Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1186

Tema: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Moram priznati da sam zacudujuce mirna :0 sama sebi se cudim! Mislila sam mirovati do srijede i onda ici raditi ali buduci da me bila satrla prehlada i bojim se da ne opadnem negdje na snijegu,doma sam do subote,onda cu laganini na posao.opce niti ne brojim dnt,hmmm.ma ja si nikako ne znam odrediti to mirovanje,nije dobro ponasati se normalno,nije dobro samo lezati,ne znam.lezim,pa napravim par koraka po kuci.jedino,samo za transfer mi je nekako cudno da me zna zasmetat dolje i dosta smeta ako sjedim za stolom.hva ti,draga sto me se sjetisima li kakvih novosti kod tebe?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Moram priznati da sam zacudujuce mirna :0 sama sebi se cudim! Mislila sam mirovati do srijede i onda ici raditi ali buduci da me bila satrla prehlada i bojim se da ne opadnem negdje na snijegu,doma sam do subote,onda cu laganini na posao.opce niti ne brojim dnt,hmmm.ma ja si nikako ne znam odrediti to mirovanje,nije dobro ponasati se normalno,nije dobro samo lezati,ne znam.lezim,pa napravim par koraka po kuci.jedino,samo za transfer mi je nekako cudno da me zna zasmetat dolje i dosta smeta ako sjedim za stolom.hva ti,draga sto me se sjetisima li kakvih novosti kod tebe?
    Drago mi je da si dobro i bez psihičkog opterečenja, nadamo se da to što te dole zasmeta,embriji traže svoje mijesto!
    Ja još ništa, tek sam na pola ciklusa,očekujem m negdje za desetak dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •