Stranica 187 od 259 PrviPrvi ... 87137177185186187188189197237 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,301 do 9,350 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mb hvala. Sad sam tek skužila da je 5 dan duplić

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Garmin vivofit ne moze mjeriti otkucaje, za to treba kupiti poseban HRM? :istrazivam:

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Garmin vivofit ne moze mjeriti otkucaje, za to treba kupiti poseban HRM? :istrazivam:

Istrazila.

Sad sam opet po inboxu proletila preko nekih vasih slika koje ste mi slali, da vas opet vizualiziram sad kad vas malo bolje "znam".
    Cini mi se da sam otprilike najbliza anci. Vikki ima najguzu. Bubica27 prezgodne noge. Danci odlican napredak. Sasa, ti si s drugog planeta ma sve cure koje su mi poslale slike izgledaju super i vidi se da vjezbaju.

Laku noc cure, odmarajtevu snu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sanjala sam da vjezbam
    mislim da mozemo rec s sam i sluzbeno pukla

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    sanjala sam da vjezbam
    mislim da mozemo rec s sam i sluzbeno pukla

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MB

Ja sam jutros malo radila na guzici
    Napravila sam 2x50 bridgesa s utezima u krilu, 2x50 cucnjeva s utezima (u rukama ), nesto one leg dead liftova. I neke pokusaje pistola sam radila. Slusam vikkin savjet pa cu se svaki put spustati za milimetar nize :D

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A ja cu danas izgleda imati prvi dan pauze- srednja cura mi bolesna i ostala doma...vec mi pun kufer tih vrtickih bolestina

E da, pocela sam raditi po naprednoj verziji ovaj level1 i skoro pa ih pratim
    Bas se vidi napredak i to mi je super
    Al kvadricepsi opet bole
    S tim da sklekove nikad necu moci

Anci kakvu rit ces imati

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    seni, nismo, to nam je motivacija
    super, onda se ne moram samoubiti.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ponavljam pitanje - di drzite otvorene maslace, na sobnoj temperaturi ili frizideru?
    Zatvoreni valjda mogu na sobnoj

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ga držim u frižideru. Odvadim u manju staklenku dio koji trošim jer mi je ona plastična nezgodna kad se žurim pa ju moram dobro zatvoriti.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

maslac od badema sigurno moze biti na sobnoj. isprobano vec desetak godina.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ga držim u frižideru. Odvadim u manju staklenku dio koji trošim jer mi je ona plastična nezgodna kad se žurim pa ju moram dobro zatvoriti.

Ja ovako.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    Maruska, opet sam se pogubila, a sta ti radis? Treci tjedan cega?
    Treći tjedan Alpha Focusa T25.
    Jednom sam već odradila cijelu alfu, sad "utvrđujem gradivo".

Jutros ab intervals (iako je tbc bio po rasporedu - nisam imala snage; zamijenit ću raspored).
    Jučer cardio + abs afterglow (ali samo po 15 ponavljanja).

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    mb hvala. Sad sam tek skužila da je 5 dan duplić
    Ja u prvom điru alfe i nisam radila dupliće. Nego sam radije žrtvovala rest day. Onaj dan kad je stretch ionako ne računam pod neko strašno vježbanje.
    Sada odradim jedan ili dva duplića tjedno ali ne one zadane već kako mi dođe po rasporedu. Npr. jutros odradim cardio, sutra bi trebala abs, preksutra lower - meni se popodne otvori rupa u rasporedu pa odradim abse a sutra lower.

I meni se na početku činilo da je to previše skakutanja i koreografije za mene. Ali zapravo, cardio i speed su najgori, što se spomenutoga tiče.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    E da, pocela sam raditi po naprednoj verziji ovaj level1 i skoro pa ih pratim
    Bas se vidi napredak i to mi je super
    Al kvadricepsi opet bole
    S tim da sklekove nikad necu moci
    Ma hoćeš garant.
    Kad sam počela 30DS nisam mogla niti jedan. Nisam se usudila ni probati.
    Nakon desetak dana ili možda malo više, odlučim ja probati. I uspijem! Jedan ali vrijedan!
    Polako...

kavi, i meni stigli maslaci. Fini su mi ali ipak jako masni i teški.
    Sad mi još trebaju upute za što i kako ih koristiti. Pucajte!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja ih jedem najcesce zlicom ili stavim pola zlicice ma kreker pa tako jedem.
    Stavim u smjesu za palacinke pa ne stavljam ulje.
    Stavim u zobenu kasu koju cesto doruckujem.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ga stavljam u jutarnji mix (jogurt, voće, cimet, zobene ...), u palačinke.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

u muffine, namazati na bananu, pomješati s otopljenom čokoladom, žlicom, s jogurtom...

meni danas počinje boot camp!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Prijavak

Jučer sam odradila opet teretanu, ali ovaj put ću podrobnije napisati što sam radila.

Dakle, počela sam sa 15 minuta na traci - prvo lagano trčkaranje, pa brzo hodanje i onda sam pojačala ritam - trčkaranje na najvećoj uzbrdici, pa brzo hodanje u ravnijem položaju. Nisam upratila pace, ali prešla sam nešto više od kilometra (1,20).

Onda sam prešla na biciklo 15 minuta - vozila sam tako da mi je puls konstantno bio između 150 i 170.

Onda slijede vježbe na strunjači:

Ide serija raznih vrsta trbušnjaka koje ne znam kako bih opisala, a ne znam im ni nazive. Gornji dio tijela je stalno u lagano odignutom položaju - do one točke na kojoj osjetim treperenje trbušnih mišića. I u tom položaju sam konstantno i odrađujem te različite vježbe. Odradim 40-50 komada sve zajedno.
    Onda idu leđne vježbe - podizanje ruke i noge istovremeno, zatim istezanje u lijevu pa u desnu stranu i onda ženski sklekovi. Odradim deset komada sklekova.

Jučer sam malo stajala u planku, izdržala sam najviše 12 sekundi (sramotan rezultat u usporedbi s vašim, no dobro).

Onda idu klasični čučnjevi - 15 komada i iskoraci sa utezima od 2,5 kg - po 10 komada sa svakom nogom.

Odradila sam četiri serije ovih vježbi.

Nakon toga sam išla na steper 10 minuta - puls 150 otkucaja.
    Pa biciklo 10 min, tu sam počela smirivati intezitet, puls je bio 120 otkucaja.
    I onda brzo hodanje na blago uzdignutoj traci isto 10 min, ali neki srednji intezitet.

Nakon toga istezanje.

Mislim da je vidljivo iz treninga da sam prolila litre znoja. U svakom slučaju, trener me je nahvalio, a otkad sam se vratila doma imam blagu upalu mišića. Pokušala sam sada po prvi put početi sa Focusom, krenula sam sa cardiom, ali sam se nakon tri minute zapitala što mi to treba u životu i ugasila .
    Još uvijek nisam spremna izaći iz svoje comfort zone, radije jedem kuhano jaje i malu šnitu crnog kruha sa sjemenkama i fetom nemasne šunke i pijuckam oolong kopriva čaj

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mamice, rasturas!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mamice bravo!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala vam cure.

A moram vam opisati scenu od jučer - dakle društvo koje ide u teretanu je zaista ugodno, nema one nelagode koju osjećaju početnici kada se nađu pred nabildanim likovima koji zaljubljeno gledaju svoj odraz u ogledalu

I tako su bili ti dečki od kojih je jedan fakat debeljuco i trener im zada one mouintain climberse, kako li se već zovu. I onda smo se svi šalili na debeljucin račun, ali ono u pozitivnom tonu, i on sam na svoj račun, jer mu se jadničku cijelo salo treskalo, trbuh u planku je takav kakav jest. Nisam nikada prije vidjela da su trenirali na taj način.

Uglavnom, već ja pri kraju vježbi na strunjači kad ulaze u teretanu tri gracije. Ono, Victorijini anđeli, plavokose, savršenstvo od tijela (bf valjda 10%), šminka od A-Ž (puderi, bronzeri, ružičasti karminići), miris parfema ispunio teretanu počele se elegantno istezati, protezati..

A ja se jadna nešto valjam po strunjači, znojim, crvenim, trbušno salo u staroj majici mi se prelijeva preko hlača Đizus, koji bruk.

I uto mi trener reče "hajde ti probaj mouintain climbing". Ma reko znaš šta, hvala tebi dragi moj treneru, ali ne bi da ćeš mi platiti. On šokirano stao gleda, ama zašto? Velim ja, ovdje su svi u full formi, neću se sramotiti, ne pada mi na pamet. I onda on meni da što mi je, da odlično radim, da super izvodim vježbe, da nemam razloga tako misliti.. Baš me nahvalio. Ali nisam se usudila.

Sada si mislim kako sam površno razmišljala i zašto bi me bilo briga za te prezgodne, našminkane, elegantne Victoria`s secret girls, ali u tom trenutku sam se osjećala kao onaj bucko s početka posta. Sutra napadam
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 06.05.2014. at 14:03

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

joj mamice. vidim da smo karakterno iste
    i ja sam se oduvjek sramila sebe, pa sam sama sebi znala govoriti i da ću početi vježbati tek kada smršavim da se ne brukam
    što je nevjerojatno besmisleno
    sad sam u fazi da me nije briga
    evo večeras na taj boot camp idemo moja susjeda i ja. ona je ono baš manekenski tip i tijelo joj izgleda buno bolje od mog
    ali obje znamo da sam ja snažnija od nje, ona ne može niti jedan sklek napraviti, jer se bavila isključivo trčanjem
    možda bi me bilo briga da idem tako nekog zavoditi, ali pošto sam udana i vjerna onda je potpuno nebitno

nemoj se uspoređivati s drugima. ako se već želiš uspoređivati, uspoređuj se sa samom sobom na početku svog puta.
    Posljednje uređivanje od betty blue : 06.05.2014. at 14:19

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Betty, bas si dobro ovo rekla!

Sta se ne smije zavoditi ako si udana zena?
    Posljednje uređivanje od Anci : 06.05.2014. at 14:34

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mamice, kao prvo veliki BRAVO! za trud i napredak kako u vježbanju tako i u mršavljenju i prehrani! A za ovo što si zadnje pisala, vidin da sama zaključila najbolje što i kako dalje
    Ja sam išla u teretanu na grupne APT treninge s guštom. Bila sam najgora, bar u početku, ali me nije previše diralo, zapravo me poticalo. Obzirom smo puno treninga radili svi jednako pa se točno vidiš di si u odnosu na druge, ja sam davala valjda 120%! Bilo je ono: comfort zone? Što je to uopće? I tako sam imala ludi napredak

Zhang prije svega i ostale cure za druženje: moram se ISPRIČATI na mojoj prevelikoj gluposti i ne razmišljanju...... danas me mm "lijepo" upozorio dok sam mu pričala o druženju da nama povodom krizme dolaze svekići u subotu ujutro (što sam ja u potpunosti smetnula s uma ).... Oprostite, očito sam ove dane potpuno pogubljena, ne samo u vježbanju.....

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Betty, bas si dobro ovo rekla!

Sta se ne smije zavoditi ako si udana zena?
    ovisi možeš li stati samo na zavođenju

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma ne uspoređujem se ja sa njima, pa ne bih izgledala kao one ni za pet života, a kamoli u ovom ili slijedećem), a osim toga, normalno vježbam sa dečkima i curama i njih 90% ima divna tijela, puno bolja od mog.
    Ali ovo je bio trenutak šoka, ne znam kako to opisati jer se ne sjećam kad sam vidjela tako zgodne i utegnute cure, a možda mi je šokantni elemenat bio i njihov styling, pa tko još ide u teretanu sa full make upom i litrom parfema??
    Ovdje smo svi u reklamnim t-shirtsima i jedan dečko koji ekšuli nosi majicu do iznad pupka

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jel bar ima šta pokazat taj sa majcom iznad pupka?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    ovisi možeš li stati samo na zavođenju

Ne boj se, nisam ti muza dugo srela

Mamice, bravo, bravo! Zaboravila sam poskociti za tebe.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

jel bar ima šta pokazat taj sa majcom iznad pupka?
    Ima ima, ima super abse i stvarno je dečko zgodan, ali okinula sam na majicu

Hvala curke moje. Ne bi imala upola motivacije da nije vas. Svaki put kad pomislim da mi je teško, sjetim se vas i znam da to mogu. Znam. Mislim da ne izvlačim iz sebe još sve što mogu dati, jer da jesam, odvježbala bih danas i alpha cardio ali i to će doći.

I rekla sam sama sebi - ta dva sata u teretani ćeš davati sve od sebe. Kad sam se već potrudila, došla, ostavila dijete, ugnjavila MM-a, baka servis.. onda ću ih pošteno i odraditi. Osjećaj poslije je neprocjenjiv.

Uskoro stiže fotka, stay tuned
    Posljednje uređivanje od *mamica* : 06.05.2014. at 14:52

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ne boj se, nisam ti muza dugo srela .
    znaš kako se kod mene kaže, ne laje ćuko zbog sela

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Lool na majicu iznad pupka!

Kad smo kod muskih tijela :D gledala sam neki dan film magic mike! Ajme, umirala sam od smijeha na nekim dijelovima. Ima ta neka sladunjava prica koju sam zanemarila i zabavljalandam se muskim striperima. Posebno mi je dobar lik kojeg tumaci matthew mccounaghey

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

betty
    super si ono gore napisala

mamice samo naprijed! cekamo fotke

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moje duboke isprike speedu 3.
    Sad sam ga prvi put cijelog napravila i super mi je bilo!
    Ima dosta burpeeja. Pocetak me dosad odbijao jer mi je bio prebrz, a ja nekordinirana.

Danas sam zadovoljna, dupe workout ujutro, sad ultrabrzi cardio!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

betty, umrla sam na aferu čokoladna fontana.
    kavi, maslaci su došli, mm i moji ih fino tamane, djetetu je indisjki super. Nisam još probala, nadam se da neću - postim zelenim kašastim da prodrmam metabolizam (za sada uspješno i u glavi i na vagi).
    Dobila sam kompliment od trenera da trčim tehnički jako fino, meko pa sam sva bila sretna. I da mi koji ne trčimo sto godina ne smijemo trčati nizbrdo - ubojstvo koljena.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Prijavak s boot campa:
    Zagrijavanje 20ak minuta - trcanje, bear crawls, lunges, plank sa sklekovima i down dogom, id
    I onda AMRAP 20min:
    10 bent over rows sa girjama od 12kg
    10 tire jumps
    10 ring rows
    10 trbusnjaka sa medicinkom
    Napravila sam 7 rundi
    Ruke su mi umrle i sad su pokojne. Sva sreca na touch screen mobitelima jer ne bih imala snage stiskat dugmad na tipkovnici.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Betty, ovo zvuci super! Moram izguglati neke vjezbe, ali 20 min amrap plus 20 minuta zagrijavanja zvuci opako

Palci, bas si frajerica

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas duplić jer jučer nisam stigla. prvo tbc prije glazbene, onda absi poslije glazbene. i probah ninja jump, čini mi se da je kod toga velika psihološka barijera koju treba savladati. jednu nogu izvučem, drugu ne i cijelo vrijeme imam osjećaj da ću se polomiti namrtvo.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kavci maslaci stigli. Nisam jos probala. Sutra cu za dorucak. Se to moze namazat na tost?
    Danas novi zshred i opet zwow 70. Osjecam se kao xena ratnica i dzajdzejn u jednom kad ga radim.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sasa, ma moze. Koji si uzela?

E da, betty, jesi bila bolja od frendice?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Badem i indijski. Ajde lupajte najbolje kombinacije.

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Palčice kaj je to zeleno kašasto kaj konzumiraš i koliko dugo da ti se vidi na vagi?
    Ja moram prijaviti totalnu ovisnost o čokoladi, pala sam sa kola (kaj bi rekli ameri)
    I gorka od 85% je za mene mačji kašalj, cijela!
    Evo čitam postove i pere me grižnja savjesti jer umačem red debele čokolade za kuhanje u vrući čaj i ližem rastopljeno

betty opasan početak, bravo
    mamice super i ja bi slike rado vidjela

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anci, bila sam nesto bolja, jer sam dizala teze girje, ali nije ni ona bila losa. Trenerica mi je pohvalila formu, a i jedan nabildani trener sto je upao je bio odusevljen mojim ravnim ledjima u bent over rowsima Ma skroz sam zadovoljna prvim putem, nisam za bacit. Bilo nas je 6 cura, mislim da sam bila jedina majka tamo

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Badem i indijski. Ajde lupajte najbolje kombinacije.
    grcki jogurt, whey, maslac od badem pomijesati i preliti preko banana i jagoda. Savrsenstvo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

betty super zvuci

palcice bravo!

anci sad i ja moram probat speed 3 ponovo

sasa :pisemzuzi70dapogledam:

ja sam napravila pure cardio

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sasa, ja ga stavim u zobenu kasu. Inace je radim sa zobenim/bademovim mlijekom i dodam zlicu maslaca.
    Stavljam na krekere.
    Umacem jabuke u maslac :skartoc:
    Jedem zlicom.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Anci, bila sam nesto bolja, jer sam dizala teze girje, ali nije ni ona bila losa. Trenerica mi je pohvalila formu, a i jedan nabildani trener sto je upao je bio odusevljen mojim ravnim ledjima u bent over rowsima Ma skroz sam zadovoljna prvim putem, nisam za bacit. Bilo nas je 6 cura, mislim da sam bila jedina majka tamo

Ma bravo, betty! Kakvi za baciti...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ojla curke! Preletjela sam samo preko postova. Izgleda da su maslaci svima stigli i to neoštećeni, jupi. Frka me bila da se ne ispretumbaju i razlijepe u slanju...

Mamice, svaka čast! I super opis treninga, jako motivirajuće, možda nam se pridruži još koja škicajuća mama

Betty, ti si meni uvijek prezgodna, ne mogu zamisliti da se ti sebe sramiš

Palči, tako ti zavidim na školici! A bogme i na karakteru što se držiš podalje od maslaca. Moj indijski je skoro skroz stradao

Furam i dalje s Ins po rasporedu, danas sam stigla točno do pola. MB, super mi je ovaj Core Cardio, ali moram priznati da mi već fali ludost onih prijašnjih treninga. Jedva čekam idući tjedan. Jesu ovi u drugom dijelu još gori od prvog? :mazohist:

Primijetila sam da je forma svima opako porasla, što kažete da za vikend opalimo neki ubojiti zwow?

Danči nam isto ima krizmu i ne može doći ovu subotu na druženje, zhang, što ćemo?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Iducu subotu?
    Meni je to skroz ok...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •