Trebala bi u petak, ali kontam u petak ponoviti test, pa ako bude neg onda betu u pon, a ako bude poz onda betu u petak!
Trebala bi u petak, ali kontam u petak ponoviti test, pa ako bude neg onda betu u pon, a ako bude poz onda betu u petak!
ma daj nivesa...to je sad takav period u tvom životu.kad se zareda malo crno..ali poslije svake kiše svane sunce...ma koliko otrcano zvučalo...
Kad kazemo da su bradavice osjetljive na dodir, sta pod time podrazumjevamo?
Da su bolne? Da se stvara osjecaj nelagode prilikom diranja? Sta tacno?
To kaj si napisala.
Onaj filing kad ti smeta i sama majica na njima...
Inače,nisam nit ja imala nikakvih simptoma u dobitnom postupku.Bar ne nekih o kojima su sve pričale.
Bila sam napuhnuta i sise me boljele.
Al ja sam imala IVF pa sam brijala da sam napuhnuta od ljekova,punkcije..,a sise su me i inače boljele pod normalno u lutealnoj.
Nakon druge lijepe betice,i napuhnutost se smanjila,i doslovno me ništ nije mučilo.Do 9.tt...
Ok,možda i nisam neki dobar primjer![]()
Ali mene ni sise ne bole :/ Nista!
Maloprije kad sam krenula pod tus mi se ucinilo da su me zabolile bradavice, ali sad vise ni taj osjecaj nemam :/
Danas 12dpo. Cekam petak.
Ma mene cice nisu ni boljele ni bile napuhane u T..
Mozda ni ja nisam neki primjer...ali opet je bila T...
Vatra-a šta reć...ako si ti sretna s m..i mi smo isto s tobom
...nivesa nivesa....curo draga ajde glavu gore i samo naprijed s pozitivnim mislima....koliko god da smo"slabe i nejake",a takvih dana imamo mnogo,svaka od nas,crne misli i slutnje,i još svega i svačega nam se mota po glavi......uvijek kad pomislimo da gore od toga ne može biti(a uvijek može...ali mi to nećemo dati)..padnemo ...ali svaki pad i udarac znači samo još jedan mali korak naprijed u želji i volji da se uzdignemo od svega i postanemo jače!!!
...uf...filozofski kutak za trenutak...
moram po...glava me rastura..........grrrrrrrrrrr
E vidjet cemo u petak ili ponedeljak ishod ovog preispitivanja![]()
Cure hvala vam. Ne znam sta bi da vas nemogu peglat![]()
Bubica ja sam opcenito sretna!!Tako sam se super oporavila od ab. Da mi ni ta glupa M a ni nitko drugi ne moze pokvariti raspolozenje.. He he..
HK zato smo tu, da se pozalimo, da dijelimo iskustvo, srecu, placemo...
HK, nadam se da su ti "nesimptomi" zapravo ono što treba!!!
Navodno testovi magnezija u krvi nisu cesto toliko pouzdani. To sto ga imas u krvi ne znaci da ga imas u stanicama. Postoji test gdje traze kolicinu magnezija u stanicama i taj je 100% pouzdan. Saljem ti jedan zanimljivi link:
https://www.youtube.com/watch?v=3wtUn1gWgaw
I ja sam trudna a bez bolnih i napuhanih cica. Bolile su me u samom postupku. Zile su se tek nedavno pocele nazirati. Al jedva. Mislim da to fakat nista ne znaci.
HK sretno!!!!!!!
ništa od keksanja ni večeras.mm vozio auto mehaničaru i zadržali se toliko da je odjurio sad ravno u noćnu.a ja nisam stigla kupiti nove lh pa ni neznam koja je situacija. Ajde reci.pa nikad nebum trudna. (Aaaaaaaa,nikad ne reci nikad).![]()
Jao....
Mene cijelo popodne boli trbuh, menstrualno, 8 dana prije NEočekivane M. Ali nisam ljuta ni živčana, već flegma... Smirena.... Uvjerena da sam trudna...Ozbiljno, na 1. bol već počnem psovati, ali danas - ništa. Uzimam to kao normalno, kao bit će sve ok, trudna sam (ali bez trudničkih simptoma, haha).
pa super srećo,pozitiva!uostalom trudna si dok se ne dokaže suprotno!
držimo fige
Jutro!
