Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 1/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozdrav,dugo nije nitko ništa točio..pa evo malo
    Prvo debele za tikki,monu22 i geronimo,neka bete danas budu najtaman!
    A onda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše preostale betočekalice: splićanka30,Ajvi,ina35,Krtica,luna2!
    mg1975,orhideja.,jako mi je žao..nema riječi utjehe,znam.orhideja.,prati stanje pa ako bude boli ili povišene T,odi k doktoru.
    saraya,sara10, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu punkciju!Tu se pridružujem i ja,moja punkcija je sutra.
    PapigaCapo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji transfer!
    tamy79,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak do kraja!Znam kako ti je,u sličnoj smo koži.
    I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koji su mi promaknuli...i veliki kiss & hug za naše čekalice koječega!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav,dugo nije nitko ništa točio..pa evo malo
    Prvo debele za tikki,monu22 i geronimo,neka bete danas budu najtaman!
    A onda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše preostale betočekalice: splićanka30,Ajvi,ina35,Krtica,luna2!
    mg1975,orhideja.,jako mi je žao..nema riječi utjehe,znam.orhideja.,prati stanje pa ako bude boli ili povišene T,odi k doktoru.
    saraya,sara10, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu punkciju!Tu se pridružujem i ja,moja punkcija je sutra.
    PapigaCapo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji transfer!
    tamy79,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak do kraja!Znam kako ti je,u sličnoj smo koži.
    I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koji su mi promaknuli...i veliki kiss & hug za naše čekalice koječega!
    Ovo mogu samo potpisat i nazalost dodati da je moja beta negativna

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Mona22 žao mi je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •