~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekam vas pa ide lista za vikend![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekam vas pa ide lista za vikend![]()
sara sretno sutra na punkciji i neka bude šta manje bolna!i onda ćemo navijat za dobar tulum u labu i čvrsto hvatanje za mamicu!!!!!!
splićankaza beturinu!
mona neka te + iznenadi!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PapigaCapo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer!!!!
Kameleon jako mi je žao
sigurno sam nekoga zaboravila al nije namjerno nestignem baš sve pohvatat od moga bombija pa želim i vama da šta prije ni vi ne stigne sve ovdi pohvatat!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čekalice,za dobre stimulacije,i naravno za velike bete i uredne trudnoće!![]()
samo da vas pozdravim i poželim sreću i strpljenje
...moj ishod je loš kao i sam početak...
dogurali smo do uzv s 12+0 da bi ustanovili da je srčeko stalo još s 9+2
kiretaža napravvljena u srijedu :/ oporavak psihički i fizički..pa budemo išli u nove pobjede
(nakon kiretaze ostalo je jos ugrušaka-ali još uvijek mi ne izlaze (nisam dobila tablete za kontrakcije) samo antibiotike), da li je imao netko sličnu situaciju?
orhideja, mg1975 jako mi je zao![]()
orhideja, mg1975 žao mi je cure...grlim![]()
jjooooj orhidejane mogu da ne povucem paralelu sa sobom i muskim faktorom, isto pobacaji, biokem., a svaki put implantacija.... ja cu slijedeci put ici bez ICSI-ja totalno, pa mozda popravi stvar.
A ne znam ti za ugruske nakon kiretaze, ja sam isla kod najstrucnjaka koji je sve pokupio i imala krvarenje jedno dobra 2-3 tjedna, i to fest krvarenje.... drzi se!!![]()
Kao prvo, orhideja, mg1975, jako mi je žao, grlim do neba.
A onda moj prijavak, prije nego što ode lista:
Od mojih 9js opet smo došli na 2 embrija, ali ovaj put su to lijepe morule i sad su tu kod mene na toplom. Beta je 26.2.
Ajvi vibram naredna 2 tjedna!
orhideja, mg1975
ajvi, vibram da nas obraduješ velikom betom
Pozdrav,dugo nije nitko ništa točio..pa evo malo
Prvo debeleza tikki,monu22 i geronimo,neka bete danas budu najtaman!
A onda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše preostale betočekalice: splićanka30,Ajvi,ina35,Krtica,luna2!
mg1975,orhideja.,jako mi je žao..nema riječi utjehe,znam.orhideja.,prati stanje pa ako bude boli ili povišene T,odi k doktoru.
saraya,sara10, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu punkciju!Tu se pridružujem i ja,moja punkcija je sutra.
PapigaCapo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji transfer!
tamy79,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak do kraja!Znam kako ti je,u sličnoj smo koži.
I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koji su mi promaknuli...i veliki kiss & hug za naše čekalice koječega!
evo da se i ja javim od 5 stanica 3 su se oplodile jednu cuvam ja od jucer,a dvije oni ,rekli su da mi je vracena 5to dnevna blasticida ako sam dobro shvatila,betu vadim 26.2 ,a do tad se molim za malog ili malu
![]()
curke trebam pomoc,stigao mi je nalaz HSG-a pa ako se koja kuzi da mi malo pojasni pise ovako Pri hsg pregledu vodotopivim kontrastom prikaze se uterus, po svemu, retroflektiran, a tube izrazito filiformne, tanke, vijugava tijeka ali prohodne! E sad znam da su prohodni al sta bi znacilo izrazito filiformne,tanke? Jel to dobro ili?
Zao mi je curke na negativnim betama nadam se da ce drugi put bit velike ko kuca!
Cure,
Da li ste vi u drugu sedmicu transfera mjerile tjelesnu temperaturu. Meni je u drugoj sedmici transfera kada sam imala biokemijsku stalno bila oko 37. i po tome sam znala da se nešto događa.
Nije od utrića jer do sada sa njima nikad nisam imala fibru.
Draga moja malo su ti zavijeni i to ne znači ništa negativno nismo sve iste zato nemamo sve ni iste jajovode, najvažnije je da su prohodni.
Moj doktor kaže da poslje HSG-a puno cura ostane trudno zato što ti taj kontrast koji oni puste očiste jajovode od nakupljene sluzi pa je lakše zatrudnit.
Danas su se baš zaredale loše vijestiŽao mi je, cure!
A di nam je Tikki?
Orhideja![]()
Beta 0nemamo trenutno plan za dalje... mislim, imamo jednog eskimica, ali nakon toga vise ne vidimo nastavak price
Orhideja - jako mi je žao... budi jaka!
Mona & Mg1975 -![]()
Joooj - Tikki - tako mi je žao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bile smo zajedno na aspiraciji - i uistinu sam ti iz sveg srca željela da uspijete ovaj put... Glavu gore - imate eskimića - imaj pouzdanja!
Hvala ti Anka. Ja se nadam da ce nam nasi smrzlici donjet srecu
Ajme Tikki,uzasno mi je zao.Cijelo vrijeme te pratim I bas sam mislila da ce ovaj put to biti to.Ubiti imamo jako slicnu pricu i isti broj postupaka iza sebe.Da li ti daju hepain u postupcima? Grim te jako....![]()
Bila sam u postupcima s heparinom od transfera (imam i mutacije PAI i 4G/4G (ili 5) vec sam zaboravila). Ali sad vise u petrovoj ne daju vise heparin od transfera nego od pozitivne bete. Tako da sam uzimala samo aspirin 100 ovaj put.
Ma ni ja vise ne znam,isprobala sam isto vec sve kombinacije.Zelim ti da ti tvoj eskimic donese toliko iscekivanu srecu![]()
orhideja, mona22, tikki drage moje grlim do neba, idemo dalje.
ajvi ~~~~~~za pozitivnu betu
Moram priznati da me negativna beta ovaj but nije toliko zbedirala. Sada malo domora za dušu i tijelo...počelo je novom frizurom
cure, baš mi je žao![]()
tikki, baš sam se nadala da je ovaj dobitnigrlim...
Uh puno je losih vijesti
Drz'te se cure
Luna . ajvi cekamo betu zajedno.
Hrki kad kreces?
sretno nam cure
Mona, mg1975, tikki, orhideja tako mi je žao.
Orhideja dali si osjećala da nešto ne štima? Mogu mislit kako ti je! Drži se draga.
Cure moje, baš mi je žao!
Ovo mi sve više liči na loto... Meni pak od 13 jajnih stanica ostale samo 2 blastice.![]()
Krenu sva "imena" pisat pa mi nekako ko los omen zvuci! Cure drage moje bas mi je zao nadala sam se da cete nas obradovat bar vi sa dobrom betom...ovaj mjesec neki naopak! Grlim vas
Cure bas mi je zao za negativne bete
Sent from my iPad using Tapatalk
Tamy to je uzas da ni nakon dva pobacaja ne daju uputnicu za trombofiliju. Grozno!! Ja sam se uspila izborit za uputnicu, ia sad sam od jucer na fragminu, a sutra mi je transfer.
Orhideja, jako mi je zao
Blue, nisam shvatila, jer na kraju ima stanica il nema? Adrzi se, takav amh nije bajan, al dok ima stanica, pa makar sugave, dobro je
Da li se nekome događalo lagano,gotovo da i njie krvarenje 21.dc dakle otprilike tjedan prije m.??Pri.ginekolog mi je rekla da je možda kasna ovulacija.Sad i ja čekam 20 sati da vidim što je![]()
Željkice, hvala ti, neka bude tako kako si lipo napisla!
Znači, Žužy ja i ti sutra na punkciji, a saraya u ned.
Orhideja jako mi je žao što je tako završiloOd početka, kažeš, nije bilo dobro, al čovjek se uvijek nada i drži za slamčicu. Drži se, pa u nove pobjede.
Žao mi je cure za sve negativne bete.
Tikki draganadam se da ce smrzlic biti dobitna kombinacija
Danas samo citam i slusam lose vijesti. Curke, glava gore, doci se i nase vrijeme
Zuzy ljepotice, sutra budi prava koka i javi nam dobre vijesti
Mona22 žao mi je![]()
PapigaCapo sretno sutra na transferu!
Toliko loših vijesti danas, a Valentinovo je
Da ne nabrajam poimence evo za sve puno ~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeće bude sretnije!
Curke, žao mi je za loše vijesti.
Nama je Valentinovo dobro prošlo, dobili smo 9js. U ponedjeljak bi trebao biti transfer. Nadam se da je u labu veselo i da cemo imati i kojeg smrzlica.