Jutro cure... Uzivajte u kavama i hrani, svjezem zraku..
Evo od mene novosti, moj malac je u nedjelju sa 14+1 tt procjenjen na 109 grama. BPD 28 (14+0), AC 82 (14+5), FL 16 (14+6) stalno aktivan rukicama i nogicama. Dobića sam i prvu slikicu.
Jutro cure... Uzivajte u kavama i hrani, svjezem zraku..
Evo od mene novosti, moj malac je u nedjelju sa 14+1 tt procjenjen na 109 grama. BPD 28 (14+0), AC 82 (14+5), FL 16 (14+6) stalno aktivan rukicama i nogicama. Dobića sam i prvu slikicu.
AdrianovaMamica,jesi se rastopila negdje,a.. :zaljubljen:
Jesam jesam, kad sam ga vidjela kak mase rukicama i nogice mice stalno ko mala zabica, moglabi ga stalno gledat :) bas mi je lijep, a tata veli da je isti on hehe
Dobro jutro curke moje. Kava vec odavno popijena, neka prehlada me ulovila, pa sada na poslu pijuckam caj. Nos mi je zastopan,i sva se nekak mutno osjecam.
Treba mi vjestica doc u petak, ali i dalje nikakvih simptoma, cicke me uopce ne bole,samo su uzasno napuhnite i teske. Nista se ne nadam, ne zelim traziti simptome i umisljati si. Ako bude kasnila test cu napraviti tek nakon 10 dana, bas me briga! Cestitam svim malim srcekima, neka kuckaju hvala Dragom Bogu!!
Nisu. Jos me i izgladnjuju. Juce nisu dali veceru, jutros nema dorucka, ocito ni rucak necu dobit. Neznam kak vise uopce funkcioniram..
Zasto ti ne daju jesti??
Jer je za danas zakazsn uzv zuci. Al sto ga vise ne naprave? Trudna sam nedaju mi ni jest ni pit. Razmisljam ako je zuc ok danas da izadem na svoju odgovornost ako je to moguce, ja ovako vise ne mogu. Vrti mi se, muka mi je i glava me boli od gladi, od juce mi trbuh kruli ko kamion. Mislim da sam i izgubila na kilazi, ionako sam bila 2 kg u minusu, sad cu jos i vise. Majke mi ovdje ti ubiju svaku volju za zivotom.
u kojoj si bolnici?? Pa reci sestri da ne mozes izdrzat vise. Ako te ona ne poslusa trazi da te odvede kod dr.
Da pop...
Možda da odlučno pitaš nekog od doktora (jer sestre vjerojatno neće bit od koristi),kad ti više misle napraviti taj uzv. Koma...
Adrianovamamica pa daj ih malo zdrmaj... neka ti nešto daju. ja bi se već onesvijestila a ti si još i trudna. I kakva je slikica? hihihi
Adrianovamamica drz se i postroji ih malo, bas nisu u redu.. A kod mene vam je maltezerica, najmanji pas kojeg sam mogla naci (buduci da ih se bojim haha). Nivesa prekrasan je al ne bih mu ja smjela blizu :D Kad sastavim popis pitanja javim ti se, budi sigurna jer nisam upucena ni najmanje hah
Tak sam i ja, draga moja. Roda prati ciklus ovaj mjesec za mene. Nemam pojma kad trebam dobit ni nista slicno. Nekako mi se cini da sam uspjela preskociti ovulaciju, tako da nista od ovog ciklusa. Nakon 6 trudnoca vec mogu znati jesam li trudna ili nisam. Sa sigurnoscu mogu reci da nisam ovaj put...
:klap: jeeeej
nivesa prekrasan je!! :-D
evo i mog prasca na slici, da ga upoznate... najveca ljubav mog zivota, zbilja ne znam sta bi bez njega i kako bi prezivila ove teske godine :heart:
imam pse otkad otprilike znam za sebe i jako su dobri i divni i krasni, i za malo pomoci pri tjelovjezbi, opustanju zivaca, najbolji su prijatelji, uvijek zahvalni i uvijek bezuvjetno vole... a da ne kazem da su jako dobra priprema za sticanje odgovornosti i obaveza pogotovo prije dolaska bebe :-) samo nemojte se odlucivati na to ako mislite da necete moci s oboje!! jako puno jadnicaka tako zavrsi na ulici :-( preporucila bi svakome jednu zivotinjicu s kojom ce se sklupcati u ovim hladnim danima i koja ce im izmamiti smijeh na lice i kada je najteze
Nama su se pojavili leukociti i bakterije u urinu. A to navodno može biti opasno. Eto komplikacije, a tek smo počeli
U prvoj trudnoci sam bića luda za sladoledima,slagom,toplim sendvicima....uglavnom koma hrana.
A sada konkretno.kuhano.i sa gustom skuham.vise mi ne smetaju mirisi.kuham si zdravo i konkretno.i meduobrok voce.obozavam jabuke kisele.a doruckujem uglavnom zitarice i jogurt.
I naravno da dodam da mi je svekrva luda za slatkim pa sad ima izliku.stalno nesto sprema kao za mene haha
Rekla sam joj da mi ne nudi vise jer ce me unistiti.bolje mi je kad doma nemam kolaca.ne trazi mi dok mi ih ona prid nos ne stavi.
Taman vam krenula pisat kak sam vec i plakala od jada i gladi, kad su me napokon odveli na uzv. Zuc mi je super i sve ostalo. Usput mi je dr iako nije ginekologinja pokazala i bebaca, bas je aktivan non stop, super mi je to :) a onda san navalila na rucak koji su mi donjeli prije uzv po jos zucnoj djeti, dakle neki izbljuvak ali ja sam to sve pojela. Zene pa 24 sata ja nisam jela. Nikakva infuzija. Sad se nadam da ce me bar sutra pustit kuci. Mene nist ne boli i ludim ovdje.
Ja bi bilo kakve kolace, samo o hrani razmisljam, cak ju i sanjam.
Eeee draga Yummy_mummy,ovo nije bilo ni malo lijepo od tebe.:oklagija:
Sve smo tu jedna za drugu,u bilo kojoj fazi ciklusa pa tako i trudnoče,jel?
ivekica je tek saznala da je trudna,još nije ni Odbrojavanje otvorila. I sve koje smo tu znamo jako dobro o kakvim se strahovima i strepnjama radi...pogotovo u ovako ranoj fazi trudnoče.
Bar bi ti sa tolkim biokemijskim trebala razumijeti. Pa makar jaukale jedna drugoj sto puta dnevno o (za nekog drugog) banalnim stvarima.
I ja bi vrlo rado željela biti u koži Šiškice,MAMI,Sreće.. i ostalih ženica koje več imaju jedno dijete bar,ali to ne znači da ih neču bodriti,poduprijeti i patiti s njima kod svakog negativnog testića,spottinga i inog. Jeli tako?
svatko od nas vodi svoje bitke...
Naravno. To je bilo na prvu..ima brdo cura sa sekundarnim sterilitetom ovdje.:ghug:
fali ti onda i par srceka nakon prve recenice....
Naravno koka,ali baš zato što - čisto pisanje zna biti izvor raznih nesporazuma jer ne cujete ton na koji je odredena rečenica kazana - moraš biti doslovna.
:peace: