Beta 0 :( nemamo trenutno plan za dalje... mislim, imamo jednog eskimica, ali nakon toga vise ne vidimo nastavak price
Printable View
Beta 0 :( nemamo trenutno plan za dalje... mislim, imamo jednog eskimica, ali nakon toga vise ne vidimo nastavak price
Orhideja - jako mi je žao... budi jaka!
Mona & Mg1975 - :love2:
Joooj - Tikki - tako mi je žao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bile smo zajedno na aspiraciji - i uistinu sam ti iz sveg srca željela da uspijete ovaj put... Glavu gore - imate eskimića - imaj pouzdanja!
Hvala ti Anka. Ja se nadam da ce nam nasi smrzlici donjet srecu
Ajme Tikki,uzasno mi je zao.Cijelo vrijeme te pratim I bas sam mislila da ce ovaj put to biti to.Ubiti imamo jako slicnu pricu i isti broj postupaka iza sebe.Da li ti daju hepain u postupcima? Grim te jako....:love2:
Bila sam u postupcima s heparinom od transfera (imam i mutacije PAI i 4G/4G (ili 5) vec sam zaboravila). Ali sad vise u petrovoj ne daju vise heparin od transfera nego od pozitivne bete. Tako da sam uzimala samo aspirin 100 ovaj put.
Ma ni ja vise ne znam,isprobala sam isto vec sve kombinacije.Zelim ti da ti tvoj eskimic donese toliko iscekivanu srecu :heart:
orhideja, mona22, tikki drage moje grlim do neba, idemo dalje.
ajvi ~~~~~~za pozitivnu betu
Moram priznati da me negativna beta ovaj but nije toliko zbedirala. Sada malo domora za dušu i tijelo...počelo je novom frizurom
cure, baš mi je žao :(
tikki, baš sam se nadala da je ovaj dobitni :( grlim...
Uh puno je losih vijesti
Drz'te se cure
Luna . ajvi cekamo betu zajedno :).
Hrki kad kreces?
sretno nam cure
Mona, mg1975, tikki, orhideja tako mi je žao.
Orhideja dali si osjećala da nešto ne štima? Mogu mislit kako ti je! Drži se draga.
Cure moje, baš mi je žao! :taps:
Ovo mi sve više liči na loto... Meni pak od 13 jajnih stanica ostale samo 2 blastice. :-o
Krenu sva "imena" pisat pa mi nekako ko los omen zvuci! Cure drage moje bas mi je zao nadala sam se da cete nas obradovat bar vi sa dobrom betom...ovaj mjesec neki naopak! Grlim vas
Cure bas mi je zao za negativne bete :(
Sent from my iPad using Tapatalk
Tamy to je uzas da ni nakon dva pobacaja ne daju uputnicu za trombofiliju. Grozno!! Ja sam se uspila izborit za uputnicu, ia sad sam od jucer na fragminu, a sutra mi je transfer.
Orhideja, jako mi je zao :(
Blue, nisam shvatila, jer na kraju ima stanica il nema? Adrzi se, takav amh nije bajan, al dok ima stanica, pa makar sugave, dobro je :)
Da li se nekome događalo lagano,gotovo da i njie krvarenje 21.dc dakle otprilike tjedan prije m.??Pri.ginekolog mi je rekla da je možda kasna ovulacija.Sad i ja čekam 20 sati da vidim što je :)
Željkice, hvala ti, neka bude tako kako si lipo napisla!
Znači, Žužy ja i ti sutra na punkciji, a saraya u ned.
Orhideja jako mi je žao što je tako završilo :love2: Od početka, kažeš, nije bilo dobro, al čovjek se uvijek nada i drži za slamčicu. Drži se, pa u nove pobjede.
Žao mi je cure za sve negativne bete.
Tikki draga :love2: nadam se da ce smrzlic biti dobitna kombinacija
Danas samo citam i slusam lose vijesti. Curke, glava gore, doci se i nase vrijeme :kiss:
Zuzy ljepotice, sutra budi prava koka i javi nam dobre vijesti
Mona22 žao mi je:(
PapigaCapo sretno sutra na transferu!
Toliko loših vijesti danas, a Valentinovo je:-(
Da ne nabrajam poimence evo za sve puno ~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeće bude sretnije!
Curke, žao mi je za loše vijesti. :-(
Nama je Valentinovo dobro prošlo, dobili smo 9js. U ponedjeljak bi trebao biti transfer. Nadam se da je u labu veselo i da cemo imati i kojeg smrzlica.
Orhideja - jako mi je žao što si ovako morala proći no sve je od početka ukazivalo u loš ishod, nažalost :-(( ono što mene ljuti je očito manjak iskustva tvog liječnika koji ti je od početka vodio trudnoću (ako je samo manjak iskustva, oprošteno mu je) ili pak njegovo ne-udubljivanje u cijelu temu. Dizao ti je nade, govorio ti je da je sve ok a tebi je plod cijelo vrijeme kasnio i to je trebao jasno konstatirati i reći ti otvoreno kako stvari stoje - ne znam ti nažalost ništa o kiretaži, nadam se da će posljedice iste čim prije nestati - i da ćeš već uskoro moći u neki novi postupak
tikki - žao mi je - uf :-( držim fige za eskimića ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ako sam koga zaboravila - a sigurno jesam, oprostite! Držim fige svim curama koje se nalaze usred postupka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni ovo nažalost ne zvuči kao uobičajen nalaz - filoformni - tanki i vijugavi jajovodi bi mogli značiti i da je povećana vjerojatnost za vanmaterničnu - rekla bih i čak da i mje upitna možda funkcionalnost u takvom obliku - a to je transport jajne stanice - oplođene - do maternice - tako da oprez s kućnom radinosti. Tko ti je MPO liječnik? Jesu li ti MPO stručnjaci pogledali nalaz HSG-a? Što oni vele?
Meni je jedan jajovod bio takav, drugi prohodan - i sljedeći ciklus stvarno vanmaternična..... Zato oprez i razgovor s MPO stručnjakom ako to već nisi obavila nakon HSG-a..
cure žao mi je za loše ishode...da ne nabrajam sve...bilo ih je puno...
tikki mila grlim....
Papiga jel ima stanica nemam pojma :) ... folikula ima jedan ajmo reć normala a drugi ajmo reć malo gori pa ćemo vidit ima li stanica u ponediljak a rekao je da ovaj tjedan sve imaju po jedan :)
sara žužy sretnoooooooo!!!!!!!!:fige:
~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve šta treba nemam vremane čitat stižu nam gosti a mali me u 5 ipo probudija tako da sam koma al nema veze za to samo se borili!mislimo na vas i ljubimo vas ja i moj bombi!:kiss:
sara i žužy sretno danas i za tulum u labu~~~~~~~~~~~:fige:
Tužnice drage grlim vas:(
Sarice i žužy želim vam svu sreću danas!! Svima vama hrabrim ženama želim barem jedan mirišljavi smotuljak:)
Kjara gdje si? Jesi krenula sa fetom?? Puno srećice svima!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk