Ja danas nista, osim prejedanja.
Sad sam dosla doma, noge me rasturaju, a kuhinja kaos...
Onda danas rest :/
Mfp bi ekspodirao da unesem sve sto sam danas unijela u sebe :)
Printable View
Ja danas nista, osim prejedanja.
Sad sam dosla doma, noge me rasturaju, a kuhinja kaos...
Onda danas rest :/
Mfp bi ekspodirao da unesem sve sto sam danas unijela u sebe :)
Ja danas zwow 12 i 70!
Skroz! A jos ovi levitirajuci marinci:zaljubljena:
hm, i ja sam zaljubljena u marince, ne nuzno ni levitirajuce, al vjerojatno ne mislimo na isto :mrgreen:
Marta je pitala za lakse zwow-e.
Ja s ovaj par puta radila i nike pretezak. Mislim, ja krepam nakon svakog njenog.
Probaj ovaj. Zwow 59.
http://litealloy.com/workouts/669
Edit: i ovaj 60 je izvediv :lool:
http://litealloy.com/workouts/670
Našla sam krojački metar :)
Od 1.7.2013 i 67 kg i 34,5 BF dođoh do 61.2 kg i 28.5 BF.
Do siječnja sam samo brljavila i tek od siječnja vježbam.
Krajem veljače je BF bio 30.5.
cubana super :klap:
:-D
ja sam se sito jutros nabrzinu izmjerila, samo me struk zanima
usporedila s podacima iz siječnja :dzs: :OKP: i ispada da imam 5 cm manje u struku
a nije mi baš jasno kako jer se meni ne čini tako :unsure:
gležanj :mrgreen: mi se isto smanjio za 1 cm
listovi ništa :roll: ni bokovi (al to mi je ok)
Super!!!
Ni meni se listovi ni nadlaktica nisu nikud makli, al je trbuh, bokovi i bedro.
Ajd, tamo di treba :)
Gležanj???
betty odlicni rezulatati :klap:
glezanj :lool:
e, kile su mi iste ko u 1. mjesecu :unsure:
inače, danas mi je sedmi radni dan za redom :drama:
betty :love:
Pa misici :drama:
Betty i mamica, rezultati su vam odlicni!
Samo nastavite.
Cubana, super!
Ja ne znam hocu li uopce vjezbati ovaj vikend. Imamo pricest.
Za pocetak sam bila na frizuri s djetetom :lool: (mamino dijete :D). Sad sjedim s novinama na klupi i pijem kavu. Super se spremam. Muz radi pa moram sama spremati stan, kuhati, peci tortu.
Ja pijem kavu. Neka me.
Al frizura mi je super :saint:
anci, nemoj vježbat, šteta frizure :mrgreen:
ja nisam vježbala kad sam se svojedobno bila opeglala, ne bi li ta milina provlačenja prstiju kroz kosu što duže trajala :drama:
Kile neću uopće spominjati, dotukao me je Uskrs i postuskrsno razdoblje :mrgreen: Ali vratila sam se na pravi put.
Jučerašnji prijavak:
Novi trening u teretani. Pola sata aerobno na traci i biciklu, sa izmjenom jakog i srednjeg inteziteta. Nakon toga:
20 sec mouintain climbers
20 sec trbušnjaci
20 sec high knees
i onda opet sve ponovo. Pauze između samo 5 sec koliko mi treba da ustanem iz jednog položaja u drugi. Znači, u jednoj seriji po 40 sec svake vježbe.
Onda pauza dvije minute. Pa sve jovo nanovo. I tako tri puta. Što je rekla jednom Busy bee, nakon svega legla sam i pravila se da sam mrtva.
Nakon tog pola sata aerobno srednjeg do laganog inteziteta i istezanje.
Trener mi je obećao da ovim tempom i uz sređenu prehranu mogu u mjesec dana skinuti zdravo 10 kila :mrgreen:
Učinak na my fitness pal:
Unijela 1250 kcal, od toga 61% masti, 15% proteina i 24% carbsa. Jako loše.
mamice, zašto ti je loš omjer makronutrijenata na MFP? meni je to ok ako su ti to zdrave masti i složeni UH ili barem prirodni šećeri
jel se može nekako namjestiti na MFP da mi za omjere makronutrijenata uzima broj kalorija koji pojedini nosi a ne masu?
Pa čini mi se da bi trebao biti veći omjer proteina. Da, zdrave su masti i složeni UH, nisam ništa zgriješila :angel:
Ali zato ću danas, na svadbi sam i nadam se da se neću utopiti u alkoholu i čokoladnoj fontani kao ti :lol: Nosim myfitness pal sa sobom, pa ću stati sa žnjapanjem kad dođem do dopuštenog broja kalorija. Uračunala sam i sat vremena plesa :mrgreen:
Mamice, dusa me boli sto cea kliktati na svadbi. Nemoj zgrijesiti pa odbiti rakiju :D
beware of čokoladna fontana :lool:
ugodnu zabavu i poslušaj Anci, te alkoholne kalorije se ne broje :saint:
Pivo nema tako puno kalorija kako sam mislila.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
mamice uzivaj na svadbi :)
Jel moguce da dva tanjura juhe imaju 300 kcl?
nadam se, jer sam se nazdravljala par dana (veceri, noci) sa svima i po nekoliko puta. bila sam domacica, sankerica i sve sto treba. lako je organizirati skolu, ali ostaviti je u nezaboraavnom sjecanju (ili bar maglovitom) nije bas lako :lol:
inace meni jos tabani brideeeeeeeeee
Ma obicna bistra s tjesteninom (za juhu).
Cure, bravo za uspjehe!
Stvarno ste inspiracija!
Citam vas, al nemam sta za prijaviti
Jos uvijek me koljena rasturaju, a danas i kuk :-(
Bojim se da ce me ova pauza unistiti
A jos se vise bojim da ce me opet onako boliti kad pocnem vjezbati :unsure:
Mislim, ove godine sam vec jednom rodila i vec jednom imala 30DS upalu - ni jedno, niti drugo ne mogu dva put godisnje :mrgreen:
Fat blaster danas. Nakon rostilja. Trebalo mi je i jedno i drugo :)
Meni je danas mfp rekao crvenim slovima da sam sam premalo pojela i da izgladnjivanje nije dobro za mene i da moram pojest barem 1200 kcal. A ja se najela za rucak u vege restoranu. sutra cu nadoknadit.
Izgleda da se ja sopam samo ugljikohidratima, njih jedem puno vise nego masti i proteina (sudeci po mfp). A nista, sutra cu opalit po jajima. Pokusat cu pojest 2-3.
Prijava vrcernje vjezbe moje drugarice Jill. Jos malo osjecam koljena. Ne znam sto krivo radim, ne bi bas rekla da mi je tezina naprijed na iskoracima.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
meni je jucer bio rest day :)
Drage vježbačice sretan vam Majčin dan!
Ja nemam niš za prijaviti jer sam imala 4 rest daya :oops:
Ali cure super za izgubljene kile i cm i betty jako si me razveselila činjenicom da se i u gležnju može izgubiti cm jeeeeeeeej
Ginger bez obzira na veću pauzu ne može ti se opet ponoviti onakva upala mišića
Nemam što prijaviti. Od srijede nisam ništa, nisam imala prilike otići na treninge, a doduše ni volje za kućne. I dalje postim. Dijete me krajnje iscrpljuje emotivno (zahtjevnić na kubik).
Jučer jedino košnja i grabljenje trave na selu, uz okolno šetanje i branje bilja za čajeve i salate. Danas ću trčati.
Cubana, krasan napredak, bravo! :-D
Eh da Maruška stigla roba i sve paše :kiss:
Joj cure, pa ne bih tipkala onako za stolom i upisivala zalogaje :mrgreen: nego sam ja to doma isplanirala što ću pojesti pa rekoh unijet ću u mfp. Međutim, od mojih planova nije ostalo ništa, kako su dan i večer odmicali, stizala je sve bolja i bolja hrana :lol: Nema smisla uopće niti upisivati što sam sve pojela (i popila :mrgreen:). Nema veze, super sam se zabavila i nije bitan taj jedan dan.
Čestitke za uspjehe, izgubljene centimetre i kilograme. Ja sam dobila za domaću zadaću svaki dan kada nisam u teretani, odguliti doma pola sata vježbi za trbuh. Možda bi mi za to najbolja bila 6w6p, što kažete?
mamice, ti si štreberica! :lol: