Nisam zaboravila. :) Žao mi je zbog minusa... Kako se osjećaš? Imaš kakve simptome?
Printable View
Žužy, vidjet ti graf, ajme, ni on ne zna je li bila O... Ali imala si pozitivnu LH, stoga.... :heart:
Bitno da smo mi flegmatične. Bolje i to, nego histerizirati... :dancingfever:
Jep,i plodne sluzi na pretek...8-)
Pa no,kaj nije bolje da smo dobro..ovak samo prenašam nervozu na ovog mog,i onda nema nit on volje,i tako u krug.
Zao,potpis na Vatru :pivo:
it sucks... poznat osjećaj svima. izmjenjuju se tuga i ljutnja, pa sam flegma i tako u krug...
ma proći će i to stanje, uvijek prođe
lista za 22.05.2014. :coffee:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::štrika:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :fige:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
Evo je i Šiškica gore!:-D
dan............
uf kako ste rano skuhale kavu...treba mi i treća da se probudim :)
ne znam što mi bi...ja u akciju još i prije zore:lol:
kadulja-:taps:
vatra-super što si pozitivna i dobro raspoložena i da se veseliš m(i ja sam je jedva čekala nakon ab.a sad mi već pomalo ide na živce:)
Ma ne znam je li varira. Očekujem najduži mogući ciklus koji sam doživljavala u zadnje vrijeme... :lol: Ako se iznenadim prije, neka. :lol: Ma piškit ću test u ponedjeljak, kako god. :-)
Bubicazubica pratis me u stopu:-)
Mozda ovaj mj otvorimo zajednicko odbrojavanje:-):-D
Uuuuuuuuuu....je li to novo odbrojavanje na pomolu? Sreco, drzim ti fige. I ne dogodila ti se zla vjestica u narednih, barem 18 mjeseci :)
A ja te potiho nagovaram da ranije zakljucis da kasni i u skladu s tim ranije piskis :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro! Bole me bradavice :D I malo su se sise napuhale... Toliko da ih osjetim dok hodam :) 13 dpo. Sutra bi trebala beta ili test opet. Pa vidjet cemo.
Prosli put mi je test bio pozitivan na 16dpo.
HK, a da ti ponoviš piš-piš??
Ja isto navijam za pispis, ako se dobro sjecam, imas jos jedan gravignost :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heh dobro se sjecas :)
Necu danas. To sam cvrsto odlucila. Sutra cu. I to cu za sutra kupiti onaj 2x osjetljiviji. Sad imam onaj mini. Ako bude neg, ostavljam betu za ponedeljak. Ako bude poz trcim odmah uraditi betu. To mi je plan, pa eto vidjet cemo daljnji razvoj dogadjaja... Iako ovo s bradavicama nije nesto znacajno, tek malo ih osjecam, a sise su se blago napuhale, pa bi zato da se strpim...
Ma potrosi danas taj mini, da ne propadne, a sutra onda ultru pisnes :-)
Krajnje je vrjeme za novo odbrojavanje! Ovak to vise ne moze!Ajmo Sreco usreci nas sve!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i drzim sve fige! :-)
Jao kako bi skakale da nam Sreća popiša II!
:-ajde ajde....nitko ne bi bio sretniji od nas ovdje...
plizzzzzzzzzzzz......pish pish....
hk-neka bude sutra jako dobar dan:fige:
Sreco, vidim da ti je 24dc, vjerujem da vec mozes piskiti. Vjerojatno se malisa do sad ugnijezdio u hotel uterus :)
Ajde, vrime je za novo odbrojavanje...
ajde kolektivno pišanjeeee!!!!!!! jeeeeeeee
Cekamo!!!
Cure, mislim da ne bi skakale više od mene zbog II! :-D Hvala na navijanju i nagovaranju... Ako pishem sutra, bit će 11 DPO.
Moj plan je bio: pish-pish u ponedjeljak. Bit će 14 DPO.
Do tada, prednost dajem HK! Sretno, draga...
Prosli put kad sam imala pozitivan test bio je petak :) Zato cekam sutra.
Grudi me malo bole. Vrlo malo. Nadam se i zelim, ali eto ostaje da vidimo.
Sreco, strpi se jos malo (vidi ko ti kaze) :) Drzim nam fige!!!!!
Znam, strpjet ću se do ponedjeljka.
Cure, pozz!
Nisam bila ovdje sto godina, i ne znam što se događa...vidim spominje se piškanje, pa onda :-D
Da, ja sam položila pravosudni prije 3 dana i sad mogu normalno živjeti, aaaaaaaa!! Još nisam svjesna..sad slijedi odmor mjesecima...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Vucica, BRAVO!!!!!!:-D :D :D
nisam stigla ništa danas pisati, ali trknula sam u ljekarnu po lh i brzo na poslu popišala i pozitivan je!! čak me malo i bolucka desni jajnik. znači posao pod obavezno. samo da mi ne prođe do večeras! jel to moguće. jučer nisam pišala.
Srecohvalaaaaa!
Bubicazubica nakon 11 mj i 26 dana učenja, uživam i cijenim proste stvari: sunce, drveće..hahaha..
Tigrić samo naprijed..i mene je jučer užasno bolio desni jajnik, tako da sam sinoć skočila na mm, a i danas ću kad dođe s posla..:-D
hvala bogu što mi dijete ide rano spavati.