A ja cardio party remix.
E taj sam već malo teže pratila.
Brzo mi to sve izmjenjuje.
Al dobro je.
Danas osjećam kvadricepse od prekjučerašnjih čučnjeva bez broja.
A ja cardio party remix.
E taj sam već malo teže pratila.
Brzo mi to sve izmjenjuje.
Al dobro je.
Danas osjećam kvadricepse od prekjučerašnjih čučnjeva bez broja.
ja sam sinoc rip't circuit
taj mi je najdrazi
radi cijelo tijelo, izmjenjuje cardio i snagu
a posebnu utjehu mi daje sto je svaka vjezba cca minut i nema ponavljanja, 25 razlicitih vjezbi
tako, kako god mi je mrska, znam da je trebam samo toliko izdrzati![]()
ojla curke, samo sam preletila postove, ne stignem vas pročitati... gužva na poslu, gužva doma
jučer me zvali iz vrtića da dođem po malu, ima petu bolest. navodno je epidemija, tako da znate ako koji od vaših klinaca dobije neobičan osip po licu, a kasnije i tijelu, radi se o petoj
Maruška, hvala tine bih for free, a ne znam da li bi mi odgovarale, nisam stigla ni pogledati komentare o veličini. pokloni Ancinoj curki
ako me netko treba u vezi maslaca ili bilo čeg drugog (za vikend sam free i za kakvu kavicu jedan na jedan ili jedan na više)... pliz, šaljite mi pp jer ne stignem stalno pratiti temu.
Anci, nisam još stigla spakirati maslace, stvarno nisam stigla disat zadnjih dana, budem za vikend pa šaljem u pon.
završila sam Insanity recovery week, u pon krećem s drugim dijelom. jedva čekam pojačano ludilo![]()
Ima i gamma neki ript.
Ne sjecam se, ova u beti nema utege?
Ono sto je meni specificno za ript je da radi sklekove i uspit skace na rukama![]()
I ja sam se malo poigrala s ovim My fitness palom, nisam odavno. U biti, najviše me živcira što ne mogu točno odrediti kalorije i nutritivne vrijednosti koje sam unijela u sebe. Sve je ovo meni onako, otprilike.
Najveći mi je unos ugljikohidrata, a proteini i masti se izmjenjuju, kako kad.
Dopušten mi je dnevni unos od 1530 kalorija.
Btw, unijela sam jučer koliko odradim cardia u teretani - pola sata jakim tempom i pola sata slabijim tempom - to izgori 480 kalorija! Wow! Za vježbe snage ne piše koliko kalorija troše...
Anci, Summer, ja od rip't up iz gamme koji sam radila jučer imam popriličnu upalu zadnje lože, unutrašnjosti butina i guze...
ja sam danas od 13 do maloprije spavala. noge ne osjecam. sinoc sam dosla doma iza 1 (ili bolje receno jutros). gotova nam je skolica, ali ja noge ne osjecam bas najbolje. inace sam dvije veceri radila i iza sanka LOL. na srecu ne pravog, vec tamo di smo imali skolicu. zabavno je bilo, ali to je fakat tezak posao. mislim da cu noge danas cijeli dan drzati poviseno.
pa neki lagani cardio nikad nije zgoreg napraviti![]()
Spajci, da bih rijec rekla!
Ja danas na knap s vremenom, vec idem dalje. Ali napravila Zcut i otusirala se. Vec sam bar 1 km od kuce :D
Nek nam je svima vikend pun laganog cardia![]()
spajalice
Boot camp:
200m run
50 squats
200m run
50 dips
200m run
50 sit ups
200m run
50 lunges
200m run
Dosla sam do pola druge serije
Trcanje nakon 50 dubokih cucnjeva je neprocjenjivo!
MFP mi kaze da mogu pojest jos 600 kalorija, idem ga poslusat
Ides, betty, koja lista!
Ja sam imala tri vjezbe i cetiri runde. Ubiju me burpiji i to oni competition. Cak vise nego pravi. Bas se zadisem.
Na kraju me zuzi stigla u zadnjoj rundi pa sam je morala pauzirati.
bettysvaka cast!
anci sta si ti radila
ja danas insanity plyometric cardio circuit
Zcut. Ide ovako:
10 forward backward lunges (iskorak naprijed pa natrag pa jump lung)
10 santana push ups (sklek, utezi u rukama pa jedna ruka gore, izvines se u stranu)
10 competition burpees
4 runde
Posljednje uređivanje od Anci : 09.05.2014. at 22:26
Ja danas nista, osim prejedanja.
Sad sam dosla doma, noge me rasturaju, a kuhinja kaos...
Onda danas rest :/
Mfp bi ekspodirao da unesem sve sto sam danas unijela u sebe![]()
Skroz! A jos ovi levitirajuci marinci:zaljubljena:
hm, i ja sam zaljubljena u marince, ne nuzno ni levitirajuce, al vjerojatno ne mislimo na isto![]()
Marta je pitala za lakse zwow-e.
Ja s ovaj par puta radila i nike pretezak. Mislim, ja krepam nakon svakog njenog.
Probaj ovaj. Zwow 59.
http://litealloy.com/workouts/669
Edit: i ovaj 60 je izvediv
http://litealloy.com/workouts/670
Posljednje uređivanje od Anci : 10.05.2014. at 00:29
Našla sam krojački metar
Od 1.7.2013 i 67 kg i 34,5 BF dođoh do 61.2 kg i 28.5 BF.
Do siječnja sam samo brljavila i tek od siječnja vježbam.
Krajem veljače je BF bio 30.5.
Super!!!
Ni meni se listovi ni nadlaktica nisu nikud makli, al je trbuh, bokovi i bedro.
Ajd, tamo di treba
Gležanj???
betty odlicni rezulatati
glezanj![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 10.05.2014. at 09:40
Pa misici
Betty i mamica, rezultati su vam odlicni!
Samo nastavite.
Cubana, super!
Ja ne znam hocu li uopce vjezbati ovaj vikend. Imamo pricest.
Za pocetak sam bila na frizuri s djetetom(mamino dijete :D). Sad sjedim s novinama na klupi i pijem kavu. Super se spremam. Muz radi pa moram sama spremati stan, kuhati, peci tortu.
Ja pijem kavu. Neka me.
Al frizura mi je super![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 10.05.2014. at 11:09
anci, nemoj vježbat, šteta frizure
ja nisam vježbala kad sam se svojedobno bila opeglala, ne bi li ta milina provlačenja prstiju kroz kosu što duže trajala![]()
Kile neću uopće spominjati, dotukao me je Uskrs i postuskrsno razdobljeAli vratila sam se na pravi put.
Jučerašnji prijavak:
Novi trening u teretani. Pola sata aerobno na traci i biciklu, sa izmjenom jakog i srednjeg inteziteta. Nakon toga:
20 sec mouintain climbers
20 sec trbušnjaci
20 sec high knees
i onda opet sve ponovo. Pauze između samo 5 sec koliko mi treba da ustanem iz jednog položaja u drugi. Znači, u jednoj seriji po 40 sec svake vježbe.
Onda pauza dvije minute. Pa sve jovo nanovo. I tako tri puta. Što je rekla jednom Busy bee, nakon svega legla sam i pravila se da sam mrtva.
Nakon tog pola sata aerobno srednjeg do laganog inteziteta i istezanje.
Trener mi je obećao da ovim tempom i uz sređenu prehranu mogu u mjesec dana skinuti zdravo 10 kila
Učinak na my fitness pal:
Unijela 1250 kcal, od toga 61% masti, 15% proteina i 24% carbsa. Jako loše.
mamice, zašto ti je loš omjer makronutrijenata na MFP? meni je to ok ako su ti to zdrave masti i složeni UH ili barem prirodni šećeri
jel se može nekako namjestiti na MFP da mi za omjere makronutrijenata uzima broj kalorija koji pojedini nosi a ne masu?
Pa čini mi se da bi trebao biti veći omjer proteina. Da, zdrave su masti i složeni UH, nisam ništa zgriješila![]()
Ali zato ću danas, na svadbi sam i nadam se da se neću utopiti u alkoholu i čokoladnoj fontani kao tiNosim myfitness pal sa sobom, pa ću stati sa žnjapanjem kad dođem do dopuštenog broja kalorija. Uračunala sam i sat vremena plesa
![]()
Mamice, dusa me boli sto cea kliktati na svadbi. Nemoj zgrijesiti pa odbiti rakiju :D
beware of čokoladna fontana
ugodnu zabavu i poslušaj Anci, te alkoholne kalorije se ne broje![]()
Pivo nema tako puno kalorija kako sam mislila.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Jel moguce da dva tanjura juhe imaju 300 kcl?