Jutrooo!
Kavica je gotova!
Vidim totalno zatišje ovaj vikend.
Moj spoting je krenuo tako da i ovaj mjesec ništa.
Jutrooo!
Kavica je gotova!
Vidim totalno zatišje ovaj vikend.
Moj spoting je krenuo tako da i ovaj mjesec ništa.
Jutro! Mami hvala na kavici...bas mi treba...totalno sambu depri...
![]()
kazu da je svaki osjecaj, koliko god on bio dobar ili ne, najbolje i najzdravije za organizam da se prozivi do kraja... zato si danas uzmi vremena bit nesretna, nezadovoljna, vici, lupaj, placi, slusaj tuzne pjesme, gledaj depresivne filmove.... a sutra onda osmijeh na lice, glavu gore i hrabro dalje![]()
(.)(.) me ubijaju, taj neki pritisak na desnoj strani ne popusta... al iznenadjujuce lh trakica je prvi put pokazala samo ta 2,3 dana drugu crtu... inace je uvijek bila prisutna, samo taj jedan dan tamnija... nadam se da je to dobro i da je O zbilja bila
lista za 22.07.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
techna ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~ 29 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Cure, jutro!
Šefica od liste vam je jako neozbiljna!Ni jučer nije bilo liste....
Mami, još si na vrhu jer nisam shvatila dal ti je M. krenula pa je 1. dan... Sorry... Neka bude tako....
Sve vas po redu ljubakam!!!
Srećo nije krenula, samo brljavi![]()
Meni je krenula na 27 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je to. Iznenađenjima nikad kraja.MM i ja smo si kupili pivkana i vinčeka. Sve nešto fino da se malo opustimo jer previše pazimo, čuvamo se, živimo zdravo. Previše sterilno. Tu i tamo koja čašica. Vraćam se u život.
Inače, ne plačem. Mijenjam se, M. me više ne paralizira. Doći će moja beba, doći će.![]()
Tako je Srećo, doći će!
Iako sam ja već odustala, razmišljam da prodam kolica koja čuvam i guralicu.![]()
Bokic cure ....Sreco ja mislim da si ti najbolja sefica od liste!!!!! Samo ti nama nju svako jutro spremi....a ovaj mj je i mene m iznenadila.. .32 dx?? Inace cekam 36-37... i ja cuvam kolica i kinderbet i svasta nesta od sestrinog malog.....
Jutro!
Ma odlučila sam da ću voditi listu, ne mogu vas pustiti samo tako. Obzirom da sam jutros počela piskarati svoju BT, vraćam se na forum. Dok opet ne puknem.Bar ću konkretno znati ovulejšn dej i pokrit ću je kako treba.
![]()
Cure, skladištite stvari! Da sam na vašem mjestu, ne bih se toga riješila. Doduše, gotovo sve stvari sam posudila pa sam vratila, nešto je ostalo. I tako s robom. Imam svega malo svoje robice za bebu i gledam je ponekad, izvadim bodi i mazim, njušim, svašta nešto....
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 23.07.2014. at 06:55
Jutro!
![]()
Ako neće biti za sve kuham opet!
Posljednje uređivanje od MAMI 2 : 23.07.2014. at 08:04
lista za 23.07.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
techna ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~ 30 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Eto srecice nasa sva sreca da si nam dosla!! Nas dvije na dnu dna...
A šta nam je s Taylom??
Tayla nam je ocito pobjegla
Ja znam samo jednu...
eto i mene da se javim danas... ne znam kako bi vas ohrabrila i ulila vam malo nade...
ja bila na stitnjaci jutros i dali mi ipak terapiju koju inace ne prepisuju kad su nalazi "u redu" ali s obzirom da pokusavamo vec dugo i da od 9mj idemo na kliniku, probat cemo smanjit i taj tsh... za 3mj kontrola
Vecer!
Pisite molim 2 dc sutra.
Jutro komadi!
gdje su zaglavile naše ljubičice?
Stvarno nam se odužilo ovo odbrojavanje.
Ups, skoro kavu zaboravila poslužiti,
Cure gdje će te na more?
lista za 24.07.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
techna ~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Cure, jutro!
Mami, hvala na kavici. Ne znam što mi je... Ovaj tjedan po dvije kave pijem ujutro, ništa ne pomaže, kao da pijem čaj.....
Zatišje na Rodi, maksimalno.
Ej, evo jedan Emin biser od jučer. Šetamo se nas dvije i veli ona: "Eno, Majka Božja! Dvije su!" Pogledam i vidim dvije časne sestre.Od uzbuđenja se sva smutila! Al sam se smijala..... Mislila sam da stvarno imamo ukazanje! Hahhahahahha!
eto i mene......da ne pomislite da sam zbrisala...
vidim da ste sve orne,vesele,puno promjena se događalo s vama/nama prošlih dana i vrijeme je bilo da se potpuno drugačije postavimo sa svime...
novosti kod mene...koje ćete prvo lijepe,manje lijepe i one ne baš jako naj naj
...srećice-dobro nam došla ponovo kao uređivačica liste i naša draga pozitivka!!!
hahahaha sreco bas si me lijepo nasmijala tj. ema![]()
Buba, pozitiva me puca na sve strane, nema šta! Bile ste kao ovce bez pastira pa sam se vratila...
Daj nam vijesti: od lošijih prema boljima.
Vidim da tebe čeka u 9. mj. nešto od MPO.. Sretno!!!
Hvala hvala-i ja se nadam da će biti sretno..jučer završio ciklus s temp.odnosima ,8 mj.pauza jer su na god..i u 9 mj.idemo po bebu
...loše-pred tjedan dana slomila ruku..zapela za stepenicu i dočekala se na zglob-višestruki prijelomi lijevog zgloba i kostiju s pomacima-zgipsana sam -novi modni detalj do kraja ljeta...p.s.zato ne mogu stavljati upitnike,i svašta nešto i pisanje mi traje i traje...
manje loše-i u ovom ciklusu svašta nešto-prvo o jako rano,zatim kao vidi se žuto tijelo,ali možda je to i cista-ponovo,ona od prošlog puta je i dalje tu...pa nek dođem ponovo..i na kraju možda su čak dva žuta tijela,na obje strane,jer toga nije prije bilo...ali možda su i ciste,pa niš od ovog ciklusa-čuda sa mojim tijelom...
temp.ni ne mjerim jer uzimam tab.protiv bolova i čepiće zbog ruke,pa bi vjerovatno krivo pokazivala.,ako se što i događa...
one naj top vijesti -su rečene na početku-dijete iz epruvete!!!!!!!
tako da sam vam još tu na listi sljedeći mj. i onda me možeš izbrisati,ali obećajem družit ću se i dalje s vama!!!
Pozdrav cure svima, nova sam
Ne kužim još najbolje forum, ali danas mi je 22 DC i nadam se i čekam...
![]()
Ženica_85,dobro došla! Neka se ovdje zadržiš što kraće i preseliš na trudnički podforum
Uskoro vam se i ja vračam,samo da krene kučka..
bubicazubica brzo se oporavi i samo smireno do 9mj
zenica dobro dosla i jos brze osla!!![]()
Mami, humor mi je drugo ime...Hvala tati što sam od njega naslijedila smisao za humor!
Mislim da sam već imala ovakav post, na tu temu, pa sorry, cure...![]()
Svježa krv
dugo sam oklijevala doći na tako neki forum, ali sam baš sada sretna! Svaka ženica ima neku svoju priču i najbolje se razumijemo, a podrška znači jako puno!
Bitno je da se veselimo uspjehu svake od nas, onda će se sigurno i nama dogoditi!
Da se malo upoznamo:
pokušavanje nekih 6-7 mj, MM 35, ja 29
Hormoni i brisevi ok, ovulacija uredna kao i ciklusi... (njega sam tek uspjela nagovoriti na spermiogram
Primjećujem već godinu dana svaku trudnicu u gradu (čini mi se da je svaka 3. žena trudna)![]()
sta svaka 3. ... svaka!!! sve su trudne... imam osjecaj da jedina u gradu NISAM trudna... uzas![]()
Jutreko!
Evo, da preduhitrim MAMI2(digla se u pol 6 i nemrem više spat)
1 dan kasni...
A sve me šarafi, cicke skoro niš pa mislim da bu ipak stigla...
Žužy kaj si pišnula?
Svima ~~~~~~~~~
dan...hvala svima na dobrim željama...i kavi u ovo nekako jutro koje prije sliči na jesenje nego ljetno...
novim curama-dobrodošlica i još prije selidba na onaj pdf kojeg i mi želimo!!!!! i na koji ćemo otići!!!!!!
Srećo,piši danas 1. dc.
Krv izvađena,kučkica stigla. Jeah...
stork, evo ti malo,nikad se nezna..
AdrianovaMamica,dobro nam došla!![]()