:lol:
Odlično mi zvuči taj boot camp, baš me zanima kako će biti, javi!
Što se Zuzi tiče, tek sam sad vidjela kako izgledaju ninja jumps :-o ne usudim se to ni probati.
Printable View
betty blue :lol:
Evo sto jill kaze za 6w6p
Jillian recommends that you stick with Level 1 for three weeks, and then move on to Level 2 for three weeks, working out 5 times a week.*
5 puta tjedno! Ma drzat cu se ja 6-7 dana tjedno, barem mi motivacija na novou kad sam "ispred vremena".
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Imate li za preporuciti kakvu joga vjezbu (mm bi se malo rastezao izjutra).
betty LOL
znala sam ja da si partijanerica :mrgreen:
Betty je kraljica :lool:
Ja sam danas gamminu piramidu. Bolja sam malo u sklekovima, ali jos nisam kao oni. Stvar je u tome da radi 1, pa 2, pa 3 itd. I prakticki nemas pauze. Krepas.
vidim da je sasa nesto opako napravila, srecom nisam ni prociala da ne padnem u nesvjest ili pak tezu zavist.
bety opet nesto si napravila LOL
nisam citala, bila u ST, mrljavila se po krizmi, kinu, i druzila sa sestrama, sto je rijetka progoda.
napravila neke kolace jer je naka panika bila, marta hvala kolac je super, ali ih bas ja jela i nisam
upravo odradila W11 tesko je, ali nekako guram, ko invalid ali sta je tu je.
sutra taj famozni W12 i most. trenutak istine je dakle sutra. jel ide ili ne. znam da cene ali do sutra cu sanjati da oce.
idem po klince.
ja sam u-m-r-l-a :leziunesvijesti:
napravila sam zwow57, otusirala sam se i jos uvik mi se glava znoji :lool: i crvena sam ko rak :lool:
isuse, mislila sam da cu se onesvijesit! nisam mjerila vrime (to uvik zaboravim!) ali uzela sam tu i tamo
10 sek pauze da dodjem do zraka i u onoj 3. vjezbi di su samo sklekovi sam pola odradila na koljenima (jbg, ne mogu
20 sklekova od puta pravih)
anci :klap: piramida je super al teska, slazem se, prebrzo broji :lool:
spajalica, mozes ti to!
Bety :lol:
Maruska, opet sam se pogubila, a sta ti radis? Treci tjedan cega?
kavofob, stigli maslaci :-*
pojela sam dvije zlice cistog indijskog, bez kruha :roll:
al je dobro!
jel vi to drzite u fridzu nakon otvaranja?
E, sad opet moram guglati - focus, gamma, piramida :lool:
Izludit cete me
Hvala na odgovorima. :heart:
Kavafob i mala beba, da li ste to vi u avatarima?
Sasa, ja 100icu nisam radila, ali kad ti se tako svidio, bas cu ga probati.
betty, odvaljujem :lol:
ja sam danas ponovila jedan svoj trening iz 10.mj. i malo si popravila samopouzdanje :-D
srusila sam vrijeme koje sa tada imala, iako mi je forma pala. Samo sad ne smijem niti pomisliti koliko bih ga srusila da nemam pad...
zhang, nemoj misliti na torticu :mrgreen:
seni da bar! :mrgreen:
zhang bravo :klap:
seni, nismo, to nam je motivacija 8-)
Ginger, pazi da ne ideš mojim stopama... moj indijski je pri kraju :mljac: :škartoc:
A vidjet cete, mazohisticki cete tu i tamo ponavljati tu 57-icu :mrgreen:
Danas speed. Mislim da necu daleko dogurati s tim fokusom, previše mi je skakutav. Vidim na prvoj stranici piše da jedan dio traje 55 minuta. Koji je to dio ?
anci svidjati je preslaba rijec :lool:
zhang slazem se :)
laramama svaki trening traje 25min +2 ili 3 min cool down. vjerojatno se pod tih 55 min mislilo na onaj dan kad se duplic radi (vidi u kalendaru).
mb hvala. Sad sam tek skužila da je 5 dan duplić :oops:
Garmin vivofit ne moze mjeriti otkucaje, za to treba kupiti poseban HRM? :istrazivam:
Istrazila.
Sad sam opet po inboxu proletila preko nekih vasih slika koje ste mi slali, da vas opet vizualiziram sad kad vas malo bolje "znam".
Cini mi se da sam otprilike najbliza anci. Vikki ima najguzu. Bubica27 prezgodne noge. Danci odlican napredak. Sasa, ti si s drugog planeta :) ma sve cure koje su mi poslale slike izgledaju super i vidi se da vjezbaju.
Laku noc cure, odmarajtevu snu.
sanjala sam da vjezbam :mrgreen:
mislim da mozemo rec s sam i sluzbeno pukla :lool:
MB :lool:
Ja sam jutros malo radila na guzici :mrgreen:
Napravila sam 2x50 bridgesa s utezima u krilu, 2x50 cucnjeva s utezima (u rukama :mrgreen:), nesto one leg dead liftova. I neke pokusaje pistola sam radila. Slusam vikkin savjet pa cu se svaki put spustati za milimetar nize :D
A ja cu danas izgleda imati prvi dan pauze- srednja cura mi bolesna i ostala doma...vec mi pun kufer tih vrtickih bolestina
E da, pocela sam raditi po naprednoj verziji ovaj level1 i skoro pa ih pratim :-)
Bas se vidi napredak i to mi je super
Al kvadricepsi opet bole :mrgreen:
S tim da sklekove nikad necu moci
Anci kakvu rit ces imati :klap:
Ponavljam pitanje - di drzite otvorene maslace, na sobnoj temperaturi ili frizideru?
Zatvoreni valjda mogu na sobnoj
Ja ga držim u frižideru. Odvadim u manju staklenku dio koji trošim jer mi je ona plastična nezgodna kad se žurim pa ju moram dobro zatvoriti.
maslac od badema sigurno moze biti na sobnoj. isprobano vec desetak godina.
Ja u prvom điru alfe i nisam radila dupliće. Nego sam radije žrtvovala rest day. Onaj dan kad je stretch ionako ne računam pod neko strašno vježbanje.
Sada odradim jedan ili dva duplića tjedno ali ne one zadane već kako mi dođe po rasporedu. Npr. jutros odradim cardio, sutra bi trebala abs, preksutra lower - meni se popodne otvori rupa u rasporedu pa odradim abse a sutra lower.
I meni se na početku činilo da je to previše skakutanja i koreografije za mene. Ali zapravo, cardio i speed su najgori, što se spomenutoga tiče.
Ma hoćeš garant.
Kad sam počela 30DS nisam mogla niti jedan. Nisam se usudila ni probati.
Nakon desetak dana ili možda malo više, odlučim ja probati. I uspijem! Jedan ali vrijedan!
Polako...
kavi, i meni stigli maslaci. Fini su mi ali ipak jako masni i teški.
Sad mi još trebaju upute za što i kako ih koristiti. Pucajte! :-)
Ja ih jedem najcesce zlicom :škartoc: ili stavim pola zlicice ma kreker pa tako jedem.
Stavim u smjesu za palacinke pa ne stavljam ulje.
Stavim u zobenu kasu koju cesto doruckujem.
Ja ga stavljam u jutarnji mix (jogurt, voće, cimet, zobene ...), u palačinke.
u muffine, namazati na bananu, pomješati s otopljenom čokoladom, žlicom, s jogurtom...
meni danas počinje boot camp!
Prijavak
Jučer sam odradila opet teretanu, ali ovaj put ću podrobnije napisati što sam radila.
Dakle, počela sam sa 15 minuta na traci - prvo lagano trčkaranje, pa brzo hodanje i onda sam pojačala ritam - trčkaranje na najvećoj uzbrdici, pa brzo hodanje u ravnijem položaju. Nisam upratila pace, ali prešla sam nešto više od kilometra (1,20).
Onda sam prešla na biciklo 15 minuta - vozila sam tako da mi je puls konstantno bio između 150 i 170.
Onda slijede vježbe na strunjači:
Ide serija raznih vrsta trbušnjaka koje ne znam kako bih opisala, a ne znam im ni nazive. Gornji dio tijela je stalno u lagano odignutom položaju - do one točke na kojoj osjetim treperenje trbušnih mišića. I u tom položaju sam konstantno i odrađujem te različite vježbe. Odradim 40-50 komada sve zajedno.
Onda idu leđne vježbe - podizanje ruke i noge istovremeno, zatim istezanje u lijevu pa u desnu stranu i onda ženski sklekovi. Odradim deset komada sklekova.
Jučer sam malo stajala u planku, izdržala sam najviše 12 sekundi (sramotan rezultat u usporedbi s vašim, no dobro).
Onda idu klasični čučnjevi - 15 komada i iskoraci sa utezima od 2,5 kg - po 10 komada sa svakom nogom.
Odradila sam četiri serije ovih vježbi.
Nakon toga sam išla na steper 10 minuta - puls 150 otkucaja.
Pa biciklo 10 min, tu sam počela smirivati intezitet, puls je bio 120 otkucaja.
I onda brzo hodanje na blago uzdignutoj traci isto 10 min, ali neki srednji intezitet.
Nakon toga istezanje.
Mislim da je vidljivo iz treninga da sam prolila litre znoja. U svakom slučaju, trener me je nahvalio, a otkad sam se vratila doma imam blagu upalu mišića. Pokušala sam sada po prvi put početi sa Focusom, krenula sam sa cardiom, ali sam se nakon tri minute zapitala što mi to treba u životu i ugasila :mrgreen:.
Još uvijek nisam spremna izaći iz svoje comfort zone, radije jedem kuhano jaje i malu šnitu crnog kruha sa sjemenkama i fetom nemasne šunke i pijuckam oolong kopriva čaj :mrgreen:
Mamice, rasturas!