Stranica 19 od 24 PrviPrvi ... 91718192021 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 1186

Tema: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja se vratila kuci i dokopala se interneta. jeee. uglavnom drage cure evo kratkog update-a: odledile su se sve 3 js, 3 su se i oplodile ali se jedna nije pravilno razvijala, tranferirali su mi 2 3dn embrija. biolog ih nije pohvalio pa ne gajim neke velike nade. ali uvijek postoji mogucnost da to bude to. sestra mi je rekla ako ne dobijem m kad bi ju inace trebala dobit da vadim betu.

najcudnija stvar je sto stalno osjecam jajnike iako nije bilo nikakve stimulacije. pijem jedino estrofem pa je mozda od njega. s obzirom koje nuspojave ima taj ljek bit ce dobro ako mi rogovi na glavi ne narastu

e da, jucer su mrvice imale prvi test izdrzljivosti, naime let zg-du i slijetanje po buri. inace se volim voziti avionom ali sam se sinoc tako us.... od straha. nadam se da stres nece utjecati na implataciju.
    Hvala bogu da si se i ti javila! Ja mislila da ti uopće nije ni došlo do transfera kad se ne javljaš!
    Dva embrijića su super! Nema veze kaj ih nisu hvalili! Meni moje nikad nisu hvalili...jer nisu baš imali ni zašto jel.. Nego koka samo ti sad bez stresa i brzo bu došao i taj 6.02.! Pusa i sretno!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ne moraju ih odmah hvalit, bolje da postave pred njih vece zahtjeve pa da se oni svojski potrude primiti

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala vam miga i gaceta. a sada zennnnnn. i mantra da su ledo-medo embriji savrsen genetski materijal za dvije bebice.
    kao ne gajim nade a vec sam pogledala kad bi mi bio termin. joj nepopravljivi sam optimist.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

legal, nadamo se da će ti ovaj put biti dobitan bez obzira na stres, možda se od straha zaljepili za tebe
    ja još uvijek nisam dobila a već mi je 36 dan, pere me takva nervoza od iščekivanja...
    Geceta kao si mi ti? kaoko se nosiš sa simptomima?
    Je li Mishici uspijelo?
    Sonja....kod koga, odnosno gdje si bila na postupku?
    Butterfly...kada krećeš?
    Crvenkapice ja u citu ležala na leđima, neman pojma zašto

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Suncica,taman da danas dobijes i bila bi ista situacija kao sa mnom mah,ne spavam skoro nista,vruce mi je,apetit smanjen,nist prestrasno.jedino sto mi se mm razbolio i sad se bojim da i ja ne pokupim.pokusaj se smiriti pa ce doci,pripremi se radit test i doci ceto meni pali,taj Murphy.Ak ne dode,u pon obavezno zovi dr da vidis sto je.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

suncica ja sam morala ovaj mj.ali dobila gripu pa morala odgodit za idući mjesec...jedva čekam da krenem

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pridružujem se očekivanju M za 2 tj. pa krećemo i mi po naše male slatke smrzliće!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

suncice ,
    mozda ti je sestra zaboravila reci , ma nema veze,nigdje nije dokazano da to pomaze, gle ja nisam dobila one inekcije pt i 5dana pt i opet bingo
    sve je to u Bozijim rukama , sretno!!

sneki sretno!!!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

crvenkapice jesi li pila kakve ljekove nakon transfera osim stavljanja utrogestana?
    moja terapija je folacin 5mg, estrofem 2x2, andol 100, utrogestan 3 x.
    ja isto nisam dobila one boostere nakon transfera. znam da je recimo na vv-u kod lucia to bio standard.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj :suncica prvotno napisa Vidi poruku
    legal, nadamo se da će ti ovaj put biti dobitan bez obzira na stres, možda se od straha zaljepili za tebe
    ja još uvijek nisam dobila a već mi je 36 dan, pere me takva nervoza od iščekivanja...
    hvala ti suncice. jednom ce uspjeti.
    a sto se tice kasnjenja m. tako je i kod mene, kad god cekam m zbog postupka, ona kasni. inace dodje svako 23-25 dana. pretpostavljam da i moje nervozno iscekivanje ima veze s tim. jedino ovaj put nije kasnila jer sam nekako flegmaticno krenula u postupak. good luck!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    crvenkapice jesi li pila kakve ljekove nakon transfera osim stavljanja utrogestana?
    moja terapija je folacin 5mg, estrofem 2x2, andol 100, utrogestan 3 x.
    ja isto nisam dobila one boostere nakon transfera. znam da je recimo na vv-u kod lucia to bio standard.
    isto sto i ti osim estrofema

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Pridružujem se očekivanju M za 2 tj. pa krećemo i mi po naše male slatke smrzliće!
    Moram li ti išta reći? Ja čekam sa vama!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Crvenkapice, zaboravilia sam ti si kod doktora p. ili š.?
    vidim da si odgovorila da si pila folacin 5mg, andol 100, utrogestan 3 x.
    Andol ti je doktor propisao ili si sama uzimala?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

zicam vibrice za sutra da je emetrij dovoljno debeo, da se stanice lijepo odmrznu, da muzic da kvalitetne plivace i da se to sve lijepo oplodi pa da u cet imam transfer. trazim puno?

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nikako gaceta!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

He he hvala! svakako javim novosti. I ja vibram za sve cekalice (cega god)

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

go geceta, go geceta! bit ce sve dobro.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

daklem, endich mi ima 9.6 i dr je rekao da dodem u petak kad mi se odmrzava svih 5 stanica, et u ponedeljak

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    daklem, endich mi ima 9.6 i dr je rekao da dodem u petak kad mi se odmrzava svih 5 stanica, et u ponedeljak
    Supač gaceta!Krećete za ozbač!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Supač gaceta!Krećete za ozbač!
    doslo do zabune, cetvrtak i subota su ipak u pitanju. aha , totalno za ozbach, mozda onda konacno i ja shvatim da je to za ozbach. za sada sam jako flegma, sama sebi cudna :D

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Geceta, super! Go go za četvrtak! Pa onda go go za subotu! Kako to da će odmrznuti svih 5 js? Što sa mogućim viškom oplođenih? Jesi pitala?
    Sorry na pitanjima... ali me baš zanima!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 31.01.2012. at 14:12

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i mene isto zanima, nazalost nisam to pitala jer sam danas sve nesto ispitivala ( i za estrofem i za folacin i za normabel i koliko ce odmrznut ) i zezala se s doktorom, i jos smo to sve s datumima pobrkali. A valjda ih je toliko u "cjevcici" ili jednostavno znaju da ne budu sve dobre, vec valjda navika

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hitno trebam savjet :/ hvata me poprilicna prehlada a sutra krece odmrzavanje i transfer u sub dao Bog. smijem li uzeti na estrofem, euthyrox i folacin, a i inace opce aspirin plus c ili nesto? sam mi to fali sad

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj stvarno ne znam. inace nam prepisuju andol 100 ili onaj aspririn protect za bolju prokvljenost endometrija. ipak aspirin c je puno jaca doza. mada do subote i transfera ce se sve izluciti. ipak mozes li doktoru poslat sms? do subote se jos ti stignes izljeciti sa cajem, limunom, narancama... sretno

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

geceta a joj, nadam se da nećeš proć kao i ja, morala sam odgodit ovaj sekundarni upravo zbog bolesti koja me ulovila dva dana prije nego sam morala ić,poludila sam.... samo puno pij tekućine, i mislim da si možeš poptit max flu ili aspirin sa c vitaminom,....sretno i javi kako se držiš, bitno da te temperatura ne pokosi

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hitno trebam savjet :/ hvata me poprilicna prehlada a sutra krece odmrzavanje i transfer u sub dao Bog. smijem li uzeti na estrofem, euthyrox i folacin, a i inace opce aspirin plus c ili nesto? sam mi to fali sad
    Što se tiče ljekova najbolje da pitas doktora ali svakako pij puno tekućine, pogotovo čaja, meda, limuna i jedi puno voća.
    ~~~~~da ipak sve bude u redu i da ozdraviš do subote.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Joj,butterfly,bas mi je zaonisam jos nista uzela,grlo i dalje boli ali kljukam se cajekom i pastilama,nos sam
    Morala nakapat no ionako jos nije bilo transfera,cjedim narance...hvala vam na dobrim zeljama i mislima,valjda bude bolje

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

geceta kako se držiš draga? nadaam se da si bolje...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala,draga,na pitanju.ma evo,smrcam,kisem,grlo boli:/ma samo molim Boga da bude sutra transfera i da ne budem gore.hvala ti sto mislis na mene

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage moje,sam da javim da mi je 5stanica odmrznuto,3 su se oplodile pa su vraceneprehlada katastrofa ali se sad barem nadam necemu ugodan ovaj snijezni vikend svima!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Geceta, ~~~~~~~~~~~~ da što prije ozdraviš i da beta bude betastična!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hhh,hvala draga

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

gaceta ~~~~~~~~~~~~~~~~

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ti si draga imala buran let,meni je sad skoro kuca izgorila,imamo kriznu situaciju od jutra,uz prehladu.dal da se opce nadam vise da ce mi se primit?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

geceta sretno i čuvaj svoje mrve,čekam samo lijepe vijesti !

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala ti,draga!pokusavam ali kao da stalno nesto ide protiv mene.prehlada,pa probijanje kroz snijeg pa sad ova kriza doma,uf!sad se smirujem u ledenoj sobi-tko zna,mozda bas to mojim eskimicima odgovara

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kažu svako zlo za neko dobro, pa nek je tako! Ipak su oni bili na jako niskim temperaturama, ovo je za njih toplo Sretno!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hh to si i ja cijelo vrijeme govorim,tj tak se tjesim a mozda mi i ova nenadana posjeta dimnjacara donese srecu

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

geceta nadam se da si se sjetila pohvatat sve botune po kući kad si vidla dimnjačara...

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

gaceta isprazni mailbox

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    geceta nadam se da si se sjetila pohvatat sve botune po kući kad si vidla dimnjačara...
    to je i meni sad palo na pamet!!! biti će tu nečega, sigurna sam!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Aaa,zaboravila sam a taman ih imam 3 na pidzamici!
    Mailbox ispraznjen i ceka da se napuni

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

geceta kako ide ovo čekanje, si nestrpljiva...joo, za mene je ovo čekanje najgori dio cjelog postupka...radiš ili odmaraš?

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Moram priznati da sam zacudujuce mirna :0 sama sebi se cudim! Mislila sam mirovati do srijede i onda ici raditi ali buduci da me bila satrla prehlada i bojim se da ne opadnem negdje na snijegu,doma sam do subote,onda cu laganini na posao.opce niti ne brojim dnt,hmmm.ma ja si nikako ne znam odrediti to mirovanje,nije dobro ponasati se normalno,nije dobro samo lezati,ne znam.lezim,pa napravim par koraka po kuci.jedino,samo za transfer mi je nekako cudno da me zna zasmetat dolje i dosta smeta ako sjedim za stolom.hva ti,draga sto me se sjetisima li kakvih novosti kod tebe?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Moram priznati da sam zacudujuce mirna :0 sama sebi se cudim! Mislila sam mirovati do srijede i onda ici raditi ali buduci da me bila satrla prehlada i bojim se da ne opadnem negdje na snijegu,doma sam do subote,onda cu laganini na posao.opce niti ne brojim dnt,hmmm.ma ja si nikako ne znam odrediti to mirovanje,nije dobro ponasati se normalno,nije dobro samo lezati,ne znam.lezim,pa napravim par koraka po kuci.jedino,samo za transfer mi je nekako cudno da me zna zasmetat dolje i dosta smeta ako sjedim za stolom.hva ti,draga sto me se sjetisima li kakvih novosti kod tebe?
    Drago mi je da si dobro i bez psihičkog opterečenja, nadamo se da to što te dole zasmeta,embriji traže svoje mijesto!
    Ja još ništa, tek sam na pola ciklusa,očekujem m negdje za desetak dana.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Joj,znam kako je to!kad ju zeljno iscekujes,onda obicno ne dode po 35+ dana,a kad ne treba,eto je. ~~~~~~~~~~da dode na vrijeme! Danas sam jos i posebno hepi jer nam
    Legal alien ima sa smrzlicima pozitivnu betu odmah da neku nadu

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo cure stvarno kad se najmanje nadas pozitivna beta. moram vam priznat da sam u ovaj postupak krenula nekako flegmaticno i prilicno bezvoljno. gledala sam ga kao ajde da ubijem vrijeme do sljedeceg stimuliranog. jer kao kako cu uspjeti sa smrznutim js kad ni sa savrsenim blasticama nisam uspjevala. i eto surprise, prvi put od kada sam u MPO vodama vidim pozitivnu betu. dakle doslo je do implatacije. stvarno nikad ne znas. nadam se da cu se pridruziti migi24 i ekipi na pozitivnoj strani statistike

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Alien, čestitaaaaaaamm!!! Bravo! Za koji tjedan i ja želim da prolazim tvoj scenarij naravno iza sve cure s ovog dijela foruma!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bravo legal alian čestitam

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo da vam javim da je i meni konačno došao M nakon 48 dana...sada neznam da li da idem na sekundarni ili da počekam jer nije baš normalno da toliko kasni, možda je bolje da se malo sve to izregulira?

Legal alien stvarno sam happy zbog tebe, uljepšala si mi dan i dala malo nade.
    Molim te mi možeš napisati kad si počela sa uzimanjem estrofem 2x2, andol 100, utrogestan 3x i kolika ti je bila endometrija na početku, odnosno kad si bila na prvom ultrazvuku
    Molim te i geceta ako mi možeš ponoviti isto.
    Jeste uzimale i još neke vitamine ili slično za imunitet?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •