Geceta, super! Go go za četvrtak! Pa onda go go za subotu! Kako to da će odmrznuti svih 5 js? Što sa mogućim viškom oplođenih? Jesi pitala?
Sorry na pitanjima... ali me baš zanima!
Printable View
Geceta, super! Go go za četvrtak! Pa onda go go za subotu! Kako to da će odmrznuti svih 5 js? Što sa mogućim viškom oplođenih? Jesi pitala?
Sorry na pitanjima... ali me baš zanima!
i mene isto zanima, nazalost nisam to pitala jer sam danas sve nesto ispitivala ( i za estrofem i za folacin i za normabel i koliko ce odmrznut ) i zezala se s doktorom, i jos smo to sve s datumima pobrkali. A valjda ih je toliko u "cjevcici" ili jednostavno znaju da ne budu sve dobre, vec valjda navika
Hitno trebam savjet :/ hvata me poprilicna prehlada a sutra krece odmrzavanje i transfer u sub dao Bog. smijem li uzeti na estrofem, euthyrox i folacin, a i inace opce aspirin plus c ili nesto? sam mi to fali sad :(
joj stvarno ne znam. inace nam prepisuju andol 100 ili onaj aspririn protect za bolju prokvljenost endometrija. ipak aspirin c je puno jaca doza. mada do subote i transfera ce se sve izluciti. ipak mozes li doktoru poslat sms? do subote se jos ti stignes izljeciti sa cajem, limunom, narancama... sretno
geceta a joj, nadam se da nećeš proć kao i ja, morala sam odgodit ovaj sekundarni upravo zbog bolesti koja me ulovila dva dana prije nego sam morala ić,poludila sam.... samo puno pij tekućine, i mislim da si možeš poptit max flu ili aspirin sa c vitaminom,....sretno i javi kako se držiš, bitno da te temperatura ne pokosi
Joj,butterfly,bas mi je zao:(nisam jos nista uzela,grlo i dalje boli ali kljukam se cajekom i pastilama,nos sam
Morala nakapat no ionako jos nije bilo transfera,cjedim narance...hvala vam na dobrim zeljama i mislima,valjda bude bolje:*
geceta kako se držiš draga? nadaam se da si bolje...
Hvala,draga,na pitanju.ma evo,smrcam,kisem,grlo boli:/ma samo molim Boga da bude sutra transfera i da ne budem gore.hvala ti sto mislis na mene :love2:
Drage moje,sam da javim da mi je 5stanica odmrznuto,3 su se oplodile pa su vracene:)prehlada katastrofa ali se sad barem nadam necemu:* ugodan ovaj snijezni vikend svima!
Geceta, ~~~~~~~~~~~~ da što prije ozdraviš i da beta bude betastična!
Hhh,hvala draga:)
gaceta ~~~~~~~~~~~~~~~~
Ti si draga imala buran let,meni je sad skoro kuca izgorila,imamo kriznu situaciju od jutra,uz prehladu.dal da se opce nadam vise da ce mi se primit:(?
geceta sretno i čuvaj svoje mrve,čekam samo lijepe vijesti !
Hvala ti,draga!pokusavam ali kao da stalno nesto ide protiv mene.prehlada,pa probijanje kroz snijeg pa sad ova kriza doma,uf!sad se smirujem u ledenoj sobi-tko zna,mozda bas to mojim eskimicima odgovara ;)
Kažu svako zlo za neko dobro, pa nek je tako! Ipak su oni bili na jako niskim temperaturama, ovo je za njih toplo :) Sretno!
Hh :) to si i ja cijelo vrijeme govorim,tj tak se tjesim:) a mozda mi i ova nenadana posjeta dimnjacara donese srecu:)
geceta nadam se da si se sjetila pohvatat sve botune po kući kad si vidla dimnjačara...:lol:
gaceta isprazni mailbox
Aaa,zaboravila sam:( a taman ih imam 3 na pidzamici!
Mailbox ispraznjen i ceka da se napuni;)
geceta kako ide ovo čekanje, si nestrpljiva...joo, za mene je ovo čekanje najgori dio cjelog postupka...radiš ili odmaraš?
Moram priznati da sam zacudujuce mirna :0 sama sebi se cudim! Mislila sam mirovati do srijede i onda ici raditi ali buduci da me bila satrla prehlada i bojim se da ne opadnem negdje na snijegu,doma sam do subote,onda cu laganini na posao.opce niti ne brojim dnt,hmmm.ma ja si nikako ne znam odrediti to mirovanje,nije dobro ponasati se normalno,nije dobro samo lezati,ne znam.lezim,pa napravim par koraka po kuci.jedino,samo za transfer mi je nekako cudno da me zna zasmetat dolje i dosta smeta ako sjedim za stolom.hva ti,draga sto me se sjetis:*ima li kakvih novosti kod tebe?
Joj,znam kako je to!kad ju zeljno iscekujes,onda obicno ne dode po 35+ dana,a kad ne treba,eto je. ~~~~~~~~~~da dode na vrijeme! Danas sam jos i posebno hepi jer nam
Legal alien ima sa smrzlicima pozitivnu betu :) odmah da neku nadu
evo cure stvarno kad se najmanje nadas pozitivna beta. moram vam priznat da sam u ovaj postupak krenula nekako flegmaticno i prilicno bezvoljno. gledala sam ga kao ajde da ubijem vrijeme do sljedeceg stimuliranog. jer kao kako cu uspjeti sa smrznutim js kad ni sa savrsenim blasticama nisam uspjevala. i eto surprise, prvi put od kada sam u MPO vodama vidim pozitivnu betu. dakle doslo je do implatacije. stvarno nikad ne znas. nadam se da cu se pridruziti migi24 i ekipi na pozitivnoj strani statistike :-)
Alien, čestitaaaaaaamm!!! Bravo! Za koji tjedan i ja želim da prolazim tvoj scenarij :) naravno iza sve cure s ovog dijela foruma!
Bravo legal alian :-D:-D:-D čestitam
Evo da vam javim da je i meni konačno došao M nakon 48 dana...sada neznam da li da idem na sekundarni ili da počekam jer nije baš normalno da toliko kasni, možda je bolje da se malo sve to izregulira?
Legal alien stvarno sam happy zbog tebe, uljepšala si mi dan i dala malo nade.
Molim te mi možeš napisati kad si počela sa uzimanjem estrofem 2x2, andol 100, utrogestan 3x i kolika ti je bila endometrija na početku, odnosno kad si bila na prvom ultrazvuku
Molim te i geceta ako mi možeš ponoviti isto.
Jeste uzimale i još neke vitamine ili slično za imunitet?
Hej,draga:) konacno!!! Ja sam ti treci dan otisla na pregled i pocela s estrofemom,3*1 2mg,s folacinom sam pocela tek 5dana prije transfera (ja sam trazila doktora za to),2dana prije transfera sam pocela s utricima,kao nakon punkcije.do bete se nastavlja sve to.11dc mi je endometrij bio 9.6.zasto sama razbijas glavu,nazovi dr i pitaj za savjet
Zaboravih odgovoriti za uzv-ja sam bila 3dc,8.,11. Ali to ti sve ovisi od doktora do doktora.sretno i javi sto si/ste odlucili!
Pitala sam ovo i u nakon transfera ali ponavljam i ovdje jer me dosta muci: Buduci da sam si lijepo utempirala uzimanje estrofema sad mi je jos bolje utempirano to isto s utricima pa sam u nedoumici. U subotu idem raditi a utrice trebam staviti u 11,isto kad uzmem estrofem oralno,kak vi to rjesavate
S obzirom da nakon toga treba lezati?bas sam si zakomplicirala :(
Možeš si ih tada popiti, umjesto da ih staviš vagin. Ima puno njih koje tako kombiniraju.
Hm,a da ih pomaknem sve za sat,dva?na VV bas ne preporucaju oralno.a ne znam,nis pametna
sorry, tek sad se javljam, ništa ti ne bude, vjeruj. Pogotovo za jednom u toliko. Sretno
Hej,Snekica,nisam skuzila na kraju na sta mislis?da mi nista ne bude ako pomaknem ili ako popijem?sinoc sam malko pomaknula,danas cu za jos pol h i to bude to
Ako popiješ. :lol: ne bi bilo na odmet da sam malo bolje pojasnila, jel da? Ali i ako kasniš, ne bude problem.
LegalA stvarno ovako lijepe vijeti daju nadu...čestitam
drage cure evo da se i ovde javim iako ste vec mozda vidjele na odbrojavanju.
druga beta se lijepo uduplata ali sam isto popodne par sati nakon nalaza pocela krvariti. odmah su mi rekli da se bacim u horizontalu i strogo mirovanje, znaci dizanje samo na wc. dobila sam jos dodatno duphaston.
nadam se da to nije kraj i da ce se beta u ponedjeljak poduplati. ma naravno da ce se poduplati. svakako vam se javim.