reni76, čestitam i tebi!
I ujedno vibrice za klub 39+, posebno odjeljak CITO i AB!!!
Da, evo da i ja kako kaže Kadauna "jedna od starih" prijavim betu: 13dpt 257
Vraćeni su 4-stanični 2 dan.
Kada sam danas zvala dr. da mu kažem da smo napokon uspjeli, kaže on meni ozbiljno: Daj, nemoj me zezat.
Možete misliti kada on nije vjerovao da sam trudna.
Stimulacija: od 3 dc po 3 Klomifena, pa kasnije po 2 Menopura i Cetrotide.
Sada ono što nas sve najviše zanima: simptomi:
PMS već oko 7dpt i to blagi, a sa bolovima od 11dpt i trajao par dana,
bila sam sigurna da nema ništa i očekivala svaki tren da procurim.
Nisam imala implatacijsko, temperatura 35.3, grudi malo bolne.
Jedino što mi je bilo sumnjivo od 12dpt bolile su me prepone.
Sumskovoce, a ja ću i nakon bete biti na igli- fragminima!!! Uh, ali samo da dođem do cilja
.
Reni76, čestitke od srce- neka ti cijela trudnoća bude školska!!!
Tomislava, i tebi iskrene čestitke- beta je mrak!!!
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturine, lijepe mrvice, dobre folikule, čekalicama UZV-a za kuckava.....!
Mury nemoj se žalostiti radi toga samo da uspije
Reni i Tomislava baš mi je drago zbog vas![]()
Bravo Reni76 što si pobijedila endometriozu i ostala trudna unatoč tome!
reni76, cestitam!
i mene su pocele boljeti prepone! to mi je bilo skroz cudno, i davalo nadu!
Mali Mimi![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 05.04.2011. at 17:59
Danas 10dnt počelo smeđarenje i kroz utriće, tako da ni ovaj put ništa. Cicke me još malo na dodir bole, napuhnuta sam još malo, a i to s preponama mi je bilo do jučer. Sutra idem vaditi betu da se "skinem" čim prije s utrića, a i da skinem ovaj postupak s vrata do kraja! Iskreno, od samog početka kako je krenulo, nisam bolji rezultat ni očekivala. Javim se sutra! Pusa svima!
Reny, čestitam!
Snekice, ko da ne znaš da smeđe brvljaljenje ne mora značiti ništa, koliko imamo takvih trudnica. Sutra po betu i čekamo!
A Mare moja, znam da, ali i sve ga je više pa...
reni,čestitam![]()
snekica da i sutra bude puno :![]()
zbog tvoje bete~~~~~~~~~~~~~~~~
Reni, čestitam od srca, predivnoooo!!!
Snekice, nema odustajanja dok beta ne kaže svoje, ja još uvijek jako navijam za tebe!
Snekice ma draga moja ja od srca i duše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da to smeđe brljavljenje bude bezopasno. I molim jako jako da nas sutra tvoja beta iznenadi!!!!!!!!!!! Šaljem ti ogroman, ogroman topli zagrljaj!!!!!
Reni čestitam![]()
drage moje velika pusa svima a najviše dragoj Snekici...od sveg srca vibram da je brljavljenje bezopasno i da će sutra sve ipak ispasti super!
sumskovoce vidim da ste startali...e pa svu sreću ovoga svijeta ti želim i da ti je ovaj dobitni!
Loksmoja najdraža!!!!!
Snekice! Nema još odustajanja... Ja ti svim srce želim da te beta sutra razveseli!!!
Tomislava, Reni76 čestitam od!!!!
Reni76, Tomislava čeatitam i puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za daljnje duplanje ß.
Reni76 čestitka, želim ti da za 9 mjeseci ljuljaš svoje zlato u naručju
Snekica, samo betu priznajemo, a ja se nadam pozitivnom iznenadjenju sutra kod tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekice - uz tebe smo - sretno sutra!![]()
Sa ovakvim mišljenjem sam i ja išla vadit betu.
Hvala na čestitkama, samo da se podupla.
Zaboavila sam još jedan simptom:
ispuštala sam golubove, MM je već bio poludio i molio me da prestanem.
Moram priznati da je i meni strašno smrdilo, a mogu misliti kako je njemu jadnom bilo.
Od juče sam pikalica u postupku u Mariboru.
Kod mene je sve uvijek naopako. Bila sam više od mjesec dana na kontracepciji i jučer je bio prvi UZV. Srećom pa sam bila u Mb, te sam krasno iznenadila dr i sebe i otkrili smo zašto slabo reagiram na stimulaciju.
Naime, imam folikul od 11mm, usprkos korištenju kontracepcije.Dr mi je odmah rekao da zato i ne odreagiram na stimulaciju sa više folikula, jer kod mene stalno ima jedan vodeći koji ne da ostalima da se razvijaju. Pitao me je hoćemo li probati još jedan mjesec sa kontracepcijom ili ćemo u postupak. Pukla sam i ne mogu više čekati pa sam rekla idemo kud puklo da puklo.
Moj muž kaže da nismo megalomani, nama je i jedan dovoljan...
Snekice sutra će te iznenaditi beta!
Budeš vidjela!
modesty čini me se da je već netko na forumu imao ovakvu situaciju kao i ti ali se sad ne mogu sjetiti tko
jako neobična situacija ali evo za uspješan postupak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snekica još malo i za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tomislava i reni76 čestitam cure!!!
Gabi25 ma kod mene je uvijek sve neobično. Jedva čekam slijedeći uzv i nadam se...
da i ovdje prijavim:u ponedjeljak sam imala transfer 2 četverostanična embria
sada sam čekalica bete-20.04.
pozz svima
modesty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sjajan postupak!
Sezen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu 20.04.
Snekice od srca i duše, masa dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu!
modesty, sretno!
sezen~~~~~~! samo strpljivo!
snekice, sretno danas, puno, puno srece ti zelim!
valamala, jos malo!!!!!!
aslan i Snekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danasnju betu
Makice, ma neka me potištenost ulovila, nemam pojma što mi je, toliko nade, pa sumnje, 0 simptoma, osjećaj da nije uspjelo... sva sam neka jadna, pa i ne pišem da druge ne diram... ali pusa svima i od srca vibram za sve
Modesty ja sam imala sličnu situaciju, nakon 1 mj kontracepcije i supresije na kontrolnom UZ jedan folikul. Dr. V. me poslao vaditi estradiol koji je srećom bio ispod one granice od 50, i nastavili smo s postupkom samo sam počela sa stimulacijom 2 dana kasnije. Na kraju sam ipak imala 3 folikula, malo u usporedbi s drugima, ali dobili smo našu curku!
Ne znam jesu tebe slali vaditi E2 ili su samo vama prepustili odluku? Sretno!!!
Snekice puuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas.