Meni jutros nije dao vrag mira pa sam potrosila zadnji test koji je naravno bio neg..... al ok nisam nis drugo ni ocekivala
Printable View
Meni jutros nije dao vrag mira pa sam potrosila zadnji test koji je naravno bio neg..... al ok nisam nis drugo ni ocekivala
Ah taj tata! Mogu ju zamislit sa stavom prave sefice!
nivesa, bas mi je zao :taps: osvanit ce jednom + samo hrabro i strpljivo dalje!! :heart:
Vise se ni ne uzrujavam....Samo trazim simptome...a svi koje "imam" mogu biti i pms i t....cice, lose se osjecam , samo bi spavala (radim od 8-20 vec neko vrijeme) , budim se po noci...jutros sam se sagnula a kad sam se digla skoro sam opala u nesvjest kolko mi se zacrnilo i zavrtilo! Ali posto moji ciklusi traju i po 40 dana ne gubim nadu... samo ak vec misli doc nek dode prije mora!
Jutrooooooooooooooooooooooo!
Kava je skuhana ako netko navrati.
Jutro! Hvala na kavici!
:coffee:
LH jucer testna tamnija od kontrolne, a moje veselje pocelo... zatezanje u (.)(.), mucnina, nesanica..... zasto uvijek pomislim da ce ista bit drugacije? ne razumijem ni malo zasto se to dogadja
Zato kaj je normalno da se nadas...i ja svaki mj imam iste probleme
I sad napad na muza ivana
I ja osjecam cice i mucninu i grcenje u nekoliko navrata tam dole
Nez jel to umisljeno ili kaj
E di nam je lista???
meni to uvijek pocne u vrijeme kad bi trebala bit O i skrooooz dok ne dobijem M me drzi, samo svaki dan sve vise i vise...
odradili smo i prekjucer i jucer i sad cemo jos par dana za svaki slucaj pa opet na svaki 2.... nadam se samo da je stvarno O i da je ovo onaj mj u godini kad je jajasce sazrilo kak spada i da ce se uhvatit i smjestit... itd... puno nada :fige:
-odradili- zvuci tak ruzno kad kazes (tj.napises) al kak drugacije se izrazit... mislim nije da ne uzivamo i da se ne zabavljamo, al nije bas ni da nije tempirano i da je kao spontano :trep:
A sve to ide u rok sluzbe!
lista za 20.07.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::joggler:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~ 28 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :uteg:
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Cure, jutro!
Jučer niste imale listu, aaaaa..... Škicnula sam i jučer da vidim što ima novoga i razmišljala sam dal da vam napravim listu... Nakon što sam vidjela da ste ostale uskraćene, ovo jutro sam si rekla da ću vas počastiti! :)
Aaaah....sutra pisite 2dc...upravo je stigla
ajde kad vec nije bio + bolje da je dosla nego da zeza i kasni! drugi put ce bit bolje...
mene danas cijeli dan neka neugodna bol desno dolje probada, ne bi znala definirat sta me to boli ali bas je zeznuto... ne stalno nego samo u nekim pokretima... nisam nikad nista slicno iskusila
Jutrooo!
Kavica je gotova!
Vidim totalno zatišje ovaj vikend.
Moj spoting je krenuo tako da i ovaj mjesec ništa.
Jutro! Mami hvala na kavici...bas mi treba...totalno sambu depri...
:nope:
kazu da je svaki osjecaj, koliko god on bio dobar ili ne, najbolje i najzdravije za organizam da se prozivi do kraja... zato si danas uzmi vremena bit nesretna, nezadovoljna, vici, lupaj, placi, slusaj tuzne pjesme, gledaj depresivne filmove.... a sutra onda osmijeh na lice, glavu gore i hrabro dalje :love:
Ah...
(.)(.) me ubijaju, taj neki pritisak na desnoj strani ne popusta... al iznenadjujuce lh trakica je prvi put pokazala samo ta 2,3 dana drugu crtu... inace je uvijek bila prisutna, samo taj jedan dan tamnija... nadam se da je to dobro i da je O zbilja bila
lista za 22.07.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
techna ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~ 29 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Cure, jutro!
Šefica od liste vam je jako neozbiljna!:oklagija: Ni jučer nije bilo liste....
Mami, još si na vrhu jer nisam shvatila dal ti je M. krenula pa je 1. dan... Sorry... Neka bude tako....
Sve vas po redu ljubakam!!!
Srećo nije krenula, samo brljavi :evil:
Meni je krenula na 27 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-o
To je to. Iznenađenjima nikad kraja. :roll:MM i ja smo si kupili pivkana i vinčeka. Sve nešto fino da se malo opustimo jer previše pazimo, čuvamo se, živimo zdravo. Previše sterilno. Tu i tamo koja čašica. Vraćam se u život.
Inače, ne plačem. Mijenjam se, M. me više ne paralizira. Doći će moja beba, doći će. :heart:
Tako je Srećo, doći će!
Iako sam ja već odustala, razmišljam da prodam kolica koja čuvam i guralicu.:-(
Bokic cure ....Sreco ja mislim da si ti najbolja sefica od liste!!!!! Samo ti nama nju svako jutro spremi....a ovaj mj je i mene m iznenadila.. .32 dx?? Inace cekam 36-37... i ja cuvam kolica i kinderbet i svasta nesta od sestrinog malog.....
Jutro!
Ma odlučila sam da ću voditi listu, ne mogu vas pustiti samo tako. Obzirom da sam jutros počela piskarati svoju BT, vraćam se na forum. Dok opet ne puknem.:lol: Bar ću konkretno znati ovulejšn dej i pokrit ću je kako treba.:alexis:
Cure, skladištite stvari! Da sam na vašem mjestu, ne bih se toga riješila. Doduše, gotovo sve stvari sam posudila pa sam vratila, nešto je ostalo. I tako s robom. Imam svega malo svoje robice za bebu i gledam je ponekad, izvadim bodi i mazim, njušim, svašta nešto....
Jutro!
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
Ako neće biti za sve kuham opet!
lista za 23.07.2014. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
techna ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~ 30 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Eto srecice nasa sva sreca da si nam dosla!! Nas dvije na dnu dna...
A šta nam je s Taylom??
Tayla nam je ocito pobjegla