Ajmo koje kava je gotova![]()
Žužy, eto tebe rano kod nas...
Tayla, gdje si? Opet si iščezla... Kad si u ljubičicama, nema te.![]()
Žužy, jesi ti vidjela moj post? Jučer me bolio trbuh, 10 DPO (8 dana prije neočekivane M.), a jaFlegma, totalno.
jutro! joj što volim ustati, a kavica već skuhana i to ne jedna nego dvije . mami i MM
srećice primjećujemo da si flegma, opet zaboravila listu
ja pišnula testić jutros i veliko ništa![]()
Sreco, 10dpo najvjerojatnije nije 8 dana prije ocekivane M, M najcesce dolazi 15dpo, ako je lutealna duga standarnih 14 dana, iako naravno ima odstupanja.
Krivo sam napisala: jučer je bio 9 DPO, a kako lutealna faza traje od 12-16 dana, M. očekujem najkasnije u srijedu, 28.5., a to je za 7 dana (gledano od jučer). Znači, ja očekujem da ovaj mi ovaj ciklus traje 30 dana, ali nešto se pomaknulo pa možda bude i 28 dana. Ako M. dođe, ne.
Žužy, vidjet ti graf, ajme, ni on ne zna je li bila O... Ali imala si pozitivnu LH, stoga....
Bitno da smo mi flegmatične. Bolje i to, nego histerizirati...![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 22.05.2014. at 08:42
Jep,i plodne sluzi na pretek...
Pa no,kaj nije bolje da smo dobro..ovak samo prenašam nervozu na ovog mog,i onda nema nit on volje,i tako u krug.
Zao,potpis na Vatru![]()
it sucks... poznat osjećaj svima. izmjenjuju se tuga i ljutnja, pa sam flegma i tako u krug...
ma proći će i to stanje, uvijek prođe
lista za 22.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
dan............
uf kako ste rano skuhale kavu...treba mi i treća da se probudim
ne znam što mi bi...ja u akciju još i prije zore
kadulja-
vatra-super što si pozitivna i dobro raspoložena i da se veseliš m(i ja sam je jedva čekala nakon ab.a sad mi već pomalo ide na živce![]()
Ma ne znam je li varira. Očekujem najduži mogući ciklus koji sam doživljavala u zadnje vrijeme...Ako se iznenadim prije, neka.
Ma piškit ću test u ponedjeljak, kako god.
![]()
Bubicazubica pratis me u stopu
Mozda ovaj mj otvorimo zajednicko odbrojavanje![]()
Uuuuuuuuuu....je li to novo odbrojavanje na pomolu? Sreco, drzim ti fige. I ne dogodila ti se zla vjestica u narednih, barem 18 mjeseci![]()
A ja te potiho nagovaram da ranije zakljucis da kasni i u skladu s tim ranije piskis![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro! Bole me bradavice :D I malo su se sise napuhale... Toliko da ih osjetim dok hodam13 dpo. Sutra bi trebala beta ili test opet. Pa vidjet cemo.
Prosli put mi je test bio pozitivan na 16dpo.
Ja isto navijam za pispis, ako se dobro sjecam, imas jos jedan gravignost
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Heh dobro se sjecas![]()
Necu danas. To sam cvrsto odlucila. Sutra cu. I to cu za sutra kupiti onaj 2x osjetljiviji. Sad imam onaj mini. Ako bude neg, ostavljam betu za ponedeljak. Ako bude poz trcim odmah uraditi betu. To mi je plan, pa eto vidjet cemo daljnji razvoj dogadjaja... Iako ovo s bradavicama nije nesto znacajno, tek malo ih osjecam, a sise su se blago napuhale, pa bi zato da se strpim...
Ma potrosi danas taj mini, da ne propadne, a sutra onda ultru pisnes![]()
Krajnje je vrjeme za novo odbrojavanje! Ovak to vise ne moze!Ajmo Sreco usreci nas sve!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i drzim sve fige!![]()