Lutonjica prvotno napisa
baš mi je sad palo nešto na pamet pa da vas pitam:
dakle, nikad nisam napisala priču niti opisala svoj kućni porod. ali jesam svoj porod u varaždinu. jako lijepa priča koja doslovce mami u varaždin, eto je stoji i na portalu i tu na forumu. i bezbroj puta sam po raznim temama hvalila varaždin.
mnoge žene su na temelju moje i mnogih drugih lijepih priča počele razmišljati o varaždinu. pa su neke od njih i otišle tamo. i nekima je bilo super. ali neke su imale užasna i loša iskustva, čak i s lošim ishodima po bebu i mamu.
i nitko ama baš nikad nije imao potrebu govoriti mi da je ta varaždinska priča patetična, neuvjerljiva i da se preseravam. isto tako, nitko ama baš nikada nije imao potrebu nametnuti mi neku odgovornost u stilu "što ako se nekome tko je pročitao tvoju patetičnu preseratorsku priču nešto loše tamo desi, tko će biti kriv?".
dakle, ako pričamo lijepe priče o pkk, onda preuveličavamo, opasne smo i snosimo odgovornost ako se nekome nešto desi.
ako pričamo lijepe priče o porodu u nekom rodilištu, ... onda ništa...nismo nikom ništa ni krive ni dužne. sve 5. ako se nekom nešto loše desi, to nema veze ni s nama ni s našim pričama.
u čemu je štos?